Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Dometic Tropicool køleboks

Dometic Tropicool køleboks gør det muligt ikke bare at holde dine drikke- og madvarer kølige, men også varme dem op til hele 50-65 grader. Vildt!
Af 
 Opdateret d. juni 22, 2022

Denne termoelektriske køleboks til bilen fra Dometic gør det muligt både at holde dine mad- og drikkevarer kolde i helt ned til 30 grader under omgivelsernes temperatur, samt at varme fødevarer op, eller holde dem varme. Eksempelvis, hvis du skal have fragtet den varme aftensmad med ud i naturen eller over til familiekomsammen.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Med sin rummelige kapacitet op 21 liter har du mulighed for at køle store mængder af både drikkevarer og fødevarer ned. Dette er særligt godt, hvis man skal køre langt i bil - for eksempel, hvis man skal på bilferie til Sydeuropa eller Spanien, hvor køreturen godt kan være lang, og derfor kan der være brug for kolde drikkevarer i mange timer.

Noget helt særligt, som man ikke finder ved ret mange andre kølebokse er, at denne Dometic Tropicool køleboks til bilen, er, at man kan indstille den til syv forskellige trin, så man ikke behøver at vælge enten kold eller varm. Du kan vælge forskellige temperaturer alt efter formål og ønske. Se dét er smart!

Du tilslutter blot køleboksen til bilen ved hjælp af 12v stikket, som sættes ind i cigaretstikker, og så kører køleboksen på bedste vis. Super effektiv og rigtig brugervenlig køleboks.

Vi er særligt imponeret over dens evne til at holde drikkevarer kolde, samt fødevarer varme i alskens vejr og under forskellige temperaturer i omgivelserne. Især indstillingen af temperaturen er vi vilde med, og derfor kan vi kun give den varmeste anbefaling til dette produkt, der gør det super godt. En god køleboks til bil.

Fuld liste over test af køleboks til bil.

cogclockmenu-circlecross-circle