Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

DEWALT Plæneklipper DCMW564N - Græsslåmaskine

Hvis du er til en effektiv græsslåmaskine med batteri, så er denne maskine fra Dewalt bestemt et godt valg. Den har en super effektiv og kraftig XR kulløs motor samtidig med at den kører på 2 18V Dewalt XR batterier - hvilket samlet giver den en kraft på 36V.
Af 
 Opdateret d. juni 23, 2022
DEWALT Plæneklipper DCMW564N

Du kan have denne maskine i mange år frem, da den er fremstillet i robust materiale og herunder blandt andet hårdført skjold til at tage de værste slag under din plæneklipning. Du er derfor ved denne Dewalt model sikret dig en solid maskine.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Derudover har den flere klippeindstillinger, da du både kan foretage øko-klip og opsamling. Med en opsamlingsboks på hele 55 liter, kan du klippe store plæner og opsamle en hel del græs - velegnet til områder helt op til 800m2. 

Med sine 5 indstillinger kan du bestemme hvilken højde, du ønsker din græsslåmaskine skal klippe i. Det kan hurtig justeres under klipningen, hvis dine forhold ændres. Den har et roterende klippesystem, som fungerer godt og effektivt.

Med sin skærebredde på 48 cm., kan den nå omkring et stort område på kort tid, og den gør derfor din klipning mere effektiv og hurtig. Flere anmeldelser påpeger derudover at den er lydsvag, og derfor er komfortabel at arbejde med - både for dig og dine omgivelser.

Den er nem at benytte og er brugervenlig med den simple indstillinger, funktioner og muligheder. Derudover slipper du for en masse udstødning, når du benytter batterierne i stedet for motoren. Der kan give dig en god frihed og bedre klima omkring maskinen.

Se vores andre græsslåmaskine, og hvilke der er bedst i test her.

cogclockmenu-circlecross-circle