Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

DANS krydsord – få gratis hjælp, løsninger og forslag

Er du gået i stå ved dit DANS krydsord, så kan du her på siden finde potentielle løsninger, muligheder og forslag til hvordan du kan fylde dit ord og dine felter ud. Vi har samlet et overblik til dig, så du hurtigt kan komme videre. Tæl dine bogstaver og find den rette løsning.
Af 
 Opdateret d. december 29, 2022
dans krydsord

Vi hader alle sammen at sidde fast ved et ord, og derfor kan det være en fordel blot at slå ordet op i kataloger som disse eller i en synonym ordbog. Det kan give dig en pejling på, hvad du kan udfylde i dine felter. Kom videre med dit DANS krydsord. Se muligheder herunder.

 1. bal
 2. paas
 3. son
 4. gugo
 5. haka
 6. hula
 7. ballo
 8. conga
 9. gopak
 10. polka
 11. hiphop
 12. motion
 13. pavane
 14. enkebal

Hvad betyder et synonym?

Det kan være svært at finde den helt rette løsning, når man har stirret sig blind på et ord, og derfor kan det være en idé at finde et synonym på det pågældende ord. Men hvad er et synonym egentlig? Det indebærer et lignende ord, som er beslægtet i højere eller mindre grad med dit DANS krydsord eller andet ord.

Et synonym er derfor et ord med samme betydning, eller som læner sig op ad dette. Når man snakker kryds og tværs, er dette dog også set i en bredere sammenhæng. Da dit hoved ord kan være en del af en kategori, som eksempelvis DANS, hvor dette er overkategorien, og du skal udfylde en specifik dansestil eller lignende.

Men har du et ord som "GUD", kan det være synonymer for dette ord. Disse ord er ofte nogle som er af ældre karakter, og hvordan man kunne sige disse ord i gamle dage.

Hvordan skal du finde din løsning?

Når du bruger hjælpemidler, som sider af denne karakter, kan det hjælpe at få et par små tips til at håndtere tabellerne bedst muligt og mest effektivt. Det har vi selvfølgelig også råd for.

Måden, som er den bedste fremgangsmåde, er hvis du først og fremmest sikrer dig antallet af bogstaver, for dernæst at se i tabellen, hvilke muligheder og forslag, der er til dette specifikke krydsord.

Det kan også være en hjælp, hvis du har andre ord, som krydser felterne, så du har nogle pejlemærker for bogstaver, som er nødvendige i din sætning.

dans krydsord hjælp

Angivelse af kilder og test

 1. Find konkrete synonymer her.
 2. Mangler du engelske crosswords, så læs her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 5

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle