Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Cosori dual blaze airfryer anmeldelse - Se tilbud 2023

Hvis du er på udkig efter en Cosori dual blaze airfryer anmeldelse så vil deres nye model være et rigtig godt bud. Deres produkter i alt fra Premium Smart til deres mere simple Pro model formår at have både design og funktion i fokus. Se fuld Cosori Dual Blaze anmeldelse samt test herunder, og så om der er tilbud.
Af 
 Opdateret d. januar 6, 2023
Cosori airfryer

På dette marked findes der er et hav at muligheder, hvad angår modeller, størrelser, farver og en masse andre parametre. Det er derfor vigtigt at du vurderer egne behov før investeringen. Er du til en effektiv og højteknologisk version såvel som en simpel kan du med fordel læse med her.

Se hvordan vi udvælger og anmelder produkterne

De 3 bedste Cosori airfryer tilbud - Spar 10% med vores rabatkode

Hvis du er ude efter en Cosori airfryer, eller cosori dual blaze vs premium sammenligning så se med her. Hvis du er på udkig efter andre modeller, så kan du læse hvor guide omkring bedste airfryer i test her.

Cosori Dual Blaze airfryer - Vores anbefaling Dobbelt 

cosori dual blaze airfryer

Prisklasse: 2.400 kr.

Fordele:

Temperatur op til 205 grader
Dobbelt varmeelegeme
360 Termo IQ-teknologi
Nem rengøring

Ulemper:

Ingen.
cosori-logo
Gratis levering
God service.
Meget for pengene.

Specifikationer

 • Kapacitet: 6,4 L
 • Watt: 1750
 • Vægt: 6,22 kg
 • Farve i sort eller hvid
 • Programmer indstillet: 12 programmer

Cosori Airfryer Premium - Bedste tilbud

airfryer cosori premium sort

Prisklasse: 1599-2290 kr.

Fordele:

QuickHeat-teknologi
Lavt støjniveau
Touch panel
Minimalistisk og praktisk design

Ulemper:

Ingen.
cosori-logo
Gratis levering
God service.
Meget for pengene.

Specifikationer

 • Watt: 1700
 • Vægt: 5,6 kg
 • Kapacitet: 5,5
 • Dimensioner: 30 cm - 30 cm - 32 cm
 • Farve i sort, rød eller hvid
 • 11 programmer, så du hurtigt kan varme din mad

Cosori Dehydrator Airfryer - Bedste multifunktion airfryer

cosori airfryer dehydrator

Prisklasse: 1599-2290 kr.

Fordele:

Dehydrator - 2-i-1 maskine
Lavt støjniveau
Touch panel
Air Crisp teknologi

Ulemper:

Ingen.
cosori-logo
Gratis levering
God service.
Meget for pengene.

Specifikationer

 • Kapacitet: 5,8 L
 • Watt: 1700
 • Vægt: 6,2 kg
 • Dimensioner er følgende: 31,5 cm - 37,6 cm - 32,5 cm
 • Farve i sort og rustfrit stål
 • 11 programmer indstillet på forhånd

Smart, elegant og effektiv air fryer - Premium Smart

Cosori airfryer Premium Smart har forståeligt nok rigtig mange gode tilbagemeldinger på produktet, og det gælder både på funktioner, design og brugervenlighed. Cosori har formået at udstyre deres air fryer modeller med nyere teknologi, som kun gør din madlavning langt bedre og mere effektiv.

Dens bløde og uskyldige kompakte design bærer på mere end du tror. Med Cosori dual blaze airfryer kan du tilkoble en App, som kan assistere med den helt korrekte tilbererdning og vejledning. Derudover finder du et hav af opskrifter i denne App, som gør dit liv med dit nye redskab nemt og lige til.

Cosori airfryer Premium Smart og Dual Blaze

De har bevæget sig meget gennem tiden, og hvor der i deres sortiment fortsat er at finde en simpel og billig Cosori Pro model siger alt om dem. De står ved deres første designs og giver forbrugeren mulighed for at købe en simpel og neutral air fryer.

Modsat har de dog også nye smarte maskiner på deres menukort over produkter. Deres nyere Cosori Premium Smart og Dual Blaze har mange smarte teknologier i alt fra dobbelt varmeelement, App styring, flere madprogrammer og mange andre spændende muligheder.

Vundet som året bedste flere gange

Det er med god grund af de har vundet den bedste airfryer i både 2021 og 2022, samtidig med at de har vundet andre priser i Skandinavien.

Lav din mad fedtfattig ved minimal eller næsten ingen brug af olie. Du kan tilberede mad 50% hurtigere end med en normal ovn, hvorfor du på den måde har en masse timer af spare i køkkenet.

Cosori og Onyx kæmper om at være de bedste airfryers - med god grund. De gør det begge rigtig godt i test.

cosori airfryer

Denne smarte køkkenmaskine fås løbende på tilbud. Herunder ses det praktiske:

Specifikationer: 

Sammenligning er Cosori Pro med konkurrenterne

Her ser du Cosori sammenlignet med Onyx og andre airfryers.

Produktcosori premium
cosori airfryer - bedst i test - her ses en onyx
fritel my snacktastic air
Pris1990,-999,-432,-
Vores vurderingBedste premiumBedste til prisenBedste budget
Kapacitet5.5 L5 L0.6 L
Vægt2.2 kg4.3 kg1 kg

Hvorfor Cosori dual blaze airfryer anmeldelse?

Du har sikkert fået den før - hjemme hos bedsteforældrene eller til det lokale arrangement i forsamlingshuset. Glaseret hamburgerryg har stået ved danskernes side så længe nulevende personer kan huske, og derfor er det ikke en dum idé at mestre denne ret. 

Server med kartofler efter eget valg, eller gå helt klassisk til værks med grønlangkål og brunede kartofler. Det er slet ikke så svært som man kunne frygte. God fornøjelse!

Men hvorfor vælge en Dual Blaze Cosori airfryer frem de andre modeller? Hvad siger anmeldelse af dette produkt og test? Først og fremmest er den en af de bedste på markedet ift. dens store størrelse. Den har et dobbelt varme element og TermoIQ teknologi, som giver den ekstra effektiv virkning.

Den har 12 forskellige funktioner, som er forudindstillet, og du kan blot taste dit ønskede program hurtigt og lade den begynde med tilberedningen. Disse programmer består af: Fisk, pommes, bøf, frosne varer, grill, bage, airfry, stege, kylling, genopvarm, holde varm og grøntsager.

Tilbered lige netop det du står med

Du har derfor rig mulighed for at tilberede præcis det, du står med. Du kan desuden tø dit mad op hurtigt, og lade det stå og holde sig varm med dens "hold varm" egenskab, som blot holder dit mad lunt og lækkert mens du arbejder med noget andet mad.

Det næste efter de smarte funktioner er dens udseende som har fået meget ros. Det smukke firkantede udseende er elegant og stilrent.

Du finder denne maskine fra Cosori til en fin pris ift. alle de egenskaber du får med. Og finder du den dernæst på tilbud eller med anden rabat er der ofte rigtig gode besparelser. 

Husk på, vi anbefaler altid at du finder den nyeste rabatkode når du er på jagt efter et godt tilbud. Vi har sammenfattet denne Cosori dual blaze airfryer anmeldelse for at give dig det bedst mulige indblik i køkkenmaskinen. 

Cosori airfryer vs Onyx airfryer, er fremhæver vi alle de fordele der er ved at tage premium maskinen der lige nu vinder markedet i Danmark.

cosori airfryer

Hvor finder du den på tilbud?

Som tidligere nævnt er der gode penge at spare, hvis du finder denne på tilbud eller med anden rabat. Men skal du spare disse penge, så skal du også holde øje enten i reklamer eller på sider som dette. En Cosori dual blaze anmeldelse eller test af produkter hjælper dig også nogle gange med at finde den bedste pris eller tilbud.

Cosori selv har til tider deres Dual Blaze på tilbud, hvor du kan spare op mod 50% på originalprisen. Det er ofte dage som Black Friday, vinterudsalg, januar udsalg og andre dage som disse.

Onyx airfryer vs. Cosori airfryer

Leder du efter en billig maskine, så kan Onyx være det rigtige. Dog vil denne Cosori airfryer test altid vinde, hvis du er på jagt efter et mere luksus produkt til din madlavning. Find manual og guide til maskinen her på siden.

Udvælgelse og anmeldelse af produkter

Anmeldelser, vurderinger og udvæglelse af produkter i nærværende artikel er baseret på grunding research fra blandt andet eksterne analyser og anmeldelser fra eksperter og upratiske aktører.

De omtalte produkter forhandles hos vores partnere, hvorfor prisen kan variere. Derfor kan du få et samlet overblik over priserne i vores pristabel. Trods partneraftaler er det afgørende at pointere, at alle anmeldelser er baseret på en samlet vurdering af produktet.  

Produktanmeldelser af officielle eller upartiske aktører
Udtalelser og anmeldelser foretaget af kunder
Generel vurdering ud fra funktioner og specifikationer
Garanti, omdømme og generel kundeservice hos forhandler
Præferencer blandt forbrugere funderet på indsamlede indsigter

Ovennævnte parametre sættes op imod produktets pris og kvalitet. Med udgangspunkt i dette foretages en subjektiv vurdering, der i nærværende artikel kan læses som anmeldelser af de enkelte produkter.

Udvælgelsen kan ligeledes ses som et udtryk for nogle af de vigtigste produkter på markedet - og er af samme årsag ikke en rangering og vurdering af, hvilke produkter der er bedst og værst.

Angivelse af kilder

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle