Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Cosori airfryer - Populær vinder af Danmarks bedste 2022

Hvis du er på udkig efter en rigtig airfryer favorit ville Cosori være et rigtig godt bud. Deres produkter i alt fra Premium Smart til deres mere simple Pro model formår at have både design og funktion i fokus.
Af 
 Opdateret d. september 20, 2022
onyx airfryer

På dette marked findes der er et hav at muligheder, hvad angår modeller, størrelser, farver og en masse andre parametre. Det er derfor vigtigt at du vurderer egne behov før investeringen. Er du til en effektiv og højteknologisk version såvel som en simpel kan du med fordel læse med her.

Smart, elegant og effektiv air fryer - Premium Smart

Cosori Premium Smart har forståeligt nok rigtig mange gode tilbagemeldinger på produktet, og det gælder både på funktioner, design og brugervenlighed. Cosori har formået at udstyre deres air fryer modeller med nyere teknologi, som kun gør din madlavning langt bedre og mere effektiv.

Dens bløde og uskyldige kompakte design bærer på mere end du tror. Med Cosori Premium Smart airfryer kan du tilkoble en App, som kan assistere med den helt korrekte tilbererdning og vejledning. Derudover finder du et hav af opskrifter i denne App, som gør dit liv med dit nye redskab nemt og lige til.

Se vores guide til den bedste airfryer i test.

Alt fra en airfryer Pro til en Cosori Premium Smart og Dual Blaze

De har bevæget sig meget gennem tiden, og hvor der i deres sortiment fortsat er at finde en simpel og billig Cosori Pro model siger alt om dem. De står ved deres første designs og giver forbrugeren mulighed for at købe en simpel og neutral air fryer.

Modsat har de dog også nye smarte maskiner på deres menukort over produkter. Deres nyere Cosori Premium Smart og Dual Blaze har mange smarte teknologier i alt fra dobbelt varmeelement, App styring, flere madprogrammer og mange andre spændende muligheder.

Det er med god grund af de har vundet den bedste airfryer i både 2021 og 2022, samtidig med at de har vundet andre priser i Skandinavien.

Lav din mad fedtfattig ved minimal eller næsten ingen brug af olie. Du kan tilberede mad 50% hurtigere end med en normal ovn, hvorfor du på den måde har en masse timer af spare i køkkenet.

Cosori og Onyx kæmper om at være de bedste airfryers - med god grund. De gør det begge rigtig godt i test.

cosori airfryer

Angivelse af kilder

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle