Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Concept 2 romaskine - Den bedste maskine på markedet

Denne maskine fra Concept 2 har siden starten af 80’erne sat standarden for romaskiner, og det er ofte den model, som andre romaskiner bliver sammenlignet med. I denne bedst i test beskrivelse tager vi udgangspunkt i Model D, da den efter anmeldernes vurdering er det bedste valg.
Af 
 Opdateret d. juni 30, 2022

Denne Concept 2 romaskine finder du oftest i et træningscenter, da den med dens holdbarhed og funktionalitet, betegnes som den bedste på markedet. 

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Romaskinen indeholder den nye og forbedret computer PM5, hvilket har betydet at den har fået et tydeligere display og er blevet mere driftsikker. Denne Concept 2 romaskine har flere funktioner end nogen anden maskine, og er derfor særligt egnet til kommercielt brug. 

Udover alle de normale funktioner har PM5 træningscomputeren også mulighed for at forbinde til andre PM5 enheder. Med dette kan man konkurrenere med hinanden live, hvilket blot kan motivere til en endnu sjovere træning. 

Den har blandt andet en trådløs tilkobling af pulsbælte og er selvgenererende, hvilet vil sige at den selv producerer sin egen strøm og har indbygget batteri. Når maskinen er i brug, vil batteriet automatisk lades op, på den måde behøver man aldrig at bøvle med ledninger, og kan derfor placere den lige hvor man vil. 

Selvom den indeholder mange funktioner, er træningscomputeren meget nem at bruge, da den kun har få knapper. 

Denne Concept 2 romaskine ligger til en meget høj pris, dog får du her også en superrobust og slidstærk romaskine, der praktisk talt er umulig at slide op. Hold øje med eventuelle tilbud, hvor du her vil kunne spare en hel del. 

Når man for første gang sætter sig til rette på denne Concept 2 romaksine, er man ikke et sekund i tvivl om, at der er tale om en romaskine i absolut topklasse. Derfor er denne Concept 2 romaskine også med i vores bedst i test guide. 

Læs vores fulde guide til de bedste romaskiner i test her.

cogclockmenu-circlecross-circle