Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Cleanmate S995 Robotstøvsuger – find tilbud med moppe

Cleanmate S1000 robotstøvsuger

Indholdsfortegnelse

Brug din tid fornuftigt, og prøv kræfter med en S995 robotstøvsuger fra Cleanmate. Denne intelligente støvsuger hjælper dig hurtigt og nemt. Få her et overblik over anmeldelse og test af modellen.

Denne Cleanmate S995 robotstøvsuger, har et smukt og elegant design i en hvid stilren farve. Med sin smarte moppefunktion hjælper den med at tørre gulvet godt af. Den har fået en god anmeldelse eller to med på vejen af forbrugere, da den er en vinder i test grundet sit design og sine funktioner. 

God anmeldelse fra forbrugere

Denne S995 Cleanmate model får god anmeldelse, hvad angår forbrugere. De er tilfredse for dens adfærd, funktionalitet og design. Den er sikker og effektiv og lader hurtigt op. Den kan lades op på blot 300 minutter, og har derefter en køretid på 120 min.

Den er udstyret med HEPA filter, som giver et langt bedre indeklima, da den kæmmer for støv og ikke lader støvpartikler komme ud i rummet under støvsugningen. Denne støvsugningen med et HEPA filter er derfor også godt for dig, der befinder dig i rummet.

Vi kan varmt anbefale at du foretager en test derhjemme i dine rum med denne robotstøvsuger.

Hvorfor købe en Cleanmate robotstøvsuger?

Ja, hvorfor egentlig bruge tid og penge på at købe dette produkt til dit hjem. Det spørgsmål besvares nemt med tid er penge. Vil du spare tid i hjemmet på ting som rengøring, kan denne lille maskine hjælpe dig med netop det. Det er ligeledes det som de fleste test og guide pointerer.

Du kan lade en Cleanmate S995 robotstøvsuger gøre det sure arbejde, men du sidder med benene oppe i sofaen eller er i haven. Styr denne model med din app, så den rengører der hvor det er værst, og mest beskidt.

Varenummer: 43993

Angivelse af kilder og test

  1. Se global.dreametech, for en udførlig beskrivelse af teknikken bag. 
  2. Forbrugerrådet Tænk laver løbende guides om de bedste modeller på markedet.
Scroll to Top