Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Cleanmate S930 robotstøvsuger – Tilbud med smart app

Ecovacs Deebot Ozmo T8 Aivi robotstøvsuger

Indholdsfortegnelse

Ønsker du ekstra hjælp derhjemme til rengøringen, så kan en Cleanmate S930 robotstøvsuger med smart app hjælpe dig godt på vej. Du kan roligt overlade rengøringen til denne kompakte støvsuger. Find den endnu billigere med et tilbud.

Hos Cleanmate finder du mange forskellige modeller af robotstøvsuger, som alle har deres fordele og priser. Denne S930 befinder sig lidt under midten, hvad angår pris. Men hvor den fortsat har en masse smarte funktioner såsom app styring, berøringscensorer.

 

Neatsvor X500 - Bedste alternativ til Cleanmate S930

Bedste pris på Neatsvor X500:

Neatsvor

2490 kr

Specifikationer

Fordele

App styring og berøringscensorer

Du kan med en Cleanmate S930 robotstøvsuger få god assistance i hjemmet til ingen penge. Denne model ligger ofte i en pris lige over 1.000 kr., og hvor den fortsat har rigtig gode funktioner. Du får både en beholderkapacitet på 0,5 liter, og en støvsuger der kan køre over 1,5 cm dørtrin.

Denne S930 model lader op på 4-5 timer, og kan køre 100 min., inden næste opladning igen. Det smarte ved denne model er desuden også at den er udstyret med HEPA filter, som er godt for indeklimaet og dit helbred. 

Hvorfor vælge en robotstøvsuger?

Af andre lækre funktioner har denne støvsuger trappecensor, som gør at den ikke kører ud over en trappe i dit hjem. Dertil kører den selv tilbage til sin ladestation, når denne Cleanmate S930 mangler strøm til at fortsætte. 

Den har moppe funktion men dog ikke den våde moppe. Det er også rigtig smart med en tør moppe, da den tørrer gulvet over efter støvsugningen, som derfor giver en endnu mere effektiv rengøring.

Varenummer: 46578

Angivelse af kilder og test

  1. prisjakt.nu
  2. Global.tech.radar.com
Scroll to Top