Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Cleanmate S1000 robotstøvsuger - Test selv innovativ robot

Er du også blevet lun på tanken om en rengøringshjælper derhjemme, så kan vi hjælpe dig på vej med en lille gennemgang af denne Cleanmate S1000 robotstøvsuger. En rigtig vinder i test i Sverige og andre nordiske lande.
Af 
 Opdateret d. december 13, 2022
Cleanmate s1000 robotstøvsuger

Med en Cleanmate model som denne S1000 robotstøvsuger, kan du få en hjælpende hånd til støvsugningen derhjemme. Du får med denne model en moppefunktion med, hvor kluden kan fugtes og tørre gulvet af løbende under støvsugningen. 

Moppefunktion og høj intelligens

Det rigtig smarte ved denne robotstøvsuger er at den kan kobles til en app, hvor du kan programmere og sende signaler angående den ønskede adfærd, som din Cleanmate S1000 robotstøvsuger har. Det er netop nogle af disse funktioner, som fremhæves i test og anmeldelse.

Modellen kan køre op til 110 min. og lader op på blot 4 timer, så du kan få glæde af den ofte. Desuden formår den selv at køre tilbage til sin ladestation, når den skal lades op. 

Cleanmate S1000 robotstøvsuger

Hvordan virker en S1000 robotstøvsuger?

Cleanmate S1000 robotstøvsuger er en effektiv hjælper, som du selv bør foretage en test af. Den kan køre over dørtrin på 1,5 cm., og hvis du har højere dørtrin, kan du enten flytte din støvsuger eller købe de såkaldte dørtrinsramper, som kan placeres så de kan køre over.

Du kan med fordel læse manualen nærmere, hvis du har investeret i denne Cleanmate S1000. Men den kører på et lithium batteri,, har en beholder kapacitet på 0,5 liter og findes kun i en sort model.

Varenummer: 24471

Angivelse af kilder

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle