Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Cleanmate robotstøvsuger – Tilbud: simpel og billig

Ecovacs Deebot Ozmo T8 Aivi robotstøvsuger

Indholdsfortegnelse

Med en Cleanmate robotstøvsuger er du sikret en god oplevelse til næsten ingen penge. Selv foruden tilbud finder du denne til en god pris. Så hvis du har brug for hjælp til rengøringen derhjemme er det med at få fingrene i denne model.

Cleanmate tilbyder flere forskellige modeller af robotstøvsuger, som hver især har deres fordele. De har både modeller som er billige og med lidt færre funktioner og features, men hvor du i den anden ende finder lidt dyere modeller, men som dog også har en masse fine funktioner såsom systematisk navigation i deres S2000 Pro Max.

Effektivt design i alle prisklasser

Elsker du de dage, hvor rengøringen bliver gjort for dig, uden du behøver og gøre noget for selve arbejdet? Med en robotstøvsuger kan du netop opnå dette, og lade maskinen gøre alt det sure arbejde. Med en sådan smart rengøringshjælp kan du hurtigt og nemt få bug med skidt og støv i hjemmet.

Mange anmeldelser og test påpeger Cleanmate som et solidt brand, der tilbyder lidt forskellige produkter i alt fra en rigtig billig pris på under 1.000 kr. og helt op til 4.000 kr. Du kan hos Cleanmate derfor finde en automatisk støvsuger, som passer dine behov.

En anmeldelse vil ofte trække egenskaber som simplicitet frem hos denne forhandler og producent. Den er der attraktiv hos flere forbrugere og anmeldere. Flere af modellerne har en moppe funktion, som gør rengøringen endnu mere effektiv, da kluden tørrer efter støvsugningen.

cleanmate robotstøvsuger

Hvilke modeller har Cleanmate?

Du kan som sagt finde lidt af hvert hos Cleanmate, da de har mellem 5-10 modeller, alt efter hvor du leder henne. Du ser alt fra deres S850 robotstøvsuger til under 1.000 kr. og til deres S2000 Pro Max til 4.000 kr. Men lad os dykke nærmere ned i modellerne:

S850: En lille simpel men intelligent model, som kan hjælpe med rengøringen. Den er udstyret med en praktisk moppefunktion, og en censor som aflæser dens underlag.

S900: Denne robotstøvsuger fra Cleanmate har et 4 trins program, moppefunktion med fiberklud, som tager en masse forskelligt skidt og dyrehår. Desuden kan den aflæse trappe områder.

S930: Både flot mørkt design men også gode funktioner som støvdetekteringssystem. Den har to stk. gode sidebørster, som bidrager til ekstra god rengøring.

S995: Smukt elegant lyst design, og med smart app funktion, som gør brugervenligheden optimal. Den husker hvor den har kørt, og spilder derfor ikke tiden i samme mønstre.

S1000: Denne Cleanmate S1000 har også app funktion, som øger brugervenligheden som hvor intelligent den er. Det er en rigtig vinder i test, da den kan mange gode ting, og befinder sig i en rimelig prisklasse.

S2000 pro max: Deres dyreste, men også bedste model er denne pro max, som har et selvtømmende system, hvor du ikke skal tømme dens støvbeholder manuelt. Den har desuden gode HEPA filtre og en køretid på 210 min.

Angivelse af kilder og test

  1. findpare.com
  2. Alibaba.com 
Scroll to Top