Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Miele støvsuger - Classic C1 Powerline SBAF3

Denne Classic C1 Powerline støvsuger fra Miele er specielt god, da den er mindre, let og praktisk at benytte. Den fås til en billig og god pris.
Af 
 Opdateret d. juni 22, 2022

Hvis du elsker den mere simple og lette støvsuger, så kan denne Miele mode, Classic C1 Powerline SBAF3 være et godt match til dig. Den fås både til en god pris, samtidig med at den er tilsvarende god. Den er nem at håndtere og har ikke en masse funktioner.

Denne model er især rigtig god til hårde flader grundet dens mundstykke. Den er derudover let af sig, da den blot har en vægt på 5,85 kg., hvilket er en lav vægt for en normal støvsuger fra Miele med ledning.

Denne Miele støvsuger har en motor på 800W og på den måde har den en rigtig god sugeevne, og den kan lige præcis, hvad den skal. Den har dog 6 indstillinger, så du kan vurdere, hvornår du skal bruge den hårde sugeevne og modsat den svage, hvor du ønsker at skåne overfladen.

Stor støvpose i Miele Classic C1 Powerline

Den har en støvpose som kan indeholde 4,5 liter støv og skidt, hvilket er den normale, og lidt til, kapacitet. Udover posen, er der andet tilbehør, som gør din rengøring sjovere og mere effektiv. Det er blandt andet et andet mundstykke til gulv og hårde overflader, møbelmundstykke, så du kan gøre andre mere polstrede overfalder rene.

Den har derudover til de små arealer et fugemundstykke, som gør, at du kan komme ind i små kroge og hjørner i dit hjem. Du kan på den måde få alt skidt og støv med i din rengøring. Denne Miele støvsuger er nem at bruge, kan skills ad nemt, og er generelt brugervenlig at benytte.

Fuld liste over test af Miele støvsuger

Angivelse af kilder og test

  • Se hvad Rtings siger om støvsugeren her.
  • Se hvad Product Review siger om Miele støvsugeren her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle