Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Brug øretermometer ved sygdom

Når efteråret trænger sig på, eller når vinteren har taget sit indtog, så kommer de små irriterende sygdomme også snigende. Her taler ofte om forkølelse, influenza, halsbetændelse og lignende ubehageligheder. Det er sygdomme, der står på over længere dage, og nogle bringer de også feber med sig, som kan være en pine oven i sygdommen.
Af 
 Opdateret d. september 20, 2022
Brug øretermometer ved sygdom

Er du så uheldig, at du har anskaffet dig en omgang snue, hvad end der er tale om sommer, efterår, vinter eller forår, så er det også ofte en god ide at tjekke, om der ikke også skulle være en feber med i købet. Dette er nemlig en indikation på, at kroppen kæmper med noget virus eller infektion. Læs denne øretermometer test for at finde den bedste til formålet.

Et øretermometer er din bedste ven

Et øretermometer kan være din bedste ven, især hvis man har med børn at gøre, fordi det kan være ubehageligt eller ubelejligt at skulle hive andre typer af termometre frem. Ofte er bærn sprælske og vil ikke sidde stille, og når de er syge, så er de endnu mere udmedgørlig. Derfor kan et øretermometer altså være den bedste vej frem, fordi det kan klares hurtigt.

Det helt gode og særlige ved et øretermometer er, at det virker, lige som med et pandetermometer, ved at infrarød teknologi bruges til at måle varmen inde i ørets indre og i ørets væv, og på den måde får du en hurtig og præcis måling af, hvad kropstemperaturen er. Det gør hverken ondt eller er svært, så derfor er dette en anbefalelsesværdi metode til børn.

Bare fordi det er nemt og smart at bruge på børn, så betyder det bestemt ikke, at det ikke også kan bruges på voksne, så ligger du med næsen stoppet, energien er helt nede i bund og du skiftevis fryser og sveder, så er det bare om at hive dit termometer frem og få målt, så du kan holde øje med, om temperaturen går op eller ned.

Det er især vigtigt at holde øje med, om din temperatur stiger, for kommer din kropstemperatur, og hermed også feber, op over 40 grader, så er det altså tid til at søge læge. Dette er nemlig en antydning af, at noget mere kradsbørstigt er under opsejling eller i gang inde i kroppen. I væreste tilfælde kan det være en rigtig grim infektion eller betændelsestilstand.

menu-circlecross-circle