Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Braun Satin Hair 7 HD730 hårtørrer

Drømmer du om at tage føntørringen til det næste niveau? Så bør du måske overveje at investere i denne hårtørrer fra Braun.
Af 
 Opdateret d. juni 24, 2022
haartoerrer braun

Braun Satin Hair 7 HD730 er designet til uskadelig tørring, hvilket også indebærer, at dette er den rette hårtørrer til dig, der går op i holde dit hår sundt og frisk hele året rundt.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

De funktioner og features 

Braun Satin Hair 7 HD730 er en hårtørrer, der roses af anmelderne for den kraftige motor, som samtidig er skånsom mod håret. Modellen kan bruges til op imod 70 grader, og dermed bliver tørringen af håret hurtig og effektiv, hvilket selvfølgelig er en fordel på travle hverdagsmorgener, hvor alting skal gå stærkt. 

Denne model har en særlig ion-teknologi, som gør at fugtbalancen i håret vedligeholdes. Derudover skal det siges, at denne hårtørrer er særligt god, hvis du gerne vil undgå kruset hår, og samtidig kan den går fra varm til kold luft meget hurtigt. 

Du får 2 forskellige hastighedsfunktioner og 3 varmefunktioner, og ved hjælp af cool-knappen kan luftens temperatur hurtigt ændres. 

 

Tips til en god hårtørring 

Hvis du er på jagt efter en god hårtørrer, så er du måske også interesseret i, hvordan du tørrer dit hår på bedste og nemmeste vis? 

Her hos ProduktEksperten anbefaler vi, at du først tører håret med varm luft for derefter at afslutte med kold luft. Mange ønsker sundt, stærkt og glansfuldt hår, og selvom det ikke er mange der ved det, så er dette faktisk en af de mest skånfulde metoder. 

Varm luft åbner nemlig skællaget på hårstrået og gør det lettere at style, mens den kolde luft lukker skællaget igen. Afslut derfor tørringen med kold luft, så du ikke kommer til at skade dit hår under stylingen. 

Læs også vores test af de bedste hårtørrere i 2022.

cogclockmenu-circlecross-circle