Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Braun Elektrisk tandbørste – Lær mere om det tyske mærke

Vi har alle lært om Karius og Baktus fra da vi var helt små. Selvom fortællingen om de to små banditter for længst er blevet genfortalt, er de stadige vigtige at huske på. Essensen i Karius og Baktus er nemlig at vi skal huske at børste vores tænder grundigt, så vi holder vores bisser fri fra de to banditter og derved sunde og pæne.
Af 
 Opdateret d. juni 29, 2022
Bedste eltandbørste

En Braun elektrisk tandbørste er en super mulighed til at holde Karius og Baktus ude af vores tænder, og sørge for at de bliver holdt fine, rene og sunde. Ved at børste tænder effektivt to gange dagligt er du nemlig med til at forebygge at der kommer sygdom i dit tandkød og tænder, som kan være både en meget kostlig men også smertefuld affære.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Hvem er Braun?

 Måske du har stødt på dem før i en anden forbindelse end ved elektrisk tandbørste. Braun laver nemlig mange forskellige elektriske husholdningsprodukter, og er et yderst velkendt og anerkendt mærke. Den tyske kending blev grundlagt i 1921 og stiftede i 1950 et andet meget kendt mærke: Oral B, som du garanteret også har hørt om før, i forbindelse med elektriske tandbørster.

Faktisk er det sådan, at hvis du ønsker at få fingre i en Braun elektrisk tandbørste, så skal du kigge dig om efter Oral B. Braun laver nemlig kun disse el tandbørster inden for deres dattervirksomhed, og altså ikke under brandet selv.

 Til gengæld er det kunne el tandbørster du finder inden for Braun under deres andet brand. Her finder du også en masse andre produkter inden for tandpleje, så du nemt kan finde alt du har behov for samlet under ét tag, og hvor du er sikret en rigtig god kvalitet.

Du finder nemlig også børstehoveder til de elektriske modeller, tandtråd og mundskyl – alt sammen med til at opretholde en god mundhygiejne og med til at holde dine tænder og tandkød sundt og fint.

Ledte du efter en anden el tandbørste?

En el model er ofte at finde i den dyre ende sammenlignet med en manuel model, derfor er det godt at sikre at man finder den helt rette til ens eget behov. De er også ofte er finde på tilbud, og derfor kan det også være en god ide at tjekke flere sider ud, inden du beslutter dig for dit køb.

Vi har lavet en side som sammenligner de bedste el tandbørster på markedet samt deres priser, så du nemt kan finde den rette model til dig. Læs vores guide her, som vi har lavet på baggrund af andre guides og tests, så du nemt kan få et overblik.

Læs mere om den elektriske tandbørste her:

cogclockmenu-circlecross-circle