Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Bosch ARM 33 - Græsslåmaskine

Denne maskine er en rigtig god standard græsslåmaskine, som kan præcis det den skal til det normale husbehov. Den klipper upåklageligt med sin Powerdrive motor. Derudover er den udstyret med GrassCombs, som gør at den klipper helt skarpe kanter og dermed efterlader dig med et flot resultat.
Af 
 Opdateret d. juni 23, 2022
bedste græsslåmaskine

Bosch ARM 33 er en af de modeller, hvor der er kælet for den lille detalje, når det omhandler komforten og brugen af den. Den har høj komfort med sine ErgoFlex håndtag, som gør din arbejdsposition optimal og sund.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Med sine 40 liters opsamlingsboks passer den rigtig fint til den lille eller mellemstore plæne, da den ikke opsamler store mængder af græs undervejs. Hvis du har en større plæne, anbefaler vi at se ind i en anden, og større Bosch græsslåmaskine, som har en større opsamlingsboks.

Med sin Powerdrive motor er du sikret at du ikke skal bruge mange kræfter på at skubbe din plæneklipper rundt i haven, da dens motor trækker den det meste af vejen. Din opgave ligger derfor blot i at styre maskinen rundt og diregere.

En anden smart funktion er dens indstillingsknapper, som giver dig mulighed for at indstille din Bosch græsslåmaskine til præcis dine behov og ønsker. Det gælder både højde, bredde, fart og meget andet.

Den smukke grønne og simple Bosch ARM 33 model vejer blot 11 kg., hvilket er i den lette ende, og du har derfor ikke at gøre med et stort produkt og maskine, som kan være ubekvemt at placere og bevæge rundt, når du ikke benytter den.

Se vores bedste græsslåmaskine test her.

cogclockmenu-circlecross-circle