Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Miele Blizzard CX1 Excellence PowerLine SKCE2 støvsuger

Her har vi en Miele støvsuger, med en kraftig motor, som bidrager med en effektiv rengøring. Læs mere om denne model, Blizzard CX1 Excellence Powerline.
Af 
 Opdateret d. juni 22, 2022

Hvis du er til en rigtig stærk og kraftfuld støvsuger med en god motor af høj kvalitet, så er denne Blizzard Cx1 Excellence Powerline en god model fra Miele, som du med sikkerhed vil blive glad for. Gør dig selv og din rengøring en tjeneste.

Denne Blizzard model er poseløs, hvilket gør det nemmere for dig at aflaste din beholder løbende i din rengøring. Maskinen har derudover EcoTeQ Plus-gulvmundstykke, som gør din rengøring endnu bedre grundet størrelsen.

Derudover har denne Miele Støvsuger også et HEPA hygiejne filter, som behjælper udskillelsen af partikler i rummet til dig og dine omgivelser. Dertil gør det også, at din hygiejne i rummet er forbedret og beskyttet. Det kan være en fordel for allergikere, da støvet ikke florerer rundt i rummet.

Den er derfor en af de modeller, som er rigtig god til dit indeklima i boligen. Du kan tilkøbe en masse godt tilbehør til denne, så du kan udvide din rengøringsoplevelse.

Denne model er en lydsvag model, som derfor skåner dem omkring dig, når du støvsuger, samt dig selv og den pågældende støj og larm. Dens beholder kan nemt tømmes ved hjælp af denne Miele støvsuger og dens Click2Open funktion.

Alt i alt er denne støvsuger, med mundstykker, ledning og maskine 10 meter lang, så du kan nå godt rundt i rummet, uden at skulle flytte stik og andet løbende rundt, mens du foretager din rengøring. Det er blot endnu et parameter, som gør modellen til en af de bedste.

Fuld liste over test af Miele støvsuger

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle