Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Opdateret april 6, 2022 af Peter Rasmussen

Bedste vandrerygsæk børn

bedste vandrerygsaek boern

Bedste vandrerygsæk til børn - Guide til at finde den rette

Det kan være svært at finde den helt rette og bedste vandrerygsæk til dine børn, da der er flere ting, man skal være opmærksom på, når man køber og kigger efter disse. Vi hjælper dig på vej med lidt anbefalinger af forskellige vandrerygsæk til børn. 

Vurder dog først om det er nødvendigt med en separat vandrerygsæk til dine børn, eller om du kan have deres ting og mad i din egen rygsæk. Men hvis det er en længere vandre- eller trekking tur, kan det være en fordel at dine børn har deres egen vandrerygsæk. 

Men først - hvad skal du være opmærksom på?

Mål

Først må man definere, hvor stor den bedste vandrerygsæk er til børn, altså hvilke mål der er passende. 

Den perfekte og bedste rygsæk til børn ligger mellem 20-33 liter. Størrelsen og rummeligheden kommer selvfølgelig meget an på, hvad alder dine børn har, og hvor store de er. Derudover skal du også overveje længden og vanskeligheden af turen. Nu længere, nu mindre vandrerygsæk anbefaler vi. Men generelt er størrelsen til børn anbefalet herimellem.

Tilpasningsevner

De fleste vandrerygsæk til voksne har mange forskellige justeringsmuligheder, som både dækker over muligheden for at gøre selerne strammere, løsere og meget andet. Det er en fordel for voksne, når de skal justere efter kropsform og turens type. 

Det er dog også smart, når du skal udvælge den bedste vandrerygsæk til dine børn at de er justerbare. Mest af alt fordi børn vokser hurtigt, og de kan derfor beholde deres vandrerygsæk i mange flere år, hvis du køber en med god kvalitet.

Vandafvisende

Vi mener at den bedste vandrerygsæk er den rygsæk som er vandtæt. Det er næsten et must, når du skal købe en til dine børn. Det skal være en mulighed at bevæge sig rundt med sit tøj og sine ting, uden at de bliver våde af regn eller fugtigheden.

Ofte er der med de fleste rygsække et lille regnslag, som kan trækkes ud over tasken, hvis det regner eller vejret er fugtigt. Det giver dig mulighed for ikke at købe den dyreste og bedste vandafvisende vandrerygsæk, men at du kan nøjes med en mindre med regnslag.

Pris og farve

Overvej om dine børn ofte skifter mening i forhold til, hvad der er smart og ikke er smart. Det varierer ofte for børn, og vælg derfor en neutral farve, så de kan bruge deres vandrerygsæk i mange år frem. Hvis det er første tur, ville vi derudover anbefale først og fremmest og købe en billig vandrerygsæk, så de kan teste turen af, inden du investerer dyre domme i den aller bedste vandrerygsæk til børn.

Vores 2 bedste bud på en vandrerygsæk til børn

Summit Daypack 25 liter

Denne rygsæk er perfekt til mindreårige, da den ikke er så stor. Den er praktisk, letvægt og fås i flere farver også neutrale farver. Denne vandrerygsæk er også god til prisen, da den hverken er for dyr eller for billig. Highlander laver nogle af de bedste rygsæk, så du kan trygt bevæge dig ud i dette mærke.

Bergans Lilletind

Dette mærke laver flere forskellige størrelser i alle forskellige børnestørrelser. Denne type rygsæk passer anatomisk til børn. Du kan blandt andet købe en Bergans lilletind 18 Liter vandrerygsæk til børn i alderen 5-9 år. Den er passende til længere gåture og weekendture. Tasken er den bedste til denne aldersgruppe, da den kan justeres og spændes til det individuelle barn. 

Du kan købe tasken i butikker såsom hos Spejdersport.

Søger du olie til skægget? Så tjek den bedste skægolie her. Og vil du have krøller i dit hår? Så se på disse bedste krøllejern.

Skal du bruge en cykel til og fra arbejde og har måske et par kilometer for langt ift. hvad dine ben kan holde til? Så se bedste el ladcykel her.

Se vores guide til bedste kontinentalseng og bedste seng lige her.

Vil du have en el foldecykel, som du kan tage med på farten? Så læs vores guide her.

Kan du lide at køre på ATV? Så se denne el ATV guide.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle