Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Udendørs spa test - Din komplette guide til de bedste 2022

Har du et hyggeligt sommerhus, der skal have udvidet selvforkælelse med et udendørs spa? Eller er du livsnyder-typen, der gerne vil have et udendørs spa i egen have, men er det svært at finde ud af, hvad du skal vælge? Så frygt ej, vi har nemlig din ryg.
Af 
Peter Rasmussen. 
Opdateret d.juni 1, 2022

Når du skal koble af fra hverdagens stress, når weekenden skal nydes i selskab med et vennepar, eller når det er tid til selvforkælelse, så kan et udendørs spa være en skøn ide. Det er nemlig vigtigt at slappe af en gang imellem, og et oppusteligt spabad er en god mulighed, som du også kan byde andre på.

 

Metodologi

Vi tester personligt alle produkter i vores anmeldelser og vejledninger for at give præcise, datadrevne anbefalinger. Læs mere 

Vi vil gennemføre nye runder af produkttest i løbet af den næste måned. Afhængigt af resultaterne kan topvalget på denne side ændre sig.
Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Læs mere

Der findes uendelige muligheder, når det kommer til udendørs spa. Man kan vælge et oppusteligt spabad, som kan slås op om sommeren, og sprede sengetøj ud langs siden, som man kan stå på - eller om vinteren til de friske - eller man kan vælge ét, der er mere permanent.

Kom til sagen - Vores anbefalinger til det bedste udendørs spa

Nedenfor giver vi dig en gennemgang af de bedste udendørs spabade, der er vurderet og testet af eksperter.

I denne artikel

Vores guide starter med detaljerede oplysninger om vores valg af de bedste udendørs spa i 2022 og dækker derefter de vigtigste emner, som en dygtig køber bør være opmærksom på, for dem, der ønsker at komme ind på ind- og uddybning af købsprocessen for udendørs spabade. Lad os komme i gang.

De bedste udendørs spa 2022

MSPA TEKAPO
Bedste samlet set

MSPA TEKAPO – 6 pers.

Prisklasse: 5.000-7.000 kr.

Type: Oppusteligt udendørs spa

Volume: 930 liter

Funktioner: Opvarmning af vand op til 40°C

Fordele:

Boblemessage med 132 AirJets
Indbygget filterpumpe til rensning af vandet
Opsætning af dette spabad tager ca. 10-15 minutter.

Højdepunkter:

Spaen leveres fuldt samlet
Spaen kan bruges udendørs hele året
Markedets laveste støjniveau på 70 dB
Spar op til 2.000 kr. på udendørs spa

Generelt om dette spa

Når du vil have et alsidigt oppusteligt udendørs spa, der hverken er en øjebæ eller inefficient, så er M-Spa Tekapo et super godt valg. Her får du nemlig et udendørs spa med et stilrent design i sort/blå farve, i et smukt sengetøj lignende look, som er blevet vurderet til at være et af de bedste af de billigste spabade.

Så kan du ligge i dit spa og se på børnene lege med segboard eller hunden spise sin hundefoder i ro og fred ved siden af.

Hygiejne og vandkvalitet

Mspa spabade har stort fokus på hygiejne og brugervenlighed. Alle modellerne har letudskiftelige filtre indbygget, så vandet kan renses og er desuden produceret i et antibakterielt materiale. Ligesom hvis du havde en robotstøvsuger kørende løbende som rengøring. Derudover har spaen funktioner som ozon-rens og UV-rens af vandet, dermed sikres du den bedst mulige hygiejne og vandkvalitet.

Antifrost system

Kan du lide at tage dig et varmt og afslappende dyp i vintermånederne, så kan du også sagtens bruge dette udendørs spabad, da M-Spa Delight Alpine er udstyret med et antifrost system, som holder vandet fra at fryse til.

Med sin PTC-teknologi, der står for “Positive Temperature Coefficient”, opvarmes spaen op mest effektivt og på den mest energibesparende måde.

Bedste samlet set

Lay-Z-Spa Helsinki | 5-7 pers.

Prisklasse: 5000-7000 kr.

Type: Oppusteligt udendørs spa

Volumen: 1.123 liter

Funktioner: Opvarmning af vand op til 40°C

Fordele:

Digitalt kontrolpanel og strømsparende timer
Kan bruges hele året
ChemConnect™ sørger for stabilt klorinniveau

Højdepunkter:

Kontrolleret varmesystem
Message- og boblefunktion
Poolcover og højtrykspumpe medfølger
Spar 20% på Lay-Z Helsinki Spa

Generelt om dette udendørs spa

Leder du efter et oppusteligt udendørs spa, der giver dig masser af nydelse for pengene? Så er Bestways Lay-Z Spa i modellen Helsinki helt sikkert er valg, du bør overveje. Det passer perfekte til det danske klima, hvor der kan blive koldt om vinteren, men også varmt om sommeren.

Antifrost systsem

Dette udendørs spa er nemlig udstyret med Freeze Shield teknologi, der gør, at du kan nyde dit spabad uanset temperaturen uden for vandet. Desuden er det lavet af TriTreck materiale, der kan klare selv det værste slid.

Hygiejne og funktioner

Læn dig tilbage og nyd at Lay-Z er nemt at bruge og tager kort tid at sætte op. Det er den perfekte aktivitet til kvalitetstid med familie, som par eller alene. Du får glæde af dette spa hele året. Det er nemt at rengøre og ved hjælp af ChemConnect opnås et stabilt klorniveau, som sikrer at hygiejnen er i top.

Dette skal du overveje inden køb af udendørs spa

Følgende er ting, der er værd at overveje inden købet af et udendørs spa.

Dybde og størrelse

Når du skal vælge det rette udendørs spa, så vil du gerne have et, der er minimum 50 cm dybt, for at få mest ud af oplevelsen, både i forhold til, hvor meget af kroppen, der dækkes, men også i forhold til en eventuel massageegenskab.

Isolering

Det er en god ide at være obs på isolering, når du skal have dig et udendørs spa, for jo bedre isoleret spabadet er, desto længere holder det varmen på vandet, og desto mindre strøm og energi skal der bruges på at holde det varmt

Rørsystem og massage

Hvis du gerne vil have god massage, så er det en god ide at gå efter tykkere rør, da disse typisk giver en bedre massage. Derfor bør du se efter et udendørs spa med rør på minimum 50 mm i diameter.

Læs flere artikler fra Produkteksperten

Her kan du læse om både støvsugerposer og om en effektiv robotstøvsuger. Derudover kan du også glæde dine børn med et segboard til vejen. Du kan også glæde din hund med lidt lækkert hundefoder, nu hvor du også forkæler dig selv med et udendørs spa.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockchevron-downarrow-rightmenu-circlecross-circle