Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Den bedste telefonholder til cykel - den rette guide

Skal du hverdag eller arbejdsdag gøres nemmere med den bedste telefonholder til din cykel, der gør navigeringen rundt i dit lokale område nemmere og mere overskueligt? En mobilholder til cykel er godt redskab til dig, der bruge mobilen meget som gps, når du cykler.
Af 
 Opdateret d. juni 16, 2022
cykelgadgets feature billede

En telefonholder til cyklen er en nødvendighed, hvis man bruger cyklen meget til at komme rundt, både i forbindelse med privatlivet, men også i forbindelse med erhvervsmæssige cykelture, herunder, hvis man arbejder som bud eller på anden vis cykler meget rundt i arbejdstiden.

 

Find den bedste telefonholder til din cykel

Det kan være svært at navigere rundt i junglen af de utallige muligheder der findes, når det kommer til at finde den bedste mobilholder til cyklen. Derfor hjælper Produkteksperten dig med få et overblik over de bedste produkter inden for netop denne kategori.

I denne artikel

Indholdsfortegnelse

I denne guide kommer vi omkring de bedste produkter inden for telefonholdere til cykler, og hvilke der klarer sig godt i test, anmeldelser og kundeudtalelser. Vi gør det nemmere for dig at handle direkte online, så du slipper for lange køer i supermarkeder og ved forhandlerne

Den bedste mobilholder til cykel

sp connect
Bedste samlet set

SP Connect Bike Bundle II

cykelpartner logo

Prisklasse: 499 kr.

Ingen vedligeholdelse

Farve: Sort

Telefon fastgøres og løsnes ved et 90 graders twist

Fordele:

Multifunktionelt monteringssystem
Vandtæt
Kan bruges til flere forskellige telefoner
Særligt god til iPhone og Samsung

Ulemper:

Få smartphone brands

Hvorfor den er den bedste samlet set

SP Connect laver monteringssystemer til deres produkter, der gør, at deres produkter kan monteres på forskellige måder til forskellige redskaber. Denne telefonholder til cyklen kaldet Bike Bundle II kan nemlig ikke bare monteres på cyklen, men kan også monteres til bilen, motorcyklen eller til løbearmbåndet.

Denne mobilholder til cyklen er således multifunktionel med et smart allround monteringsystem, der gør det nemmere at bevæge sig rundt med sin mobiltelefon. De andre monteringsmetoder er mulige at tilkøbe, så du kan montere din telefon til ovennævnte muligheder. 

Med SP Connects telefonholder til cyklen har du mulighed for at montere din telefon til både racercyklen, mountainbiken, bycyklen og mange andre cykler med lethed.


Læs mere om SP connect her
quad lock
Bedste premium valg

Quad Lock Bike Kit

out more logo

Prisklasse: 499 kr.

Ingen vedligeholdelse

Let og stærk

Non slip plastik

Fordele:

Sikker montering
Vandtæt
Særdeles god til iPhone X og XS
God til terrænkørsel

Ulemper:

Fås kun til iphone

Hvorfor den er den bedste samlet set

Quad Lock Bike Kit anbefaler vi og har kåret denne til at være det bedste premium valg inden for telefonholdere til cyklen, fordi den er af høj kvalitet, godt og smart design, og så kan den bruges i mange år.

Der er mange fordele ved at vælge Quad Lock Bike Kit, når du skal have en mobilholder til din cykel. Herunder hører blandt andet at både cover, regnponcho og monteringssæt medfølger, når du investerer i monteringssættet. Dog findes Quad Lock Bike Kit kun til iPhone X og iPhone XS, hvilket jo er rimelig uhensigtsmæssigt.

Vi anbefaler dog alligevel dette produkt, da Quad Locks monteringssystem sikrer dig en stærk og sikker montering af din telefon, så den ikke ryger nogle vegne, hvis du skulle tage nogle bump eller skarpe sving på din cykeltur.


Læs mere om Quad Lock Bike Kit her

VI HAR TIDLIGERE ANBEFALET

Vi har før anbefalet nedenstående produkter. Dog er de desværre udgået og kan ikke længere fås.

taotronic
Bedste funktion

TaoTronic mobilholder

mobilcovers logo

Prisklasse: 149 kr.

Ingen vedligeholdelse

Farve: Sort og orange

Materiale: Plastik

Fordele:

Multifunktionel
Kan holde bredder fra 5-10 cm
Skånsom overfor telefonen
Nem at montere

Ulemper:

Fylder meget

Hvorfor den er den bedste samlet set

Denne telefonholder til cykel fra TaoTonic indtager førstepladsen som den bedste i forhold til funktionalitet. Dette kommer af, at den ikke bare kan bruges til cyklen, men også er en super smart mobilholder til barnevognen.

TaoTronics telefonholder til cyklen kan monteres direkte på styret af din cykel. Mobilholderen har to gribearme, der griber om og fastholder din mobil, når den isætte telefonholderen. 

Det gode ved netop denne telefonholder er, at den er utroligt nem at påføre cyklen. Desuden er det meget nemt at montere telefonen i holderen, hvad end det er en iPhone eller en android telefon, da denne telefonholder til cyklen passer til langt de fleste telefoner.


Læs mere om Quad Lock Bike Kit her

Reglerne for telefonholder til cykel

Man må, ifølge færdselsloven, som fører af et køretøj - dette omhandler både bil, knallert, cykel osv. - ikke benytte en håndholdt telefon, når man færdes i trafikken. Dette komme af, at der sker mange ulykker i trafikken, fordi folk flytter fokus væk fra vejen og ned op telefonen, når telefonen skal tages. Her kommer en mobilholder til cyklen ind i billedet.

Med en telefonholder til cyklen kan du have telefonen lige foran dig, så du ikke behøver at holde telefonen op til øret og tage fokusset væk fra vejen.

Hvilken telefonholder til cykel skal jeg vælge?

Når du skal have fat i din først telefonholder til din cykel, så er der nogle ting, der er værd at overveje inden købet, så du bliver glad for dit produkt.

Først og fremmest er det vigtigste, at du vælger en telefonholder, der passer til netop den telefon, som du har. Kommer du eksempelvis til at købe en mobilholder til cyklen, der er beregnet til en Huawei telefon, hvor du selv har en iPhone, så får du ikke meget glæde af dit køb. Så vær obs på dette.

Desuden er det værd at overveje, om telefonholderen skal være med eller uden beskyttelse for vind og vejr. Har du kun planer om at anvende din cykel, når solenskinner og det er godt vejr, så er det måske nok med en simpel mobilholder til cyklen.

Er du derimod typen, der gerne vil ud på lange cykelture, eller cykler meget i forbindelse med arbejdet, hvor man ikke sådan lige kan søge ly for regnen, så er det nok en meget god ide at anskaffe sig en mobilholder til cyklen, der er vandtæt.

Hvad koster en mobilholder til cyklen?

Alt efter kvalitet, brand og hvor avanceret produktet er, så kan en telefonholder, der kan monteres til cyklen, godt komme til at koste alt mellem 100 kroner og flere hundrede kroner.

Vi anbefaler, at du ikke blot går ud fra prisen, men også kigger på kvalitet og i særlig grad på, hvad dine behov er i din telefonholder.

FAQ

Spørgsmål 1
Svar
Spørgsmål 2
Svar
Spørgsmål 3
Svar
Spørgsmål 4
Svar

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockchevron-downarrow-rightmenu-circlecross-circle