Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Støvsuger til bil - Få et overblik over de bedste produkter

Vil du gerne gøre din hverdag nemmere, blandt andet din rengøring? Du kan med de rigtige redskaber, såsom en robotstøvsuger, gøre den indendørs rengøring bedre, men der findes også redskaber, som kan gøre din rengøringen af køretøjer nemmere - en støvsuger til din bil.
Af 
Peter Rasmussen. 
Opdateret d.maj 31, 2022
bedste støvsuger til bil

Det er ofte at en bil hurtigt bliver beskidt, og hvis hele familien eller vennerne ofte benytter den til alt fra hundefoder, segboard til børnene eller tusind andre ting, kan det være svært konstant at holde den ren. Med en støvsuger til din bil, kan du nemt, hurtigt og oftere gøre rent og holde den som ny. Vi har samlet de bedste produkter til dig.

Metodologi

Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere 

Vi laver løbende test af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.
Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Læs mere

Find det helt rette rengøringsredskab

Det kan ofte være svært at finde det helt rigtige produkt, derfor hjælper Produkteksperten dig med at få et overblik over flere af de bedste produkter, så du bedst muligt kan finde den rette for dig. Det kan både være en mini eller kraftig støvsuger til din bil.

Bedste støvsuger til bil i test:
Bedste ledningsfrie: Nilfisk Handy
Bedste billigste: Kärceher WV5
Bedste allergivenlige: Dyson V10 absolute

I denne artikel

Indholdsfortegnelse

Vi kommer i denne guide omkring de bedste produkter i denne kategori, og hvilke der klarer sig godt i test, anmeldelser og kundeudtalelser. Vi gør det nemmere for dig at handle direkte online, så du slipper for lange køer i supermarkeder og ved forhandlerne.

Den bedste støvsuger til din bil

støvsuger til bil test
Bedste ledningsfrie model til prisen

Nilfisk Handy

Prisklasse: 600 – 700 kr.

Type: Ledningsfri

Mærke: Nilfisk

Funktioner:

Fordele:

Flere hoveder til maskinen
Kraftig støvsuger
Moderne, klassisk design
Vaskbart filter

Ulemper

Ikke så meget sugeevne som en normal støvsuger
Skal oplades

Hvorfor den er den bedste samlet set

Er du til et mini og lille men hurtigt redskab til din bil, så har vi her den bedste af slagsen. Denne mini støvsuger til din bil er ikke bare lille og kompakt men også effektiv, og har flere forskellige hoveder til maskinen.

Nilfisk, som normalt også producerer denne type af rengøringsredskab, laver også gode produkter med høj kvalitet - selvom størrelsen her er lille. Det er en af de rigtig populære maskiner og er velkendt blandt forbrugerne. 

Den er udrustet med en motor med 18 volt og indbygget Li-Ion batteri. Det er derfor også en kraftig støvsuger, som er god til at få gjort ordentligt rent. Det gør den derfor men uden at være et sværvægts produkt.

Det er en af de bedste håndholdte indenfor kategorien, og den hjælper dig med de små rengøringsopgaver i hverdagen, mens børnene suser rundt på segboard på vejen. Den er super brugervenlig og nem at benytte, uden for mange smarte funktioner.

Den har selvfølgelig ikke samme sugeevne som de større og almindelige støvsugere eller en robotstøvsuger, men den er i mini kategorien og er derfor transportabel og kan nemt komme med på tur.

 • Flere hoveder til maskinen
 • Kraftig støvsuger
 • Moderne, klassisk design
 • Vaskbart filter

Kärceher WV5

Hvis du spørger rundt hos de fleste forbrugere er dette en af de rigtig gode produkter. Denne støvsuger er god til din bil, hvis du lige skal have en hurtig rengøring af bilens indre, eller hvis du hurtigt skal støvsuge dit sengetøj overfladigt. Den er god til at foretage de mere våde rengøringer.

Det er en batteridrevet redskab, som derudover også er udrustet med en vinduesvasker, så du også kan give dine vinduer en lille hurtig tur, hvis de er blevet beskidte. Det er blandt andet nogle af de ting de fleste kunder fremhæver som den smarte funktion.

Den har lang levetid på batteriet, hvilket gør, at du ikke behøver at bruge kræfter på konstant opladning mellem dine ture og rengøringer. Det er en god støvsuger til bil, som inkluderer en vinduesrenser.

Flere steder omtaler forhandlere og kunder den som behagelig i støjniveau, da den ikke har højt lydniveau og dermed arbejder roligt. Derudover er den let at tømme og meget brugervenlig. Det er en af de bedste produkter på markedet til prisen.

 • 2-i-1 - inkluderer vinduesrenser
 • Testvinder hos forbrugerne
 • Gode vaske egenskaber til bilen
 • Let og kompakt

Dyson V10 absolute

Er du til en støvsuger med mere kraftig sugeevne, så har du også mulighed for at købe dig en ledningsfri støvsuger til din bil. Den er dog ikke i mini format og kan ikke på samme måde, som de andre transporteres i bilen rundt. 

Dette rengøringsredskaber, som navnet indikerer, uden ledning, og den kan derfor både benyttes i hjemmet, men også i din bil, når der er behov for rengøring. 

Denne model fra Dyson har en kraftig motor og kører på digitale V10-motor og 14 cykloner. Den er justeret med akustisk forfinede egenskaber, som gør at den ikke larmer nær så meget, som andre støvsugere. Den er designet til at absorbere lyd og vibrationer.

Dens smart design kan også hurtigt gøre den til en håndstørrelse i mini format. Den er god til at nå ind i trænge rum, og derfor er den genial til rengøring i en bil, når skidtet hober sig op og der er behov for en rengøring. 

Ikke nok med at det er en af de bedste ledningsfrie støvsugere på markedet med en digital motor, så kan du også købe den hos forskellige forhandlere, som du finder herunder. 

Den kan køre i op til 60 minutter, hvilket gør, at du kan gøre rent med denne model i lang tid, før den skal lades op igen. Du kan derfor gøre grundigt rent i din bil, nu hvor du er i gang.

 

 • Justeringsbar til håndstøvsuger
 • Op til 60 min rengøring
 • Kraftig motor med 14 cykloner

MEN - hvad skal du holde øje med i dit støvsuger-køb?

Der er mange forskellige ting, du kan holde øje med, når du skal udvælge dit næste kraftige redskab eller mindske mini format. Dit behov afgører, hvad der er bedst for dig, og det kan varierer. 

Vi mener dog, at der er lidt forskellige elementer du altid kan holde øje med, når du vælger dit næste og bedste produkt til rengøringen i din bil.

 • Batteri: Hvor meget batteri har den, og hvor langt kører den på en opladning. Det kan derudover også have effekt på motoren.
 • Opladningstid: Hvor lang tid tager det at lade op og hvilke funktioner har den, som du kan benytte for at spare på strømmen. 
 • Størrelsen: Alt efter behov er det vigtigt at kigge på mål, som afgør størrelsen på maskinen. Vil du kunne have en mini version med i bilen på tur eller må den gerne være større og beholdes i husstanden?
 • Alternative funktioner - har den andre smarte funktioner udover at kunne støvsuger. Det kan være smart med indbyggede vådrensere eller andre egenskaber. 


Dette kan du finde viden om på ProduktEksperten

Du kan blive klogere på meget andet end støvsugere til bil eller robotstøvsuger, da vi her på siden også deler ud om tips og tricks til at vaske sengetøj korrekt og finde det rette sengetøj til dig, derudover har vi også samlet guides til din udvælgelse af hundefoder til dit dyr eller segboard til dine børn.

Se relaterede artikler til støvsuger til bil

Har du læst vores ledningsfri støvsuger test? Ellers kan du læse den her.

Dyson støvsuger tilbud - til dig som vil have en Dyson støvsuger til en skarp pris.

Køb en mini støvsuger til bil, så du hurtigt kan støvsuge krummer m.m. op.

Vi har lavet en bedste robotstøvsuger. Læs mere om den her.

Støvsuger til hundehår? Til dig der har en hund, men ikke kan klare hundehår over det hele.

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockchevron-downarrow-rightmenu-circlecross-circle