Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Skridttæller bedste i test - Hvilket produkt skal du vælge?

Af 
 Opdateret d. september 13, 2022
bedste skridt tæller

Har du også hørt at det er bedst at have nået 10.000 skridt hver dag for at styrke både krop, sind og humør. Den letteste måde at følge med i hvor mange skridt man har taget om dagen, er helt klart med en skridttæller. I 2022 er det blevet en del smartere og lettere at holde øje med, hvor mange skridt man har nået for dagen. 

Læs med når vi opsummere de skridttæller/ smartwatches, som har klaret det bedste i test, og hvilket du skal købe for at få det bedste og mest specifikke resultat. Der er nemlig massere at vælge imellem, så lades os hjælpe dig med de bedste forudsætninger til dit næste skridttæller køb.

Overblik over skridttæller som er bedste i test 2022:

 

De bedste skridttællere 2022

Sportsbuddy Vision Smart
Bedste samlet set

Sportsbuddy Vision Smart

bedste skridttæller

Prisklasse: 2.290 kr.

Display Type: OLED

Fordele:

14 forskellige funktioner
Fungerer til cykling, løb, fitness, yoga og trekking
Mulighed for at personliggøre den
Vandtæt design

Detaljer:

Mulighed for at skifte rem: ja
Batteritid: 10 dage
Touch display: ja

Det skal du vide, før du køber Sportsbuddy Vision Smart

Vil du gerne have et skridttæller armbånd som også fungerer som et smartwatch men er ikke helt sikker på funktioner eller har behov for de store funktioner heller+ Så er dette ur perfekt for dig, der er touch skærm på uet såvel som enkelte programmer som du kan tilknytte til din telefon via apps. 

Det er dog ikke de helt store data du får ud af at bruge lige netop denne model, da den ikke har de vildeste funktioner. Dog er den helt perfekt til dig som aldrig har gjort sig så meget i smartwatches eller lignende.Bedste i test med færrest funktioner 

Sportsbuddy Veryfit Kids er ikke bare en genial skridttæller til børn, det er også et godt armbånd til ældre eller andre som har svært ved aktivitetsture med mange funktioner, så derfor er denne perfekt til personen som ikke har brug for så mange funktioner. 

Bedste i test til svømmeren 

Hvis du skal have en skridttæller eller et ur som skal kunne tåle vand især både hav og svømmehal og som kan bruges som armbånd. Er dette garmin ur, det bedste bud til dig. For udover at kunne tælle skridt, er det perfekt til mange forskellige slags sport, som det også sagtens kan tåle lidt slag. 

Test: Hvilken skridttæller er det bedste for dig? 

Det er ydermere vigtigt at afgøre, hvilke faktorer der er vigtigst for dig når det gælder skridttæller, da der er mange måder at gøre det på, såvel som der er armbånd, ure, skridttællere som kan justeres og holde til forskellige forhold. Når det gælder skridttæller domænet er der især sammenhæng mellem pris og kvalitet. 

Så hvis du ønsker en skridttæller der er den bedste indenfor præcision eller træning, kan det være værd at have et budget som er realistisk, så det afspejler det produkt du ønsker at have samt have de funktioner som du ønsker det skal kunne. Der findes også apps som kan samme funktion som en skridttæller, dog er den aldrig ligeså præcis som for eksempel et armbånds ur. 

Hvad skal det kunne? Det virker ret selvfølgeligt at dine krav skal afspejles i den skridttæller du vælger, tillige som det kan være en god ide at tjekke op på de krav du har til produktet som skal være i dit liv og hvor meget du vil bruge det. ‘

Er det en udelukkende skridttæller du vil have? Findes der mange billige alternativer til skridttæller som armbånd dog er de ikke altid helt præcise idet man “bare” kan ryste uret og den tæller skridt på denne måde, hvilket jo er ærgeligt. 

Skal det bruges til sport? 

Hvis det skal bruges til sport kan det være rart at have et robust skridttæller eller ur som kan modstå og håndtere den sport du laver. Skal det kunne tåle slag, vand, dybde eller andet? Dette er noget der især er værd at overveje når du købe et smartwatch eller en skridttæller til det formål.

Læs her om vores guide til de bedste el ladcykler.

Læs vores guide over bedste hundseng 2022 her på siden.

Derfor er Sportsbuddy Vision Smart den bedste skridttæller i test

Ved Sportsbuddy Vision Smart, får du en skridttæller, som det af navnet fremgår, er yderst smart. Vision Smart er helt klart den bedste skridttæller i test med sit vandtætte design og smarte funktioner. 

Vil du gerne have et skridttæller armbånd, som også fungerer som et smartwatch, men er ikke helt sikker på funktioner - måske du ikke har behov for alt for mange funktioner, så er dette ur perfekt for dig. Der er touch skærm på uet såvel som enkelte sportsprogrammer, som du kan tilknytte til din telefon via apps. 

Ved dette smarte ur, som er den bedste skridttæller i test, får du hele 14 forskellige funktioner og programmer, som kan bruges til cykling, løb, fitness, yoga og trekking. 

Udover de mange smarte programmer, har denne bedste skridttæller i test, også en anden smart funktion - nemlig muligheden for at personliggøre den. Dette kan du nemt gøre, ved at tilknytte den tilhørende app til dit ur, hvorefter du kan sætte dine egne mål. 

skridttæller bedste 2022
Bedst i test med færrest funktioner 

Sportsbuddy Veryfit Kids 

bedste skridttæller

Prisklasse: 399 kr.

Display Type: LED

Fordele:

Ukompliceret system
God som skridttæller til ældre og børn
Budgetvenligt prisleje
Let skridttæller armbånd

Detaljer:

Mulighed for at skifte rem: ja
Batteritid: 7-10 dage
Touch display: ja

Derfor er Sportsbuddy Veryfit Kids bedste i test med færrest funktioner

Sportsbuddy Veryfit Kids er ikke bare en genial skridttæller til børn, det er også en god skridttæller til ældre eller andre som har svært ved aktivitetsture med mange funktioner, så derfor er denne perfekt til personen, som ikke har brug for så mange funktioner. 

Denne bedste skridttæller i test, har vi valgt at tage med i vores guide, da det bestemt er en god mulighed for børn. Her er der tale om en skridttæller, som fås i et mere budgetvenligt prisleje, og er nemt at navigere i. Denne nemme brugervenlighed gør det også til et godt valg af skridttæller til ældre personer. 

Her får du hverken mere eller mindre end et ur der tæller skridt, og det kan klart være en fordel at der her er tale om en helt ukompliceret model, som bare er den bedste til det den er lavet til. Udover sit ukompliceret system er dette skridttæller armbånd også lavet i et vandtæt design, som de fleste kan få stor glæde af.

bedste skridttæller garmin
Bedste skridttæller i test til løberen

Garmin VIVOSMART 4 

elgiganten

Prisklasse: 639 - 799 kr.

Display Type: OLED

Fordele:

Fungerer rigtig godt til løb
Stress-tracker
Mulighed for at personliggøre den
Vandafvisende design
Fås i flere størreler: 12,2 cm. - 18,8 cm. og 14,8 cm. - 21,5 cm.

Detaljer:

Mulighed for at skifte rem: nej
Batteritid: 7 dage (dog ikke når Pulse Ox er slået til)
Touch display: ja

Derfor er Garmin VIVOSMART 4 den bedste skridttæller i test til løberen

Elsker du at løbe, er dette skridttæller armbånd helt klart den bedste til dig, hvor du har mulighed for at bruge det som både timer og stopur. 

Her er der tale om et yderst brugervenligt design, hvilket vil sige at du også her får en god skridttæller til ældre. Garmin VIVOSMART 4 kommer i et let og enkelt design der passer til de fleste, uanset stil, og som er vandafvisende. 

Ønsker du mere end blot et ur som tæller skridt, men derimod et skridttæller armbånd som du har mulighed for at personliggøre, har du fundet frem til den helt rette model. Med Garmin VIVOSMART 4 kan du nemlig personliggøre din tracking. 

Der er endnu en grund til at Garmin VIVOSMART 4 er en af de bedste skridttæller i test - denne model har nemlig også indbygget stress-tracker, som igen også gør den velegnet som skridttæller til ældre, der har brug for at holde øje med sit stressniveau, eller til dig som også ønsker at holde styr på, hvornår du er mest stresset.

Bedste skridttæller i test
Bedst i test til svømmeren 

Garmin Swim 2

elgiganten

Prisklasse: 1.537 - 2.250 kr.

Display Type: Transflektiv memory-in-pixel (MIP)

Fordele:

Bedste skridttæller til svømmeren
Stress-tracker
Kan aflæses i sollys
50 timers aktivitetsdata
Fås i flere størreler: 12,9 cm - 19,9 cm og 15,1 cm - 21,9 cm

Detaljer:

Mulighed for at skifte rem: nej
Batteritid: 7 dage som smartwatch
Touch display: ja

Derfor er Garmin Swim 2 bedst til svømmeren

Er du helt vild med at svømme eller bruger du meget tid på havet eller i nærheden af vand, er dette helt klart skridttælleren til dig. Her er der tale om et ur der tæller skridt, samtidig med at det har en masse andre smarte funktioner og programmer, du som svømmer kan få meget glæde af. 

Det selvsagte vandtætte skridttæller armbånd er altså også et godt forslag til dig, som ofte opholder dig nær vand, da det har en vandtæthed i helt op til 5 ATM. 

Her er der igen tale om et skridttæller armbånd, som absolut også er blandt de bedste i test, når det kommer til skridttæller til ældre. Vinterbader du og går op i at få gået de 10.000 skridt om dagen? Så har du her et ur der klarer det hele. 

Her får du altså en skridttæller, som klart er en af de absolut bedste på markedet og i test, og som har en masse smarte funktioner. 

Test: Hvilken skridttæller er det bedste for dig? 

Det er ydermere vigtigt at afgøre, hvilke faktorer der er vigtigst for dig, når det gælder et skridttæller armbånd, da der er mange måder at gøre det på, såvel som der er armbånd, ure, skridttællere som kan justeres og holde til forskellige forhold. Når det gælder skridttæller domænet er der især sammenhæng mellem pris og kvalitet. 

Så hvis du ønsker en skridttæller, der er den bedste indenfor præcision eller træning, kan det være værd at have et budget, som er realistisk, så det afspejler det produkt du ønsker at have samt have de funktioner, som du ønsker det skal kunne. Der findes også apps som kan samme funktion som en skridttæller, dog er den aldrig ligeså præcis som for eksempel et armbånds ur. 

Hvad skal det kunne? Det virker ret selvfølgeligt at dine krav skal afspejles i den skridttæller du vælger, tillige som det kan være en god ide at tjekke op på de krav du har til produktet, som skal være i dit liv og hvor meget du vil bruge det. 

Er det en udelukkende skridttæller du vil have? Findes der mange billige alternativer til skridttæller som armbånd dog er de ikke altid helt præcise idet man “bare” kan ryste uret og den tæller skridt på denne måde, hvilket jo er ærgeligt. 

Hvem har brug for den bedste skridttæller i test?

Er det til dig selv, at du investerer i en skridttæller, eller er det som gave til en du holder af? Hvis du leder efter et ur som tæller skridt, som gave til en anden, kan det være en ide at tænke over hvilke funktioner de vil kunne få glæde af, samt hvor nemt de vil have ved at navigere i et skridttæller armbånd. 

Det kan eksempelvis være en ide at lægge fokus på brugervenlighed og begrænset funktioner, hvis du leder efter en skridttæller til ældre. Det har vi også taget højde for i vores test, og derfor vil det fremgå af vores beskrivelser, hvorvidt vi finder diverse modeller som gode muligheder, som en skridttæller til ældre. 

Leder du efter et ur der tæller skridt til sport? 

Hvis det skal bruges til sport kan det være rart at have et robust skridttæller eller ur som kan modstå og håndtere den sport du laver. Skal det kunne tåle slag, vand, dybde eller andet? Dette er noget der især er værd at overveje når du købe et smartwatch eller en skridttæller til det formål.

Din nye go-to guide

Hos ProduktEksperten bestræber vi os på at sammensætte de bedste guides til dig, så du nemt og uden problemer kan finde frem til lige dét produkt du er på udkig efter. Her gennemgår vi test af diverse produkter, så du ikke behøver, og så du slipper for flere fejlkøb.

 Vi håber derfor at vi vil være din nye go-to guide side - en slags bedste ven, når det kommer til hurtigt at finde frem til det du leder efter.

Læs her om vores guide til de bedste el ladcykler.

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle