Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Artiklens dato er et udtryk for opdateringsdatoen. Artiklerne inkluderer blandt andet produkter fra partnerskaber.

Skridttæller bedste i test - Hvilket produkt skal du vælge?

Produkteksperten
Senest opdateret d.maj 12, 2022
bedste skridt tæller

Har du også hørt at det er bedst at have nået 10.000 skridt hver dag for at styrke både krop, sind og humør. Den letteste måde at følge med i hvor mange skridt man har taget om dagen, er helt klart en skridttæller. I 2022 er det blevet en del smartere og lettere at holde øje med hvor mange skridt man har nået for dagen. 

Læs med når vi opsummere de skridttæller/ smartwatches som har klaret det bedste i test og hvilket du skal købe for at få det bedste og mest specifikke resultat. Der er nemlig massere at vælge imellem, så lades os hjælpe dig med de bedste forudsætninger til dit næste skridttæller køb.

Overblik over skridttæller som er bedste i test 2022:

Sådan anmelder vi produkter

Hos ProduktEksperten er vi eksperter i at teste produkter for dig. Vi undersøger og researcher nøje specifikke produkter, så du ikke behøver gøre det, og det kan være en stor fordel, når du skal investere i et nyt produkt. 

Vi har for øje at udvælge de bedste produkter, og vi ønsker at gøre det nemt for dig at træffe det rette valg baseret på grundlag af research. Du kan som regel finde produkterne, som vi anbefaler, hos vores partnere, og vores test af produkterne er foretaget af subjektive og kompetente kollegaer. 

Vi vurderer produktet ud fra:

Forhandlerens beskrivelse og omdømme 
Andre tests af produktet 
Forbrugernes anmeldelser 
Produktets specifikke egenskaber
Sportsbuddy Vision Smart

#1 Sportsbuddy Vision Smart

Læs mere 

Sportsbuddy Vision Smart

Vores anbefaling
Punkt 1
Punkt 1
Punkt 1
Punkt 1
Sportsbuddy Vision Smart

Se priser på Sportsbuddy Vision Smart

2.290 kr. 
Til butik

Det skal du vide, før du køber Sportsbuddy Vision Smart

Vil du gerne have et skridttæller armbånd som også fungerer som et smartwatch men er ikke helt sikker på funktioner eller har behov for de store funktioner heller+ Så er dette ur perfekt for dig, der er touch skærm på uet såvel som enkelte programmer som du kan tilknytte til din telefon via apps. 

Det er dog ikke de helt store data du får ud af at bruge lige netop denne model, da den ikke har de vildeste funktioner. Dog er den helt perfekt til dig som aldrig har gjort sig så meget i smartwatches eller lignende.

Bedste i test med færrest funktioner 

Sportsbuddy Veryfit Kids er ikke bare en genial skridttæller til børn, det er også et godt armbånd til ældre eller andre som har svært ved aktivitetsture med mange funktioner, så derfor er denne perfekt til personen som ikke har brug for så mange funktioner. 

https://www.youtube.com/watch?v=S3HcAUIFhos&feature=emb_title 

Bedste i test til svømmeren 

Hvis du skal have en skridttæller eller et ur som skal kunne tåle vand især både hav og svømmehal og som kan bruges som armbånd. Er dette garmin ur, det bedste bud til dig. For udover at kunne tælle skridt, er det perfekt til mange forskellige slags sport, som det også sagtens kan tåle lidt slag. 

https://www.watery.dk/products/garmin-swim-2-svommeur-slate?variant=30752947273810&gclid=Cj0KCQjw4PKTBhD8ARIsAHChzRLWQqLWTn13TN5n72t3labOPnb4gzuqRyU4-c2ydr5jiJdNPoZ29WgaArRaEALw_wcB 

Test: Hvilken skridttæller er det bedste for dig? 

Det er ydermere vigtigt at afgøre, hvilke faktorer der er vigtigst for dig når det gælder skridttæller, da der er mange måder at gøre det på, såvel som der er armbånd, ure, skridttællere som kan justeres og holde til forskellige forhold. Når det gælder skridttæller domænet er der især sammenhæng mellem pris og kvalitet. 

Så hvis du ønsker en skridttæller der er den bedste indenfor præcision eller træning, kan det være værd at have et budget som er realistisk, så det afspejler det produkt du ønsker at have samt have de funktioner som du ønsker det skal kunne. Der findes også apps som kan samme funktion som en skridttæller, dog er den aldrig ligeså præcis som for eksempel et armbånds ur. 

Hvad skal det kunne? Det virker ret selvfølgeligt at dine krav skal afspejles i den skridttæller du vælger, tillige som det kan være en god ide at tjekke op på de krav du har til produktet som skal være i dit liv og hvor meget du vil bruge det. ‘

Er det en udelukkende skridttæller du vil have? Findes der mange billige alternativer til skridttæller som armbånd dog er de ikke altid helt præcise idet man “bare” kan ryste uret og den tæller skridt på denne måde, hvilket jo er ærgeligt. 

Skal det bruges til sport? 

Hvis det skal bruges til sport kan det være rart at have et robust skridttæller eller ur som kan modstå og håndtere den sport du laver. Skal det kunne tåle slag, vand, dybde eller andet? Dette er noget der især er værd at overveje når du købe et smartwatch eller en skridttæller til det formål.Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Sportsbuddy Vision Smart

Sportsbuddy Vision Smart

Gå til forhandler
Logo