Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Skægolie bedste i test 2022 - Få flot og velplejet skæg

Er du træt af at have mat og støvet skæg, som ikke fremstår lige så flot som det burde? Så er der måske tiden for den bedste skægolie, der er at finde, så du kan pleje både dit skæg og uden under det.
Skægsolie bedst i test

Hvad kan skægolie, og hvorfor bruger man det? Det er der mange mænd, der ikke ved, og det er ærgerligt, for det er vigtigt for at have en sund og velplejet skægpragt. I denne guide giver vi dig unik viden om produktet, samt en oversigt over de udgaver, der er bedst i test i 2022.

Vores anbefalede skægolie

bedste billige el ladcykel

Beardsley Skægolie

Lindre skægirritationer
Ikke fedtende
Blødgørende skægolie
el ladcykel test

Matas Men Multi Oil 
30 ml

Blødgørende
Vegansk
Billig
skaegolie

Captain Fawcett The Million Dollar Beard Oil

Frisk duft
Giver medium shine
Støtter en god sag

Kom til sagen - Hvad er den bedste skægsolie i 2022?

Olie til skægget bruges af flere årsager, herunder for at pleje skægget, men også for at pleje uden under skægget, som kan blive både tørt og irriteret. Med skægolie giver du både skægget og huden fugt, uden at det fedter, som man ellers ser med eksempelvis cremer.

Foruden plejen, så er den bedste skægolie også med til at frisere og holde styr på skægget, så det ikke filtres og irriterer huden under, så man får et usoigneret udtryk. Det vil ingen have, så kom i gang i dag!

I denne artikel

Vores guide starter med detaljerede oplysninger om vores valg af de bedste skægolier i 2022 og dækker derefter de vigtigste emner, som en dygtig køber bør være opmærksom på. Efterfølgende kommer vi med tips til, hvad du skal være ekstra opmærksom på ved dit næste køb.

De bedste skægsolier i 2022

god skægsolie i test
Mest for penge fra bedst-i-test

Beardsley Skægolie

Prisklasse: 199 – 249 kr.

Fordele:

Frisk duft
Giver medium shine
Støtter en god sag
bedste skægsolie 2022
4,7 stjerner på TrustPilot.
Dag-til-dag levering.
+200.000 glade kunder.

Hvorfor Beardsley Skægolie er en god olie til skægget

Beardsleys bedste skægolie er super god, hvis du har en tendens til at få irriteret hud og skæg, der klør og irriterer. Olien har nemlig beroligende ingredienser, som hjælper mod netop kløe. Det skal siges at det også kan skyldes mangel på rengøring, hvorfor en robotstøvsuger er smart at have kørende løbende for at tage den værste støv til allergien. Det kan også være en ide at skifte sit sengtøj oftere. 

Desuden plejer olien skægget på bedste vis, så der er ingen grund til ikke at gå efter denne, hvis du oplever irritation i skægget.


Læs mere om Beardsley Skægolie  her
Skægsolie bedst i test

Matas Men Multi Oil 30 ml - en billig skægolie

Prisklasse: 65 – 120 kr.

Fordele:

Blødgørende
Vegansk
Billig
Produceret i Danmark
skægsolie
4,6 stjerner på TrustPilot.
Hurtig levering.
God service.

Hvorfor Matas Men Multi Oil er en god skægsolie

Selvom det er en billig bedst-i-test skægolie, så er det slet ikke den ringeste. Olien har nemlig masser af gode egenskaber, herunder fugtgivende og plejende, der gør det nemt både at vedligeholde og pleje sit skæg - både før, under og efter barbering.

Matas’ skægolie kan ofte fås på tilbud i deres egne forretninger og på deres hjemmeside.


Læs mere om Matas Men Multi Oil her
skægsolie 2022
Det bedste formål

Captain Fawcett The Million Dollar Beard Oil

Prisklasse: 399 – 499 kr.

Fordele:

Frisk duft
Giver medium shine
Støtter en god sag
bedste skægsolie 2022
4,7 stjerner på TrustPilot.
Dag-til-dag levering.
+200.000 glade kunder.

Hvorfor Captain Fawcett The Million Dollar Beard Oil er en god skægsolie

Denne skægolie er en eksklusiv variant af olie til skægget, som indeholde ikke mindre end 23 karat ægte guld, som kan gnides med ind i skægget, for at få dig til at ligne en million.

Olien har oceaniske og citrus noter af duft, og derfor dufter du både skønt og rent, når du påfører olien i dit skæg.


Læs mere om Captain Fawcett The Million Dollar Beard Oil  her
bedste skægsolie i test
Den bedste økologiske skægolie

GoldenBeards BIG SUR

Prisklasse: 120 – 133 kr.

Fordele:

Økologisk
Kun naturlige olier
Blødgør og fugter
bedste skægsolie 2022
4,7 stjerner på TrustPilot.
Dag-til-dag levering.
+200.000 glade kunder.

Hvorfor Golden Beards BIG SUR er en god olie til skægget

Denne skægolie er lavet udelukkende af naturlige og økologiske olier, der både blødgør og fugter skægget og huden under. Blandingen af essentielle og basisolier, vil det give dig følelse af at du og dit skæg rent faktisk befinder sig i Big Sur, Californien.

Dette er den bedste skægolie til den, der gerne vil have en del af Californien med sig hele tiden, og så dufter den naturligvis også skønt.


Læs mere om Golden Beards BIG SUR  her
god skægsolie
Noget til enhver smag

Mr. Bear Beard Brew Oil

Prisklasse: 120 – 133 kr.

Fordele:

100% naturlige olier
Flere forskellige dufte
Giver frodigt udtryk
skægsolie
4,6 stjerner på TrustPilot.
Hurtig levering.
God service.

Hvorfor Mr. Bear Beard Brew Oil er en god olie til skægget

Her anbefaler vi ikke blot én enkelt skægolie, men snarere en hel række af de bedste skægolier. Mr. Bear laver nemlig en hel række forskellige skægolier, der alle har de gode, grundlæggende ingredienser, men alle dufter forskelligt.

Der er altså en duft for enhver, og derfor er det også anbefalelsesværdigt at dufte sig gennem dem, så du kan finde den bedste duft, som du vil have hængende under næsen hele dagen, hver dag.


Læs mere om Mr. Bear Beard Brew Oil  her
bedste skægsolie i 2022
Den bedste serum

American Crew Beard Serum

Prisklasse: 175 – 215 kr.

Fordele:

Fedter ikke
Suger hurtigt ind
Efterlader skægget skinnende
skægsolie
4,6 stjerner på TrustPilot.
Hurtig levering.
God service.

Hvorfor American Crew Beard Serum er en god olie til skægget

Til forskel fra andre olier, så er denne olie er ikke så meget en skægolie, som det er en serum, der virker på samme vis som selv den bedste olie.

På grund af sin serum form, så vil denne skægolie hurtigt og nemt kunne arbejdes ind i skægget, hvor den også hurtigt suger ind, hvilket også betyder, at den ikke fedter.


Læs mere om American Crew Beard Serum  her

Hvilken skægolie er bedst i test?

Det er svært at sige, hvilken skægolie, der er den bedste, både fordi ethvert skæg er forskelligt, men også fordi der ikke er lavet ret mange test, hvor forskellige olier sammenlignes. Derfor er der kun at tage af de enkeltes erfaringer og oplevelser med produkternes, som kan bruges som kompas for, hvilken retning man skal gå.

Når det kommer til stykket, så er der i virkeligheden nok ikke den store forskel mellem de bedste olier på markedet. Så længe en skægolie er lavet af nogle gode olier, så har man en god skægolie, uanset hvad.

Den største forskel, der er at finde på skægolie er, at olierne dufter forskelligt. Det skal dog siges, at den bedste duft til skægget er lige så vigtig, som en deodorant er for armhulen.

Dog vil ingredienser som E-vitamin have en lindrende effekt, hvis du oplever irritation og kløe i dit skæg.

Hvorfor er skægolie et must have? 

Der er mange grunde til, at skægolie er blevet så populært, ligesom man ser segboard og robotstøvsuger på tech markedet. Først og fremmest vil du med dette produkt opnå den bedste plejning til din hud under skægget. For dem der gror at tæt skæg, kan det være svært at se, hvor tør og nedslidt huden kan være indenunder. Selvom du ikke nødvendigvis barberer dig hver dag, er det stadig vigtigt at pleje den sarte hud - og det kan du gøre nemt og optimalt med dette produkt. 

Skægolie er nemlig både nemt og effektivt, og derfor en af de bedste måder at pleje huden på. Det smarte ved at olie er, at du undgår, at hårene bliver fedtet ind i creme - produktet syner nemlig ikke på samme måde, som en almindelig creme gør. 

Olien desuden også den gode virkning, at den holder styr på skæghårene på samme måde som voks eller gelé. Olien samler nemlig hårene i mindre totter, således at du undgår at et filtret og usoigneret look. 

Ligesom olie til håret vil skægolien få dine hår til at fremstå glansfuldt og velplejet, som et blødt sæt sengetøj. Det er derfor en god investering til dig med fuldskæg, der er træt af, at hårene hurtigt kan komme til at se usoigneret og filtret ud - og desuden slipper du for at bruge lang tid på at pleje det foran spejlet om morgenen. 

Følg vores guide og find de bedste i test på baggrund af ekspertvurderinger og opnå et pænere look allerede i dag. Du kan her på siden også læse en masse andre guides om ex. godt hundefoder, lækkert sengetøj, sgeboard til børn og den helt rette robotstøvsuger - gå på jagt i vores vidensunivers.

Tip: Brug også disse ‘bedst i test’ udgaver til at få styr på buskede øjenbryn.  

Sådan bruger du skægolie

Her er der en simpel  guide til dig, der er i tvivl om, hvordan du benytter produktet. Følg den og opnå de bedste resultater: 

  1. Start med at dryppe et par dråber af olien ud på rene hænder. Mængden af produktet afhænger af behov, men i de fleste tilfælde kan man sagtens nøjes med at par dråber. 
  2. Fordel produktet jævnt i håndfladerne 
  3. Masser olien grundigt ind i skægget. Sørg for at olien rammer huden, således at den vil have en fugtgivende effekt. 

Med andre ord er produktet meget nemt at benytte, og der er næsten ingen undskyldning for ikke at investere dine penge i produktet, hvis du har skæg. 

Hvilken type skægolie bør du vælge?

For nogen er det ubetydeligt, hvilket mærke og hvilke elementer produktet indeholder, og for andre kan det være en vigtig detalje. 

Hvis du f.eks. Er allergisk overfor parfume, bør du naturligvis gå efter den bedste parfumefrie udgave. Hvis du omvendt ønsker et dejlig duft i din skægolie kan du med fordel købe en, som har en sart duft. Hertil anbefaler vi, at du vælger et produkt med naturlige dufte, således at din sarte hud i ansigtet ikke tager skade af parfumen. 

Der er også forskellige typer olier, du kan overveje. Der findes produkter med naturolier, som er lavet for at skåne dine hud mest muligt, til dig der lider af sart hud. Du kan også finde produkter med f.eks. Kokosolie, som har en dejlig duft og ekstra fugtgivende effekt. 

Ydermere kan skægolierne indeholde forskellige vitaminer. Mange udgaver indeholder vitamin E, som er en antioxidant, der har mange gode egenskaber for dit hår. Den beskytter både hår og hudceller mod slid, og er samtidig godt til at styrke smidigheden i din hud. 

Du behøver ikke er smide mange penge efter det bedste produkt i test. Det er nemlig kun ganske få varianter, som koster mere end 150kr. De dyrere varianter skiller sig som oftest ud for deres hurtigt virkende effekt og unikke olier. Du kan dog sagtens finde de bedste varianter af skægolie, som virker upåklageligt til en god pris. Følg vores bedst i test guide og find de modeller, som eksperterne har vurderet til at være de bedste på markedet.

Træt af irriteret og kløende skæg?

Så er skægolie perfekt til dig. Mange med skæg oplever nemlig stor irritation hvad angår kløe, ligesom hunde ikke tåler nogle typer hundefoder, gælder dette også dig. 

Ved at investere i en skægolie får du ikke bare et flottere og mere glansfuldt look, men du slipper samtidig for den irriterende kløe, der efter hører med til et fuldvokset skæg. 

Kløen opstår både ved et filtret skæg med også hos dem, hvor hårene er ved at vokse ud. For at slippe af med dette frustrerende problem, kan du derfor med fordel købe en skægolie, der vil holde huden fugtet og hårene ufiltret. 

Hvad er forskellen på en skægolie og andet skægpleje? 

Markedet er fyldt med skægplejeprodukter, og det kan være svært at navigere i, hvad du skal vælge og hvad, du har brug for. 

Olien består i høj grad af ingridienser, der virker mere fugtgivende for uden, end øvrige produkter gør. Produktet indeholder ofte mange gode naturingidienser, der bidrager til, at du vil få et mere velfugtet, velplejet og usoigneret look. Desuden er det produktet ikke synligt, hvorfor du undgår at hårene bliver misfarvet, hvilket det ofte kan blive med f.eks. Cremer. 

Desuden kan det være vigtigt, at du benytter et produkt, der er udviklet specifikt til skægpleje. Dette skyldes, at du ved brugen af almindelig kropsolie kan risikere, at produktet ikke er egnet til at blive benyttet i ansigtet. Huden er ansigtet er nemlig særligt sart, og det er derfor vigtigt, at du plejer det med gode produkter, der egner sig til formålet. 

Find dem på tilbud her

Ovenfor har vi givet vores bedste bud på skønne olier til skægget, både en billig skægolie, den hvor du får mest for pengene og meget mere. Du kan periodisk finde dem på tilbud på, eksempelvis, Pricerunner.

Alle olierne er vurdere ud fra bedst-i-test og derfor er du sikret gode resultater, uanset hvilken af ovenstående du vælger. Ethvert skæg har forskellige behov, og derfor er det i sidste ende også op til dig og dine behov, når det kommer til at vælge den bedste skægolie.

Rådfør dig eventuelt hos din lokale barber, hvis du er i tvivl.

Har du brug for at læse vores ledningsfri støvsuger test? Fordi du savner en støvsuger du hurtigt kan få støvsuget med? Og ikke skal slæbe din støvsuger rundt omkring med ledningen?

Læs vores guide om den bedste seng eller lækreste sengetøj her.

Til enhver god sommer har du brug for et sted, at køle ned. Læs mere her om de bedste fritstående pools i test. Det kan også være at dit barn ønsker mere leg på gaden med vennerne og et segboard - så kan du finde det rette segboard for dig her.

Skal du have købt den bedste el ladcykel, da du skal til at køre rundt med familien? Så læs med her på siden, vi har lavet den komplette guide til dig.

Skal du have hjælp til at støvsuge? Så prøv den bedste robotstøvsuger eller bedste støvsuger til hundehår. Læs vores test af hvilken som er bedst her. Trænger din hund til nyt hundefoder? Så læs med her: hundefoder test.

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockarrow-rightmenu-circlecross-circle