Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Artiklens dato er et udtryk for opdateringsdatoen. Artiklerne inkluderer blandt andet produkter fra partnerskaber.

Bedste sengetøj test i 2022 - Få en god nattesøvn

Produkteksperten
Senest opdateret d.maj 6, 2022
bedste sengetøj

Der kan være stor forskel på sengetøj, men hvilken slags er det bedste for dig? Vores guide er med til at vise dig, hvilket sengelinned der er bedst i test, alt efter hvad dine behov er. Der er nemlig stor forskel på materialer, hvilket kan have en stor betydning for din søvn. 

Der er en række forskellige ting, du skal overveje, før du køber et nyt sæt sengetøj. Du skal blandt andet tage stilling til:

 • Pris 
 • Kvalitet 
 • Materiale 
 • Størrelse 
 • Udseende 

Vores test af det bedste sengetøj er baseret på ovenstående emner, hvilket vi vil uddybe senere hen.  

Med vores test guide til enhver søvngænger, er der massere af viden at hente. For er du typen som sveder meget om natten, eller ligger du konsekvent helt kold under dynen? Her er der rig mulighed for at finde det bedste sengetøj til dig, hvis du har problemer med søvnmangel. Søvn er essentielt for ethvert menneske, hvis man skal have produktive dage, og derfor er det rette sengetøj også vigtigt. 

Man skulle nemlig ikke tro at dynebetræk kunne gøre den store forskel i søvnmangel, men der er god grund til at forsøge at udskifte det gamle sengetøj til noget nyt, for på den måde kan du teste, om det er dit sengetøj, der er skyld i dine søvnproblematikker.

Sådan anmelder vi produkter

Hos ProduktEksperten er vi eksperter i at teste produkter for dig. Vi undersøger og researcher nøje specifikke produkter, så du ikke behøver gøre det, og det kan være en stor fordel, når du skal investere i et nyt produkt. 

Vi har for øje at udvælge de bedste produkter, og vi ønsker at gøre det nemt for dig at træffe det rette valg baseret på grundlag af research. Du kan som regel finde produkterne, som vi anbefaler, hos vores partnere, og vores test af produkterne er foretaget af subjektive og kompetente kollegaer. 

Vi vurderer produktet ud fra:

Forhandlerens beskrivelse og omdømme 
Andre tests af produktet 
Forbrugernes anmeldelser 
Produktets specifikke egenskaber
bedste sengetøj

#1 Uldsengetøj 140x200 fra Rex Sengetøj

Lækkert og allergivenligt sengetøj. Det bedste valg i vores test.

Læs mere 

Uldsengetøj 140x200 fra Rex Sengetøj

Vores anbefaling
Allergivenligt
Smukt design
Antibakterielt
bedste sengetøj

Se priser på Uldsengetøj 140x200 fra Rex Sengetøj her

bedste sengetøj
439 kr. 
Til butik

Det skal du vide, før du køber Uldsengetøj 140x200 fra Rex Sengetøj

Dette lækre sengetøj fra Rex Sengetøj er bestemt et af de bedste valg i vores test, hvis du døjer med allergi. Dette sengetøj er nemlig lavet af uld, og det klarer sig rigtig godt i test, da uld har mange imponerende egenskaber.

Sengetøjet klarer sig rigtig godt i vores test, da det både er antibakterielt og temperaturregulerende, og så kan du vælge mellem to elegante farver, som kan pryde dit soveværelse. Mange positive anmeldelser på Trustpilot tyder også på, at Rex Sengetøj er et oplagt valg til dig, der drømmer om at finde det bedste sengetøj.

Fordele

Selvrensende
Godt mod allergi
Blødt design

Ulemper

Fås ikke i mange farver

Bambussengetøj 140×200 white cloud fra Wonder Living - Det blødeste sengetøj 

Vores anbefaling: 

 • Ekstremt blødt 
 • Stærkt absorberende
 • Bæredygtigt materiale 

Dette bambussengetøj fra Wonder Living klarer sig godt i vores test, da det er så blødt, at englene synger, når du lægger hovedet på puden. 

Dette sengetøj er noget af det bedste til dig dig, der sveder om natten, da bambus afgiver fugt 2-3 gange hurtigere end bomuld, og det betyder, at dette sengetøj holder dig blødt og tørt, selvom du ofte sveder. Bambus føles desuden temperaturregulerende, og det betyder, at den holder på varmen, når det er koldt, men føles dejlig kølig, når det er varmt i vejret. 

Fordele: 

 • Temperaturregulerende 
 • Svedabsorberende
 • Allergivenligt 

Ulemper: 

 • Lidt kedeligt design 

Kay Bojesen Abe junior sengesæt – Lækkert sengetøj til børn

Vores anbefaling: 

 • Unikt og farverigt design 
 • God og økologisk bomuld 
 • Tåler 60 grader i maskinvask

Dette Kay Bojesen sengetøj klarer sig godt i vores test, da det er fremstillet af 100% organisk bomuld. Derudover tålet dette sengetøj både tørretumbler og maskinvask på 60°C, hvilket selvfølgelig er praktisk, når man har børn. 

Dette junior sengetøj er desuden designet med Kay Bojesen-aber på, hvilket helt sikkert vil sætte fut i dine børns fantasi.

Fordele: 

 • Findes i forskellige design
 • Fremstillet af 100 % økologisk bomuld
 • Bæredygtigt 

Ulemper:

 • Har ikke samme fordele som bambus og uld

Vores anbefalinger af de bedste sengetøjsbrands

Bambus sengetøj - Det bæredygtige valg

Denne form for sengetøj er genial som temperaturregulerende, så hvis du har tendens til at svede meget om natten, har du mulighed for, at købe det bedste sengelinned til de varme nætter. Bambus har nemlig også en svedabsorberende effekt, så din søvn ikke bliver påvirket af skiftende temperaturer. 

I vores test er der flere forskellige mærker, som gør det godt herunder, som vi helt klart kan anbefale, til dem som ofte ligger urolige om natten, fordi varmen i kroppen bliver indkapslet under dynen. Som en bonus er bambus også et vældigt bæredygtigt valg, som både er allergivenligt og fri for sundhedsskadelige stoffer. 

Bambus Company

Har du brug for det bedste indenfor sengetøj, som både er temperatur regulerende og svedabsorberende er denne bedst i test. Her er der helt styr på kvalitet og bæredygtighed som er et stort fokus for virksomheden, og derudover har de ofte rabat på deres fantastisk bløde sengetøj.  

SejsDyner

Hos SejsDyner sælger de alt inden for søvn og har også et lækker udvalg inden for det bedste bambus sengetøj. Sortimentet er lækkert og bredt, så uanset hvilket sengelinned du er efter, har du mulighed for at finde det her.

Bumbustøj

Bambustøj - Denne forhandler sælger udelukkende produkter af bambus, de har styr på kvaliteten og derudover sælger de sengetøj i mange forskellige farver og størrelser, så du kan finde lige netop det bedste til jeres indretning.

Bomuld sengetøj - Det komfortable valg

Bomuld er det materiale som er mest standard inden for sengetøj, det betyder dog ikke at der ikke er noget af det bedste sengelinned for en god nattesøvn. Der er nemlig mange fordele ved dette materiale, som at det er komfortabel at ligge med som oftest ikke gør at du føler dig indelukket.

Sengetøj

Hos Sengetøj.dk er der rig mulighed for, at finde lige netop det bomuld sæt som passer ind i jeres indretning. Her er de eksperter inden for..ja.. Sengetøj og har ofte gode tilbud på deres hjemmeside som er værd at tjekke ud.

IKEA

IKEA har de fleste former for tekstiler og især inden for både størrelser, farver og kombinationsmuligheder er der utalllige valg at tage her. Her rummer der både nogle af de billige løsninger, men også muligheder for at finde noget af god kvalitet.

Nordic dream

Her finder du nogle af det bedste indenfor bedst- i-test inden i soveværelset, her er der nemlig fuld fokus på høj kvalitet og konkurrencedygtige priser, med udgangspunkt i den nordiske stil og dansk håndværk. Materialerne er naturlige, og deres filosofi tager udgangspunkt i bæredygtige valg som afspejler i deres produkter.

Bomuldssatin Sengetøj - Hold på varmen

I denne test kan man godt kalde materiale af bomuldssatin, er den luksuriøse version af almindeligt bomuld. Den har en silke lignende følelse og er den bedste type sengetøj hvis man leder efter noget stærkt og holdbart. Derudover der dette materiale også det som holder bedst på varmen, så hvis man ofte fryser, kan dette valg være det bedste for dig.

Soveland

Soveland tilbyder lækre sengetøj sæt i mange forskellige kvaliteter, tesktiler og farver. De tilbyder også lækre produkter af bomuldssatin, som klart vil højne kvaliteten på dine nætter og dit nuværende sengelinned. Det smyger sig nemlig blødt om din krop, så du kan ligge behageligt i din seng.

JYSK

Jysk er Danmarks helt egen sengespecialist, og de har tilmed en hel kategori til det bedste inden for bomuldssatin og det som har holdt deres kvalitets test. Vi kan klart anbefale jysk og deres lækre designs som kan give dig en dejlig lang nattesøvn.

Bedz

Hos Bedz specialisere de sig inden for alt der har med senge og søvn at gøre. Her er de eksperter inden for, hvad der ville være mest optimal for jeres søvn. Her er der også bomuldssatin sengetøj til de bedste priser, uden at gå ned på kvaliteten i tekstiler.

Blev du inspireret af vores bedste sengetøjs test? 

Bare rolig vi har mange guides til forskellige produkter som både omhandler elektronik, hus og bolig eller alt derimellem. Vi stræber efter at teste det hele, så du ikke behøver at spilde dine penge! Så hvis du er for eksempel er på udkig efter den bedste græsslåmaskine, mini køleskab eller bedste barbord på hjul er det værd at søge inspiration hos Produkt Eksperten.

Skal du have købt den bedste el ladcykel? Så læs med her på siden, vi har lavet den komplette guide til dig.

Har du en hund? Så kan du læse vores guides om bedste hundefoder, allergivenlig hundefoder og barf hundefoder.

Hvilken airfryer skal du bruge i køkkenet? Bliv klogere på den bedste airfryer her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 6

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

bedste sengetøj

Uldsengetøj 140x200 fra Rex Sengetøj

Gå til forhandler
Logo