Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Sengetøj bedste i test - Lækkert luksus dynebetræk

Find det bedste sengetøj i test 2022. Vi har lavet én samlet guide over lækkert luksus dynebetræk samt sengelinned. Find dit næste god kvalitets sengesæt her, både som 200x220 og 140x220 senge tøj.
Af 
 Opdateret d. august 8, 2022
bedste sengetøj i test

Vores guide er med til at vise dig, hvilket sengelinned der er bedst i test, alt efter hvad dine behov er. Der er nemlig stor forskel på materialer, hvilket kan have en stor betydning for din søvn. Find dit næste helt rigtige hvidt senge tøj eller dyk ned i diverse farver.

Vores anbefalede sengetøj

sengetøj fra Nordic Dream

CPH Living - sengelagen Blå

100% bomuld
OEKO-tex certificeret
Høj kvalitet
bedste sengetøj i test

Bambussengetøj hvid

Ekstremt blødt
Stærkt absorberende
Temperaturregulerende
blåt sengetøj

Uldsengetøj fra Rex Sengetøj

Selvrensende
Godt mod allergi
Blødt sengetøj

Interesseret i mere sengetøj i god kvalitet?  🚀

Bedre Nætter har også gode produkter her.

Wonder Living gør en dyd ud af deres produkter. Se dem her.

Der er en række forskellige ting, du skal overveje, før du køber et nyt sæt hvidt luksus sengetøj samt dynebetræk. Du skal blandt andet tage stilling til:

 • Pris
 • Kvalitet
 • Materiale
 • Størrelse 
 • Udseende 

Vores test af det bedste senge tøj er baseret på ovenstående emner, hvilket vi vil uddybe senere hen. Vi har kigget på sengesæt i både dobbeltdyne i 200x2022 og 140x220. Se det store udvalg af lækkert sengelagen og sengesæt her.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Med vores test guide til enhver søvngænger, er der massere af viden at hente vedrørende dit næste sengelinned. For er du typen som sveder meget om natten, eller ligger du konsekvent helt kold under dynen? Her er der rig mulighed for at finde det bedste sengetøj til dig både i 200x220 og 140x220, hvis du har problemer med søvnmangel. Søvn er essentielt for ethvert menneske, hvis man skal have produktive dage, og derfor er det rette luksus sengetøj også vigtigt. 

Man skulle nemlig ikke tro at et hvidt dynebetræk kunne gøre den store forskel i søvnmangel, men der er god grund til at forsøge at udskifte det gamle sengetøj for din dobbeltdyne til noget nyt, for på den måde kan du teste, om det er dit sengetøj, der er skyld i dine søvnproblematikker.

Kom til sagen - Hvad er det bedste luksus sengetøj i 2022?

Vores førstevalg er det lækre og allergivenlige hvidt sengetøj Uldsengetøj 140x200 fra Rex Sengetøj. 

I denne artikel

Vores guide starter med detaljerede oplysninger om vores valg af det bedste sengetøj i 2022 og dækker derefter de vigtigste emner, som en dygtig køber bør være opmærksom på, for dem, der ønsker at komme ind på ind- og uddybning af købsprocessen for sengetøj. Lad os komme i gang.

Bedste sengetøj i 2022

anbefalet
bedste sengetøj
Bedste overordnet

Lækkert uldsengetøj 140x220 fra Rex Sengetøj

bedste sengetøj

Prisklasse: 1300 – 1500 kr.

Type: 100% Merinould

Størrelse: 140×200 cm 

Funktioner: Lynlås, 30°C / INGEN blegemiddel og/eller skyllemiddel.

Fordele:

Selvrensende
Godt mod allergi
Blødt design

Specifikationer

PUDEBETRÆK STØRRELSE: 60×63 cm
LUKKEMETODE: Lynlås
CERTIFIKATER: STANDARD 100 – OEKO-TEX®
bedste sengetøj
Køb dit allergivenlige Rex Sengetøj her

Det skal du vide, før du køber kvalitet uldsengetøj 140x200 fra Rex dynebetræk

Dette lækre sengetøj fra Rex Sengetøj er bestemt et af de bedste valg i vores test, hvis du døjer med allergi. Dette senge tøj er nemlig lavet af uld, og det klarer sig rigtig godt i test, da uld har mange imponerende sengelagen samt sengelinned egenskaber.

Sengetøjet klarer sig rigtig godt i vores test, da det både er antibakterielt og temperaturregulerende, og så kan du vælge mellem to elegante farver, som kan pryde dit soveværelse. Mange positive anmeldelser på Trustpilot tyder også på, at dobbeltdyne Rex Sengetøj er et oplagt valg til dig, der drømmer om at finde det bedste sengetøj.

Læs mere om Uldsengetøj 140x200 fra Rex sengetøj her
Det blødeste sengetøj

BAMBUSSENGETØJ 140X200 | HVIDT

Prisklasse: 500 – 800 kr.

Prisklasse: 100% bambus lyocell

Størrelse: 140×200 cm 

Funktioner: Robust lynlås af genanvendelige materialer

Fordele:

Blødt sengelagen 
Stærkt absorberende
Temperaturregulerende

Specifikationer

GARNTÆLLING: 60/60 (ekstra fin)
VÆVNING: Satinvævet
CERTIFIKATER: OEKO-TEX® STANDARD 100, FSC®-mærket
Spar 20% på allergivenlige Wonder Living sengetøjet her

Det skal du vide, før du køber BAMBUSSENGETØJ 140X200 | HVIDT

Dette bambussengetøj fra Wonder Living klarer sig godt i vores test, da det er så blødt, at englene synger, når du lægger hovedet på puden. 

Dette sengetøj er noget af det bedste til dig dig, der sveder om natten, da bambus afgiver fugt 2-3 gange hurtigere end bomuld, og det betyder, at dette sengetøj holder dig blødt og tørt, selvom du ofte sveder. Bambus føles desuden temperaturregulerende, og det betyder, at den holder på varmen, når det er koldt, men føles dejlig kølig som lækkert hvidt kvalitet dynebetræk, når det er varmt i vejret. 

Flere varianter fås også i 140x220 og den store 200x220 udgave.

Læs mere om BAMBUSSENGETØJ 140x200 | Hvid her
Lækkert sengetøj til børn

Kay Bojesen Abe junior sengelinned og sengesæt

Prisklasse: 400 – 600 kr.

Prisklasse: 100% økologisk bomuld

Størrelse: 100×140 cm 

Funktioner: Vaskes ved 60° C - Vægt: 550 gram

Fordele:

Unikt og farverigt design
God og økologisk bomuld
Tåler 60 grader i maskinvask

Specifikationer

Findes i forskellige dynebetræk
Fremstillet af 100 % økologisk bomuld
Bæredygtigt 
Køb dit Kay Bojesen Junior sengesæt her

Det skal du vide, før du køber Kay Bojesen Abe junior sengesæt

Dette Kay Bojesen sengetøj klarer sig godt i vores test, da det er fremstillet af 100% lækkert organisk luksus bomuld sengelinned. Derudover tåler dette sengetøj både tørretumbler og maskinvask på 60°C, hvilket selvfølgelig er praktisk, når man har børn. 

Dette junior sengetøj er desuden designet med Kay Bojesen-aber på, hvilket helt sikkert vil sætte fut i dine børns fantasi.

Læs mere om Kay Bojesen Abe Junior sengesæt her

Junior bambus hvidt dobbeltdyne dynebetræk 100x140 og 200x220 - Navy

Prisklasse: 400 – 600 kr.

Type: 100% kvalitets bambus

Størrelse: 100×140 cm 

Funktioner: 30°C / ingen blegemiddel og/eller skyllemiddel.

Fordele: 

 • Allergivenligt 
 • God pris 
 • Smukt design senge tøj

Specifikationer: 

Farve: Navy 

Størrelse på pudebetræk: 40 x 45 

Dynebetræk lukkemetode: Lynlås

Dette junior sengetøj i bambus er det perfekte sengetøj til dig, der er på jagt efter et antibakterielt og allergivenligt sengetøj til dine børn. 

Bambus er, som tidligere nævnt, også temperatureregulerende, og det har dermed en dejlig kølende effekt på dit barn, som ofte er dejligt for junior efter en lang dag med leg. 

Dette junior sengetøj har en smuk, blå navy-farve, og det lægger sig desuden elegant på sengen. 

blåt sengetøj

Gode råd til dit sengetøj

Uanset hvilket sengetøj du ender med at købe, vil vi gerne give dig nogle gode råd med på vejen, som du kan bruge, når du har fundet lige det sengetøj i vores test, der passer til dine behov.

Sådan vasker du dit dynebetræk blødt

I gennemsnit bruger vi 7-9 timer af vores hverdag i sengen, hvilket også vil sige, at det typisk er det møbel, som vi opholder os mest i. Denne direkte kropskontakt har konsekvenser for luksus sengetøjet, som efterhånden eksponeres for fugt, kropssved, støv og skidt. 

Dermed kan der hurtigt ophobes bakterier i sengetøjet, og det er derfor væsentligt, at man ved, hvordan man vasker sit sengetøj rigtigt. Hvis man ikke ved hvordan, man vasker sengetøjet på den korrekte måde, kan man udvikle allergier, og derfor bør man være opmærksom på at få reduceret bakterievæksten på bedste vis i sit sengelagen. 

For at fjerne allergener, skidt og andet godt fra sit sengetøj, så bør du vaske det ofte. Lufttørrer du det, kan du opleve, at dit bedste senge tøj vil blive mere stift, og derfor kan det være fristende at komme skyllemiddel i vasken, så det bliver blødt og lækkert og ikke mindst får en skøn duft.

Dog slider du meget mere på dit sengetøj, hvis du kommer skyllemiddel i din vaskemaskine. Det sker, fordi skyllemidlet slider på tekstilfibrene, så det nedbrydes hurtigere. Hvis du gerne vil have blødt og rent sengetøj, så kan du prøve at komme en smule eddike i vasken, når du vasker sengetøj.

Eddike er med til at bløde gøre dit sengetøj og fjerne eventuelle rester af sæbe og kalk, som også er med til at gøre sengetøjet stift og kedeligt.

Vask rigtigt

Læs dit sengetøjs vaskeanvisning.
Indstil maskine til rigtig antal grader.
Vil du beholde dit lyse sengetøj lyst, så vask mørkt og lyst sengetøj hvert for sig.

Maskinvask og grader

Når man vasker betræk i maskine bør antallet af grader afhænge af, hvilken type materiale dit dobbeltdyne sengetøj er produceret i. Først og fremmest kan det siges, at meget sengetøj der er lavet af bomuld kan tåle vask ved 60 grader og derover. 

Det anbefales også generelt set, at du vasker dit sengetøj eller linned ved 60 grader, da dette dræber de fleste almindelige bakterier og ikke mindst støvmider i hvidt senge tøj. Hvis køber blødt sengetøj i vores test, der er fremstillet i satin eller silke, så tåler dette sengetøj typisk kun 40 grader. 

Hvis du, din partner eller junior derhjemme har været syg, så er det dog en god idé, at vaske dit sengetøj på 90 grader, da dette sikrer, at bakterier dræbes. Her skal du dog være opmærksom på, at jo højere temperaturer ved vask af dit betræk, desto mere vil materialet blive slidt, og desto større er risikoen for, at sengetøjet vil krympe. 

Læs altid vaskeanvisninger

Vores guide er blot baseret på gode råd og forslag til vask, hvilke også betyder, at du bør læse vaskeanvisingerne på dit sengetøj, hvis du på nogen måde er i tvivl. Her står det nemlig ofte, hvordan sengetøjet skal vaskes, og det kan variere fra produkt til produkt, og det er vigtigt at følge disse anvisninger, så du ikke skader dit nye betræk.

Desuden bør du, ligesom alt andet, du vasker, vaske både dynebetræk og sengelinned hvad end det er 140x200, 200x200 samt 220x200 eller en helt fjerde størrelse, med andet vasketøj i samme farve.

Herved sikrer du, at farven på dit hovedpude- og dynebetræk eller på dit sengelinned fastholder den samme farve og ikke misfarves.

Typisk vil du måske også vaske et hvidt lagen med hvidt undertøj og strømper, og det kan du godt gøre med god samvittighed.

Det samme kan du også godt med flerfarvet sengelinned eller dine luksus dynebetræk. Herved vil de fortsat holde den samme gode kvalitet.

lækkert hvidt sengetøj

NordicDream har rigtig meget lækkert sengetøj i god kvalitet. Se mere til deres sengetøj her.

Hvor ofte bør du vaske dit sengetøj?

Uanset om du køber bambus sengetøj, junior sengetøj eller blot bomulds sengetøj, så bør du vaske det regelmæssigt. Du kender det måske - i en travl og hektisk hverdag kan man indimellem komme til at udskyde at få vasket sengetøj, men det er faktisk ikke særlig smart. 

Særligt hvis du forsøger at fastholde dit sengelinned hvidt.

Du bør vaske god kvalitet sengetøjet regelmæssigt, da det er det bedste på mange tænkelige punkter. Først og fremmest vil der ophobe sig bakterier og husstøvmider, hvis du ikke får dit sengetøj vasket, og derfor bør du ofte prioritere at vaske det. 

Hvor ofte bør man så vaske sit sengetøj, tænker du måske? Dette er et omdiskuteret spørgsmål, og det er ikke noget præcist svar. 

Dog beskriver mange kilder, at du bør vaske dit betræk ca. hver 14. dag, men mindre du, som tidligere nævnt, har været syg. Så bør du vaske sengetøjet med de samme, da det giver den bedste forudsætning for at få bakterier væk. Hvis du lider af allergi eller andre gener, så bør du dog vaske det oftere.

Hvis du ikke er den helt store rengøringsfreak, så kunne det være, at du også lige skulle overveje at investere i en god robotstøvsuger.

Det kan også være godt, hvis du hænger din dyne og pude udenfor til luftning, så dit dynebetræk bliver luftet - så kan du skubbe vaskningen en smule, og du kan opnå følelsen af luksus, når du lægger dig i et friskt og godt betræk igen.

Hvis dit 200x200 dynebetræk eller sengelinned er hvidt, bør du tænke over, hvor du hænger det op henne udenfor, så det ikke bliver beskidt. Men er det multifarvet, behøver du ikke at tænke så længe over det. Det vil helt sikkert beholde samme gode kvalitet alligevel.

Vask lagen og pudebetræk samt sengelagen ofte

Det er særligt vigtigt, at du får vasket dit lagen og pudebetræk ofte, da dette stof udsættes for flere bakterier. Puderne kan du vask med større mellemrum, men det er dog vigtigt, at du også vasker disse indimellem. 

Dog bør du tænke over, at vask slider på dit nye dobbeltdyne sengetøj, og derfor bør man ikke “overvaske” sengetøjet samt sengelagen, sådan at man slider unødigt på det. For hyppig vask koster også på dit strømforbrug, vandforbrug og på miljøet. Derudover kan udgifter til vaskemiddel også løbe op, og priserne på mange varer i 2022 er steget, hvilket betyder, at dette er vigtigt at tænke over. 

Derfor kan du, som beskrevet ovenfor, også med fordel vaske hvidt 200x200 sengelinned med hvidt undertøj og sokker, samt farvet sengelinned og dynebetræk med flerfarvet undertøj og strømper, så du undgår for mange vaske og dermed kan samle det i én eller kun få vaske.

Udover sengetøj, har NordicDream også en masse gode senge til prisen. Læs mere om det her.

hvidt sengetøj

Hvordan vælger du det rette luksus dobbeltdyne senge tøj?

I vores test for 2022 har vi udvalgt nogle af de bedste kvalitets produkter, men det er selvfølgelig helt op til dig at vurdere, hvilket 200x200, 200x220 eller 140x220 sengetøj der passer mest nøjagtigt til dine behov.

Nogle mennesker foretrækker glad, silkesengetøj, og nogle ønsker tungt sengetøj, der falder ned over kroppen, mens man sover. Det er meget forskelligt fra person til person, og derfor er det også vigtigt, at du tænker over dette, når du udvælger nyt sengetøj.

Dynen samt sengelagen har også betydning

Det skal desuden siges, at det ikke udelukkende er dit sengetøj, der har betydning, når det kommer til din søvn. 

Hvis du ofte sveder om natten, så bør du også tænke over dit valg af dyne. Her har bæreevnen en betydning, og det er et udtryk for, hvor meget luft, der er i fyldet. Dun med en høj bæreevne giver en let og fyldig dyne og isolerer derfor bedst. Jo flere fjer, der er blandet i dunene, jo lavere bæreevne opnås, og jo tungere bliver fyldet i dit luksus dynebetræk også lækkert blødt.

Det er dog ikke kun en dyne med fjer og dun, som kan anvendes til 200x200 eller andre størrelser af sengelinned og dynebetræk. Der findes også lettere sommerdyner i luksus kvalitet, hvor du godt kan anvende noget lyst, mørkt eller multi farvet betræk, som du i forvejen har derhjemme.

Hvilket materiale er det bedste?

Der findes sengetøj i mange forskellige typer af materialer, og alle har hver deres bedste fordele. De mest almindelige materialer er bomuld og polyester, men det er også muligt at få både bambus, uld og meget andet. Hvad der er det rette og bedste valg for dig, afhænger af, hvordan du godt kan lide dit sengetøj.

Inden for bomuld findes der forskellige typer, som er værd at kende. Du kender sikkert allerede den almindelige bomuld, som mange, især billige, typer af senge tøj er lavet af. Derudover findes bomuldssatin, som er bomuld, der er vævet med satinvævning, der giver en anden finish, men stadig samme gode kvalitet.

Desuden findes der også egyptisk bomuld, som er kendt for at være noget af det bedste og blødeste bomuld i verden. Egyptisk bomuld har de længste bomuldsfibre, og derfor ses det også for at være noget af det fineste bomuld i verden. Vælger du dette materiale som sengetøj, vil du få yderst blødt og lækkert senge tøj.

Bambus dobbeltdyne sengetøj - Det bæredygtige valg

Denne form for sengetøj er genial som temperaturregulerende, så hvis du har tendens til at svede meget om natten, har du mulighed for, at købe det bedste sengelinned til de varme nætter. Bambus har nemlig også en svedabsorberende effekt, så din søvn ikke bliver påvirket af skiftende temperaturer.I vores test er der flere forskellige mærker, som gør det godt herunder, som vi helt klart kan anbefale, til dem som ofte ligger urolige om natten, fordi varmen i kroppen bliver indkapslet under dynen. Som en bonus er bambus også et vældigt bæredygtigt valg, som både er allergivenligt og fri for sundhedsskadelige stoffer.

Bambus Company

Har du brug for det bedste indenfor sengetøj i god kvalitet, som både er temperatur regulerende og svedabsorberende er denne bedst i test. Her er der helt styr på kvalitet og bæredygtighed som er et stort fokus for virksomheden, og derudover har de ofte rabat på deres fantastisk bløde sengetøj.

Har du brug for det bedste indenfor sengetøj, som både er temperatur regulerende og svedabsorberende er denne bedst i test. Her er der helt styr på kvalitet og bæredygtighed som er et stort fokus for virksomheden, og derudover har de ofte rabat på deres fantastisk bløde sengetøj.

SejsDyner

Hos SejsDyner sælger de alt inden for søvn og har også et lækker udvalg inden for det bedste og mest luksus bambus sengetøj. Sortimentet er lækkert og bredt, så uanset hvilket dobbeltdyne sengelinned du er efter, har du mulighed for at finde det her.

Bumbustøj

Bambustøj - Denne forhandler sælger udelukkende produkter af bambus, de har styr på kvalitet og derudover sælger de sengetøj i mange forskellige farver og størrelser, så du kan finde lige netop det bedste til jeres indretning.

kurvertlagner - sengetøj

Bedre Nætter har meget mere end senge, de har nemlig også kuvertlagner m.m. Se deres kuvertlagner her.

Bomuld sengetøj - Det komfortable valg

Bomuld er det materiale som er mest standard inden for sengetøj, det betyder dog ikke at der ikke er noget af det bedste sengelinned for en god nattesøvn. Der er nemlig mange fordele ved dette materiale, som at det er komfortabel at ligge med som oftest ikke gør at du føler dig indelukket.

Med lækkert sengetøj i bomuld er du sikret et blødt og slidstærkt omslag til din dyne og pude, så du kan sove rigtig godt hele natten. Bomulds sengelinned er ofte både rigtig godt til prisen og samtidig i virkelig god kvalitet.

Derudover findes der et væld af sengetøj i bomuld, hvad end du foretrækker et mørkt, hvidt, mønstret eller pangfarvet betræk eller lagen.

Sengetøj og sengetøj med sengelagen

Hos Sengetøj.dk er der rig mulighed for, at finde lige netop det bomuld sæt som passer ind i jeres indretning. Her er de eksperter inden for..ja.. Sengetøj og har ofte gode tilbud på deres hjemmeside som er værd at tjekke ud.

IKEA dynebetræk

IKEA har de fleste former for tekstiler og især inden for både størrelser, farver og kombinationsmuligheder er der utalllige valg at tage her. Her rummer der både nogle af de billige løsninger, men også muligheder for at finde noget af god kvalitet.

IKEA tilbyder både sengelinned i hvidt, men også i andre fine farver i god kvalitet, hvis du ønsker et 200x200 lagen, der skal passe godt ind i farverne på dit hovedpude- og dynebetræk.

Herudover sælger de et væld af forskellige betræk til både dyner og puder med mønstre, i hvidt og i forskellige farvede kombinationer, så du helt selv kan vælge dét betræk, der giver dig den bedste luksus følelse, når du lægger dig til at sove i dit soveværelse.

Nordic Dream

Her finder du nogle af det bedste indenfor bedst- i-test inden i soveværelset, her er der nemlig fuld fokus på høj kvalitet og konkurrencedygtige priser, med udgangspunkt i den nordiske stil og dansk håndværk. Materialerne er naturlige, og deres filosofi tager udgangspunkt i bæredygtige valg som afspejler i deres produkter.

Firmaer som sælger kvalitetssengetøj

Bedre Nætter
Rex Sengetøj
Nord Dream

Bomuldssatin luksus dobbeltdyne Sengetøj - Hold på varmen

I denne test kan man godt kalde materiale af bomuldssatin, er den luksuriøse version af almindeligt bomuld. Den har en silke lignende følelse og er den bedste type luksus sengetøj hvis man leder efter noget stærkt og holdbart. Derudover der dette materiale også det som holder bedst på varmen, så hvis man ofte fryser, kan dette valg være det bedste for dig.

Soveland 200x220

Soveland tilbyder lækre sengetøj sæt i mange forskellige kvaliteter, tesktiler og farver. De tilbyder også lækre produkter af bomuldssatin, som klart vil højne kvaliteten på dine nætter og dit nuværende hvidt sengelinned. Det smyger sig nemlig blødt om din krop, så du kan ligge behageligt i din seng og få en luksus søvn hele natten.

JYSK 140x220

Jysk er Danmarks helt egen sengespecialist, og de har tilmed en hel kategori til det bedste inden for bomuldssatin og det som har holdt deres kvalitets test. Vi kan klart anbefale jysk og deres lækre designs som kan give dig en dejlig lang nattesøvn, hvad end du er på udkig efter et luksus dynebetræk eller blot et godt hvidt sengelinned.

Og selvom man, som kunde, ofte godt er helt klar over, akkurat hvilket betræk og lagen, man godt vil købe, så kan det være inspirerende og sjovt at prøve noget nyt til en forandring.

Så hvis du er vant til at købe et hvidt eller beige dynebetræk og pudebetræk, så kunne være fedt at afprøve et multi eller flerfarvet betræk med mønster i god kvalitet til at peppe soveværelset op og skabe fornyet energi. Det kunne også bare være en anden farve 200x200 lagen, du burde vælge næste gang.

Måske du bliver helt vild med en ny stil og ser det som den rene luksus at kunne skifte mellem flere forskellige looks alt efter dit humør, årstid mm.

Se hvor du kan få hjælp til tandretning med bøjle med hjælp fra en Invisalign bøjle.

Bedz

Sengetøjet kan oftes fåes i forskellige farver. Hvis ikke forhandleren har din ønskede farve, kan du altid skrive til dem og spørge om de har noget andet. Hos denne forhandler vil du helt sikkert kunne finde et godt dynebetræk i super kvalitet, der kan passe til din 200x200 dyne eller et nyt, hvidt 200x200 lagen.

Sengetøjet kan oftes fåes i forskellige farver. Hvis ikke forhandleren har din ønskede farve, kan du altid skrive til dem og spørge om de har noget andet.

blåt sengetøj

Blev du inspireret af vores bedste sengetøjs test?

Bare rolig vi har mange guides til forskellige produkter som både omhandler lækkert elektronik, hus og bolig eller alt derimellem. Vi stræber efter at teste det hele, så du ikke behøver at spilde dine penge! Så hvis du er for eksempel er på udkig efter den bedste græsslåmaskinemini køleskab eller bedste barbord på hjul er det værd at søge inspiration hos Produkt Eksperten.

Skal du have købt den bedste el ladcykel? Så læs med her på siden, vi har lavet den komplette guide til dig.

Har du en hund? Så kan du læse vores guides om bedste hundefoderallergivenlig hundefoder og barf hundefoder.

Hvilken airfryer skal du bruge i køkkenet? Bliv klogere på den bedste airfryer her.

Mangler du et luksus batteri til elcykel? Så læs vores guide her.

Vil du gøre livet lidt nemmere derhjemme? Det har aldrig været nemmere, at gøre huset rent. Se vores guide til den bedste robotstøvsuger og gør dit hjemmeliv lidt nemmere. 

FAQ - Sengetøj

Hvilken type bomuld er det bedste til sengetøj?
Der findes tre forskellige typer af bomuld. Almindeligt bomuld, bomuldssatin og egyptisk bomuld. Forskellen på bomuld og bomuldssatin er vævningen, hvor bomuldssatin er vævet som satin. Egyptisk bomuld er kendt for at være det bedste fordi det er det blødeste af de tre.
Er polyester godt til sengetøj?
Da polyester, ligesom microfibre, er et holdtbart materiale, der holder formen, som tørrer hurtigt og som nemt kan vaskes, så er dette et godt materiale til sengetøj. Dette er desuden også et billigere valg end bomuld, som typisk har en dyrere pris. Du kan derfor med fordel vælge polyester sengetøj.
Hvad er det bedste sengetøj?
Generelt set, så er egyptisk bomuldssengetøj det bedste valg, fordi det er noget af det blødeste sengetøj, du kan få. Dog kan du også få sengetøj af både bomuld, bomuldssatin, uld og bambus, som alle har lige så gode kvaliteter. I sidste ende er det dit valg.
Hvilket materiale skal jeg vælge?
Der er naturligvis forskel på, hvordan de forskellige materialer føles, og derfor skal du vælge det, du synes er bedst at ligge i. Vi anbefaler, at du enten går med noget, der suge eventuelt sved - eksempelvis bomuld, uld, polyester eller bambus, så du holdes tør gennem natten.

Angivelse af kilder og test

 1. Sleep Foundation har lavet denne sengelinned test af sengetøj: se kilde.
 2. Good House Keeping har lavet denne test - se her.
 3. Vogue har lavet denne guide omkring sengesæt. Læs den her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockchevron-downarrow-rightmenu-circlecross-circle