Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Sammenklappelig el foldecykel - bedste i test 2022

Her har vi samlet et overblik over de produkter som har fået bedste i test 2022 som handler om forskellige sammenklappelig el foldecykel modeller, som er letteste og smart at have med alle vegne.
Af 
 Opdateret d.maj 25, 2022
folde cykel

Der findes forskellige sammenklappelige el foldecykler, de fleste af cykler som er foldbare er en smart mini model, som er den letteste af slagsen og en cykel man kan have med alle vegne. Så hvis man er på udkig efter den bedste af slagsen, er det en af de nedstående modeller som vi anmelder i denne guide, som har fået bedste i test andre steder og af brugere.

Vores anmeldelser i test - Den bedste el foldecykel som er sammenklappelig

Der findes mange forskellige sammenklappelige el foldecykler, så hvis man overvejer at tage ud og købe et produkt som dette, kan det være værd at læse vores bedste i test anmeldelse inden. Yderligere er det vigtigt at huske at der ved el cykler som bruges i offentligheden, har specifikke lovkrav som denne skal overholde, hvis man vil bruge den på “almindelige veje” uden at få en bøde.

Bedste sammenklappelig el foldecykel:

Bedste værdi: Philips HD 2628

Bedste multifunktionelle: Philips HD 2628

Bedste overordnet: Philips HD 2628

Bedste luksus: Philips HD 2628

I denne artikel

Denne guide har fokus på sammenklappelige el foldecykel modeller, som er bedste i test i 2022. Du får dermed et overblik over forskellige mærker og modeller, samt hvilke fordele og ulempler der er ved hver enkelte. Find tilbud på siden eller find ud af, hvilke krav du skal have til din sammenklappelige el cykel. Tjek også vores anbefalinger af segboard af her på siden.

Bedste i test sammenklappelig el foldecykel 2022

go cycle
Bedste samlet set

Gocycle GX El foldecykel

Prisklasse: 100 – 500 kr.

Hastighed: 25 km/t

Rækkevædde: 65 km

Opladning: Tager 7 timer

Fordele:

Smart fordi man kan tilkoble sin smartphone
Den der har længst rækkevidde
Kan leases
Kræver ikke meget vedligeholelse

Ulemper:

Dyrere model

Hvorfor den er den bedste samlet set

Denne sammenklappelige foldecykel er en perfekt mini model som kan køre op til 25 km. i timen, denne model har nemlig særige træk fra en mountainbike model som gør den særdeles behagelig. Den har ergonomiske håndtag, som gør at den støtter din håndflade tillige som den ikke knækker smmen om håndledende. 

Den er en smart el foldecykel idet den kan sammnekobles med din android eller smartphone, så du kan kobles på din sammenklappelige cykel via bluetooth. På den måde, kan du selv konfiguerere hvor meget hjælp du vil have fra motoren. Hvilket er det bedste ved denne model.

Modellen er udstyret med et Li-Ion batteri på 300 Wh, som er integreret i stellet. Den giver op til 65 kilometers rækkevidde mellem hver opladning og en fuld opladning tager omkring de 7 timer, på LED indikatoren kan du nemt få overblik over hvor meget strøm der er tilbage. 

Hvis du er nysgerrig på endnu mere end foldecykler, så kan du ProduktEksperten også finde guides til både det sjoveste segboard, bedste hundefoder, smarteste robotstøvsuger, dejligste sengetøj og meget mere.


Læs mere om Gocycle GX El foldecykel her

El cykel - moveit 

Med en moveit el cykel, er du sikret en god kvalitets elfoldecykel som før det godt på det danske marked. Med et kraftigt batteri, får du en rækkevidde på op til 50 - 60 km. og hvor du altid kan bruge pedalerne til at transportere dig videre. Den kan nemt og hurtigt sammenklappes på 10 sekunder. 

Opladningstiden på denne model, er også omkring de 6-7 timer og denne har en maks belastning på 150kg. Den er udstyret med affjedring og er dermed bahegalig at cykle på, såvel som den har skivebremser både for og bag. Hjulstørrelsen ligger på de 14’’ og det er dermed en sammenklappelig mini el cykel. 

Den er på bedste vis vandafvisende og har en egenvægt på 21 kg. Den er derfor i forhold til vægten god til lange distancer, hvis man forestiller sig at skulle køre på store områder. 

Fordele: 

 • Har lang rækkevidde 
 • Kraftigt batteri 
 • Nem at have med at gøre 

Ulemper: 

 • En dyrere el foldecykel 

eBike 140 Urbanglide 

Denne lidt billigere mini el foldecykel, kan også sagtens gøre jobbet når det handler om at komme fra a til b, på hurtigere tid. Denne sammenklappelige cykel har også et af de bedste smart funktioner, som før det muligt at kontrollere og opsætte indstillinger via dens tilhørende app. 

Denne har en rækkevidde på 18km, så denne er bedst til kortere distancer. Desuden har den en maks belastning på omkring de 120 kg. Dog har den en tophastighed som de andre på 25 km. i timen. Det er dog værd at nævne at denne ikke lever op til de danske lovkrav regler for el cykler, så derfor må man udelukkende bruge den på camping pladser og private veje.

Den har mange forskellige features som kan indstilles via smartphone. Den er foldbar og har en egenvægt på 15 kg. Det er dermed også den letteste i vores anmeldelser af bedste i test i forhold til foldbare el cykler. 

Fordele: 

 • Kort opladningstid 
 • Kan tilkobles til app og smartphone 
 • Billigere el foldecykel model 
 • Vejer blot 15 kg.

Ulemper: 

 • Må kun bruges på campingpladser og private veje
 • Rækkevidde på blot 18 km. 

GoRunner E-Bike mini 

En sammenklappelig el foldecykel som dog har vundet bedste i test, og som overholder de danske krav til en el cykel er denne model. Det er en mini model, som har 35 kilometers rækkevidde. Den har 3 elektroniske gear og indbygget bremselys. Den har lovpligtige reflekser som gør, at man kan bruge den i byen og alle andre steder. 

Denne sammenklappelige el foldecykel har støddæmper såvel som god affjedring, som sikrer at du får en behagelig køreoplevelse såvel som den er nem at have med at gøre. Den er anmeldt bedste i test idet den kan bruges på offentlige veje og sikkereheden er i top.

Den har en opladningstid på 3-4 timer, egenvægt på 21 kg. Og har en maks belastning på 120 kg. Den har et futuristisk look, som komplimenterer det nytænkende og moderne produkt som det er. 

Fordele: 

 • Opfylder danske lovkrav - må gerne bruges på offentlig vej 
 • Informerende display 

Ulemper: 

 • Dyrere model 

Test: Den bedste sammenklappelig el foldecykel til dig? 

Hvad skal du bruge den til og hvad er dine behov? Du har helt sikkert allerede overvejet hvad det er, du vil bruge din sammenklappelige el foldecykel til. Hvis det er for at komme lettere fra a til b og at den dermed skal kunne køre på offentlige veje, er det vigtigt at den overholder de forskellige lovkrav. 

For der er nemlig meget specifikke lovkrav ved el cykler, som det ikke overholdes ved alle slags mini eller sammenklappelige el foldecykler. Så hvis man allerede har forelsket sig i en foldbar elcykel, er det værd at tjekke om den overholder de nuværende el cykel regler. 

Det bedste er at overveje følgende: Hvad skal du bruge den til? Hvor lang rækkevidde skal din el foldecykel have? Er det et krav at det er den letteste man kan få, eller skal den bare være smart med mange funktioner? Der findes en hel del forskellige krav til en foldbar el cykel og tilbud som kan lokke. 

Det er derfor vigtigt, at man altid afgøre, hvorvidt det er et godt tilbud, eller om der er overholdelse af både lovkrav og egne behov er godkendt. Så hvad end om du vælger en foldecykel der er bedste i test i forhold til smart-hed, den letteste eller en mini model, er det værd at tænke over hvad brugen af din foldbare cykel bliver. Her på siden kan du læse om forskellige guides og anmeldelser omkring alle mulige ting - også tandretning med hjælp fra Invisalign bøjlen. 

Læs også disse produktanmeldelser på siden

Skal du måske have det bedste hundefoder til din hund? Eller skal du have den bedste støvsuger til hundehår, eller blot en smart og selvstændig robotstøvsuger? Så læs vores guides på Produkteksperten. Læs også mere om tatoveringer her på siden West Bridge Tattoo, eller kloge dig mere på sengetøj til både voksne og børn.

Er du eksempelvis interesseret i andre elektriske køretøjer, kan et segboard muligvis være noget for dig. Vi har gjort os umage med at anmelde forskellige typer segboard, så du kan få fingrene i det helt rette til dine behov. 

Angivelse af kilder og tests:

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 3 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockarrow-rightmenu-circlecross-circle