Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Pizza Vejle - Smag på de bedste italienske stjerner her

Af 
 Opdateret d. september 8, 2022
pizza vejle

Findes der noget bedre end en vellavet pizza? Sådan en, hvor både bund, fyld og skorpe går op i en skøn treenighed og skaber en smagsoplevelse lidt udover det sædvanlige? Næppe! Derfor har vi været en tur i Vejle og fundet vores - og anmelderens bud på den bedste pizza i Vejle.

Vi guider dig til de bedste steder

Vi guider dig nedenfor i, hvor du sætter tænderne i den bedste pizza i Vejle. For ligesom, at der ikke findes noget så godt som en rigtig lækker en af slagsen, ligeså ærgerligt er det også at få fingrene i en, der ikke er lavet med kærlighed og forståelse for den italienske spise. 

Hos Produkteksperten.dk gør vi en dyd ud af at teste og afprøve forskellige koncepter, heriblandt den bedste pizza i Vejle. Læs med og find dit næste go-to pizzaria. 

L'angolo Italiano

Spørger man anmelderne, skal du en tur forbi L'angolo Italiano og Nørregade 35 i Vejle, hvis du vil have fingrene i den bedste pizza i Vejle. Her er konceptet simpelt. Kompromiser er ikke noget, der findes på restauranten. I stedet for er alle retter lavet med passion for håndværket og de bedste råvarer.

Stemningen er god, maden fuld af smag og udvalget stort og nuanceret. De bedste forudsætninger for en smagfuld aften. Du kan vælge mellem hele 21 forskellige pizzaer, der spænder fra den klassiske Margherita til den noget mere eksperimenterende Na Momo med hele tre forskellige smage. Uanset hvilken type pizza du vælger, er du dog garanteret masser af god smag og kvalitet. 

Skal frokosten eller aftenen starte med en let og lækker appetizer? Så byder L'angolo Italiano også på et yderst velassorteret udvalg af tapas, antipasti og salater.

Hollywood

Hollywood i Vejle går mere klassisk til værks, men det gør ikke nødvendigvis deres udbud dårligere. Spørger du anmeldere og gæster er der i hvert fald enighed om, at restauranten har et godt bud på den bedste pizza i Vejle. 

Fokus er på at lave mad til deres kunder med vægt på kvalitet og service. Derudover er udvalget stort - til gavn for både gane og mave. Du finder nemlige både masser af klassikere, men også en pizza eller to, der udfordrer den klassiske spise en smule. 

Uanset hvad du vælger hos Hollywood er du sikret, ikke nødvendigvis en gourmet-oplevelse, men en af de bedste oplevelser, hvor både kvalitet og pris hænger sammen

 

Enzo & C.

I følge flere gæster og anmeldere skal du ikke lede længe efter den bedste pizza i Vejle, når først du har være forbi Enzo & C. Her får du nemlig serveret god, autentisk og gedigen italiensk mad. 

Råvarerne udvælges nøje fra små, lokale producenter i Italien og Danmark - og dét kombineret med godt håndværk og stolthed sikrer din en unik og kompromisløs oplevelse - og et rigtigt godt bud på den bedste pizza i Vejle. 

Udvalget er stort og alsidigt. Du finder med andre ord noget for enhver smag. Restauranten emmer af hygge og med direkte view til køkkenet, kan du følge med, når kokkene begiver sig ud i den italienske kogekunst, der kræver både erfaring og øvelse af mestre til fulde. Begge dele formår Enzo & C at levere til perfektion.


Er du på udkig efter den bedste pizza i andre byer end Kalundborg? fx bedste pizza middelfart eller pizza Kalundborg? Læs mere her

Skal du have hund? Og mangler du en hundeseng? Så se vores guide over bedste hundseng her på siden.

Vil du gøre rent med en trådløs støvsuger? Så læs med her.

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle