Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Pizza i Roskilde - Den bedste guide til italienske lækkerier

bedste pizza roskilde

Vi kan ikke komme uden om det. Vi er helt utroligt madglade i Danmark. Det er derfor også nemt at finde et utal at kulinariske oplevelser rundt om i landet. Her bydes der på smage, eksotiske krydderier og klassiske opskrifter fra alverdens hjørner og lande. Dog kan det godt være lidt svært helt at vælge, med de mange muligheder der byder sig.

Derfor har vi samlet en masse forskellige guides til dig. Her på siden finder du eksempelvis en guide over den bedste pizza i Roskilde. Den smagfulde og højt elsket italienske ret, som også amerikanerne er blevet svært glade for, er vi danskere altså helt vilde med. Derfor er det også vigtigt at sikre sig den bedste mulige pizza - hver gang.

Gorm’s

Denne klassiker kender du helt sikkert - og hvis ikke er det på tide! Gorm’s er en kæde restaurant som findes i flere større byer og rundt om i København. Det er ikke tilfældigt Gorm’s har formået at vokse sig, og nu er at finde så mange steder i København og nu også i Roskilde. Deres pizza er nemlig blandt de absolut bedste. 

Her byder menukortet på en sprød bund, men med saftige og innovatie ingredienser. Når det kommer til den bedste pizza i roskilde, så er dejen vigtig. Her kan du vælge mellem surdejsbund eller fuldkorn med upcycled maksmel. Den bedste pizza hos Gorm’s Roskilde? Uha, den har vi svært ved at vælge, så vi vil lade dig om den beslutning. 

Adresse: Skomagergade 40, 4000 Roskilde

Besøg Gorm’s Roskilde på instagram.

Viking Pizza

Hos Vikingernes Spisehus finder du Viking Pizza, som vi absolut må sige er blandt de bedste i Roskilde. Er du fra byen, kender du helt sikkert til denne perle, og kommer du udefra kan vi varmt anbefale Viking til dig. Her vil du bestemt ikke blive skuffet over menukortet, som byder på en bred vifte af muligheder til rigtig gode priser.

På menuen finder du alt fra klassisk- eller italiensk- til indbagt pizza. Ønsker du at prøve noget helt særligt, så tilbyder Viking selvfølgelig også deres helt egne opskrifter og sammensætninger, du får svært ved at finde andre steder. Dog er det ikke kun de mange muligheder, som gør dem til nogle af de bedste, men også deres suveræne smag.

Adresse: Sct. Claravej 14

Basilico

Er du mest til den helt klassiske italienske pizza? Vi synes jo bestemt de italienske byder på nogle af de bedste smagsoplevelser, da de oftest er med en tynd sprød bund, som så fint harmoner med toppingen og lader den fylde mest. Basilico i Roskilde byder på den absolut bedste italienske pizza.

Du finder et hav af muligheder på menukortet for både pizza og pizza sandwich. Her byder smagene både på klassikere og innovative muligheder, så du er sikret enten at få din absolut favorit kombination eller muligheden for at prøve noget helt nyt. 

Adresse: Skomagergade 21, 4000 Roskilde.

Besøg Basilico Roskilde på Instagram.

Et andet sted du kan få rigtig lækker pizza er hos Marcella. Her kan du få smagen af rigtig autentisk italiensk pizza lige i hjertet af Roskilde.

Er du også på udkig efter bambus pudebetræk, så læs vores guide her. 

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle