Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Opdateret maj 16, 2022 af Peter Rasmussen

Pizza Randers - Find det bedste sted i området

pizza randers

Er du også sulten på en god, måske den bedste pizza i Randers, så er du landet det helt rigtige sted. Vi har samlet et lille overblik over de forskellige steder, som leverer pizza i Randers, og det er blandt andet Pappas Pizza, Markus og Ild. 

Randers har masser af gode steder at byde ind med, når det kommer til pizza. Der er både at finde de helt traditionelle pizza med fritter og andet godt, og så finder du også de mere fancy pizza bagt i stenovn og med specielle dejtyper. 

Gør dig klar, og lad dig inspirerer har vores anbefalinger.

Ild Pizza

Vores første anbefaling er Ild Pizza, som laver nogle af de bedste pizza i Randers med stenovn. De er at finde i det meste af Danmark og med god grund, det er virkelig nogle gode, sprøde og smagfulde italienske darlings. 

Hos Ild Pizza i Randers benytter de kun de bedste råvarer til deres mad, og bager dem sprøde under levende ild i deres stenovn. Du kan hos Ild både få vegtariske løsninger og glutenfri løsninger, som gør at alle kan være med her.

Placering ses på Instagram billedet.

 

Markus Pizza

Flere i Randers kender nok Markus Pizza, som også staves Marqus Pizza, højst sansynlig for deres lækre sprøde bunde. Du kan både bestille din bedste yndlings pizza på deres hjemmeside, eller gennem Wolt eller Just eat. 

Markus pizza er specialister i pizza, så de er sikret den helt lækre dej og en god crust. De laver deres egne hjemmerørte dips, som du også kan få glæde af til din pizza eller dine pomfritter.

Hvis du ikke er til pizza eller har medbragt én som ikke er, så har Markus pizza også burger og snackbox, hvis det kunne friste din ledsager. Hold godt øje med deres rabatter, da de nogle gange har rabatter, hvis du bestiller online på Markus hjemmeside.

Placering: Østervold 28, 8900 Randers.

 Pappas Pizza

En af de rigtig gode favoritter i Randers er Pappas Pizza, som leverer de bedste traditionelle pizzaer som ikke er smarte eller lignende. Hos Pappas kan du både bestille de bedste pizza som take away, men også hvis du ønsker at spise den i restauranten. 

Udover deres bedste pizza hos Pappas i Randers, kan du også bestille durum, pita og indbagte italienske lækkerier. Derfor kan du med sikkerhed finde noget du eller dine medbragte venner eller familie kan lide herinde. 

De er rigtig retfærdige med deres priser, og du kan altid bestille en god pizza hos Pappas til en god pris.

Placering: Kristrupvej 60A, 8960 Randers

Læs også dette:

Det kan også være du er på udkig efter en trådløs støvsuger? Så læs med her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 7

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle