Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Opdateret maj 17, 2022 af Peter Rasmussen

Pizza i Næstved - Find det bedste pizzaria her

bedste pizza Næstved

Når tankerne går på Italien vil mange nok som det første tænke på deres fantastiske pizzaer. Pizza er en spise, som ikke kun er populær i Italien, i ligeså høj grad kan du nemlig finde fantastiske og delikate pizzaer herhjemme - Næstved er ingen undtagelse.

I Næstved finder du nemlig italienske restauranter og pizzeriaer, som alle serverer den bedste pizza med spændende fyld og med en sprød bund.

Læs med videre hvor vi hos Produkteksperten vil guide dig til, hvor du kan finde den bedste pizza i Næstved.

Restaurant Peperoncino Siciliano i Det Røde Pakhus

Tag dit selskab med på en gastronomisk rejse til det sydlige Italien - nemlig Sicilien. I det røde pakus i Næstved nær Haslev finder du den bedste italienske restaurant. Her kan du i hyggelige omgivelser, finde alt hvad hjertet begærer af lækre italienske og sicilianske retter.

De byder blandt andet på traditionelle italienske retter og mere sofistikede retter, som kan få enhver italiensk madentusiast i madhimmelen. De tilbyder blandt andet de bedste pizzaer med forskellige slags fyld, alt efter om du er til prosciutto, bresaola, salami, laks eller vegetarisk.

Udover pizza kan du også få andre italienske retter såsom pasta, risotto og diverse hovedretter med kød, fisk eller skaldyr. Til dessert kan du også sætte tænderne i klassiske italienske søderetter såsom affogato al caffé, tiramisu og tortino som er chokoladekage med flydende hjerte og vaniljeis til.

Riddergade 1, Næstved 4700 Danmark

Peppes Restaurant

Deres menukort favner bredt med mange forskellige pizzaer at vælge i mellem. Du kan derfor være sikret at finde en pizza, der nok skal falde i din smag - uanset om du er til en med fyld af kød eller ønsker den vegetarisk.

Hos Peppes kan du vælge mellem forskellige pizzaer i tre forskellige størrelser - nemlig i 32, 40 og 50 cm. På den måde kan du finde den bedste pizza for dig eller dit selsskab, alt efter hvor mange i er om den.

Du kan nyde deres pizzaer i restauranten eller bestille dem som take away. Vi anbefaler at du også bestiller deres lækre bruschetta med hvidløgsbrød med ost, tomat og oregano, hvilket du helt sikkert ikke vil fortryde. Til dessert kan du også prøve deres tiramisu, som er en dessertkage med savoiardi-kiks, kaffe, likør og mascarponecreme. Den perfekte afslutning på den bedste italienske middag.

Jernbanegade 2D, Næstved 4700 Danmark

IL Ponte

Dette sted er et af de mest populære pizzeriaer i Næstved, på Google bedømmer kunderne stedet med 4,5 ud af 5 stjerner, det er derfor et af byens foretrukne steder, når sulten står på pizza. Her kan du finde de bedste og helt klassiske pizzaer, som du kender dem, samt mere speciele - alt sammen til de bedste priser.

De har hele 26 pizzaer at vælge i mellem, prøv for eksempel deres pizza nr 26 med kalveinderlår eller nr 19 med kartofler, ost og rosmarin. Alle deres pizzaer er bagt på den bedste italienske manér, nemlig i stenovn ved hjælp af bål.

Jernbanegade 23, 4700 Næstved

Her kan du læse mere om vores guide, hvis du tilfældigvis leder efter pizza Aalbrog, pizza Århus eller pizza Kolding

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle