Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Opdateret maj 18, 2022 af Peter Rasmussen

Pizza i Middelfart - Din guide til de bedste steder

bedste pizza middelfart

Støvlelandet, måske bedre kendt som Italien, er kendt for mange ting. Vi nævner i flæng: pasta, is, ballet, opera og deres noget anderledes måde at køre bil på. Men dét som Italien muligvis er bedst kendt for - det er deres pizza.

En spise som heldigvis ikke er forbeholdt turister i det støvleformet land, men som for længst er kommet til (i hvert fald næsten) hvert gadehjørne i Danmark. Der findes (næsten) intet bedre end en god og vellavet pizza - og derfor har vi været en tur på Fyn for at smage på den bedste pizza i Middelfart. 

Læs med og bliv klogere på, hvor du finder den bedste pizza i Middelfart.

Victorias Pizza

Den bedste pizza i Middelfart finder du hos Victorias. I hvert fald, hvis du spørger flere gæster, der har besøgt den populære kæde. Der er da også noget om snakken, for hos Victorias ved de godt, hvordan man tilbereder og serverer den bedste pizza i Middelfart. 

Bundene er sprøde, fylder præcist som det skal være, og så er servicen venlige og imødekommende. Derudover bages deres mad i en brændefyret stenovn, som tilføjer masser af delikat aroma til det friske fyld og råvarer. 

Har du endnu ikke været forbi Victorias har du en lækker smagsoplevelse i vente.

Albertos Pizzaria

I vores jagt på den bedste pizza i Middelfart kunne vi naturligvis ikke overse Alberto. For kan man andet end at servere sublim pizza, der ens navn er som taget ud fra en italiensk film? Næppe. 

Og vi blev heller ikke skuffede efter vores besøg hos Alberto. Tvært imod. Alberto serverer den lækre spise med direkte inspiration fra det italienske køkken og masser af friske råvarer. Råvarerne er dog ikke fra Italien, men de fleste derimod både danske og så vidt muligt også økologiske. Det gælder både kød, mejeri og grøntsager. Noget vi bestemt godt kan lide.

Vi er ikke i tvivl. Alberto er bestemt med i opløbet om at servere den bedste pizza i Middelfart.

Bella

Blandt flere gæster er Bella også blandt dem, der serverer den bedste pizza i Middelfart. Selvom den hyggelige restaurant går mere klassisk til værks, er deres italienske retter bestemt ikke til at tage fejl af. Det skyldes måske også, at Bella har over 15 års erfaring i køkkenet, der sikrer god mad og verdensklasse service. 

Bella beskriver sig selv som byens hyggeligste sted, og vi må give dem ret i, at de har en yderst hyggelige restaurant. Vil du dog helst spise hjemme, kan du til hver en tid også bestille den bedste pizza i Middelfart som take awaty. Hent den i restaurante - eller få den bragt direkte til din hoveddør.

Easy Fridays

Napolitansk pizza har ry for at være blandt de bedste, og det beviser Easy Friday endnu engang, når de serverer den, måske, bedste pizza i Middelfart.

Hver uge laver de frisk dej, som spændes op og formes i hånden, så glutenindholdet kommer i spil. De hverken ælter eller udruller dejen, men former den derimod blot med hænderne, hvilket skaber et autentisk og lækkert udtryk. 

Dejen er dog ikke det eneste, der er kræset for hos Easy Fridays. De anvender nemlig masser af gode råvarer, der nøje er udvalgt og kommer fra italienske og danske leverandører. 

Noget man absolut ikke skal gå ned på, når det kommer til den bedste pizza i Middelfart er osten eller rettere den helt rette mozzarella. Og også den har Easy Friday styr på. De importerer nemlig frisk Fior di Latte direkte fra producenten i Italien - og dét kan smages. Fyldig, cremet og smagfuld - kan vi bede om en pizza mere?

Er du på udkig efter den bedste pizza i andre byer end Middelfart? fx bedste pizza Kalunborg? Læs mere her.

Vi har lavet en test af seng på vores hjemmeside, som du kan læse meget mere om.

Skal du have købt en el ladcykel? Så se vores el ladcykel test her.

Du har måske en hund, som du vil forkæle ekstra meget med noget barf hundefoder. Læs mere på vores guide.

Batteri til elcykel 2022 - læs vores guide, og køb det i dag.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle