Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Opdateret maj 16, 2022 af Peter Rasmussen

Pizza i Lyngby - Brug den bedste guide til den lækre spise

pizza lyngby

Hvor får man fingrene i den bedste pizza i Lyngby? Der er rift om pladserne, for der er mange gode bud i den hyggelige by nord for København.

Vi har samlet nogle af de bedste af slagsen, der byder på alt fra verdensberømte gourmet-pizzaer til veldrejede pizzaer fra den lokale ‘pizza-pusher’.

Vi guider dig til de skjulte skatte

Du kender sikkert følelsen af at have besøgt en restaurant eller café, der bare ikke levede helt op til dine forventninger. Det er både kedeligt for oplevelsen, men også for din pengepung.

Hos Produkteksperten.dk gør vi en dyd ud af at teste og afprøve forskellige koncepter, så du også vælger rigtigt første gang.

Luca

Restaurant Luca, der ligger et stenkast fra stationen, serverer en af, hvis ikke den bedste pizza i Lyngby. I hvert fald, hvis du spørger den verdensberømte guide, 50 top pizza. I hele fire år i træk er Luca blevet berømmet for deres lækre spise af den populære guide, der har placeret dem blandt de aller bedste pizzeriaer i Europa. 

Det er noget af en titel af bryste sig af, og vi forstår nu også godt hvorfor. Luca er nemlig autentiske italienske retter, der serveres i en eksplosion af smag og indtryk. Råvarerne er gode, dejen koldthævet i 72 timer og fyldet nytænkende og varieret.

Med andre ord får du her den bedste pizza i Lyngby, hvis du kan lide den italienske spise med fokus på de gode råvarer og nytænkende serveringer.Meyers Spisehus

Meyers er kendt for at eksperimentere med råvarer af god kvalitet og Spisehuset, der ligger i centrum af den hyggelige by, er ingen undtagelse. Her serveres et rigtigt godt bud på den bedste pizza i Lyngby, der laves i en træfyret stenovn. Og det kan smages på både fyld, bund og skorpe.

Udvalget er veldrejet og nøje sammensat. Vælg eksempelvis mellem en klassisk bøffel og basilikum eller kast dig ud i et noget mere vovet af slagsen med trøffelsalami og østershatte. 

Råvarerne er som altid gode, og spiser du i restauranten er stemningen hyggelig og uformel. Perfekt til en hyggelig frokost eller aften i selskab med venner eller familie. Du kan dog også snuppe den lækre spise med ud i byen eller tage den med hjem som take away.Pop’s

På Nybrovej finder du Pop’s. Den bedste pizza i Lyngby, hvis du spørger flere gæster. Pop’s har et stort og traditionelt udvalg af den lækre, italienske spise. Trænger du eksempelvis til en klassisk pizza med pepperoni, så er Pop’s et rigtigt godt bud. 

Hos den populære restaurant, der primært serverer take away, kan du, foruden den bedste pizza i Lyngby, også nyde gode af deres vellavede sandwiches, burgere og pastaretter.  Da Basso

Har du en forkærlighed for ægte og autentisk, italiensk mad? Så har Da Basso på hovedgaden, mulighed den bedste pizza i Lyngby, ifølge dig. Da Basso er relativt ny i gamet, men det gør ikke den lille italienske delikatesse butik, og nu også restaurant, mindre erfaren. 

Grundlæggeren har nemlig italienske rødder og det kan smages, når det kan smages, når den populære delikattessebutik langer den måske bedste pizza i Lyngby over disken. Alle retter er lavet fra bunden og med friske råvarer. 

Den bedste pizza i Lyngby kan nydes som take away eller om sommeren i den hyggelige gårdhave, hvor der er plads til hyggelige stunder med både venner og familie. 

Leder du efter pizza restauranter i enten Vejle eller Roskilde?

Læs også om Gazelle elcykel her.

Vil du se efter en ny seng til dit hjem? Måske fordi din gamle er - ja, netop - blevet gammel?

Se vores el ladcykel test her på siden, hvor vi beskriver hvilke som er bedst.

Har du hørt om barf hundefoder før? Hvis ikke, så er det maden, som du giver din hund, hvis den skal forkæles.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle