Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Opdateret maj 20, 2022 af Peter Rasmussen

Pizza i Kolding - Sæt tænderne i den bedste bund

bedste-pizza-kolding

Hvor skal du spise pizza næste gang?

Vi har samlet en masse lækre steder til dig, hvor du kan nyde den dejlige sprøde italienske favorit. Men hvad skal der til for at et pizza sted er lækkert og anbefalingen værd? Vi mener, at den gode bund er altafgørende. 

Lad dig inspirere, når du skal byde på en af de bedste pizza steder i Kolding, vi hjælper dig det første stykke af vejen.

Ild

Hos Ild Pizza i Kolding er du sikret råvarer i højeste kvalitet, og hos Ild har de fuld fokus på at dejen er i verdensklasse. Det er selveste Marco Fuso, som har stået for pizzabagningen og kvalitetssikret. 

Ild har fået rigtig gode anmeldelser i både Børsen, Jyllands-Posten, DR, Århus Stiftstidende og lokalavisen.dk, så du kan godt forvente en af de bedste pizza. De har i Kolding både løsninger til dig som er vegetar eller gluten allergiker. De har de bedste løsninger.

Pronto

Første anbefaling er denne lokale darling, Pronto Pizza, som er et go-to for flere beboere i Kolding. Pronto ligger perfekt tæt på Koldinghus, så du kan nyde den på restauranten eller tage den med ud i de smukke omgivelser. 

Du får hos Pronto i Kolding en god, stabil pizza, som man forbinder med en helt almindelig pizza, uden for mange smart indvendinger. Det er en rigtig god pizza til prisen, og du kan bestille din pizza over Just-eat, hvis du ikke lige kommer ud af døren.

Sason

Stort set ved siden af Pronto Pizza finder du også en af byens bedste pizza steder, Sason. Her kan du også finde din kommende yndlings italienske sprøde sag. Sason bevæger sig også inden for rimelige priser, og du kan snildt få en pizza til en god pris. 

Sason er ikke for smarte til Kolding, og de har derfor også både indbagte pizza, salat pizza, originale favoritter og mexicanske af slagsen. Uanset hvilken der er din favorit, kan du derfor nok finde en, som passer til dig hos Sason. 

Tag et kig forbi, om det er aften eller til frokost, så kan du hurtigt komme forbi Sason, når du går en tur rundt i Kolding by og rundt i gågaden.

På udkig efter den bedste pizza i andre byer?

Er du på udkig efter den bedste pizza i andre byer end Kalundborg? fx bedste pizza middelfart? Læs mere her.

Læs også om vores store test: elcykel test her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle