Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Pizza i Køge - Bedste italienske pizzaria ud til bugten

Er du på udkig efter den bedste pizza i Køge? Måske fordi du før har fået nogle kedelige nogle, der ikke levede helt op til dine italienske drømme om en tynd bund med skøn tomatsovs, frisk mozzarella og lækkert fyld. Eller måske fordi du er ny i området.
Af 
 Opdateret d. oktober 11, 2022
bedste pizza Køge

Uanset hvad, kan det være svært at vide, hvor man skal lede, når man skal have fat i den bedste pizza i Køge. Der er nemlig adskillige pizzariaer i Køge, men hvilket serverer de bedste pizzaer?

Vores anbefalinger til den bedste pizza i Køge

Vi har herunder samlet vores forslag til de steder, hvor du skal søge hen, for at få den bedste pizza i Køge.

Café Sapore

Skal du have smagene fra Italien med dig hjem som take away, eller vil du gerne nyde den bedste pizza i Køge på en hyggelig café, så vælg Café Sapore. Her får du nemlig en super god pizza, der både har den sprøde bund og lækkert fyld.

På menukortet er der flere forskellige pizzaer at finde, og derfor er det bare om at finde den bedste pizza for dine smagsløg, når du er ude efter italiensk pizza i Køge.

Foruden pizza kan du også få andre lækre retter, herunder både paninier, forskellige forretter som vitello tonnato, samt adskillige pastaretter heriblandt klassikere som pasta carbonara og pasta bolognese. Til dem, der vil have det lidt mere lette, er der naturligvis forretterne, som du kan spise inden den bedste pizza, eller du kan vælge en lækker salat.

Adresse: Vestergade 21, 4600 Køge

Restaurant Elverhøi

Hos Restaurant Elverhøi vil du blive budt på lækker italiensk mad af gode råvarer. Her vil du naturligvis også møde vores bud på den bedste pizza i Køge. Her får du nemlig en skøn pizza med tynd bund, masser af fyld og gode smage.

Foruden den bedste pizza med diverse fyld, herunder stærk, italiensk salami, portobellosvampe, parmaskinke, rucola og meget mere, så byder restauranten også på forretter, du kan nyde inden du nyder en pizza, forskellige hovedretter, pastaretter og desserter - alle med italiensk accent og lavet af gode råvarer.

Vi anbefaler et smut forbi Restaurant Elverhøi, hvis du vil smage et bud på den bedste pizza i Køge.

Adresse: Vordingborgvej 51, 4600 Køge

Gastronomia Italiana

Selvom der er tale om en kæderestaurant, så fejler smagene bestemt ingenting. Når du besøger Gastronomia Italiana i Køge, vil du få serveret gode italienske specialiteter, herunder et bud på den bedst pizza i Køge.

Der findes et væld af pizzaer på menukortet, og derfor kan du helt sikkert også finde en pizza efter din smag, hvad end det er den simple, men delikate, margherita, en pizza med masser af forskellige typer kød eller noget helt tredje, så er der noget til enhver.

Foruden en lækker pizza, kan du også nyde lækre salater, forretter, desserter og mere, som alle har italiensk præg og som passer til enhver anledning.

Adresse: Københavnsvej 68, 4600 Køge

Hvordan finder man den bedste pizza i Køge?

Der findes et væld af muligheder for pizza i Køge. Men hvilket pizzeria er det bedste? Og hvor finder man den bedste pizza som take away? Kan man komme dertil på cykel, segboard eller løbehjul? Vi har naturligvis nævnt de bedste steder at få en lækker pizza i Køge ovenfor, men der findes også andre steder, du kan søge hen for at finde den bedste take away.

Det er naturligvis forskelligt fra person til person, hvad den bedste egentlig er, ligeså vel som det er op til den enkelte hund, hvilket hundefoder der er bedst. Nogle er til den gode, sprøde italienske pizza, der har simple, men gode, smage, mens andre gerne vil have en snasket amerikansk med deep-pan og masser af ost. 

Så er der naturligvis også de italiensk-inspirerede, som vi som oftest ser her i Danmark. Du kender dem, den nede fra det lokale pizzaria, der både kan have kebab på eller have et mexikansk tvist med jalapeños på. Hvad der er den bedste, er altså i sidste ende op til dig.

Andre gode bud på Køges bedste pizza

Der findes rigtig mange forskellige bud på, hvad der kan være det bedste pizzaria i Køge. For Køge har nemlig en masse bud.

Særligt har Pizzaria Pizza Xpressen, også ofte søgt efter som Pizza Expressen eller Pizza Ekspressen, gjort sig bemærket, og derfor er dette også et godt sted at lede, hvis man leder efter det bedste pizzaria eller den bedste pizza i Køge. Her kan du få skøn take away fra, når du skal spise ud eller hjemme.

Her kan du nemlig få den klassiske italiensk-inspirerede, der kan tage alle mulige afskygninger, men også andre skønner retter, såsom burger, durum, sandwich og meget andet. Beliggende i den sydlige del af Køge, på Vordingborgvej, er der mulighed for at tage et hurtigt smut forbi, når du er på farten på segboard eller cykel.

Et andet hyggeligt, det er måske meget at sige pizzaria, men så i hvert fald spisested, der er værd at besøge, er Cowboy Caféen, der ligger syd for Køge, nærmere bestemt nær Herfølge. Her kan du få en kold tår øl, mens du nyder en pizza i rå omgivelser med cowboy tema.

Den hyggelige stemning, og især den gode smag på deres pizza gør det til et besøg værd. Derfor kan du godt droppe take away fra andre steder i Køge, og tage et smut forbi Cowboy Caféen til en hyggelig aften.

Vi har på ProduktEksperten også andre guides end til mad. Du finder på siden blandt andet produktanbefalinger på robotstøvsuger, sengetøj, robotstøvsuger, hundefoder og et hav af andre kategorier.

Take away i Køge

Som du kan fornemme, så er der masser af muligheder for take away i Køge, især når det gælder pizza. Men der er naturligvis også andre gode muligheder, som du bestemt heller ikke må gå glip af.

Det gode ved take away er, at du kan have de hyggeligste og bedste stunder, i selskab med dem du holder allermest af, derhjemme, på stranden eller et tredje sted, hvor madlavningen ikke skal fylde, men nærværet og samværet.

Der er bestemt ikke noget galt ved at bestille lidt lækker take away, når du er i Køge. Du støtter de lokale, og du får mulighed for at slappe helt af.

Hvad er kriterierne for den bedste pizza i Køge?

Det er helt op til den enkelte, hvad en god pizza er, og helt sikkert også, hvad den bedste pizza i Køge er. Derfor kan det være svært at sige helt konkret, hvad den bedste pizza er. Dog kan vi sige noget helt generelt, som gør pizzaer gode, og måske også til den bedste oplevelse.

En rigtig italiensk pizza har naturligvis en rund bund, der er bagt godt. Skorpen skal gerne være sprød og gylden, og har vi med den bedste napolitanske version at gøre, så skal den også have leopardpletter af varme fra ovnens høje temperatur. Dette ser vi dog ikke så tit på danske pizzaer - også i Køge.

Desuden skal fyldet være godt. Alt det, der kommer oven på en pizza skal naturligvis være lækkert og fylde godt i maven. Vigtigst af alt er dog, at der er tomat og ost på, og at begge dele er friskt - det giver nemlig den bedste oplevelse af pizza i Køge.

Taler vi i stedet om en amerikansk version, så vil skorpen typisk være meget tykkere, også ofte fyldt med eksempelvis ost, så man får en ekstra snack med sig bare i skorpen. Hertil biver den fyldt op til bristepunktet med ost, tomat og masser af fuld. Dette er gjort på bedste amerikanske vis.

Hvor finder man ellers god pizza i Køge?

Hvad bør man vælge imellem bland byens store udvalg? Der findes et væld af muligheder, når det kommer til pizzariaer i Køge. Derfor kan det da også være svært at finde ud af, hvad det bedste valg er.

Et rigtig populært valg i Køge er Marios pizza. Her kan du få en god, billig en med den slags topping du ønsker. De har nemlig et stort udvalg hos Marios, så hvad end du er til den simple med skinke og ost, eller den helt gode med mange forskelige slags fyld, så har Marios det. Derfor er Marios det gode valg til at dække mange ønsker.

Et andet populært sted i Køge er Pizza Expressen, som er et godt sted at få sig en hurtig frokost eller aftensmad. Pizza Expressen ligger placeret på en tankstation, så er du lige på vej hjem og alligevel skal tanke, så kan du med fordel lige smutte ind og hente lidt mad på Pizza Expressen. Det er nok byens smarteste sted at have pizzaria.

Tager du et smut forbi Milas pizza i Køge, så vil du også finde et godt bud på ét byens mange pizzarier. Her kan du ligeledes få en god størrelse med masser af fyld bagt med sprød skorpe. Udvalget er stort, og derfor kan den mætte mundene i en hel familie. 

Vi kunne blive ved med at remse byens mange gode pizzariaer op, men det er dig, der skal vælge netop det, du synes er det bedste. Vi har givet dig vores bud på, hvor du kan søge hen, hvis du skal have den bedste pizza i Køge. I sidste ende er det dog dit valg, og det er kun dig, der ved, hvad der er bedst.

Har du alligevel lyst til at eksperimentere med madlavningen derhjemme, kan du undersøge om en airfryer kunne være noget for dig. Her kan du næsten ligeså hurtigt som pizza lave lækre hjemmelavede retter, uden at det kræver særligt meget af dig. En airfryer kan fås i mange varianter og prisklasser, så vi håber du kan finde noget, der passer til netop dine behov.

Det smarte ved en airfryer, er netop at du kan foretage dig en masse ting mens den tilbereder din mad. Du kan eksempelvis gå ud og se dine børn stå på segboard, vaske tøj og sengetøj eller fodre din hund med hundefoder. Du har god tid - præcis som hvis du bestilte en pizza.

Find en masse viden hos ProduktEksperten

Du kan hos ProduktEksperten finde guides til blandet andet disse emner:

Kilder og tests:

  • Tasty har lavet en god opskrift på hvordan du laver den bedste hjemmelavet pizza her.
  • Food Folks Fun har lavet en god guide til den bedste pizzabund her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle