Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Opdateret maj 17, 2022 af Peter Rasmussen

Pizza i Køge - Bedste italienske lækkerier ud til bugten

bedste pizza Køge

Er du på udkig efter den bedste pizza i Køge? Måske fordi du før har fået nogle kedelige nogle, der ikke levede helt op til dine italienske drømme om en tynd bund med skøn tomatsovs, frisk mozzarella og lækkert fyld. Eller måske fordi du er ny i området.

Uanset hvad, kan det være svært at vide, hvor man skal lede, når man skal have fat i den bedste pizza i Køge. Der er nemlig adskillige pizzeriaer i Køge, men hvilket serverer de bedste pizzaer?

Vores anbefalinger til den bedste pizza i Køge

Vi har herunder samlet vores forslag til de steder, hvor du skal søge hen, for at få den bedste pizza i Køge.

Café Sapore

Skal du have smagene fra Italien med dig hjem som take away, eller vil du gerne nyde den bedste pizza i Køge på en hyggelig café, så vælg Café Sapore. Her får du nemlig en super god pizza, der både har den sprøde bund og lækkert fyld.

På menukortet er der flere forskellige pizzaer at finde, og derfor er det bare om at finde den bedste pizza for dine smagsløg, når du er ude efter italiensk pizza i Køge.

Foruden pizza kan du også få andre lækre retter, herunder både paninier, forskellige forretter som vitello tonnato, samt adskillige pastaretter heriblandt klassikere som pasta carbonara og pasta bolognese. Til dem, der vil have det lidt mere lette er der naturligvis forretterne, som du kan spise inden den bedste pizza, eller du kan vælge en lækker salat.

Adresse: Vestergade 21, 4600 Køge

Restaurant Elverhøi

Hos Restaurant Elverhøi vil du blive budt på lækker italiensk mad af gode råvarer. Her vil du naturligvis også møde vores bud på den bedste pizza i Køge. Her får du nemlig en skøn pizza med tynd bund, masser af fyld og gode smage.

Foruden den bedste pizza med diverse fyld, herunder stærk, italiensk salami, portobellosvampe, parmaskinke, rucola og meget mere, så byder restauranten også på forretter, du kan nyde inden du nyder en pizza, forskellige hovedretter, pastaretter og desserter - alle med italiensk accent og lavet af gode råvarer.

Vi anbefaler et smut forbi Restaurant Elverhøi, hvis du vil smage et bud på den bedste pizza i Køge.

Adresse: Vordingborgvej 51, 4600 Køge

Gastronomia Italiana

Selvom der er tale om en kæderestaurant, så fejler smagene bestemt ingenting. Når du besøger Gastronomia Italiana i Køge, vil du få serveret gode italienske specialiteter, herunder et bud på den bedst pizza i Køge.

Der findes et væld af pizzaer på menukortet, og derfor kan du helt sikkert også finde en pizza efter din smag, hvad end det er den simple, men delikate, margherita, en pizza med masser af forskellige typer kød eller noget helt tredje, så er der noget til enhver.

Foruden en lækker pizza, kan du også nyde lækre salater, forretter, desserter og mere, som alle har italiensk præg og som passer til enhver anledning.

Adresse: Københavnsvej 68, 4600 Køge

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle