Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Opdateret maj 18, 2022 af Peter Rasmussen

Pizza Kalundborg - Smag på det bedste fra Italien

bedste pizza kalundborg

Er du på jagt efter den bedste pizza i Kalundborg? Måske fordi du er ny i byen, og derfor skal du nu til at finde ud af, hvor man skal søge hen, når man skal have en god pizza, der bare har det hele. Hvad end det er italiensk pizza, amerikansk pizza, eller noget helt tredje, så er det altid godt at vide, hvor den bedste findes.

Vi har været igennem Kalundborgs pizzeriaer for at finde netop den bedste pizza i Kalundborg. Det er givet os et godt udgangspunkt til vores anbefalinger til den bedste pizza i Kalundborg. Og Kalundborg har masser at byde på, viser det sig.

Vores anbefalinger til den bedste pizza i Kalundborg

Nedenstående er vores guide til den bedste pizza i Kalundborg. Vi har både taget udgangspunkt i italienske såvel som amerikanske pizzeriaer.

Torino Pizza og Grillhouse

Hos Torino Pizza og Grillhouse på Holbækvej finder du skønne, friskbagte pizzaer med italiensk smag og masser af fyld. Der er et stort udvalg af pizza på menukortet, og derfor er der helt sikkert også en pizza efter dit hjerte.

Ikke nok med det, så er Torino Pizza og Grillhouse også kåret til at være det bedste pizzeria, ikke bare i Kalundborg, men på hele Syd- og Vestsjælland. Hvis det ikke overbeviser dig om, at en pizza herfra er den bedste i Kalundborg, så ved vi ikke, hvad gør.

So what’s not to like? Hop forbi Torino Pizza og Grillhouse, hvis du skal have den bedste pizza i Kalundborg.

Adresse: Holbækvej 60, 4400 Kalundborg

Rhodos Pizza & Café

Endnu et bud på et sted, hvor du kan lede efter den bedste pizza i Kalundborg, er på Rhodos Pizza & Café. Her serverer de nemlig masser af forskellige pizzaer af gode råvarer, der smager skønt.

Pizzaerne er italiensk inspirerede, og derfor vil du på en pizza herfra finde den klassiske tomatsovs, masser af ost og så lækker fyld på toppen. Ligesom det skal være, når der er tale om italiensk pizza.

Foruden den bedste pizza i Kalundborg, kan du også finde andre lækre retter på menuen, herunder både pitabrød, durumruller og burgere, samt forskellige retter, der blandt andet er gode til børn, der ikke er helt så klar på eller stor nok til en hel pizza.

Adresse: Skibbrogade 53, 4400 Kalundborg

Dominos

Den amerikanske pizza, det amerikanske valg. Hvis du er til den bedste amerikanske pizza i Kalundborg, så gå efter Dominos. Her får du nemlig den klassiske amerikanske pizza, der som udgangspunkt er den samme som en italiensk pizza med en bund, tomatsovs og ost, men den er dog anderledes.

Er du eksempelvis vild med den sprød bund, der gerne må have lidt tykkelse, masser af ost og snask. Så er en amerikansk pizza fra Dominos måske det rette valg for dig. Her får du i hvert fald den bedste pizza i Kalundborg, når man taler om amerikansk pizza.

Adresse: Skt. Jørgensbjerg 42, 4400 Kalundborg

På udkig efter den bedste pizza i andre byer?

Er du på udkig efter den bedste pizza i andre byer end Kalundborg? fx bedste pizza middelfart? Læs mere her.

Det kan også være du er på udkig efter en trådløs støvsuger? Så læs med her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle