Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Opdateret maj 20, 2022 af Peter Rasmussen

Pizza i Århus - Få hjælp til det bedste overblik 2022

bedste-pizza-aarhus

Det kan være svært i smilets by at finde den helt rette pizza, da der er et hav af muligheder. Der er mange forskellige muligheder, og det er lige med at lure, hvilket mad-humør man er i.

Vi hjælper dig på vej og finder lidt forskellige steder i Århus, så du kan være klar til næste gang du skal ud og sætte tænderne i en af de bedste italienske sprøde darlings. Vi hjælper dig på vej, så du kan finde dit næste go-to.

Frankies Pizza

Et sted som de fleste nok efterhånden kender til er Frankies, som er kendt på deres moderne og pink brand og udtryk. De er genkendelige og har konstant nye lækre pizzaer på menuen. 

Det lækre ved dette sted i Århus er, at du kan bestille de bedste pizza som all you can eat, så dig og dine venner eller familie kan spise alle de sprøde bunde med crust I har lyst til. Du kan endda tilkøbe all you can drink med cocktials, vin, bobler og øl i den mængde I kan drikke. 

De laver moderne og nytænkende pizza, som er nogle af byens bedste, hvis du spørger os. Du finder dem i hele Danmark, så hvis du står i København, kan du også sætte tænderne i den runde italienske favorit.

Pizza Hytten

Det allerbedste ved Pizza Hytten er at du kan finde det hele to steder i Århus - Trøjborg centeret og på Guldsmedegade. Du har derfor rig mulighed for at kigge fordi deres dejlige sprøde italienske specialiteter. 

Hytten er nogle af dem i bye, som laver de bedste pizza med de tyndeste og lækreste bunde og med fyld af kvalitets råvarer. De bager deres runde italienske favoritter i stenovn, så de bliver ekstra sprøde.

Kend Pizza Hytten på deres blå brand, som du kan finde flere andre steder i Jylland også - Randers, Horsens, Aalborg og disse to i Århus.

Ild Pizza

Her er det sted, hvor alle kan være med. Du får en lækker sprød bund og gode råvarer til en rigtig god pris hos Ild Pizza i Århus. De laver både vegetariske muligheder samt alternativer til dig som ønsker at undgå gluten. 

Ild Pizza har fået rigtig mange gode anmeldelser, og både Jyllands Posten, Lokal avisen og Randers Amtavis har givet dem stort set topkaraktere for de bedste pizza. Du kan derfor godt regne med en god oplevelse i Århus, men også i deres andre restauranter i Jylland.

På udkig efter den bedste pizza i andre byer?

Er du på udkig efter den bedste pizza i andre byer end Kalundborg? Fx bedste pizza middelfart? Læs mere her.

Læs også om vores store test: elcykel test her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle