Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Opdateret maj 20, 2022 af Peter Rasmussen

Pizza i Aalborg - Find dit bedste pizzaria i nærheden

bedste-pizza-aarhus

Find den bedste pizza i Aalborg

Er du til en saftig italiensk favorit? Så har vi samlet de bedste pizza steder til dig i Aalborg, så du ikke skal lede længe. Du behøver ikke selv besøge alle byens pizzaria, da vi har gjort forarbejdet. Få et overblik herunder, så du kan udvælge din næste favorit.

Du kan finde den bedste for dig i Aalborg, uanset hvad du er til. Det kan være, at du ønsker en god og sprød surdejs bund, og den højeste kvalitet i råvarer. Men det kan modsat også være, at du elsker en god billig pizza fra den lokale og bedste pizzamand.

Nordkraft Azzura

Kig forbi Azzurra og du er sikret stemning i højeste klasse. De har formået at skabe et rum, hvor der både er plads til en pizza i verdensklasse uden at det bliver prætentiøst, men med god rolig stemning. 

Azzura Nordkraft har efterhånden ligget i Aalborg i mange år, og det er for de fleste derfor også både en gammel kending og et evigt hit. De har friske og gode råvarer, så du rigtig kan få smagen af Italien indenbords. 

Du kan få deres pizza i forskellige prisklasser, så du kan udvælge dig din favorit. Du kan bestille deres mad til dit næste arrangement, da de har en af de bedste catering løsninger med de italienske favoritter.  

Find dem på: Kjellerups Torv 3, 9000 Aalborg

Tonys Pizza

Endnu en af vores helt egne favoritter og klare anbefalinger er Tonys Pizza, som laver pizza i verdensklasse. De laver både almindelige pizzaer, og de helt lækre af slagsen med en god omgang gourmet. 

Tonys tilfredsstiller derfor både den type i Aalborg som er til salat, kebab og dressing men også dem der elsker den nye moderne version af den bedste pizza. Du kan nemlig hos Tonys både få friske tomater, frisk mozzarella og dejlige friske krydderurter.

Tonys er kendte for deres helt tynde og sprøde bunde, hvor der er kælet for detaljen og fyldet. En af de bedste pizza steder, hvis det stod til os. Tonys er også en da lidt ældre steder, som har serveret og specialiseret sig i den italienske favorit i mange år.

Find dem på: Mølleparkvej 7, 9000 Aalborg

Pizza Hytten

Pizza Hytten i Aalborg er en ud af flere lækre restauranter i Danmark. Pizza Hytten finder du nemlig også i blandt andet 2 steder i Århus, Horsens, Randers og så her i Aalborg. Det er en sciliensk familie, som har startet stedet op, og der er derfor lagt den dybeste kærlighed i opskrifter og bund.

De har de bedste og mest autentiske opskrifter på deres pizza - om det er i Aalborg eller resten af Danmark. Du kan både bestille deres sprøde retter i restauranten, men de er også at finde på Wolt. 

Pizza Hytten har de sprødeste pizzaer for alle, da du på menukortet både finder med og uden kød. Så holder du dig helst til en vegetarisk pizza, så er det muligt. Hos Pizza Hytten finder du både traditionelle og special opskrifter i alt fra trøffel og gorgonzola til en margarita. 

Find dem på: Boulevarden 7, 9000, Aalborg

La Pronto Pizza

Hvis du er til den lidt billigere pizza, så er La Pronto et rigtig godt sted at starte sin pizza rejse i Aalborg. Du har nemlig enormt lækre og saftige pizzaer, som du endda kan få til en rigtig god pris. 

Deres menukort har mange af de traditionelle pizza, såsom en god pizza med champignon eller en margarita. Men du kan også få skaldyr eller fisk på din pizza. Hos La Pronto kan du også finde andre lækre retter, hvis du dem du er sammen med ikke er til den runde italienske specialitet. 

De serverer også pastaretter, salater og durum og andet godt fra grillen. Det er klar et besøg værd, hvis du er til den gode traditionelle pizza til den bedste pris. 

Find dem på: Lemvigvej 97, 9220 Aalborg Øst

På udkig efter den bedste pizza i andre byer?

Er du på udkig efter den bedste pizza i andre byer end Kalundborg? fx bedste pizza middelfart? Læs mere her

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle