Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Pizza i Aalborg - Find dit bedste pizzaria i nærheden

bedste pizza aalborg

Find den bedste pizza i Aalborg

Er du til en saftig italiensk favorit? Så har vi samlet de bedste pizza steder til dig i Aalborg, så du ikke skal lede længe. Du behøver ikke selv besøge alle byens pizzaria, da vi har gjort forarbejdet. Få et overblik herunder, så du kan udvælge din næste favorit.

Du kan finde den bedste for dig i Aalborg, uanset hvad du er til. Det kan være, at du ønsker en god og sprød surdejs bund, og den højeste kvalitet i råvarer. Men det kan modsat også være, at du elsker en god billig pizza fra den lokale og bedste pizzamand.

Nordkraft Azzura

Kig forbi Azzurra og du er sikret stemning i højeste klasse. De har formået at skabe et rum, hvor der både er plads til en pizza i verdensklasse uden at det bliver prætentiøst, men med god rolig stemning. 

Azzura Nordkraft har efterhånden ligget i Aalborg i mange år, og det er for de fleste derfor også både en gammel kending og et evigt hit. De har friske og gode råvarer, så du rigtig kan få smagen af Italien indenbords. 

Du kan få deres pizza i forskellige prisklasser, så du kan udvælge dig din favorit. Du kan bestille deres mad til dit næste arrangement, da de har en af de bedste catering løsninger med de italienske favoritter.  

Find dem på: Kjellerups Torv 3, 9000 Aalborg

Tonys Pizza

Endnu en af vores helt egne favoritter og klare anbefalinger er Tonys Pizza, som laver pizza i verdensklasse. De laver både almindelige pizzaer, og de helt lækre af slagsen med en god omgang gourmet. 

Tonys tilfredsstiller derfor både den type i Aalborg som er til salat, kebab og dressing men også dem der elsker den nye moderne version af den bedste pizza. Du kan nemlig hos Tonys både få friske tomater, frisk mozzarella og dejlige friske krydderurter.

Tonys er kendte for deres helt tynde og sprøde bunde, hvor der er kælet for detaljen og fyldet. En af de bedste pizza steder, hvis det stod til os. Tonys er også en da lidt ældre steder, som har serveret og specialiseret sig i den italienske favorit i mange år.

Find dem på: Mølleparkvej 7, 9000 Aalborg

Pizza Hytten

Pizza Hytten i Aalborg er en ud af flere lækre restauranter i Danmark. Pizza Hytten finder du nemlig også i blandt andet 2 steder i Århus, Horsens, Randers og så her i Aalborg. Det er en sciliensk familie, som har startet stedet op, og der er derfor lagt den dybeste kærlighed i opskrifter og bund.

De har de bedste og mest autentiske opskrifter på deres pizza - om det er i Aalborg eller resten af Danmark. Du kan både bestille deres sprøde retter i restauranten, men de er også at finde på Wolt. 

Pizza Hytten har de sprødeste pizzaer for alle, da du på menukortet både finder med og uden kød. Så holder du dig helst til en vegetarisk pizza, så er det muligt. Hos Pizza Hytten finder du både traditionelle og special opskrifter i alt fra trøffel og gorgonzola til en margarita. 

Find dem på: Boulevarden 7, 9000, Aalborg

La Pronto Pizza

Hvis du er til den lidt billigere pizza, så er La Pronto et rigtig godt sted at starte sin pizza rejse i Aalborg. Du har nemlig enormt lækre og saftige pizzaer, som du endda kan få til en rigtig god pris. 

Deres menukort har mange af de traditionelle pizza, såsom en god pizza med champignon eller en margarita. Men du kan også få skaldyr eller fisk på din pizza. Hos La Pronto kan du også finde andre lækre retter, hvis du dem du er sammen med ikke er til den runde italienske specialitet. 

De serverer også pastaretter, salater og durum og andet godt fra grillen. Det er klar et besøg værd, hvis du er til den gode traditionelle pizza til den bedste pris. 

Find dem på: Lemvigvej 97, 9220 Aalborg Øst

Azzurra Italiano Ristorante

Skal du du have vaskeægte italiensk pizza fra Napoli i Aalborg? Så er det uden tvivl Azzurra Italiano Ristorante, du skal besøge. Dette er søsteren til Nordkraft Azzurra, som begge er ejet af samme napolitanske ejer. Derfor kan du også forvente og nyde samme høje kvalitet og menukort.

De er netop blevet kåret til Byens Bedste Take Away i Aalborg, og derfor kan du være sikker på at få en italiensk pizza af højeste kvalitet, som både er blevet bekræftet af de besøgende og af Migogaalborgs Aalborg Awards.

Find dem på: Jens Bangs Gade 15, 9000 Aalborg

Hvor finder jeg den bedste pizza i Aalborg?

Vi har givet nogle eksempler på, hvor du kan søge hen, når du skal have den bedste pizza i Aalborg. De ovenstående er både populære og gode valg, og derfor kan du være sikker på at få en god italiensk pizza, hvis du besøger ét eller flere af disse steder, når du skal have italiensk aftensmad eller frokost.

Skal du sidde og nyde den bedste pizza i Aalborg, så kan du med fordel vælge én af Azzurra pizzariaerne, får her finder du nemlig også nogle rigtig hyggelige restauranter. Dette gælder også, når du kommer til frokost og skal have en hyggelig stund med en ven, med familien eller med en date. Du kan sågar hoppe efter en pizza mens du lader din robotstøvsuger gøre rent derhjemme, eller mens ungerne stryger rundt på segeboards.

Det er også muligt at få lækker take away til frokost, når du vælger én af ovenstående anbefalinger, da de alle laver pizza, som du kan tage med ud og få den bedste frokost over. Befinder du dig i Aalborg Øst, kan du med fordel tage din pizza med ud og nyde solskinnet og den flotte udsigt ud over Rørdal Kridtgrav.

Du kan naturligvis også tage din pizza med ned til vandet, når du skal nyde din frokost som take away. Aalborg ligger jo lige ved Limfjordens udmunding til Kattegat, så hvorfor ikke nyde et stykke af den bedste pizza med havudsigt?

Hvad er kriterierne for den bedste pizza?

Det er naturligvis op til den enkelte at vurdere, hvad den bedste pizza er, og hvad hundefoder indenfor dårlig pizza er, og derfor er det også svært at sige helt konkret. Dog kan vi, for en italiensk pizza komme med nogle gode eksempler til, hvordan den skal smage og se ud.

Først og fremmest skal bunden jo være tynd og velbagt. Dertil skal skorpen også gerne være sprød, og er den ægte napolitansk pizza, så skal den også have de velkendte leopardpletter, hvor dejen er blevet belastet af den høje varme, som den er blevet udsat for.

Så skal der selvfølgelig også være noget lækkert fyld på den pizza, som du skal nyde i Aalborg. Her er det forskellig, hvad man synes om. De fleste i Aalborg, uanset om du er fra nord, syd, øst eller vest, at råvarerne skal være friske og gode. Så får man nemlig den bedste smag og den bedste oplevelse - både til frokost og aftensmad.

Kommer du til at bestille pizza lidt for ofte? Så kan du spice madlavningen op en airfryer, som du kan lave lækre hjemmelavede retter i, uden at det tager meget længere tid end at få leveret en pizza. En airfryer kan fås prisklasser og typer, så uanset hvad din situation er, skulle der gerne være en, der kan passe til dine behov. 

På udkig efter den bedste pizza i andre byer?

Er du på udkig efter den bedste pizza i andre byer end Kalundborg? fx bedste pizza middelfart? Læs mere her.

Udover guides til steder med pizza, laver vi her på siden også guides til produkter i alt fra segboard til børn, robotstøvsuger, hundefoder, sengetøj og meget mere.

Er du også på udkig efter bambus undertøj, så læs vores guide her. 

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle