Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Økologisk proteinpulver - Find det bedste produkt i test

Med 100% økologisk proteinpulver kan du få alle de gode fordele som proteinpulver har, uden at gå på kompromis med dine økologiske principper. Økologiske proteinpulver giver dig samme muskelopbyggende effekt og maksimale udbytte af din træning med tanke for miljøet.
Af 
Opdateret d.maj 18, 2022
oekologisk protein pulver

Økologisk eller vegansk proteinpulver er til dig, som går meget op i økologi, og derfor foretrækker at købe økologiske produkter. Der findes dog mange forskellige produkter på markedet, det kan derfor være svært at gennemskue ved man bør købe. Mydinners har i denne bedst i test guide gjort det mere overskueligt for dig, at finde frem til det rette produkt baseret på anmeldelser vedrørende smag, indhold, pris og kvalitet.

Metodologi

Vi tester personligt alle produkter i vores anmeldelser og vejledninger for at give præcise, datadrevne anbefalinger. Læs mere 

Vi vil gennemføre nye runder af produkttest i løbet af den næste måned. Afhængigt af resultaterne kan topvalget på denne side ændre sig.
Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Læs mere

Hvad er det bedste økologiske proteinpulver i 2022?

Vores førstevalg er Økologisk Whey Proteinpulver – Dette bedst i test produkt er uden smag og er lavet af de bedste økologiske produkter og som samtidig fås til en god pris.

Bedst i test økologisk proteinpulver:

I denne artikel

Vores guide starter med detaljerede oplysninger om vores valg af bedst i test økologisk proteinpulver 2022 og dækker derefter de vigtigste emner, som en dygtig køber bør være opmærksom på, for dem, der ønsker at komme ind på ind- og uddybning af købsprocessen for økologisk proteinpulver. Lad os komme i gang.Det bedste økologiske proteinpulver 2022

lifefood proteinpulver
Bedste samlet set

Lifefood Proteinpulver Kakao Spirulina RAW Ø

Prisklasse: 249 – 299 kr.

Højdepunkter:

Økologisk
Kakao smag
37 gr. protein pr. 100 gr.
4,8 stjerner på TrustPilot.
God service.
Hurtig levering.

Hvorfor den er den bedste samlet set

Dette bedst i test økologiske proteinpulver er et økologisk raw proteinpulver med kakao og spirulina. Dette giver en harmonisk kombination af de naturlige egenskaber fra den rå kakao og den gode næring fra spirulina. Det er en vegansk proteindrik, som giver kroppen et ekstra kick og naturlig næring. 

Ingredienserne i pulveret består af hampeprotein, solsikke, græskarkerne og chia, og er smagt til med vanilje og banan for en sødere smag. Emballagen er samtidig miljøvenlig og 100% kompostbar. 

Dette økologiske og vegansk bedst i test proteinpulver har en god smag af kakao, hvilket gør det godt at bruge til en drink som blandes op med vand eller mælk. Dette giver det bedste og sunde alternativ til normal kakaomælk. Du skal blot mikse 4 spiseskefulde i et stort glas vand, mælk, eller anden vegansk drik. Det kan også med fordel blandes med frugt.

Læs mere om produktet her.

Økologisk Whey Proteinpulver

Dette proteinpulver er fra firmaet Bulk og består af 100 % valleproteinkoncentrat, certificeret organisk af The Soil Association og forsvarligt indkøbt fra europæisk græsfodret kvæg. Det er altså det bedste i test produkt, du kan købe med god samvittighed. 

Produktionen er dette er nemlig fuldstændig organisk fra start til slut og er samtidig af høj kvalitet. Det har et proteinindhold på 80%, hvilket betyder, at hver servering á 30 g giver 24 g protein, uden kunstige søde-, smags- eller farvestoffer. Det er samtidig uden smag, hvilket gør, at du kan blande det i hvilken som helst shake eller opskrift for at få et let proteinboost. 

Du kan købe det i poser af 500g, 1kg eller 2,5kg. Om du lige er begyndt din motionsrejse eller er erfaren sportsudøver, vil du kunne bruge dette økologiske bedst i test produkt. 

LinusPro Økologisk WHEY100 Proteinpulver

Dette økologiske bedst i test proteinpulver er uden tilsat kunstige sødemidler. Det indeholder 100% økologisk ultra - og mikrofiltreret VALLEproteinpulver. Du bruger proteinpulveret ved at afmåle 30-35 gram og blande det med 250ml af den væske, du ønsker. Det anbefales at bruge enten vand eller mælk. 

Da det er et smagsneutralt pulver, foretrækker mange at tilføje det i en lækker smoothie med frugt eller blande det med kakao. 

I deres økologisk bedst i test pulver bruger de valle, hvilket er en væske, der indeholder valleprotein, som bidrager og vedligeholder muskelmasse, samt laktose og mineraler. Under produktionen bliver der kun anvendt skånsomme behandlingsmetoder, som bevarer næringsstoffernes biologiske funktion og giver et godt kvalitetsprodukt. 

De økologiske proteiner kan indtages både før og efter træning. Hvis du bruger det før, anbefaler de, at du indtager det minimum 1-2 timer før træning, så kroppen kan nå at fordøje det. Hvis du indtager økologisk proteinpulver efter træning, anbefaler de, at du indtager proteinpulveret inden for 30 minutter efter, at din træning er slut for at få den bedste effekt. 

Hvilke fordele får du med økologisk proteinpulver 

Det gode ved økologisk proteinpulver er, at det er produceret med overenstemmelse med en række økologiske principper, som blandt andet tager hensyn til kvalitet, miljø og dyrevelfærd. Dette betyder også, at der kun bliver anvendt et meget minimalt indhold af kemiske stoffer i dyrkningen. I økologisk produktion af fødevare må man nemlig kun bruge 49 ud af de 370 tilsætningsstoffer, som ellers findes i konventionel produktion. 

Når du køber den bedste økologiske og vegansk proteinpulver, kan du være sikker på at der ikke er blevet anvendt kunstige farvestoffer, sødestoffer, aromastoffer eller andre konserveringsmidler.

Meget proteinpulver, heriblandt vores bedst i test anbefalet i ovenstående, indeholder mælkeprotein. De køer som har produceret mælken som proteinpulveret udvinden fra, har alle levet under økologiske forhold. Det vil sige at de kun er blevet fodret med økologisk foder, som ikke indeholder noget af ovenstående stoffer, samt er blevet behandlet godt i staldene. 

Økologisk proteinpulver er altså et rent produkt, der kan bruges af alle, som ønsker at indtage pulver af høj kvalitet uden nogle former for tilsætningsstoffer.

Hvornår bør du indtage dit økologiske proteinpulver?

Dit økologiske bedst i test proteinpulver kan indtages som du ville gøre det med normal proteinpulver. Det anbefales at du indtager det enten før eller efter træning. Hvis du anvender før træning, anbefales det at du tager det minimum 1-2 timer før træning, så kroppen har tid til at fordøje det inden den hårde træning begynder. Proteinpulver må dog aldrig forveksles med et andet engeriprodukt eller pre-workout produkt. 

Hvis du bedst at lide at indtage økologisk pulver efter træning, anbefales det, at du anvender proteinpulveret indenfor 30 minutter efter, at din træning er slut. Dine genopbygningen af dine muskler vil derved blive hjulpet godt igang, så de kan vokse sig endnu større og stærkere. 

Det anbefales dog kun at indtage proteinpulver, hvis du er en person som træner meget. Her vil et jævnt fordelt proteinindtag gennem dagen sikre en god vedligeholdelse såvel som udvikling af muskelmasse. 

Hvordan kan du anvende dit økologiske proteinpulver bedst?

Mange vil nok benytte sig af proteinpulver i en lækker smoothie, du kan nemlig få dit pulver med en bestemt smag såsom jordbær, banan, kakao eller vanilje. Her vil smagen kunne bidrage med noget lækkert og er perfekt i en smoothie. Du kan også finde økologisk pulver som er smagsneutralt, dette gør produktet meget anvendeligt til mange ting og gør at du ikke bliver træt af smagen, og derved sagtens kan supplere din kost med lidt ekstra protein. 

En anden nem måde at anvende økologisk proteinpulver, hvor især smagsneutralt er det bedste at bruge, er i de populære proteinpandekager, her kan du blot tilsætte lidt pulver og få en lækker ret, perfekt til morgenmad. 

Dette bør du huske når du indtager proteinpulver

Når du begynder at tage proteinpulver, er det værd at huske på at de overordnede kostråd lyder på, at 10-20% af vores kost bør bestå af proteiner. Behovet er dog forskellig fra person til person. Hvis du er en person som træner meget og ønsker at opbygge muskelmasse, er det en god ide at gå efter en mere proteinholdig kost, så kroppen beddre kan opbygge muskelmasse. Her er økologisk proteinpulver en god idé. 

De fleste mennesker får den mængde proteiner de har brug for gennem en varieret kost, hvis du her overskydende protein kan kroppen vil det i stedet bruges som energikilde. Man kan derfor ikke få for meget protein, dog bør man stadig holde sig til en varieret kost samt den anbefalede mængde. 

Det er nemlig vigtigt at man også får både fedt og kulhydrater. Dog skal man også huske at tilskud ikke er en erstatning til almindelig kost men et supplement.

Ovenstående bedst i test økologisk proteinpulver er det bedste tilskud og kan hurtigt indtages i både mad og drikke. Med protein kosttilskud kan du nemt dække dit daglige indtag af protein. Det er dog selvfølgelig stadig nødvendigt, at have fokus på de resterende måltider, da almindelig kost giver kroppen energi, vitaminer og mineraler.

Som nævnt er proteinpulver det bedste at bruge, hvis du ønsker både muskelopbygning og vægttab. En øget forbrænding og et ønske om en større muskelopbygning, gør at du har brug for et større proteinbehov end det ville for en, som ikke er så meget i bevægelse. 

Proteinrige fødevarer mætter desuden godt sammenlignet med de proteinfattige. Protein kan derfor den bedste positive indflydelse på kroppens mæthedsfornemmelse. Hvis du ønsker at undgå at spise for meget, vil et dagligt og varieret indtag af proteinpulver en fordel. Proteiner kan her bidrage til et vægttab med den forudsætning, at du samtidig sørger for kalorieunderskud, motion og varieret kost. 

Prøv vegansk proteinpulver 

Det er ikke uden betydning hvilken kilde til protein, du vælger. Kvaliteten af en proteinkilden afhænger nemlig af sammensætningen af de essentielle aminosyrer, dit behov og om det er nemt at fordøje. Animalske og veganske proteinkilder er oftest dem, som betegnes som de bedste af høj kvalitet. 

Meget økologisk proteinpulver er lavet af mælkeprotein som uddybet i ovenstående. Det er dog også muligt at finde økologiske pulver som også er vegansk. Vores bedste i test, Lifefood Kakao Spirulina RAW Ø er et eksempel på vegansk pulver som giver dig alle de samme fordele som normalt pulver gør. Med hvad betyder det så at proteinpulveret er vegansk?

Ligesom økologisk proteinpulver, er vegansk alternativ til dig som gerne vil købe og spise de bedste bæredygtige produkter. Vegansk protein er nemlig, ligesom økologisk, mere bæredygtigt end de ikke-veganske alternativer. De ressourcer som det kræves at dyrke planter til proteinpulveret, er nemlig ikke lige så krævende og skadende for miljøet, som pulver med animalske produkter. 

Mange har den opfattelse at vegansk proteinpulver ikke giver lige så mange essentielle aminosyrer som mælkeprodukterne i normal protein tilfører. Dette er dog ikke sandt, mange veganske alternativer, vil nemlig indeholde et varieret indtag af forskellige plantebaseret produkter, som fint kan imødekomme de manglende aminosyrer. 

Hvilke proteiner kan man få fra planter? 

Du kan få mange forskellige proteiner fra forskellige slags planter. I vores anbefalede vegansk og økologisk produkter finder du blandt andet hampprotein. Andre proteiner som kunne være gældende er ærteprotein. Dette indeholder nemlig ikke fedt og kolesterol som gør det til et godt alternativ til proteiner med animalske produkter. Ærteprotein indeholder derudover en stor mængde af lysin, som er en aminosyre, som ikke dannes i kroppen af sig selv og som derfor er god at få gennem proteiner. 

Risprotein er et andet planteprotein som gør sig godt i vegansk og økologisk proteinpulver. Med risprotein adskiller man blot kulhydraterne fra proteinet og får derfor et sundere protein. Hvis man er laktoseintolerant, er proteinpulver med risprotein også et godt alternativ, da det ikke indeholder laktose. 

Dette er blot to af de typer vegansk protein som du typisk kan finde i økologisk og vegansk proteinpulver. Der findes dog også andre proteintyper, som for eksempel sojaprotein. På denne hjemmeside kan du læse meget om mere om de bedste i test alternativer.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockarrow-rightmenu-circlecross-circle