Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Mini køleskabe test - Find det bedste lille køleskab

Et mini køleskab er perfekt til både studieboligen, sommerhuset, lejligheden eller til at spare plads. Se vores anbefalinger til de bedste køleskabe med og uden fryser. 
Af 
 Opdateret d. oktober 11, 2022

Står du og mangler et mini køleskab til dit private hjem eller til et firmaarrangement, men kan du ikke finde hoved eller hale i markedet og mangler overblik over, hvilket produkt du skal købe?

Vores anbefalinger

xbox mini koeleskab

Xbox Series X minikøleskab

2 hylder i lågen
Nedkølet til 20°C under omgivelsestemperaturen
minikoleskab

Minikøleskab

Dobbelt strømkilde 230Volt og 12Volt
Indvendigt rum af aluminium
Kan afkøle din drink til 6 ° C

Interesseret i flere produkter?  🚀

Hvis du er interesseret i at se et større udvalg, kan du browse videre i kataloget her.

elgiganten

Kom til sagen - Hvad er det bedste mini køleskab i 2022?

Vores førstevalg er Denver MFR-400 –  Det er et af de bedste mini køleskabe i vores test. Køler alle dine dåser ned til 6 grader.

I denne artikel

Vores guide starter med detaljerede oplysninger om vores valg af de bedste minikøleskab i 2022 og dækker derefter de vigtigste emner, som en dygtig køber bør være opmærksom på, for dem, der ønsker at komme ind på ind- og uddybning af købsprocessen for køleskabene. Lad os komme i gang.

De bedste mini køleskab i test 2022

Bedste pris

Denver MFR-400

Prisklasse: 300 – 500 kr.

Type: Mini køleskab

Kølingskapacitet: 6 - 55 °C

Kapacitet: 4 liter

Fordele:

Fedt retrodesign
Understøtter både 12V fra bilen og 230V fra stikkontakt
Fungerer godt til både opvarmning og nedkøling
God pris

Ulemper:

For småt til større familier

Det skal du vide, før du køber Denver MFR-400

Denver MFR-400 er et af de bedste mini køleskabe i vores test, da det er et lille køleskab med gode funktioner. Det er et af de mindste køleskabe i vores test, og dette kan være rigtig praktisk, hvis du ønsker et transportabelt mini køleskab, eller hvis du eksempelvis ønsker et lille køleskab til værelset.

Der er plads til ca. 6 dåser, og dette minikøleskab har et termisk elektrisk cooling system, som kan køle helt ned til 6 grader. Derudover kan dette smarte og retro køleskab varme op til 55 grader, så man kan også holde mad eller snacks varmt. Det kan være smart til en familiefest, hvor børn suser rundt på løbehjul, segboard eller lignende og skal have sig en sodavand.

Det kan også være hvis du ønsker at opbevare din hundefoder et andet sted end i det køleskab i selv benytter.


Læs mere om Denver MFR-400 her
Bedste kvalitet

Liebherr TP 1410-21 001

Prisklasse: 3000 – 5000 kr.

Type: Kompakt mini køleskab

Monterings type: Fritstående

Kapacitet: 136 liter

Fordele:

God rummelighed og plads til mange varer
4 glashylder til opbevaring
Lavt støjniveau

Ulemper:

Ikke nemt at transportere

Det skal du vide, før du køber Liebherr TP 1410-21 001

Hvis du drømmer om et mini køleskab i bedste kvalitet, så er denne model et af de køleskabe i vores test, der klarer sig bedst. Liebherr er ofte blandt de dyreste hvidevare-mærker, men dette minikøleskab står til en god pris, hvis man vurderer det ud fra kvaliteten. 

Dette mini køleskab har eksempelvis et forholdsvist lavt lydniveau, og der er både plads til kølevarer i lågen samt frugt og grønt i skuffen indvendigt. Dette køleskab er altså et af vores bedste bud, hvis du er på jagt efter et lille køleskab i høj kvalitet.


Læs mere om Liebherr TP 1410-21 001 her
Bedste overordnet

LIEBHERR TPesf 1714-22 001

Prisklasse: 4000 – 6000 kr.

Type: Kompakt mini køleskab

Monterings type: Fritstående

Kapacitet: 136 liter

Fordele:

Fryseboks øverst i køleskab
Stilrent design
Lav lydniveau

Ulemper:

Høj pris
LED-belysning

Det skal du vide, før du køber LIEBHERR TPesf 1714-22 001

Dette mini køleskab er et af de bedste bud i vores test, hvis du ønsker et lille køleskab med en fryseboks. Friske madvarer kan nemlig fryses og opbevares ved langtidsopbevaring i det 4-stjernede fryserum. 

Derudover har dette lille køleskab en kølekapacitet på 126 liter og en frysekapacitet på 18 liter. De fleste fortrækker, at et køleskab ikke larmer, og netop her klarer dette mini køleskab sig godt i vores test. Det har nemlig et lydniveau på 37 decibel, hvis ikke er særlig højt.


Læs mere om Liebherr LIEBHERR TPesf 1714-22 001 her
Bedste valg til værelset

Emerio RE-117331

Prisklasse: 1000 – 1500 kr.

Type: Mini køleskab

Max temeraturreduktion: 20-25 C

Kapacitet: 10 liter

Fordele:

Stilfuldt design
Udtagelig hylde
Multifunktionel, til både hjem og bil

Ulemper:

Larmer lidt
Fri fragt
God service

Det skal du vide, før du køber Emerio RE-117331

Dette mini køleskab er især populært på grund af sit velkendte udseende inspireret af Coca Cola dåsen. Netop formen gør dette mini køleskab til meget mere end bare et køleskab. Køleskabet er nemlig utroligt dekorativt og derfor er det også populært hos børn og unge til værelset, der genkender og forbinder de sjove ydre med noget godt.

Inde i køleskabet er der plads til adskillige dåser af drikkervarer, så derfor skal der nok være køledrikke til enhver anledning eller til værelset. Ved at fjerne hylden i midten af køelskabet, får du også mulighed for at komme større flasker ind, så de også kan holdes varme.

Skal familien på tur, eller har du brug for et lille køleskab til bilen? Så kan dette Coca Cola køleskab også bruges hertil, eller stå i garagen ved siden af et segboard, cykel, motorcykel m.m. Køleskabet kan nemlig både bruge til at stikke i en almindelig stikkontakt, såvel som i cigarettænderstikker i bilen, så du også ka nyde kolde drikkevarer, når du er på tur i bilen - det bliver præcis ligeså transportabelt som en robotstøvsuger.

Læs vores guide om forskel på bambus sengetøj her. 

Læs mere om Emerio RE-117331 her

Miele K 12010 S-2 - Det bedste med lavt støjniveau

Dette gode køleskab er utrolig anvendeligt og praktisk, det har en kapacitet på hele 151 liter, og dermed masser af plads til både fødevarer og drikkevarer, hvad end det bruges som køleskab til arrangementernes drikkevarer, eller til det minimale køkken, hvor et lille køleskab er behøvet, da pladsen er træng.

Inde i køleskabet findes tre hylder af hærdet glas, som kan tages ud, og dermed give mere plads, hvis større pakker med fødevarer til kunne passe ind. Derfor er dette køleskab både multifunktionelt og super godt til den enlige eller til det lille hjem.

Det er især funktioner som ComfortClean, der gør det meget nemmere og hurtigere at gøre køleskabet rent, så du bare skal fokusere på vask af sengetøj og tøj, som hiver netop dette mini køleskab til tops i forhold til andre små køleskabe. Det er desuden også muligt at skræddersy kølingen i dit lille køleskab, så du får den bedste afkøling af dine fødevarer.

Det kan også være gavnligt at spare en masse tid på rengøring v.h.a en robotstøvsuger, som tager gulvet mens du snupper vask af sengetøj og tøj. 

Fordele:

Nemt at rengøre
Gode funktioner
Flot design
Lavt støjniveau

Ulemper:

Fås kun i hvid

Bomann KB 340 - Det mindste mini køleskab

Dette lille køleskab kan i den grad betegnes som værende mini. Dette er nemlig det mindste køleskab, der er med i denne test og guide af små køleskabe. Selvom det er meget småt, så har det alligevel en hel masse kvaliteter, der gør det helt suverænt. Herunder regulative hylder til at skabe mere plads.

Bomann KB 340 er designet med to hylder i hvidt gitter, der inddeler køleskabet i to mindre og ét større rum, som gør det muligt at opdele og fordele fødevarer og drikkevarer bedst muligt. Hylderne kan, som sagt, tages ud og på den måde kan der laves mere rum til større fødevarer eller for at skabe mere luft.

Det lille køleskab fås i to farver; den klassiske hvide farve, samt rustfrit stål. På sine 45 liters kapacitet er der mulighed for at holde masser af fødevarer kolde, dog er der ingen fryser eller isrum i køleskabet, hvilket er en fordel for pladsen til fødevarer, men en ulempe, hvis dette er et ønske.

Læs på ProduktEksperten nærmere om produktanbefalinger i alt fra robotstøvsuger, hundefoder, segboard, sengetøj og meget andet.

Fordele:

Fås i flere farver
Flot design
Småt, men rummeligt

Ulemper:

Har ingen fryser

Stylideas S0582930 - Det bedste til skønhedsprodukter

Er du skønhed, velvære og makeup, så er dette mini køleskab det bedste og helt perfekt til dig. Her får du nemlig et smaddergodt køleskab til dine ansigtscremer, masker, neglelakker og meget mere, så de holdes kølige og gode. Så næste gang du har hævede øjne, kan du bare snuppe en maske fra køleskabet og ligge den på.

Dette lille køleskab er designet til at appellere til de mere feminine forbrugere, der går meget op i skønhed og velvære. Derfor er det også et rigtig godt valg, hvis du har en fritidshobby med at lave negle, ansigtspleje eller noget helt tredje, der kræver gode produkter, som gerne må komme på køl.

Den 4 liter store kølehule kan holde dine produkter ved en fast temperatur fra 20 grader helt ned til 2 grader. Dette betyder også, at køleskabet ikke fryser produkterne, og derfor holdes formlerne vedlige, så du ikke får et ringere produkt, men snarere end bedre oplevelse.

Fordele:

  • Godt til opbevaring af skønhedsprodukter
  • Indbygget støjreduktion
  • Indstillinger til nedkøling og opvarmning
  • Flot, ungt og feminint design

Ulemper: 

  • Lav kapacitet

Hvad er et mini køleskab?

Der er ikke den helt store forskel på et almindeligt køleskab og et lille køleskab, ud over naturligvis størrelsen. Et mini køleskab kan ligeledes indeholde, afkøle og holde fødevarer såvel som drikkevarer afkølet, og har derfor de samme gode funktioner som et almindeligt køleskab.

Nogle bruger et mini køleskab til at supplere deres køleskab med mere plads, og sætter derfor det lille køleskab ud i garagen, skuret eller i bryggerset, hvor der kan nedkøles drikkevarer til arrangementer eller andet. Derfor kan små køleskabe være aldeles praktiske.

For andre er et mini køleskab, eller i hvert fald et lille køleskab, en nødvendighed på grund af sparsom plads. Her kan nedgraderingen på størrelsen af køleskabet være et godt sted at nedprioritere, da man stadig får masser af plads i selv de små køleskabe.

Er du på udkig efter et billigt køleskab, så et et mini køleskab også en god vej at se imod, da de mindre produkter naturligvis koster mindre end et almindeligt, stort et.

Er du også på udkig efter bambus sengetøj, så læs vores guide her. 

Energiklasse: Først og fremmest er det essentielt at undersøge produktets energiklasse og derved også, hvordan den klarer sig i test på strømbesparelsen.
Der ses, i test, ofte et lavt energiforbrug ved brug af mini køleskab, da deres kølekapacitet og rum er mindre end normale køleskab, og de skal dermed bruge begrænset energi på at nedkøle.
Du kan få mini køleskab med energiklasse AA til F.
Størrelse: Nu når man skal have køleskabet i en lille udgave, er det også vigtigt at undersøge produktmålene på det specifikke mini køleskab.
Overvej derfor, inden din søgen på test og produkter, hvor stort et køleskab du har behov for, og hvor det eventuelt skal placeres.
Kølekapacitet: Den tredje faktor er selve kapaciteten til køl - altså den plads der er inden i køleskabet. Hvor mange liter kan produktet holde.
Det kan have noget at sige i forhold til, det du ønsker, dit mini køleskab skal kunne, og hvad det skal indeholde.
Kølekapacitet: Den tredje faktor er selve kapaciteten til køl - altså den plads der er inden i køleskabet. Hvor mange liter kan produktet holde.
Det kan have noget at sige i forhold til, det du ønsker, dit mini køleskab skal kunne, og hvad det skal indeholde.
xbox mini koeleskab

Xbox Series X Mini Fridge minikøleskab

Xbox har lavet et minikøleskab til den gode gamer, som har brug for at have noget koldt hurtigt ved hånden. 

 

Hvilke størrelser af små køleskabe findes der?

Når det kommer til de små køleskabe, så er der naturligvis masser at vælge imellem, og hertil også forskellige størrelser at gå efter. 

Taler vi om små køleskabe, så er der de lidt større versioner, som har kapaciteter helt op mod 150 liter, der måske ikke er nær så meget et mini køleskab, som det er et lille køleskab. Dog er disse også gode, især til de små hjem.

Tager vi steppet ned, så finder vi mini køleskabe i størrelses ordnen 40-60 liter, der således er væsentligt mindre, og derfor bruges dette også typisk kun til nedkæling af drikkevarer, som køleskab til værelset eller som minibar på gæsteværelset.

Selvom det næsten ikke er til at tro, så findes der faktisk små køleskabe, der er endnu mindre. Det er nemlig muligt at få fingrene i køleskabe, der har en kapacitet på kun få liter. I denne kategori hører blandt andet ovennævnte Stylideas, der især er godt til skønhedsprodukt, ansigtsplejen, neglelak og så videre.

Der er således stor forskel på de lidt større og de helt små. Med andre ord er der altså mulighed for at finde et mini køleskab til ethvert behov, hvad end det er til hjemmet med sparsom plads eller til selvforkælelse.

tempech partycooler

Temptech partycooler AC45

Den perfekte minikøler til din næste fest eller camping tur. Kan indeholde op til 36 liter og giver dig mulighed for at justere temperaturen.

Hvilke typer af mini køleskaber findes der?

Foruden de helt lavpraktiske formål med små køleskabe, så er der naturligvis også andre gode funktioner og typer af mini køleskabe, som er gode at kende til.

Fritstående

Mini køleskabe er ofte lavet som små versioner af et almindeligt køleskab, og derfor er det også tit som fritstående køleskabe. Her kan det placeres i køkkenet under bordpladen, som man ofte ser med opvaskemaskiner, eller man kan være at placere det ovenpå et skab, så det kommer op i øjenhøjde.

Miele K 12010 S-2 er et godt eksempel på et lille, fristående køleskab, der kan bruges i de små hjem eller som supplement til den større familie og de mange fødevarer, der her medfølger.

Til bordet

Nogle mini køleskabe er designet til at stå fremme på køkkenbordet, hvor de både pynter og har en praktisk funktion. Dette kan ses i flere eksempler, herunder med Stylideas køleskabet, anbefalet ovenfor, både for sit flotte, feminine design, men også for sine gode funktioner.

Disse er også især gode til værelset, da de ikke fylder ret meget, men kan holde de nødvendige ting afkølede. Derfor er dette også et godt produkt til kollegieværelset eller til værelset på efterskolen, hvor man gerne vil have en sodavand, nogle snacks eller noget andet på køl til eget forbrug.

Transportabelt

Foruden de små køleskabe, man kan have stående i hjemmet, så findes der naturligvis også de mindre versioner, som kan bruges på i hjemmet, men også på farten, når man, for eksempel, skal på bilferie, på længere køreture eller hvis man behøver et køleskab, der skal kunne tages med og bruges forskellige steder.

Et eksempel herpå er Emerio RE-117331, der både er super godt til værelset, men som også kan tages med og bruges i bilen eller i campingvognen.

Med fryser

Nogle af de mindre versioner har også indbygget fryser. Dette er typisk en lille fryser på ganske få liter, hvori der kan fryses de mest nødvendige ting ned. Dog er det langt fra alle små køleskabe, der har en fryser, og derfor er det også en god ting at overveje, hvis man er på udkig efter et mini køleskab.

Skal der være fryser i? Er det nødvendigt? Bør man spare pladsen, så der er plads til flere fødevarer eller hundefoder eller kattefoder?

Du kan blive klogere på dette valg og en masse andet her på siden. Vi guider dig gennem de bedste produkter i alt fra hundefoder, sengetøj, segboard, robotstøvsuger og meget andet.

Rengøring af dit mini køleskab

Det er en rigtig god idé, at du løbende holder dit køleskab rent og organiseret. Hos ProduktEskperten anbefaler vi, at du ofte rengører dit køleskab bag på, da der kan samle sig skidt, støv og snavs, som gør det besværligt for køleskabet at komme af med varmen. 

Derudover skal du også huske at rengøre både skuffer og hylder, og dette kan eksempelvis gøres ved at tage hylder og skuffer ud af køleskabet, da du dermed nemmere kan gøre disse rent i en håndvask. 

Når dit mini køleskab er rengjort er det vigtigt, at der ikke sættes beskidte madvarer tilbage i køleskabet. Sørg derfor for, at tørre alle former for klæbrigt indhold med en fugtig klud, før du sætter det tilbage i køleskabet.

Flexleasing er en leasingsmetode, hvor kunden ikke betaler den fulde registreringsafgift lige med det samme.  I stedet vil registreringsafgiften blive delt ud i flere perioder, hvor raterne afhænger af alderen og størrelsen på bilen.

Tidligere test af mini køleskabe på markedet

Der er ikke foretaget uanede af test, men vi har samlet nogle produkter, som har opnået gode anmeldelser, og som går igen i den positive omtale.

Coca Cola Mini Fridge

Til dem der ønsker et frisk pust, er Coca Cola’s mini køleskab en god investering.

I test rangerer den højt, da det er nem at rengøre, er transportabel, støjsvag og fleksibel.

Det er lille og fleksibel med sin højde på kun 47 cm., og med en vægt på 6 kilo og en kølekapacitet på 12 liter er den nem at tage med rundt - også udendørs.

Det eneste minus, der viser sig i test, er dog, at den bruger en del strøm.

GRAM KS 3135-90 Mini køleskab

Her er der tale om et væsentligt større mini køleskab, da der er tale om 130 liter i kølekapacitet, og den er derfor ikke fleksibel som den ovenstående.

Til gengæld viser test, at den er god som supplement til et eksisterende køleskab, da der kan opbevares ekstra grøntsager, drikkevarer m.m.

Den har en god energiklasse med en energimærkning C. Mini køleskabet scorer højt i adskillige test, hvilket indikerer stor kundetilfredshed og et godt produkt til prisen.

Marshall køleskab

Forbind din passion for musik og kold drikkelse i et med dette Marshall køleskab.

 
marshal koleskab

Scandomestic High Cube

Igen en god kandidat i test er det retro mini køleskab, Scandomestic High Cube, som både er støjsvagt, energivenligt og med god plads. Her får man igen muligheden for at pryde sit hjem med det velkendte Coca Cola logo, som køleskabe også fås udsmykket med.

Netop dette mini køleskab med glaslåge er utrolig praktisk også som minibar, netop på grund af glaslågen, hvor igennem du kan kigge, for at se ind holdet. Har du derfor et gæste værelse, eller sågar et bed&breakfast, der behøver en lille minibar, så kan dette mini køleskab med glaslåge være et godt valg.

Med sine blot 39 dB er der ikke meget lyd på køleskabet, og det er passende at have stående indendørs.

Derudover har det energiklasse C, og har derfor kun et årligt energiforbrug på 110 kWh/år.

Det er velegnet som ekstra opbevaring til selskaber og arrangementer, da den har en kølekapacitet på 115 liter, og kan derfor opbevare en masse.

Vores samarbejdspartner har lavet et godt indlæg omkring gratis skrifttyper, hvilket du kan læse mere om her.

 

Læs også disse guides og tests

Nattesøvn er noget man skal sætte, som ens topprioritet. Men for at du kan få en god natsøvn hører et ordentlig sæt sengetøj med. Læs vores guide til det bedste sengetøj i test her: 

Skal du have glattet dit hår? Så se vores anbefaling om det bedste glattejern her. 

Se her hvor du finder den bedste udendørs spa til haven. Eller er du måske mere pool-personen, så læs vores anbefaling omhandlende bedste fritstående pool. Det kan også være at du hurtigt vil have dit hår tørt efter at have været i poolen, og har brug for den bedste hårtørrer?

Hvad er den bedste halvanden mands seng? Se vores guide her.

Læs også: bedste græsslåmaskine.

Bliv klogere på den bedste airfryer her.

Læs vores bedste sodastream her

Læs om hvor du får den bedste hvide skjorte her.

Er du interesseret i videoproduktion, så læs mere her om videoproduktion i København.

Hvad er det bedste take away system til restauranter? Læs mere om lige netop det her.

Læs vores guide hvis du skal køb el ladcykel i dag.

Læs vores bedste skægolie test.

Læs vores bedste krøllejern test.

Læs vores bedste trådløs støvsuger bedst i test.

Læs om pizza Næstved og pizza Køge her.

Har du brug for at tælle dine skridt i din hverdag? Få anbefalt den bedste skridttæller i test her. 

Vil du have en bar i hjemmet? Så kig på bedste barbord på hjul her.

Skal du have pizza i Herning? Så tjek det stederne ud her: pizza Herning.

 

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockarrow-rightmenu-circlecross-circle