Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Artiklens dato er et udtryk for opdateringsdatoen. Artiklerne inkluderer blandt andet produkter fra partnerskaber.

Mini køleskab test - Find det bedste produkt i 2022

Produkteksperten
Senest opdateret d.maj 6, 2022
mini køleskab

Står du og mangler et mini køleskab til dit private hjem eller til et firmaarrangement, men kan du ikke finde hoved eller hale i markedet og mangler overblik over, hvilket produkt du skal købe?

Så er du havnet det rigtige sted! Hos ProduktEksperten har vi nemlig lavet en test af de bedste mini køleskabe i 2022, og vi guider dig gerne på rette vej.

For at finde ud af, hvilket mini køleskab der passer bedst ind i din bolig, skal du gøre dig overvejelser om følgende:

 • Energiklasse
 • Størrelse
 • Køleskabskapacitet
 • Lydniveau

Disse forskellige punkter og de tilhørende overvejelser vil vi uddybe senere.

Sådan anmelder vi produkter

Hos ProduktEksperten er vi eksperter i at teste produkter for dig. Vi undersøger og researcher nøje specifikke produkter, så du ikke behøver gøre det, og det kan være en stor fordel, når du skal investere i et nyt produkt. 

Vi har for øje at udvælge de bedste produkter, og vi ønsker at gøre det nemt for dig at træffe det rette valg baseret på grundlag af research. Du kan som regel finde produkterne, som vi anbefaler, hos vores partnere, og vores test af produkterne er foretaget af subjektive og kompetente kollegaer. 

Vi vurderer produktet ud fra:

Forhandlerens beskrivelse og omdømme 
Andre tests af produktet 
Forbrugernes anmeldelser 
Produktets specifikke egenskaber
mini køleskab

#1 Denver MFR-400 - Retro og transportabelt til en god pris

Denver MFR-400 er et af de bedste mini køleskabe i vores test. Køler alle dine dåser ned til 6 grader.

Læs mere 

Produkt titel

Vores anbefaling
Flot design
12V og 230V
Opvarmning og nedkøling funktion
Prisen
mini køleskab

Se priser på Denver MFR-400 her

mini køleskab
439 kr. 
Til butik

Det skal du vide, før du køber Denver MFR-400

Denver MFR-400 er et af de bedste mini køleskabe i vores test, da det er et lille køleskab med gode funktioner. Det er et af de mindste køleskabe i vores test, og dette kan være rigtig praktisk, hvis du ønsker et transportabelt mini køleskab, eller hvis du eksempelvis ønsker et lille køleskab til værelset.

Der er plads til ca. 6 dåser, og dette mini køleskab har et termisk elektrisk cooling system, som kan køle helt ned til 6 grader. Derudover kan dette smarte og retro køleskab varme op til 55 grader, så man kan også holde mad eller snacks varmt.

Fordele

Fedt retrodesign
Understøtter både 12V fra bilen og 230V fra stikkontakt
Fungerer godt til både opvarmning og nedkøling
God pris

Ulemper

For småt til større familier

Liebherr TP 1410-21 001 - Lille køleskab i topkvalitet

Hvis du drømmer om et mini køleskab i bedste kvalitet, så er denne model et af de køleskabe i vores test, der klarer sig bedst. Liebherr er ofte blandt de dyreste hvidevare-mærker, men dette mini køleskab står til en god pris, hvis man vurderer det ud fra kvaliteten. 

Dette mini køleskab har eksempelvis et forholdsvist lavt lydniveau, og der er både plads til kølevarer i lågen samt frugt og grønt i skuffen indvendigt. Dette køleskab er altså et af vores bedste bud, hvis du er på jagt efter et lille køleskab i høj kvalitet.

Fordele: 

 • God rummelighed og plads til mange varer
 • 4 glashylder til opbevaring
 • Lavt støjniveau 

Ulemper: 

 • Ikke nemt at transportere 

LIEBHERR TPesf 1714-22 001 - bedste mini køleskab med fryseboks

Dette mini køleskab er et af de bedste bud i vores test, hvis du ønsker et mini køleskab med en fryseboks. Friske madvarer kan nemlig fryses og opbevares ved langtidsopbevaring i det 4-stjernede fryserum. 

Derudover har dette lille køleskab en kølekapacitet på 126 liter og en frysekapacitet på 18 liter. De fleste fortrækker, at et køleskab ikke larmer, og netop her klarer dette mini køleskab sig godt i vores test. Det har nemlig et lydniveau på 37 decibel, hvis ikke er særlig højt. 

Fordele: 

 • Fryseboks øverst i køleskab
 • Stilrent design
 • Lav lydniveau 

Ulemper: 

 • Høj pris 
 • LED-belysning

Hvad skal du lægge mærke til, når du vælger et mini køleskab?

Først vil vi gennemgå de ting, du skal være opmærksom på i udvælgelsen af dit næste mini køleskab, inden du bevæger dig ud i et køb af produktet.

Der er nemlig flere ting, man kan skrive sig bag øret i beslutningsprocessen. Det er de små ting, som adskiller produkterne.

 • Energiklasse: Først og fremmest er det essentielt at undersøge produktets energiklasse og derved også, hvordan den klarer sig i test på strømbesparelsen.
  Der ses, i test, ofte et lavt energiforbrug ved brug af mini køleskab, da deres kølekapacitet og rum er mindre end normale køleskab, og de skal dermed bruge begrænset energi på at nedkøle.
  Du kan få mini køleskab med energiklasse AA til F.

 • Størrelse: Nu når man skal have køleskabet i en lille udgave, er det også vigtigt at undersøge produktmålene på det specifikke mini køleskab.
  Overvej derfor, inden din søgen på test og produkter, hvor stort et køleskab du har behov for, og hvor det eventuelt skal placeres.

 • Kølekapacitet: Den tredje faktor er selve kapaciteten til køl - altså den plads der er inden i køleskabet. Hvor mange liter kan produktet holde.
  Det kan have noget at sige i forhold til, det du ønsker, dit mini køleskab skal kunne, og hvad det skal indeholde.

 • Lydniveau: Ofte vurderes et mini køleskab i test også ud fra lydniveauet, hvorvidt det støjer eller ej.
  Det er derfor vigtigt at undersøge produktets dB (decibel). Et mini køleskab befinder sig ofte på et niveau mellem 36 dB og 45 dB.
  Du bør derfor være opmærksom på lydniveauet inden dit køb af mini køleskab - for hvem ønsker et larmende køleskab i hjørnet?

Rengøring af dit mini køleskab

Det er en rigtig god idé, at du løbende holder dit køleskab rent og organiseret. Hos ProduktEskperten anbefaler vi, at du ofte rengører dit køleskab bag på, da der kan samle sig skidt, støv og snavs, som gør det besværligt for køleskabet at komme af med varmen. 

Derudover skal du også huske at rengøre både skuffer og hylder, og dette kan eksempelvis gøres ved at tage hylder og skuffer ud af køleskabet, da du dermed nemmere kan gøre disse rent i en håndvask. 

Når dit mini køleskab er rengjort er det vigtigt, at der ikke sættes beskidte madvarer tilbage i køleskabet. Sørg derfor for, at tørre alle former for klæbrigt indhold med en fugtig klud, før du sætter det tilbage i køleskabet.

Flexleasing er en leasingsmetode, hvor kunden ikke betaler den fulde registreringsafgift lige med det samme.  I stedet vil registreringsafgiften blive delt ud i flere perioder, hvor raterne afhænger af alderen og størrelsen på bilen.

Tidligere test af mini køleskabe på markedet 

Der er ikke foretaget uanede af test, men vi har samlet nogle produkter, som har opnået gode anmeldelser og som går igen i den positive omtale.

Coca Cola Mini Fridge

Til dem der ønsker et frisk pust, er Coca Cola’s mini køleskab en god investering.

I test rangerer den højt, da den er nem at rengøre, er transportabel, støjsvag og fleksibel.

Den er lille og fleksibel med sin højde på kun 47 cm., og med en vægt på 6 kilo og en kølekapacitet på 12 liter er den nem at tage med rundt - også udendørs.

Det eneste minus, der viser sig i test, er dog, at den bruger en del strøm.

GRAM KS 3135-90 Mini køleskab

Her er der tale om et væsentligt større mini køleskab, da der er tale om 130 liter i kølekapacitet, og den er derfor ikke fleksibel som den ovenstående.

Til gengæld viser test, at den er god som supplement til et eksisterende køleskab, da der kan opbevares ekstra grøntsager, drikkevarer m.m.

Den har en god energiklasse med en energimærkning C. Mini køleskabet scorer højt i adskillige test, hvilket indikerer stor kundetilfredshed og et godt produkt til prisen.

Scandomestic High Cube

Igen en god kandidat i test er det retro mini køleskab, Scandomestic High Cube, som både er støjsvagt, energivenligt og med god plads.

Med sine blot 39 dB er der ikke meget lyd på køleskabet, og det er passende at have stående indendørs.

Derudover har det energiklasse C, og har derfor kun et årligt energiforbrug på 110 kWh/år.

Det er velegnet som ekstra opbevaring til selskaber og arrangementer, da den har en kølekapacitet på 115 liter, og kan derfor opbevare en masse.

Vores samarbejdspartner har lavet et godt indlæg omkring gratis skrifttyper, hvilket du kan læse mere om her.

Læs også disse guides og tests

Hvad er den bedste halvanden mands seng? Se vores guide her.

Læs også: Bedste græsslåmaskine.

Bliv klogere på den bedste airfryer her.

Læs vores SodaStream test her

Læs om hvor du får den bedste hvide skjorte her.

Er du interesseret i videoproduktion, så læs mere her om videoproduktion i København.

Hvad er det bedste take away system til restauranter? Læs mere om lige netop det her.

Læs vores bedste el ladcykel test.

Læs vores bedste skægolie test.

Læs vores bedste krøllejern test.

Læs vores bedste ledningsfri støvsuger bedst i test.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 6

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

mini køleskab

Denver MFR-400 - God pris

Gå til forhandler
Logo