Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Krøllejern bedste i test - Både til kort hår og store krøller

Er du på udkig efter det bedste krøllejern, der har været igennem test og forbi eksperter, så du er sikker på, at du får en model, der bare virker? Der findes både et trådløs, automatisk og varmluft krøllejern til kort hår og krøllejern til store krøller. Se det store udvalg i bedste krøllejern test lige her.
bedste krøllejern

Remington Pro Spiral Curl - Vores anbefaling af bedste krøllejern

krøllejern

Se også alternativer hos Elgiganten her.  

Elgiganten 

Hurtig levering.
God service.
Meget for pengene.
✅ 1-2 dages hurtig levering

Endnu et Remington krøllejern har sneget sig med ind, som en af de udvalgte i vores test. Hvis du er til bløde, flotte og store krøller, så er Remington Pro Spiral Curl din nye ven. De bløde, store krøller er blevet særligt populære de senere år, da det er med til at give et mere afslappet look, perfekt til hver dag.

Er du på jagt efter et hårstylingstool til store krøller - så har du her svaret. Helt automatisk får du smukke lækre krøller med dette apparat. Denne model er dog ikke særlig velegnet til kort hår.

Fordele: 

 • Bliver hurtigt varmt
 • Fungerer godt til flere tykkelse hår
 • Holder spidsen kold, så ikke du brænder dig

Ulemper

 • Fungerer kun til langt hår
bedste krøllejern i test

Remington CI9532 Pearl Pro

bedste krøllejern i test 2022

Fordele:

Giver flot finish
Billigt
Lang ledning

Ulemper

Fås kun i én størrelse (32 mm)
elgiganten logo
Hurtig levering.
God service.
Meget for pengene.

Hvorfor Remington CI9532 Pearl Pro er god

Dette krøllejern kan med sin billige pris finansieres med enhver pengepung. Dette fra Remington er især blevet rost af i forskellige test af mange eksperter for at være god til at lave store krøller og give en flot finish på krøllen helt automatisk

Derudover har denne model en lang ledning på intet mindre end tre meter drejeligt beslag, så der er stor bevægelighed og manøvredygtighed forbundet hermed, samt hele ni trin af varmeindstillinger. Du behøver derfor ikke en trådløs version med denne lange ledning. 

Til de store krøller er det en fordel at style dit look med nogle produkter efterfølgende, når du har lavet de store krøller. Det gør, at det holder længere.


Læs mere om Remington CI9532 Pearl Pro her
bedste krøllejern i test 2022

BaByliss Curl Secret Ionic C1200E

bedste krøllejern til krøllet glat hår

Fordele:

Skåner håret med ion-tekonologi
Intervaller af både tid og varme + autosluk
Kan lave flere slags krøller

Ulemper

Kort ledning
bedste krøllejern til glat hår
4,8 stjerner på Trustpilot.
Dag til dag levering.
God service.

Hvorfor BaByliss Curl Secret Ionic C1200E er god

Denne model er både en nem og funktionel løsning til det traditionelle krøllejern. Dette fra BaByliss har en fordel ved, at krøllen rulles ind i en indkapslet kerne, hvor krølles varmes op. Således brænder man ikke fingrene på det 200 grader varme jern.

Dette jern er således perfekt til dig, der ønsker en nem og hurtig løsning til krølning af håret, og som er træt af at brænde nallerne på kolben. Det kan både bruges til store krøller i vildt hår, men det kan også bruges til kort hår, og ved begge typer automatisk få et flot resultat. Muligvis det bedste krøllejern til kort hår. Fælder du mens du laver dine krøller, kan vi anbefale at du har robotstøvsuger, som løbende tager lidt rengøring.

Den har en automatisk sluk funktion, som hjælper dig med at slukke dit jern, når du er færdig med at benytte det. Det minimere chancen for brand og andre ulykker. 

bedste krøllejern

Dyson Airwrap

Fordele:

Multifunktion med flere størrelser
Skåner håret - lav varme
Let anvendeligt

Ulemper

Fungerer ikke til alle hårtyper
elgiganten logo
4,8 stjerner på Trustpilot.
Dag til dag levering.
God service.

Hvorfor Dyson Airwrap er et godt krøllejern

Dette jern er egentlig meget mere end bare et krøllejern. Dyson Airwrap er nemlig i hårstyler - med varmluft. Det betyder, at den også kan bruges til at glatte håret, føntørre håret og meget mere. Med alle funktionerne kommer der naturligvis også en højere pris.

Det helt særlige ved dette Dyson produkt er, at det bruger varmluft til at krøllet håret, og derfor bliver det heller aldrig varmere end 150 grader. På den måde skånes håret automatisk mere - både kort hår og storekrøller. Dyson Airwrap er også blevet rost i en række test og af eksperter for sin banebrydende teknologi. Dette produkt ville uden tvivl toppe en varmluft krøllejern test. 


Læs mere om Dyson Airwrap her

Professional Ceramic Curling Wand - den ultimative stylist

Dette glattejern benyttes ofte af professionelle og er også blevet berømmet i flere test, og derfor er prisen også derefter. Den koster ca. 1.399, men er tilgengæld også det værd.

Dette krøllejern er det bedste til dig, som ønsker at tage steppet videre og købe en model som er designet til at kunne give dine krøller mere bounce og glans til dit hår og din styling. Det er derfor også et til store krøller.

Jernet styler godt og kan bruges til både små og store krøller. Det giver jævn varme og skader ikke håret med hård varme. Denne model er lavet med en sikkerheds holder, så du nemt kan sætte det fra dig i processen mod din ønskede frisure. 

Dette jern har ligesom flere andre også et automatisk sluk system, som gør at du ikke glemmer at slukke det varme jern. Det er dog ikke trådløs krøllejern. 

Fordele:

 • Indeholder sikkerhedsholder
 • Slukker automatisk efter 60 minutters inaktivitet
 • Skader ikke håret

Ulemper:

 • Har høj pris

Mermade Hair PRO Waver Pink 32 mm - store, fyldige krøller

Her er Waver, et anderledes krøllejern i feminint design, der skaber de flotteste bølger i håret på bare få sekunder. Få skinnende havfruehår ved at benytte dette jern derhjemme. 

Hvis du skal du style dit hår til en bestemt anledning, eller du bare har lyst til at smuksere dig med en fyldig frisure, vil PRO Waver helt klart være et oplagt køb. Det kan både lave små og store krøller.

Dette jern er både prisvenligt og kan ofte findes endnu billigere med et godt tilbud. Til fuld pris koster dette produkt kun 599,95 DKK, hvilket er en rigtig overkommelig pris for det fleste. Dermed kan du fremover selv style dit hår uden at gå på kompromis med pris, kvalitet og lækkert hår.  

Bølgejernet kan anvendes til alle hårlængder og hårtyper - lige meget om det er bølget, glat, tyndt eller fyldigt. Det er derfor passende både til langt og kort hår. Men i langt hår er den god til store krøller.

Det er meget letanvendeligt, da det blot skal klemmes ned over håret i få øjeblikke. Derefter flytter du det længere ned igennem dit hår, så krøllerne er fordelt i hele håret. Herefter vil waver krøllejernet efterlade dit hår smukt og krøllet. Det er derfor et varmt jern, og ikke varmluft eller automatisk. 

Det har dog automatisk sluk funktion, så du slipper for at glemme at slukke det. Du kan med fordel dog stadig huske selv at slukke det, da denne automatisk sluk-funktion først er efter lidt tid.

Fordele

 • Flere varmeindstillinger 
 • Volumiøse krøller 
 • Automatisk sluk

Se produkt.

 

GHD Curve Soft Curl Tong - det med volume

godt krøllejern til glat hår

Dette glattejern benyttes ofte af professionelle og er også blevet berømmet i flere tests, og derfor er prisen også derefter. Den koster ca. 1.399, men er til gengæld også det værd.

Dette krøllejern er anbefalet i udlandet - og med god grund. GHD er et velkendt brand, som skaber nogle af de mest hypede hårprodukter og udstyr. Curve Soft Curl tong er brugervenlig og laver bløde, store krøller. Det fungerer godt til langt eller mellemlangt hår.

Med den innovative teknologi Tri-zone teknologi fordeler dette krøllejern varmen og sikrer konstant varme og temperatur på hele fladen.

Dette krøllejern er god til store krøller, der falder blødt. Et rigtig godt bud på et professionelt og lækkert produkt. Det er ikke trådløst, men det fungerer rigtig godt. Det er dog bestemt ikke det bedste krøllejern til kort hår.

Fordele:

 • Laver bløde og store krøller
 • Brugervenligt
 • Unik teknologi som spreder varmen jævnt
 • Stor diameter på 32 mm

Ulemper:

 • Fungerer ikke til kort hår
 • Kan ikke redigere i varme

Læs mere her.

Hos ProduktEksperten kan du finde en masse andre anmeldelser af ting til dit hjem, udover dit krøllejern. Du finder blandt andet et stort udvalg af guides til robotstøvsuger, det lækreste sengetøj, dejligt nærende hundefoder til din hund og sjove anmeldelser af segboard.

 

Babyliss Pro Sublim Touch - det almindelige

Du får her en rigtig god, fordelagtig og billig pris. Det er derfor begrænset fra at være blandt de bedste modeller, men du får et okay produkt for pengene. Hvis du derfor blot vil prøve kræfter med at krølle dit hår som et forsøg, så er dette krøllejern et sublimt valg til det formål. 

Du slipper maksimalt 300 kr. for dette jern, og du kan derfor efterfølgende købere et dyrere. Denne model findes i flere forskellige størrelser og diametre i 4 forskellige fra 19 mm til 38 mm. Du kan derfor både lave små og store krøller. Dog skal du aldrig forvente det bedste resultat, men et fint resultat. Det er derfor heller ikke en trådløs model eller med varmluft eller andet smart.

Fordele:

 • 10 temperatur indstillinger
 • Billig
 • Hurtig opvarmning
 • Blød overflade til dit hår

Ulemper:

 • Usmart placering af tænd/sluk knap
 • Ikke så brugervenlig

GHD Curve Creative Curl Wand

et af de bedste krøllejern i test

Som ved et slag med en tryllestav, forvandler krøllejernet fra GHD dit hår til de smukkeste krøller. Curve Creative Curl Wand er helt klart en af de bedste i test, da du her både har muligheden for små, stramme krøller og store, bløde krøller. Udover de mange styling muligheder, så kan GHD Curve Creative Curl Wand bruges til både langt og kort hår. 

Du vil automatisk få en rigtig flot styling uden at du selv skal gøre alle de smarte tricks. Det er nemlig godt til alle typer af hår

Fordele:

 • Mange styling muligheder
 • Fungere til alt slags hår
 • Drejeledning, så du ikke bliver viklet ind

Ulemper:

 • Ligger i den dyre ende

For travlt til at krølle dit hår?

Vores guide starter med detaljerede oplysninger om vores valg af de bedste krøllejern i 2023 og dækker derefter de vigtigste emner, som en dygtig køber bør være opmærksom på, for dem, der ønsker at komme ind på ind- og uddybning af købsprocessen. Lad os komme i gang med at finde den model, der passer dig og dit hår her i krøllejern bedst i test.

Har du allerede aftenen før overvejet, at du kunne tænke dig at have krøller i dit hår næste dag? Men du ved måske allerede, at din tidsplan er knap eller at du hellere vil kunne sove længe uden at skulle bruge for lang tid på at style dit hår næste dag. Det gælder både dig, der ønsker store krøller eller har kort hår.

Det kan også være at du slet ikke ønsker at bruge varmeprodukter eller anden varmluft til dit hår, selvom der nu findes et hav af beskyttelsessprays til håret, så det ikke tager skade. 

Så findes der en skånsom og super nem løsning for dig alligevel, som intet har med et de varme hårstylingsprodukter at gøre. På markedet findes der nemlig også en helt anden metode til at vågne op med krøller. Løsningen er et Curl Ribbon. 

Produktet findes i flere forskellige udgaver afhængig af, hvilken forhandler, du køber det hos. Men hvor du end vælger at anskaffe dig det, så fungerer det på samme smarte måde. 

Krøllebåndet er blevet rigtig populært for mange og fungerer virkelig nemt. Du skal blot vaske dit hår aftenen før eller gøre bare det vådt. 

Dernæst deler du dit hår i to dele, så du kan vikle det rundt om dit Curl Ribbon. Du kan med fordel sætte båndet fast med til tilhørende klemme, så dne sidder bedre fast i dit hår. Afslutningsvis binder du håret fast forneden med den elastik, der medfølger. 

Du lægger dig bare til at sove med dit krøllebånd i håret, og når du tager det ud næste morgen, vil du have fine, naturlige krøller. Denne metode sparer dig for tid om morgenen, og dit hår tager absolut ingen skade. 

Curl Ribbon kan fås mange steder og i forskellige farver herunder beige, hvid og lyserød. Derudover kan det købes til en meget overkommelig pris, der blot ligger på ca. 250 kroner de fleste steder. Det kan også findes til en endnu skarpere pris, da det ofte kommer på tilbud. 

Har du brug for inspiration?

Vi håber at ovenstående har givet dig klarhed over, eller blot noget inspiration til, hvad det bedste krøllejern er i test og udførelse.

Som vi allerede har beskrevet er der nogle klare tips og tricks til at få de absolut flotteste og store krøller eller små i kort hår. Blandt dem er at beskytte håret. Dit hår er noget du skal huske at passe på og pleje, for på den måde at få silkebløde og smukke snoede lokker, når du krøller det. 

Har du brug for inspiration, til om du skal style dit hår med små, stramme krøller eller i stedet skal gå efter de bløde, store krøller? Her er YouTube også din ven, og ikke kun til sjove videoer med folk på segboard eller robotstøvsuger som suger ting den ikke skal. Find en masse inspirationsvideoer og kast dig selv ud i en test, og find ud af hvad der klæder dig og dit hår på flotteste vis. Du finder på Youtube også en del inspiration til dekoration af dit værelse med det rette sengetøj og møbler.

Det bedste resultat med krøllejern

Når det kommer til at krølle håret, så er der flere ting, der er værd at overveje, for at få det flotteste resultat med et krøllejern bedst i test. Vi giver herunder nogle gode tips, som du kan anvende, næste gang du skal krølle hår.

 • Opdel håret i sektioner: ved at opdele håret kommer du nemmere og mere omhyggeligt omkring alle hårene. Desuden bør sektionerne være små, så alle hårene i sektionen får varme fra dit krøllejern.
 • Beskyt håret: for at passe på dit hår og dets struktur, er det anbefalelsesværdigt, at du anvender en beskyttende hinde af en arm. Dette kan både være varmebeskyttende spray eller olie. Selv har vi fundet frem til denne olie, som skulle være testet til at være blandt de mest populære, ellers spørg eventuelt din frisør til råds om dette.
 • Lad krøllen køle af: når du har lavet en krølle, så slip den ikke med det samme. Lad krøllen køle af i hånden, inden du slipper den. Dette gør, at krøllen holder sin form i længere tid.
 • Børst håret igennem først: ved at børste dit hår inden krølning , får du skabt noget struktur, der er med til at holde på krøllen, når håret bliver krøllet. Desuden er det nemmere at lave sektioner, når fåret ikke er fyldt med knuder.

Lav krøller der holder hele dagen

Du kender det sikkert. Du har brugt timevis (i hvet fald nogenlunde) foran spejlet i jagten på de perfekte krøller. Men i det du træder ud af din hoveddør - så er dine lækre Hollywood-krøller så godt som forsvundet. 

Det er nemlig lidt af en videnskab at få hold i krøllerne - og få dem til at holde hele dagen. Vi har alle forskelligt hår på hovedet - og noget taget naturligt bedre mod varmen, og holder bedre formen, end andet hår gør. Alligevel er der et par ganske simple tricks, som du med fordel kan tage til dig, hvis du også drømmer om, at dine krøller med dit krøllejern holder bare lidt længere. 

For at opnå det bedste resultat med dit krøllejern er det afgørende, at du forbereder dit hår, inden det skal have den store tur med dit krøllejern. Derudover har det også noget at sige, hvilken model du har eller køber. Du kan købe mere eller mindre effektive, et automatisk, trådløs, et på varmluft og et til kort hår og meget andet.

Kom til sagen - Hvad er det bedste krøllejern i 2023?

Der findes forskellige krøllejern på markedet i 2023 - bedste krøllejern til kort hår, store krøller, og nogle er bedre end andre. Læs med i vores artikel, hvor vi har gennemgået en række forskellige test, og find det som passer til dine behov. For behøver du det helt dyre, som både er automatisk og trådløs, hvis ikke du har behov for de mange features du får med? Og omvendt - du kommer til at bruge flere penge, hvis du køber det billigste på markedet, som ikke har alle de features som du har behov for. Bliv klogere på de forskellige modeller her.

Krøller kræver forberedelse

Krøller kræver forberedelse. Ja, den er altså god nok. Ligesom med så meget andet, er det afgørende at du forbereder dit hår, inden du giver dig i kast med dit krøllejern. 

For at få de bølgende, store krøller til at holde dagen lang, kan du med fordel forberede håret med en række forskellige stylingprodukter. Først og fremmest bør du bruge en varmebeskyttelse, der beskytter dit hår for den relativt høje varme, som placeres direkte på dine fine hårstrå, når du anvender jernet. Det gælder både hvis du bruger et normalt jern eller et trådløs med varmluft.

Men ét af varmebekyttelse før du svinger krøllejernet  - noget andet er alt det, du kan bruge efterfølgende, for at beholde de store krøller, som krøllejernet har skabt. Her kan du med fordel kigge efter en god hårspray med masser af hold i. Nogle er naturligvis af bedre kvalitet end andre, hvorfor du med fordel kan undersøge markedet, inden du bruger dyre domme på hårspray til krøllerne, som du netop har krøllet.

For du kan med fordel også anvende både stylingcreme og hårspray for at skabe hold i dine krøller - og så de holder dagen lang. Det gælder både dig med kort hår, men også dig med det lange, hvor du ønsker dig store krøller.

Flere krøller er bedre end få

Vi har været inde på det tidligere, men siger det gerne igen. For at skabe et holdbart look, der holder sig flot og i samme frisure hele dagen, kan du med fordel dele dit hår i mange sektioner. For samler du dit hår i store lokker - og krøller herefter, så er der risiko for, at håret hurtigt falder sammen og krøllerne ikke står. Det er derfor vigtigt med et bedste krøllejern.

Det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med dine store krøller, men blot at det skal være mindre hår-lokker. Det gælder også både langt og kort hår. Det giver på den måde helt automatisk et smukkere og mere holdbart look.

Måske kræver det, at du bruger 10-15 minutter foran spejlet om morgenen, men til gengæld er du med stor sandsynlighed sikret flawless krøller - hele dagen.

Hold fingrene for håret

Har du lavet de lækreste store krøller med dit krøllejern? Så kan det være svært at holde fingrene fra dem. Men vil du have et holdbart look, så er du nød til at holde fingrene fra de store krøller i løbet af dagen. Modstå trængen!

Når du netop har krøllet dit hår, kan det være en god idé at løbe en hurtig børste eller fingrene igennem dit hår. Det skaber nemlig automatisk et blød, lækkert og mere naturligt look. 

Et trådløs krøllejern

Har du fulgt alle ovenstående råd, men er du stadig i tvivl om, hvorvidt dine krøller holder hele dagen. Måske har du et vigtigt arrangement eller en fest, du skal deltage i, men uden du kan nå hjem til dit krøllejern først. Så er der også andre metoder at ty til - heldigvis. 

Der findes nemlig efterhånden et hav af forskellige mærker, der udbyder et trådløst krøllejern. Ja du læste rigtigt - trådløs. Nu kan du nemlig tage det trådløse med dig - overalt. Skal du direkte fra arbejde til byen, og ønsker du skønne krøller, så er det måske en trådløs model du skal investere i. 

Ved at have et trådløs krøllejern kan du have et lille et med i tasken, og hurtigt pifte dine store krøller op i løbet af dagen, uanset om det er langt eller kort hår.

Curly girl - få krøller på den naturlige måde

Har du ikke mod på at kaste dig ud i at lave krøller med et krøllejern, eller er økonomien lige nu ikke til at investere i et, men drømmer du stadig om store, bløde krøller? Så frygt ej. Måske du er en af de heldige, der med de rigtige produkter og den rigtige tilgang kan trylle smukke store krøller frem - helt uden et bedste krøllejern. 

‘Men mit hår er helt fladt - hvordan hænger det sammen,’ sidder du måske og tænker. Det skal vi fortælle dig. I hele verden har en ny og interessant tilgang til krøller nemlig fundet vej til masser af kvinder (og mænds) hovedbund. Denne tilgang kaldes for ‘Curly girl metoden’. 

I curly girl metoden kan du glemme alt om krøllejern, for det er i stedet dine naturlige krøller, der arbejdes frem. Det gøres de ved, at du udelukker produkter og shampoo med silikone, udtørrende alkohol og sulfater. De er nemlig de værste fjender, hvis du ønsker de lækre og bløde krøller.  

I stedet for shampoo er tilgangen i Curly girl, at man vasker dit hår med balsam. Det kaldes også for en co-wash. Vasker du udelukkende dit hår med balsam, så sikrer du at dit hår beholder dets naturlige fugt. Med tiden vil du se hvordan dine små fine eller store krøller pibler frem. 

Nogen mener, at de får fedtet hår, når hårvasken udelukkende består af balsam. For de fleste handler det dog om tilvænning - og efter en vis periode vil du opleve hvordan du pludselig har fået mere krøl i dit hår - og så endda helt uden krøllejern.

Metoden kræver tid og tålmodig, og det er som bekendt ikke alle, der er i besiddelse af den dyd. Er du en af dem, der gerne vil se resultater med det samme, så kan du med fordel investere i en model, der skaber de store smukke krøller på ingen tid. 

Guide: Sådan sikrer du en god sikkerhed

Har vi ikke alle været der? Du er i gang med at krølle dit hår med dit krøllejern, som af uransagelige årsager snitter din hånd eller måske endda din hals. Av. De smarte jern kan opnå temperaturer på helt over 200 grader og derfor kan det have store og smertefulde konsekvenser, hvis ikke du sørger for en vis form for sikkerhed, når de laver de smukke store krøller. 

Inden du skal købe et krøllejern, med eller uden varmluft, kan det være en god idé at sætte dig ind i, hvilke behov du har for dette stylingredskab. Skal det kunne lave store krøller, proptræk krøller eller ønsker du mere et crepet udtryk? Har du kort hår, langt hår, skal det være trådløst, automatisk eller med varmluft? Det kan også være at du skal prøvekræfter med at krølle hår på din hund - vi anbefaler at stille lidt hundefoder frem, mens du leger salon på håret, så den kan fokusere på noget andet.

Husk derudover altid at gøre godt rent efterfølgende, når du krøller hår på dig selv eller din hund kan der hurtigt falde en del hår af, som du kan få din robotstøvsuger eller manuelle til at tage. Derudover kan det være en ide at skifte sengetøj efterfølgende, hvis denne hundesalon har foregået på værelset.

Nedenfor kan du finde en oversigt over, hvordan du vælger det rette krøllejern - som både sikrer en høj sikkerhed, men samtidig skaber store krøller i kort hår eller hvad du ellers går og drømmer om. Lad os komme i gang. 

Find en stander til din model 

Ét er din egen sikkerhed, noget andet er dine omgivelsers sikkerhed. For når du bruger det varme hårstylingsprodukt har du måske behov for at lægge det fra dig indimellem, imens det stadig er tændt. 

Når du skal købe et krøllejern kan du derfor med fordel købe et krøllejern, hvor der medfølger en stander. Køber du en krøllejern med en stander, sikrer du at overflader såsom din bordplade eller dit gulv ikke mærkes af, at du opbevarer det brandvarme jern på overfladen. 

Mange krøllejern købes med en stander, men ellers kan du til en billig pris købe en stander, som gør arbejdet med at lave de store krøller meget lettere.

Bedste krøllejern test

Overvej om du skal investere i et trådløst glattejern  

På markedet findes der efterhånden et utal af trådløse krøllejern. Disse er ikke kun smarte fordi, du nemt kan have dem i tasken og fikse de store krøller, når du er på farten. Et trådløst krøllejern er også smart, fordi du minimerer risikoen for at brænde dig - i hvert fald til en vis grad. 

For med et trådløst krøllejern er der ikke nogen ledning der begrænser dig, eller bestemmer retningen for, hvordan du skal lave store krøller. Om du har kort hår eller langt hår, kan du derfor med fordel kigge efter et trådløst krøllejern, der kan lave automatisk store krøller. 

Du skal dog være opmærksom på, at et trådløst krøllejern skal oplades hjemmefra, så det har strøm, når du skal bruge det.

Start med lave temperaturer

Er du ny med de varme hårstylingsprodukter i hånden, så kan det være vigtigt, at du starter fra bunden og arbejder dig op - i mere end en forstand. Sørg for at tænde dit krøllejern ved lav temperatur. Når dine store krøller, dit lange eller korte hår er vant til den konstante varme kan du så småt begynde at bevæge dig op i de højere temperaturer. 

Nogen modeller kommer også med varmluft og her er det ekstra vigtigt at du ikke rammer hunden med varmluft.

Bullets 

Tænd ved lav temperatur
Derefter skru varmen længere op
Pas på ikke at ram hovedbunden eller fingre

Forsigtighed er vejen til de store krøller

Store krøller er smukke, men har de kostet dig brandsår på hals og arme, mister de formentlig også lidt af charmen. Derfor er det vigtigt, at du altid er forsigtig, når du giver dig i kast med det varme jern - og det gælder uanset om du bruger et trådløst krøllejern eller tyr til et med ledning. 

Det afgiver rigtig meget varme, uanset om det et almindeligt et eller et med varmluft, og kan komme op på temperaturer der overstiger 200 grader. Derfor er det helt afgørende, at du altid er forsigtig og varsom, når du giver dig i kast med et manuelt eller automatisk jern for at skabe de store krøller. 

Det kan være tidskrævende at passe krøllerne og skal du samtidig have styr på hjemmet, kan du med fordel undersøge markedet for robotstøvsuger eller airfryer, som kan spare dig tid på kedelige pligter, så der er mere tid til at få krøllerne til at stråle. 

Alternative møder at krølle dit hår

Ovenfor har vi både været inde på hvor du finder de højest ratede hårstylingstools til at lave lækre, store krøller. Vi har også berørt hvordan du naturligt kan opnå flotte krøller alene ved at udskifte din pleje- og stylingsprodukter derhjemme.

Men det slutter ikke her. For deres findes faktisk flere måder, hvorpå du kan opnå smukke bølger i dit hår helt uden bedste krøllejern.

En oplagt måde at opnå de populære bølger i håret er, at flette det, når det er næsten tørt. Du kan enten have fletningen i i et par timer eller sove med den natten over. Når du tager fletningen ud igen vil du straks opnå smukke og bølgende krøller.

For nogen synes ovenstående dog at have et for bølgende resultat, der tenderer til en næsten creppet udtryk. Er det tilfældet for dig, kan du i stedet kaste dig over de populære silkebånd, der særligt har vundet indpas på sociale medier som Tiktok over de seneste år. Disse silkebånd påføres hovedet, hvorefter håret snørres rundt om båndene.

I løbet af et par timer har du de smukkeste og mest naturlige krøller, som er opnået helt uden brug af varme fra diverse stylingsinstrumenter. Det er med andre ord et oplagt valg, hvis du ønsker at passe på dit hår og bevare dets styrke.

Det har senere vist sig, at du faktisk kan style dit hår på helt samme vis uden brug af de føromtalte silkehårdbånd, men i stedet ved brug af sokker. Ja du læste rigtigt. Sørg for at sokkerne har en god tykkelse og sving derefter håret omkring sokkerne. Det er således en billigere måde, hvorpå du let og tilgængeligt kan skabe de smukkeste og mest naturlige krøller.

Har du brug for massage Slagelse? Så læs med her.

Krøl håret med et glattejern

Er du ikke den heldige ejer af et krøllejern, kan du i stedet anvende et glattejern. Det kræver øvelse og lidt teknisk kunnen, men har du først teknikken kan du skabe mindst lige så smukke krøller, som tilfældet er ved et traditionel jern, der kan lave krøl.

Med et glattejern er teknikken mere eller mindre den samme. Du tager et tot ad gange, og snor den langsomt om det varme jern, imens du trækker ned samtidig.

Dette kan derfor være en oplagt og prisvenlig metode, hvis du alligevel har et glattejern liggende hjemme i skuffen.

Læs mere hos Produkteksperten

Vi har sørget for at samle en masse guides til dig, hvor du finder alt fra det bedste til firmaarrangementet til de bedste græsslåmaskiner. Sørg for at følge med, så du altid er sikret at se, når vi igen er kastet os ud i endnu en ny test.

Skal du have købt den bedste el ladcykel? Så læs med her på siden, vi har lavet den komplette guide til dig.

Kigger du efter en Babboe el ladcykel? Så læs mere her. Måske har du også behov for et batteri til din elcykel, hvis du køber en el ladcykel.

Trænger du til nyt sengetøj? Vi har lavet en guide om det bedste sengetøj på markedet. Læs guiden i dag.

Skal du have et lille køleskab til kontoret? Så læs vores test af bedste mini køleskab her.

Vil du godt kunne sove godt om natten? Så kunne det være en idé at læse vores guide om den bedste seng her.

Skal du have en god pizza? Så læs vores guides omkring pizza Lyngbypizza Roskildepizza Vejle og pizza Randers.

Du kan her på siden også læse andre anbefalinger til produkter, som du kan anvende for at gøre din hverdag nemmere. Det kan eksempelvis være en robotstøvsuger eller en airfryer, som letter de huslige pligter betydeligt i hverdagen. 

Læs også vores støvsuger test, så du kan blive klogere på hvilken støvsuger som er den bedste.

Søger du en halvanden mands seng? Du kan læse vores guides omkring emnet og blive klogere på hvilken som passer dig.

Læs også: Bedste støvsuger til bilen i test.

Læs mere om BMX cykel i test her.

Udvælgelse og anmeldelse af produkter

Anmeldelser, vurderinger og udvæglelse af produkter i nærværende artikel er baseret på grunding research fra blandt andet eksterne analyser og anmeldelser fra eksperter og upratiske aktører. De omtalte produkter forhandles hos vores partnere, hvorfor prisen kan variere. Derfor kan du få et samlet overblik over priserne i vores pristabel. Trods partneraftaler er det afgørende at pointere, at alle anmeldelser er baseret på en samlet vurdering af produktet.  

Produktanmeldelser af officielle eller upartiske aktører
Udtalelser og anmeldelser foretaget af kunder
Generel vurdering ud fra funktioner og specifikationer
Garanti, omdømme og generel kundeservice hos forhandler
Præferencer blandt forbrugere funderet på indsamlede indsigter

Ovennævnte parametre sættes op imod produktets pris og kvalitet. Med udgangspunkt i dette foretages en subjektiv vurdering, der i nærværende artikel kan læses som anmeldelser af de enkelte produkter. Udvælgelsen kan ligeledes ses som et udtryk for nogle af de vigtigste produkter på markedet - og er af samme årsag ikke en rangering og vurdering af, hvilke produkter der er bedst og værst.

FAQ - bedste krøllejern

Hvem laver det bedste krøllejern?

Der findes et hav af gode modeller på markedet. Det bedste kan derfor i høj grad også afhænge af, hvordan dit hår er og hvad du ønsker. Det er dog værd at nævne Remington Ci9532 Pearl Pro, hvis du er på jagt efter et godt og prisventligt bud. Babyliss Curl Secret Ionic C1200E er derimod et oplagt valg, hvis du ønsker et automatisk et af slagsen.

Hvordan finder jeg det rette krøllejern?

Det er vigtigt at du undersøger markedet, inden at du går ud og investerer mange penge i produktet. Undersøg gerne de forskellige indstillinger og hold det op imod dine behov. Det er også relevant at overveje størrelsen af jernet, og om du ønsker små slangekrøller eller derimod en stor og bølgende effekt.

Er det dårligt for mit hår at bruge hver dag?

Som tilfældet er for de fleste varme stylingprodukter gælder, at det ikke anbefales at anvendes hver dag. Det kan nemlig medfører skader på dit hår, som kan få det til at syne tørt og kedeligt, eller i værste tilfælde knække. Brug det derfor ikke mere end et par gange om ugen, hvis du vil opretholde et smukt og sundt udtryk.

Skal jeg vælge et titanium eller keramisk krøllejern?

Det ene er ikke nødvendigvis bedre end det andet. Det afhænger derimod af hvilken hårtype du har. Et keramisk kan være bedst til dig, der har måske har skadet hår i forvejen. Det skyldes at det ikke varmer nær så hurtigt op som et titanium, der dermed kan være godt til dig, der ikke oplever problemer med tørhed i dit hår.

Angivelse af kilder og test

 1. Vogue - se kilde her
 2. goodhousekeeping - se kilde her.
 3. Byrdie - se kilde her.
menu-circlecross-circle