Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Krøllejern test - Få de bedste anbefalinger på dit udstyr

Er du på udkig efter det bedste krøllejern, der har været igennem test og forbi eksperter, så du er sikker på, at du får et jern, der bare virker? Så læs med her. Vi har samlet de bedste på markedet.
Af 
 Opdateret d. juni 29, 2022
Krøllejern bedste i test 2022

Herunder gennemgår vi vores bud på det bedste krøllejern ud fra forskellige test og vurderingsgrundlag.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Kom til sagen - Hvad er det bedste krøllejern i 2022?

Der findes forskellige krøllejern på markedet i 2022, og nogle er bedre end andre. Læs med i vores artikel, hvor vi har gennemgået en række forskellige test, og find det som passer til dine behov. For behøver du det helt dyre krølle jern, hvis ikke du har behov for de mange features du får med? Og omvendt - du kommer til at bruge flere penge, hvis du køber det billige krøllejern, som ikke har alle de features som du har behov for. Bliv klogere på de forskellige krøllejern her.

I denne artikel

Vores guide starter med detaljerede oplysninger om vores valg af de bedste krøllejern i 2022 og dækker derefter de vigtigste emner, som en dygtig køber bør være opmærksom på, for dem, der ønsker at komme ind på ind- og uddybning af købsprocessen for krøllejern. Lad os komme i gang.

De bedste krøllejern 2022

bedste krøllejern i test
Det billige

Remington CI9532 Pearl Pro

bedste krøllejern i test 2022

Prisklasse: 299 – 399 kr.

Fordele:

Giver flot finish
Billigt
Lang ledning

Ulemper

Fås kun i én størrelse (32 mm)
elgiganten logo
Hurtig levering.
God service.
Meget for pengene.

Hvorfor Remington CI9532 Pearl Pro er god

Dette krøllejern kan med sin billige pris finansieres med enhver pengepung. Dette Remington jern er især blevet rost af i forskellige test af mange eksperter for at være god til at lave store krøller og give en flot finish på krøllen.

Derudover har dette krøllejern en lang ledning på intet mindre end tre meter drejeligt beslag, så der er stor bevægelighed og manøvredygtighed forbundet hermed, samt hele ni trin af varmeindstillinger.


Læs mere om Remington CI9532 Pearl Pro her
bedste krøllejern i test 2022
Det automatiske

BaByliss Curl Secret Ionic C1200E

bedste krøllejern til krøllet glat hår

Prisklasse: 779 – 999 kr.

Fordele:

Skåner håret med ion-tekonologi
Intervaller af både tid og varme + autosluk
Kan lave flere slags krøller

Ulemper

Kort ledning
bedste krøllejern til glat hår
4,8 stjerner på Trustpilot.
Dag til dag levering.
God service.

Hvorfor BaByliss Curl Secret Ionic C1200E er god

Dette krøllejern er både en nem og funktionel løsning til det traditionelle krøllejern. Dette BaByliss jern har en fordel ved, at krøllen rulles ind i en indkapslet kerne, hvor krølles varmes op. Således brænder man ikke fingrene på det 200 grader varme jern.

Dette er således perfekt til dig, der ønsker en nem og hurtig løsning til krølning af håret, og som er træt af at brænde nallerne på kolben.


Læs mere om BaByliss Curl Secret Ionic C1200E her
bedste krøllejern
Det dyre

Dyson Airwrap

Prisklasse: 3990 – 4499 kr.

Fordele:

Multifunktion med flere størrelser
Skåner håret - lav varme
Let anvendeligt

Ulemper

Fungerer ikke til alle hårtyper
elgiganten logo
4,8 stjerner på Trustpilot.
Dag til dag levering.
God service.

Hvorfor Dyson Airwrap er et godt krøllejern

Dette jern er egentlig meget mere end bare et krøllejern. Dyson Airwrap er nemlig i hårstyler. Det betyder, at den også kan bruges til at glatte håret, føntørre håret og meget mere. Med alle funktionerne kommer der naturligvis også en højere pris.

Det helt særlige ved dette Dyson produkt er, at det bruger luft til at krøllet håret, og derfor bliver det heller aldrig varmere end 150 grader. På den måde skånes håret mere. Dyson Airwrap er også blevet rost i en række test og af eksperter for sin banebrydende teknologi.


Læs mere om Dyson Airwrap her

Remington Pro Big Curl - det til store krøller

godt krøllejern til glat hår

Endnu et Remington krøllejern har sneget sig med ind, som en af de bedste i vores test. Hvis du er til store, bløde og flotte krøller, så er Remington Pro Big Curl din nye bedste ven. De store, bløde krøller er blevet særligt populære de senere år, da det er med til at give et mere afslappet look, perfekt til hver dag.

Er du på jagt efter et krøllejern til store krøller - så har du her svaret.

Fordele: 

 • Bliver hurtigt varmt
 • Fungerer godt til flere tykkelse hår
 • Holder spidsen kold, så ikke du brænder dig

Ulemper

 • Fungerer kun til langt hår

Professional Ceramic Curling Wand - den ultimative stylist

Dette glattejern benyttes ofte af professionelle og er også blevet berømmet i flere tests, og derfor er prisen også derefter. Den koster ca. 1.399, men er tilgengæld også det værd.

Dette krøllejern er det bedste til dig som ønsker at tage steppet videre og købe et krøllejern som er designet til at kunne give dine krøller mere bounce og glans til dit hår og din styling. 

Jernet styler godt og kan bruges til både store og små krøller. Det giver jævn varme og skader ikke håret med hård varme. Dette krøllejern er lavet med en sikkerheds holder, så du nemt kan sætte det fra dig i processen mod din ønskede frisure. 

Fordele:

 • Indeholder sikkerhedsholder
 • Slukker automatisk efter 60 minutters inaktivitet
 • Skader ikke håret

Ulemper:

 • Har høj pris

Waver krøllejern

Mermade Hair PRO Waver Pink 32 mm - store, fyldige krøller

Et anderledes krøllejern i feminint design, der skaber de flotteste bølger i håret på bare få sekunder. Få skinnende havfruehår ved at benytte dette jern derhjemme. 

Hvis du skal du style dit hår til en bestemt anledning, eller du bare har lyst til at smuksere dig med en fyldig frisure, vil PRO Waver helt klart være et oplagt køb. 

Dette jern er både prisvenligt og kan ofte findes endnu billigere med et godt tilbud. Til fuld pris koster dette produkt kun 599,95 DKK, hvilket er en rigtig overkommelig pris for det fleste. Dermed kan du fremover selv style dit hår uden at gå på kompromis med pris, kvalitet og lækkert hår.  

Bølgejernet kan anvendes til alle hårlængder og hårtyper - lige meget om det er bølget, glat, tyndt eller fyldigt. 

Det er meget letanvendeligt, da det blot skal klemmes ned over håret i få øjeblikke. Derefter flytter du det længere ned igennem dit hår, så krøllerne er fordelt i hele håret. Herefter vil waver krøllejernet efterlade dit hår smukt og krøllet.

Fordele

 • Flere varmeindstillinger 
 • Volumiøse krøller 
 • Automatisk sluk

Se produkt.

Professional Ceramic Curling Wand - den ultimative stylist

GHD Curve Soft Curl Tong - det med volume

godt krøllejern til glat hår

Dette glattejern benyttes ofte af professionelle og er også blevet berømmet i flere tests, og derfor er prisen også derefter. Den koster ca. 1.399, men er til gengæld også det værd.

Dette krøllejern er et at de bedste og meget anbefalede i udlandet - og med god grund. GHD er et velkendt brand, som skaber nogle af de bedste hårprodukter og udstyr. Curve Soft Curl tong er brugervenlig og laver store bløde krøller. Det fungerer godt til langt eller mellemlangt hår.

Med den innovative teknologi Tri-zone teknologi fordeler dette krøllejern varmen og sikrer konstant varme og temperatur på hele fladen.

Dette krøllejern er god til store krøller, der falder blødt. Et rigtig godt bud på et professionelt og lækkert produkt.

Fordele:

 • Laver bløde og store krøller
 • Brugervenligt
 • Unik teknologi som spreder varmen jævnt
 • Stor diameter på 32 mm

Ulemper:

 • Fungerer ikke til kort hår
 • Kan ikke redigere i varme

Læs mere her

Babyliss Pro Sublim Touch - det almindelige

Du får i dette krøllejern en rigtig billig pris. Det er derfor begrænset fra at være det bedste krøllejern, men du får et okay krøllejern for pengene. Hvis du derfor blot vil prøve kræfter med at krølle dit hår som et forsøg, så er dette krøllejern det bedste til det formål. 

Du slipper maksimalt 300 kr. for dette jern, og du kan derfor efterfølgende købere et dyrere. Denne model findes i flere forskellige størrelser og diametre i 4 forskellige fra 19 mm til 38 mm. Du kan derfor både lave de bedste store og små krøller.

Fordele:

 • 10 temperatur indstillinger
 • Billig
 • Hurtig opvarmning
 • Blød overflade til dit hår

Ulemper:

 • Usmart placering af tænd/sluk knap
 • Ikke så brugervenlig

GHD Curve Creative Curl Wand

et af de bedste krøllejern i test

Som ved et slag med en tryllestav, forvandler krøllejernet fra GHD dit hår til de smukkeste krøller. Curve Creative Curl Wand er helt klart en af de bedste i test, da du her både har muligheden for små, stramme krøller og store, bløde krøller. Udover de mange styling muligheder, så kan GHD Curve Creative Curl Wand bruges til både kort og langt hår. 

Fordele:

 • Mange styling muligheder
 • Fungere til alt slags hår
 • Drejeledning, så du ikke bliver viklet ind

Ulemper:

 • Ligger i den dyre ende

Er du interesseret i GHD Curve Creative Curl Wand?

For travlt til at krølle dit hår?

Har du allerede aftenen før overvejet, at du kunne tænke dig at have krøller i dit hår næste dag? Men du ved måske allerede, at din tidsplan er knap eller at du hellere vil kunne sove længe uden at skulle bruge for lang tid på at style dit hår næste dag. 

Det kan også være at du slet ikke ønsker at bruge varmeprodukter til dit hår, selvom der nu findes et hav af beskyttelsessprays til håret, så det ikke tager skade. 

Så findes der en skånsom og super nem løsning for dig alligevel. På markedet findes der nemlig også en helt anden metode til at vågne op med krøller. Løsningen er et Curl Ribbon. 

Produktet findes i flere forskellige udgaver afhængig af, hvilken forhandler, du køber det hos. Men hvor du end vælger at anskaffe dig det, så fungerer det på samme smarte måde. 

Krøllebåndet er blevet rigtig populært for mange og fungerer virkelig nemt. Du skal blot vaske dit hår aftenen før eller gøre bare det vådt. 

Dernæst deler du dit hår i to dele, så du kan vikle det rundt om dit Curl Ribbon. Du kan med fordel sætte båndet fast med til tilhørende klemme, så dne sidder bedre fast i dit hår. Afslutningsvis binder du håret fast forneden med den elastik, der medfølger. 

Du lægger dig bare til at sove med dit krøllebånd i håret, og når du tager det ud næste morgen, vil du have fine, naturlige krøller. Denne metode sparer dig for tid om morgenen, og dit hår tager absolut ingen skade. 

Curl Ribbon kan fås mange steder og i forskellige farver herunder beige, hvid og lyserød. Derudover kan det købes til en meget overkommelig pris, der blot ligger på ca. 250 kroner de fleste steder. Det kan også findes til en endnu skarpere pris, da det ofte kommer på tilbud. 

Vi håber at ovenstående har givet dig klarhed over, eller blot noget inspiration til, hvad det bedste krøllejern er i test og udførelse.

Som vi allerede har beskrevet er der nogle klare tips og tricks til at få de absolut bedste, og flotteste krøller. Blandt dem er at beskytte håret. Dit hår er noget du skal huske at passe på og pleje, for på den måde at få silkebløde og smukke snoede lokker, når du krøller det. 

Er du i tvivl om den bedste olie eller spray til hår beskyttelse? Det er altid en god ide at spørge din frisør, som kender dit hår, men du kan også nemt tjekke YouTube ud, hvor en masse krølle-glade Youtubers har lavet en masse test, og deler ud af deres anbefalinger.

Har du brug for inspiration, til om du skal style dit hår med små, stramme krøller eller i stedet skal gå efter de store, bløde krøller? Her er YouTube også din bedste ven. Find en masse inspirationsvideoer og kast dig selv ud i en test, og find ud af hvad der klæder dig og dit hår på bedste vis. 

Det bedste resultat med krøllejern

Når det kommer til at krølle håret, så er der flere ting, der er værd at overveje, for at få det bedste resultat med et krøllejern. Vi giver herunder nogle gode tips, som du kan anvende, næste gang du skal krølle hår.

 • Opdel håret i sektioner: ved at opdele håret kommer du nemmere og mere omhyggeligt omkring alle hårene. Desuden bør sektionerne være små, så alle hårene i sektionen får varme fra dit krøllejern.
 • Beskyt håret: for at passe på dit hår og dets struktur, er det anbefalelsesværdigt, at du anvender en beskyttende hinde af en arm. Dette kan både være varmebeskyttende spray eller olie. Selv har vi fundet frem til denne olie, som skulle være testet til at være blandt de bedste, ellers spørg eventuelt din frisør til råds om dette.
 • Lad krøllen køle af: når du har lavet en krølle med dit krøllejern, så slip den ikke med det samme. Lad krøllen køle af i hånden, inden du slipper den. Dette gør, at krøllen holder sin form i længere tid.
 • Børst håret igennem først: ved at børste dit hår inden krølning med krøllejern, får du skabt noget struktur, der er med til at holde på krøllen, når håret bliver krøllet. Desuden er det nemmere at lave sektioner, når fåret ikke er fyldt med knuder.

Lav krøller der holder hele dagen

Du kender det sikkert. Du har brugt timevis (i hvet fald nogenlunde) foran spejlet i jagten på de perfekte krøller. Men i det du træder ud af din hoveddør - så er dine lækre Hollywood-krøller så godt som forsvundet. 

Det er nemlig lidt af en videnskab at få hold i krøllerne - og få dem til at holde hele dagen. Vi har alle forskelligt hår på hovedet - og noget taget naturligt bedre mod varmen, og holder bedre formen, end andet hår gør. Alligevel er der et par ganske simple tricks, som du med fordel kan tage til dig, hvis du også drømmer om, at dine krøller med dit krøllejern holder bare lidt længere. 

For at opnå det bedste resultat med dit krøllejern er det afgørende, at du forbereder dit hår, inden det skal have den store tur med dit krøllejern.

Krøller kræver forberedelse

Krøller kræver forberedelse. Ja, den er altså god nok. Ligesom med så meget andet, er det afgørende at du forbereder dit hår, inden du giver dig i kast med dit krøllejern. 

For at få de store og bølgende krøller til at holde dagen lang, kan du med fordel forberede håret med en række forskellige stylingprodukter. Først og fremmest bør du bruge en varmebeskyttelse, der beskytter dit hår for den relativt høje varme, som placeres direkte på dine fine hårstrå. 

Men ét af varmebekyttelse før du svinger krøllejernet  - noget andet er alt det, du kan bruge efterfølgende, for at beholde de store krøller, som krøllejernet har skabt. Her kan du med fordel kigge efter en god hårspray med masser af hold i. Nogle er naturligvis af bedre kvalitet end andre, hvorfor du med fordel kan undersøge markedet, inden du bruger dyre domme på hårspray til krøllerne. 

For du kan med fordel også anvende både stylingcreme og hårspray for at skabe hold i dine krøller - og så de holder dagen lang. 

Flere krøller er bedre end få

Vi har været inde på det tidligere, men siger det gerne igen. For at skabe et holdbart look, der holder hele dagen, kan du med fordel dele dit hår i mange sektioner. For samler du dit hår i store lokker - og krøller herefter, så er der risiko for, at håret hurtigt falder sammen og krøllerne ikke står. 

Måske kræver det, at du bruger 10-15 minutter foran spejlet om morgenen, men til gengæld er du med stor sandsynlighed sikret flawless krøller - hele dagen. 

Hold fingrene for håret

Har du lavet de lækreste store krøller med dit krøllejern? Så kan det være svært at holde fingrene fra dem. Men vil du have et holdbart look, så er du nød til at holde fingrene fra de store krøller i løbet af dagen. 

Når du netop har krøllet dit hår, kan det være en god idé at løbe en hurtig børste eller fingrene igennem dit hår. Det skaber nemlig et blød, lækkert og mere naturligt look. 

Det trådløse krøllejern

Har du fulgt alle ovenstående råd, men er du stadig i tvivl om, hvorvidt dine krøller holder hele dagen. Måske har du et vigtigt arrangement eller en fest, du skal deltage i, men uden du kan nå hjem til dit krøllejern først. Så er der også andre metoder at ty til - heldigvis. 

Der findes nemlig efterhånden et hav af forskellige mærker, der udbyder et trådløst krøllejern. Ja du læste rigtigt. Nu kan du nemlig tage dit trådløse krøllejern med dig - overalt. Skal du direkte fra arbejde til byen, og ønsker du skønne krøller, så er det måske et trådløst krøllejern du skal investere i. 

Curly girl - få krøller på den naturlige måde

Har du ikke mod på at kaste dig ud i at lave krøller med et krøllejern, eller er økonomien lige nu ikke til at investere i et krøllejern, men drømmer du stadig om store, bløde krøller? Så frygt ej. Måske du er en af de heldige, der med de rigtige produkter og den rigtige tilgang kan trylle smukke store krøllejern frem - helt uden et krøllejern. 

‘Men mit hår er helt fladt - hvordan hænger det sammen,’ sidder du måske og tænker. Det skal vi fortælle dig. I hele verden har en ny og interessant tilgang til krøller nemlig fundet vej til masser af kvinder (og mænds) hovedbund. Denne tilgang kaldes for ‘Curly girl metoden’. 

I curly girl metoden kan du glemme alt om krøllejern, for det er i stedet dine naturlige krøller, der arbejdes frem. Det gøres de ved, at du udelukker produkter og shampoo med silikone, udtørrende alkohol og sulfater. De er nemlig de værste fjender, hvis du ønsker de lækre og bløde krøller.  

I stedet for shampoo er tilgangen i Curly girl, at man vasker dit hår med balsam. Det kaldes også for en co-wash. Vasker du udelukkende dit hår med balsam, så sikrer du at dit hår beholder dets naturlige fugt. Med tiden vil du se hvordan dine små fine eller store krøller pibler frem. 

Nogen mener, at de får fedtet hår, når hårvasken udelukkende består af balsam. For de fleste handler det dog om tilvænning - og efter en vis periode vil du opleve hvordan du pludselig har fået mere krøl i dit hår - og så endda helt uden krøllejern.

Metoden kræver tid og tålmodig, og det er som bekendt ikke alle, der er i besiddelse af den dyd. Er du en af dem, der gerne vil se resultater med det samme, så kan du med fordel investere i et krøllejern, der skaber de store smukke krøller på ingen tid. 

Læs mere hos Produkteksperten

Vi har sørget for at samle en masse guides til dig, hvor du finder alt fra det bedste til firmaarrangementet til de bedste græsslåmaskiner. Sørg for at følge med, så du altid er sikret at se, når vi igen er kastet os ud i endnu en ny test.

Skal du have købt den bedste el ladcykel? Så læs med her på siden, vi har lavet den komplette guide til dig.

Kigger du efter en Babboe el ladcykel? Så læs mere her. Måske har du også behov for et batteri til din elcykel, hvis du køber en el ladcykel.

Trænger du til nyt sengetøj? Vi har lavet en guide om det bedste sengetøj på markedet. Læs guiden i dag.

Skal du have et lille køleskab til kontoret? Så læs vores test af bedste mini køleskab her.

Vil du godt kunne sove godt om natten? Så kunne det være en idé at læse vores guide om den bedste seng her.

Skal du have en god pizza? Så læs vores guides omkring pizza Lyngbypizza Roskildepizza Vejle og pizza Randers.

Du kan her på siden også læse andre anbefalinger til produkter, som du kan anvende for at gøre din hverdag nemmere.

Læs også vores støvsuger test, så du kan blive klogere på hvilken støvsuger som er den bedste.

Søger du en halvanden mands seng? Du kan læse vores guides omkring emnet og blive klogere på hvilken som passer dig.

Læs også: Bedste støvsuger til bilen i test.

Læs mere om BMX cykel i test her.

Angivelse af kilder og test

 1. Vogue - se kilde her
 2. goodhousekeeping - se kilde her.
 3. Byrdie - se kilde her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockarrow-rightmenu-circlecross-circle