Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Junior seng bedste i test - Vælg den rigtige med denne guide

Her har vi samlet en guide til junior seng som har fået bedste i test samt gode råd til, hvad i skal tænke over inden i køber ny seng til jeres junior. Der er nemlig forskellige huskeregler som gør sig gældende, alt efter hvilke krav eller behov man har.
bedste junior seng i test

Vores anbefalinger

Thuka Norlik halvhøj junior seng

Thuka Norlik halvhøj juniorseng

God kvalitet
Nem at kravle op og ned af
Masser af opbevaringsplads
Flexa junior seng med husstel

Flexa juniorseng med husstel

Ingen ben
Nem at samle
Kreativ seng

Interesseret i flere senge til junior?  🚀

Hvis du er interesseret i at se et større udvalg, kan du browse videre i kataloget her.

Se katalog
coop logo

I denne artikel

I denne guide, kommer vi ind på hvad du skal tænke, når du skal til at købe en senge til dit barn. Det kan være at den skal kunne nogle forskellige ting. Måske skal der være opbevaring under den til sengetøj eller et segboard, eller den skal have noget sejt - som en rutsjebane eller noget i den stil.

De bedste junior senge 2022

Thuka Norlik halvhøj junior seng

Thuka Norlik halvhøj juniorseng

Prisklasse: 1899 - 2200 kr.

Fordele:

God kvalitet
Nem at kravle op og ned af
God plads under sengen til opbevaring

Ulempler:

Stige og skuffe købes separate
Madras skal tilkøbes
junior seng kan købes i coop
Billig levering.
Mulighed for returnering.
God service.

Hvorfor er Thuka Norlik halvhøj juniorseng god?

Har dine børn svært ved at stå op om morgenen, er denne seng en perfekt til jeres familie, for udover at den er designet lækkert og har et stilrent udtryk er der mulighed for at dine børn vil have lettere ved at stå op, hvis der er en lækker rutsjetur i vente som man kan lokke med, såvel som hvis der stod et segboard klar til at fragte dem morsomt rundt. 

Denne børneseng er også perfekt til det lille værelse, såfremt det skal føles mere rummeligt. Så hvis i har højt til loftet og rutsje glade børn, er dette en perfekt mulighed for jer. Yderligere kan sengen jo både bruges til hule, skrivested under eller alt muligt andet. Så dette er en klar anbefaling på en god junior seng.  


Læs mere om produktet her.
Flexa junior seng med husstel

Flexa juniorseng med husstel

Prisklasse: 2200 - 2500 kr.

Fordele:

Ingen ben
Nem at samle

Ulemper

Madras skal tilkøbes
I den tungere ende
coop junior seng
Hurtig levering.
Billig fragt.
God service.

Det skal du vide, før du køber en Flexa juniorseng med husstel

En himmelseng er noget mange børn går og drømmer om, for der er ikke noget som en god nattesøvn eller en måde hvorpå fantasien kan udfolde sig på en himmelseng. Denne smukke junior seng er nem at lave til en himmelseng, idet den formeer sig som et hus. Her er der rig mulighed for at udforske hvad en seng kan mere end at sove i, da der er massere af mulighed for hule bygning. 

Denne model har ingen ben, så den er derfor utrolig nem at kravle ind og ud af. Dette er også derfor det er en perfekt seng til at få den bedste overgang fra tremmeseng til junior seng. Den er stabil og vejer en god mængde, på den måde er man heller ikke bange for om den står ordentligt. 

Som på billedet kan den pyntes utrolig fint med blomsterkranse og alt derimellem, så test løs og skab lige præcis den junior seng dit barn kan lide. 


Læs mere om produktet her.
junior seng

Maja Deluxe juniorseng

Prisklasse: 5100 - 6000 kr.

Fordele:

Lækkert design god kvalitet
God og rummelig opbevaring

Ulemper

Madras skal tilkøbes
I den dyrere ende
junior seng bedste i test
Hurtig levering.
Fri fragt.
God service.

Det skal du vide, før du køber en Maja Deluxe juniorseng

Denne børneseng er en lækker model fra Maja Deluxe som er kendt for sine kvalitetsbevidste holdbare produkter, som er perfekte til junior alderen, hvor det nærmest er et krav med noget der holder. 

Der er rig mulighed for god opbevaring under denne seng, som har et tidsløst design og hvor både puder og lagen gør den store forskel. Så hvis familien eller værelset mangler en junior seng, med den bedste opbevaringsplads til legetøj eller andet er dette en klar anbefaling. 

Du kan hos Produkteksperten blive endnu klogere på ting til hjemmet ved også at læse vores guide om segboard, sengetøj, robotstøvsuger, hundefoder og meget andet.


Læs mere om produktet her.
junior seng bedste i test

Sebra Sengen Junior

Prisklasse: 6500 - 7000 kr.

Fordele:

Fåes i flere farver
En udtræksseng
Holder i lang tid

Ulemper

Madras købes separate
Kan være svær at samle
junior seng bedste i test
Hurtig levering.
Fri fragt.
God service.

Det skal du vide, før du køber Sebra Sengen Junior

Denne Seebra junior seng er den perfekte løsning til dig, som vil have en børneseng som varer i meget længere tid end udelukkende en junior seng. Når du køber denne seng, har du nemlig en alt-i-en børneseng som kan holde i længere tid end en normal børneseng. Sebra er et brand som laver alt til børn og af højeste kvalitet

Denne seng finder du mange steder og er smart fordi du kan trække sengen ud i takt med at barnet vokser, så det er altså både en baby seng og en børneseng. Den kan trækkes helt ud til en udtrækslængde på 204 cm. Og er derfor på størrelse med en voksen seng. Du får derfor også massere for pengene


Læs mere om produktet her.

Basson Juniorseng

Prisklasse: 6500 - 7000 kr.

Fordele:

God kvalitet
Nem at kravle op og ned af

Ulemper

Stige og skuffe købes separat
Madras skal tilkøbes
junior seng
Hurtig levering.
Fri fragt.
God service.

Det skal du vide, før du køber en Basson seng

Denne børneseng er den perfekte overgang til de fleste børn, på trods af den lidt kedelige farve er denne Basson af god kvalitet og kendt på markedet når det gælder senge til børn. Det æstetiske udtryk og mulighed for himmelseng gør det en seng der er passende for de fleste børn. Du kan selvfølgelig altid hænge dit sengetøj op og danne en lille hule.

Den har både opbevaring såfremt man tilkøber det, hvor du som voksen kan opbevare en robotstøvsuger, sengetøj til dit barn, legetøj, segboard og en masse andet. Derudover har den en lille stige, hvis barnet skal have hjælp til at kravle op og ned i af sengen. Når du køber det kvalitetsbevidste mærke Basson er du sikret, den bedste kvalitet hvad angår senge.


Læs mere om produktet her.

Disney Cars juniorseng

Prisklasse: 1650 - 1850 kr.

Fordele:

Nem at kravle i og ud af 
Med opbevaring

Ulemper

Høje sengekanter
Svær at samle
Hurtig levering.
Fri fragt.
God service.

Det skal du vide, før du køber en Disney Cars junior seng

Denne børneseng er perfekt til den biler elskende barn, her findes der forskellige typer af Disney senge, men denne er klart en favorit, som er populær blandt alle børn. 


Læs mere om produktet her.

Traktor barneseng

Prisklasse: 5100 - 5500 kr.

Fordele:

Forlygter som natlampe 
God børneseng til traktor og maskine elskeren

Ulemper

Fylder lidt klodset
Høj at kravle op på
junior seng
Hurtig levering.
Fri fragt.
God service.

Det skal du vide, før du køber en Traktor barneseng

Hvis du har et barn som er helt vilde med traktorer, kan dette være den perfekte løsning til jer. Her finde du nemlig en traktor junior seng, som også er blevet anbefalet af andre. Det er en super hyggelig børneseng hvor der er mulighed for at vælge i barnets yndlingsfarve. 

Noget andet både sejt og smart denne traktor junior seng tilbyder, er at man kan tænde “forlygterne” så de agerer som natlampe, så hvis du har et traktorelskende eller mørke hadende barn derhjemme, vil de helt klart få bedre nattesøvn med denne traktor på soveværelset. 


Læs mere om produktet her.

Test: Den bedste junior seng til jeres behov

Her har vi samlet en række forskellige udsagn som en slags test til, hvilke krav eller behov jeres familie har til en junior seng. Her kan der nemlig være vidt forskellige krav til jeres børneseng såsom plads i værelset, hvordan det skal se ud eller hvor længe den skal være brugbar. 

I denne guide har vi udplukket forskellige børnesenge som har fået bedste i test på forskellige området, så alt efter hvad værelset og jeres barn er til er der nogle få andre huskeregler i kan gennemgå før i køber den bedste junior seng fra den test i synes passer bedst til jeres barn. 

  • Skal børnesengen være en udtræksseng? 
  • Hvordan sover barnet? roligt/uroligt og hvor meget plads kræver de om natten
  • Har de svært ved at stå på om morgenen? Hvad kunne gøre deres morgener bedre? 
  • Hvor meget plads er der på værelset og skal der være opbevaring? 
  • Skal der være kanter på sengen test hvordan barnet sover på bedste vis

Hvad er en junior seng?

En junior seng kan også beskrives som den bedste seng til tumlinger, hvor denne slags børneseng er designet til småbørn. Når du skal vælge den rigtige seng til dit barn er der mange forskellige slags børnesenge at vælge imellem. Der findes nemlig massere af både højder og typer af senge til børn. 

Lige præcis en junior seng er den type børn får når de begynder at vokse fra barnesengen eller hvis de på egen hånd kan flygte fra deres barneseng ved omkring et eller et halvt til to års alderen, hvor man plejer at begynde at se på junior seng. Det er ofte en de kan bruge til de er omkring fem til syv år, hvorefter en almindelig seng er det næste skridt. 

Det kan være svært at afgøre hvornår det bedste tidspunkt fra tremmeseng til junior seng, men den helt basale huskeregel er at det er på tide med en junior seng når barnet begynder at kravle ud af tremmesengen. Derudover kan barnet også vise andre tegn på at de ikke føler sig tilpas i sengen mere, som når der ikke er fysisk plads eller bare prøver at komme ud af sengen.

junior seng

Junior senge kan fåes i mange varianter. Du kan få senge som er formet og malet som dit barns superhelt og meget mere.

Hvilken madras er den bedste til en junior seng?

Når det gælder søvnkvalitet og komfort er det essentielt med en god madras til din junior seng. De fire mest velkendte inden for børnesenge som har fået bedste i test er den traditionelle springmadras, skummadras eller forskellige naturmaterialer. 

Springmadrasser anbefales ikke til børn da fjedrene ikke aktiveres hvis ikke man vejer over 50 kg., hvis man dog sørger for at købe en speciel tilpasset fjedermadras. Dog er dette dyrere end hvis man køber en almindelig skummadras af skum, latex eller kapok. 

Skum og latex er det bedste bud, dog er det smag og behag som gør sig gældende  her. Skum kan på lettere vis transportere sved og fugt som forskellige latex typer er testet at være bedre til dog er det dyrere end det andet. 

Kapok er isolerende og temperatur regulerende og er et af de letteste fibre i verden. Dog er det yderst brandbart, så det er ikke noget som man sælger så mange junior madrasser til børnesenge mere.

Har I en hund, som jeres barn ofte sover med, men som fælder, så overvej først og fremmest at købe noget andet hundefoder, men også købe noget sengetøj som ikke holder på hårene - husk også at have en robotstøvsuger kørende eller jævntligt gøre rent, da støv også sætter sig.

Angivelse af kilder og test

  1. Very Well Family har lavet denne test - læs her
  2. Sleepfoundation har lavet denne test - læs den her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle