Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Artiklens dato er et udtryk for opdateringsdatoen. Artiklerne inkluderer blandt andet produkter fra partnerskaber.

Junior seng bedste i test - Vælg den rigtige med denne guide

Produkteksperten
Senest opdateret d.maj 12, 2022
junior-seng

Her har vi samlet en guide til junior seng som har fået bedste i test samt gode råd til, hvad i skal tænke over inden i køber ny seng til jeres junior. Der er nemlig forskellige huskeregler som gør sig gældende, alt efter hvilke krav eller behov man har. 

Sådan anmelder vi produkter

Hos ProduktEksperten er vi eksperter i at teste produkter for dig. Vi undersøger og researcher nøje specifikke produkter, så du ikke behøver gøre det, og det kan være en stor fordel, når du skal investere i et nyt produkt. 

Vi har for øje at udvælge de bedste produkter, og vi ønsker at gøre det nemt for dig at træffe det rette valg baseret på grundlag af research. Du kan som regel finde produkterne, som vi anbefaler, hos vores partnere, og vores test af produkterne er foretaget af subjektive og kompetente kollegaer. 

Vi vurderer produktet ud fra:

Forhandlerens beskrivelse og omdømme 
Andre tests af produktet 
Forbrugernes anmeldelser 
Produktets specifikke egenskaber

#1 Basson Juniorseng

Læs mere 

Basson Juniorseng

Vores anbefaling
Punkt 1
Punkt 1
Punkt 1
Punkt 1
Basson Juniorseng

Se priser på xxx

2.290 kr. 
Til butik

Det skal du vide, før du køber Cosori Premium Airfryer

Bedste i test junior seng

Denne børneseng er den perfekte overgang til de fleste børn, på trods af den lidt kedelige farve er denne Basson af god kvalitet og kendt på markedet når det gælder senge til børn. Det æstetiske udtryk og mulighed for himmelseng gør det en seng der er passende for de fleste børn.  

Den har både opbevaring såfremt man tilkøber det og en lille stige, hvis barnet skal have hjælp til at kravle op og ned i af sengen. Når du køber det kvalitetsbevidste mærke Basson er du sikret, den bedste kvalitet hvad angår senge.

Fordele

God kvalitet
Nem at kravle op og ned af

Ulemper

Stige og skuffe købes separate
Madras skal tilkøbes

Du kan her se en lille video, der viser hvordan du nemt laver sunde pommes frites på din airfryer:

Sebra Sengen Junior

Vores anbefaling
Punkt 1
Punkt 1
Punkt 1
Punkt 1

Se priser på Sebra Sengen Junior

2.290 kr. 
Til butik

Det skal du vide, før du køber Sebra Sengen Junior

Denne Seebra junior seng er den perfekte løsning til dig, som vil have en børneseng som varer i meget længere tid end udelukkende en junior seng. Når du køber denne seng, har du nemlig en alt-i-en børneseng som kan holde i længere tid end en normal børneseng. Sebra er et brand som laver alt til børn og af højeste kvalitet

Denne seng finder du mange steder og er smart fordi du kan trække sengen ud i takt med at barnet vokser, så det er altså både en baby seng og en børneseng. Den kan trækkes helt ud til en udtrækslængde på 204 cm. Og er derfor på størrelse med en voksen seng. Du får derfor også massere for pengene

Fordele

Fåes i flere farver
En udtræksseng

Ulemper

Madras købes separate
Kan være svær at samle

Du kan her se en lille video, der viser hvordan du nemt laver sunde pommes frites på din airfryer:

Bedste i test med Rutsjebane 

Har dine børn svært ved at stå op om morgenen, er denne seng en perfekt til jeres familie, for udover at den er designet lækkert og har et stilrent udtryk er der mulighed for at dine børn vil have lettere ved at stå op, hvis der er en lækker rutsjetur i vente som man kan lokke med. 

 

Denne børneseng er også perfekt til det lille værelse, såfremt det skal føles mere rummeligt. Så hvis i har højt til loftet og rutsje glade børn, er dette en perfekt mulighed for jer. Yderligere kan sengen jo både bruges til hule, skrivested under eller alt muligt andet. Så dette er en klar anbefaling på en god junior seng.  

 

https://shopping.coop.dk/vare/flexa-basic-halvhoej-seng-med-rutsjebane-hit-hvidpigmenteret-90-x-200-cm-boerneseng-med-plads-til-huleleg-og-hygge/5700383702939?

 

Fordele 

 • Halvhøj seng så der er massere af plads 
 • Nem at samle 

 

Ulemper 

 • Madras skal tilkøbes 
 • Knirker en anelse 

 

Bedste i test med opbevaring 

Denne børneseng er en lækker model fra Maja Deluxe som er kendt for sine kvalitetsbevidste holdbare produkter, som er perfekte til junior alderen, hvor det nærmest er et krav med noget der holder. 

 

Der er rig mulighed for god opbevaring under denne seng, som har et tidsløst design og hvor både puder og lagen gør den store forskel. Så hvis familien eller værelset mangler en junior seng, med den bedste opbevaringsplads til legetøj eller andet er dette en klar anbefaling. 

 

https://www.mammashop.dk/collections/juniorseng/products/hoppekids-maja-deluxe-juniorseng-med-mellemgavl-inkl-udtraeksseng-90x200-cm 

 

Fordele 

 • Lækkert design god kvalitet  
 • God og rummelig opbevaring 

 

Ulemper 

 • Madras skal tilkøbes 
 • I den dyrere ende 

 

Bedste i test himmelseng 

En himmelseng er noget mange børn går og drømmer om, for der er ikke noget som en god nattesøvn eller en måde hvorpå fantasien kan udfolde sig på en himmelseng. Denne smukke junior seng er nem at lave til en himmelseng, idet den formeer sig som et hus. Her er der rig mulighed for at udforske hvad en seng kan mere end at sove i, da der er massere af mulighed for hule bygning. 

 

Denne model har ingen ben, så den er derfor utrolig nem at kravle ind og ud af. Dette er også derfor det er en perfekt seng til at få den bedste overgang fra tremmeseng til junior seng. Den er stabil og vejer en god mængde, på den måde er man heller ikke bange for om den står ordentligt. 

 

Som på billedet kan den pyntes utrolig fint med blomsterkranse og alt derimellem, så test løs og skab lige præcis den junior seng dit barn kan lide. 

 

https://shopping.coop.dk/vare/flexa-juniorseng-med-husstel-cottage-white-washed-90-x-200-cm-flot-husseng,-der-er-helt-nede-paa-jorden/5706459135564 

 

Fordele 

 • Ingen ben  
 • Nem at samle 

Ulemper 

 • Madras skal tilkøbes 
 • I den tungere ende 

Bedste i test biler junior seng 

Denne børneseng er perfekt til den biler elskende barn, her findes der forskellige typer af Disney senge, men denne er klart en favorit, som er populær blandt alle børn. 

https://www.bilka.dk/produkter/disney-cars-juniorseng/100104987/?gclid=Cj0KCQjw4PKTBhD8ARIsAHChzRJZ0bony5IA9rAgHQFJeyloAV-BDoXNX6YAcxpafphona-bzMqWfbsaAsrREALw_wcB&gclsrc=aw.ds 

Fordele 

 • Nem at kravle i og ud af   
 • Med opbevaring 

Ulemper 

 • Høje sengekanter  
 • Svær at samle 

Bedste i test traktor børneseng 

Hvis du har et barn som er helt vilde med traktorer, kan dette være den perfekte løsning til jer. Her finde du nemlig en traktor junior seng, som også er blevet anbefalet af andre. Det er en super hyggelig børneseng hvor der er mulighed for at vælge i barnets yndlingsfarve. 

Noget andet både sejt og smart denne traktor junior seng tilbyder, er at man kan tænde “forlygterne” så de agerer som natlampe, så hvis du har et traktorelskende eller mørke hadende barn derhjemme, vil de helt klart få bedre nattesøvn med denne traktor på soveværelset. 

https://www.trendrum.dk/traktor-barneseng-valgfri-farve?aref=ref-adwords_agid-117450000856_cid-10099922563_mt-_ntw-g_crid-494872115672_kw-_pl-_prm1-_prm2-_ai-_ap-_dv-c_dvm-_fid-_pla-298671087028&gclid=Cj0KCQjw4PKTBhD8ARIsAHChzRKpTxAwnOi2JdyTBrxz7YLrpu9aw4HLi1BXv2rD7gJxQL04AX2WjGAaAvD5EALw_wcB 

Fordele 

 • Forlygter som natlampe   
 • God børneseng til traktor og maskine elskeren 

 

Ulemper 

 • Fylder lidt klodset    
 • Høj at kravle op på 

Test: Den bedste junior seng til jeres behov

Her har vi samlet en række forskellige udsagn som en slags test til, hvilke krav eller behov jeres familie har til en junior seng. Her kan der nemlig være vidt forskellige krav til jeres børneseng såsom plads i værelset, hvordan det skal se ud eller hvor længe den skal være brugbar. 

I denne guide har vi udplukket forskellige børnesenge som har fået bedste i test på forskellige området, så alt efter hvad værelset og jeres barn er til er der nogle få andre huskeregler i kan gennemgå før i køber den bedste junior seng fra den test i synes passer bedst til jeres barn. 

 • Skal børnesengen være en udtræksseng? 
 • Hvordan sover barnet? roligt/uroligt og hvor meget plads kræver de om natten
 • Har de svært ved at stå på om morgenen? Hvad kunne gøre deres morgener bedre? 
 • Hvor meget plads er der på værelset og skal der være opbevaring? 
 • Skal der være kanter på sengen test hvordan barnet sover på bedste vis

Hvad er en junior seng? 

En junior seng kan også beskrives som den bedste seng til tumlinger, hvor denne slags børneseng er designet til småbørn. Når du skal vælge den rigtige seng til dit barn er der mange forskellige slags børnesenge at vælge imellem. Der findes nemlig massere af både højder og typer af senge til børn. 

Lige præcis en junior seng er den type børn får når de begynder at vokse fra barnesengen eller hvis de på egen hånd kan flygte fra deres barneseng ved omkring et eller et halvt til to års alderen, hvor man plejer at begynde at se på junior seng. Det er ofte en de kan bruge til de er omkring fem til syv år, hvorefter en almindelig seng er det næste skridt. 

Det kan være svært at afgøre hvornår det bedste tidspunkt fra tremmeseng til junior seng, men den helt basale huskeregel er at det er på tide med en junior seng når barnet begynder at kravle ud af tremmesengen. Derudover kan barnet også vise andre tegn på at de ikke føler sig tilpas i sengen mere, som når der ikke er fysisk plads eller bare prøver at komme ud af sengen. 

 

Hvilken madras er den bedste til en junior seng? 

Når det gælder søvnkvalitet og komfort er det essentielt med en god madras til din junior seng. De fire mest velkendte inden for børnesenge som har fået bedste i test er den traditionelle springmadras, skummadras eller forskellige naturmaterialer. 

 

Springmadrasser anbefales ikke til børn da fjedrene ikke aktiveres hvis ikke man vejer over 50 kg., hvis man dog sørger for at købe en speciel tilpasset fjedermadras. Dog er dette dyrere end hvis man køber en almindelig skummadras af skum, latex eller kapok. 

 

Skum og latex er det bedste bud, dog er det smag og behag som gør sig gældende  her. Skum kan på lettere vis transportere sved og fugt som forskellige latex typer er testet at være bedre til dog er det dyrere end det andet. 

 

Kapok er isolerende og temperatur regulerende og er et af de letteste fibre i verden. Dog er det yderst brandbart, så det er ikke noget som man sælger så mange junior madrasser til børnesenge mere. 

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Basson Juniorseng

Basson Juniorseng

Gå til forhandler
Logo