Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Isterningmaskine - Guide til de bedste produkter i test

Med en isterningmaskine behøver du ikke længere at servere lunkne drinks eller lave besværlige isterningeposer. En maskine kan nemlig gøre alt arbejdet for dig, så du nemt og effektivt kan få isterninger hele døgnet rundt.
forsidebillede

At finde frem til den bedste isterningmaskine kan dog være problematisk- udvalget er nemlig bredt. Vi har derfor undersøgt og tjekket markedet for at finde frem til de bedste isterningmaskiner, så du kan købe den som passer lige netop dit behov. 

Ved alle anbefalede modeller finder du et link, så du nemt kan klikke dig ind på den enkelte webshop og afgøre hvilket produkt som vil være den bedste til dit hjem .

Hvad er den bedste isterningmaskine i test?

Vores førstevalg er Emerio isterningmaskine –  Denne isterningmaskine er praktisk, da den kan producere 12 kilo isteringer i døgnet. Derudover er den æstetisk at se på og passer derfor godt på køkkenbordet. Den er derfor Produktekspertens bedste i test valg til dig, som stiller krav til både funktionalitet og kvalitet. 

I denne artikel

Indholdsfortegnelse

Vores guide starter med detaljerede oplysninger om vores valg af de bedste isterningsmaskiner i test i 2022 og dækker derefter de vigtigste emner, som en dygtig køber bør være opmærksom på, for dem, der ønsker at komme ind på ind- og uddybning af købsprocessen for en isterningmaskine. Lad os komme i gang.

De bedste isterningmaskiner i 2022

melissa isterningmaskine
Bedste pris

Melissa isterningmaskine

Prisklasse: 1025 kr.

60 isterninger i timen

Kapacitet til 1,85 liter vand

Første 9 isterninger er klar på 9 minutter 

Fordele:

Slukker automatisk, når kapaciteten er fuld
LED-lys
God størrelse

Ulemper:

Kan kun lave runde risteringer
coop sælger hundesenge
Spar op til 126 kr i medlemsrabat

Hvorfor den er den bedste pris

Hvis du er på udkig efter en anvendelig og effektiv isterningmaskine, er Melissa det bedste valg og et af vores bedste i test produkter. Med denne maskine kan du få iskolde drinks til dit selskab hele aftenen. Den kan nemlig producere op til 60 isterninger i timen. 

Udover at kunne producere meget er den også hurtig, den kan nemlig lave 9 kugleformede isterninger på bare 9 minutter ved en stuetemperatur på 21 °C. En LED-lampe vil indikerer, når der skal fyldes nyt vand på, og når isbeholderen er fyldt, vil maskinen slukkes automatisk.

Det er altså en nem og praktisk isterningsmaskine, som altid vil give dig lækre og kolde isterninger. Den er samtidig fremstillet af plastik, hvilket gør at den vejer mindre end mange andre isterningmaskine på markedet. Den er derudover lille i størrelsen, hvilket gør at den er nem at have den med på farten, og at den ikke fylder særlig meget på køkkenbordet. 


Læs mere om Melissa her
wilfa
Flest iceterninger i timen

Wilfa isterningmaskine - ICE-12S

Prisklasse: 1.199 kr.

12 kilo is på 24 timer

2 forskellige størrelser is

Let at udskifte vandet

Fordele:

70 isterninger i timen
Valg mellem store eller små isterninger

Ulemper:

Lidt stor i størrelsen
wilfa
Spar op til 126 kr i medlemsrabat

Hvorfor lige Wilfa?

Wilfa er en anden god isterningmaskine som er bedste i test. Den kan lave helt op til 70 isterninger i timen, og de første er allerede klar inden for 13 minutter.

Isterningmaskinen  er desuden lille og praktisk, og kan nemt stå fremme på bordet eller stilles ind i et skab. Produktet er derfor det perfekte valg til dit private hjem eller til festen hvor en isterningmaskine som være et hit. 

Du får nemlig her meget for pengene, da det er en maskine som fås til en god pris og som er effektiv, da den producerer mellem 10-15 kg isterninger i døgnet. Du bør derfor være sikret at kunne dække dig selv og dine gæster ind, næste gang du har brug for isterninger.


Læs mere om Wilfa ICE 12S her
wilfa
Bedst samlet set

Emerio isterningmaskine

Prisklasse: 1.449 kr.

Kapacitet på 12 kg is på 24 timer

Digitalt display

Aftagelig iskurv

Fordele:

Alarm indikere når den er fuld
3 forskellige størrelser isteringer

Ulemper:

Kan lække vand
emerio
Hurtigt levering

Hvorfor lige Wilfa?

Med Emerino isterningmaskinen kan du lave masse vis af isterninger på blot få minutter. Det kræver kun strøm, så er du klar til at fremstille is til enhver lejlighed. Du kan tage den med på farten, i sommerhuset eller bruge den til fester. Den har en kapacitet på 12 kg is i løbet af 24 timer.

Isterningmaskinen vil selv fortælle hvornår kurven er fyldt med en indbygget alarm. Du kan derudover selv vælge hvilken størrelse, du ønsker isterningerne skal have, så de passer til lejligheden. Du kan vælge mellem lille, mellem og stor. Der hører samtidig en aftagelig iskurv med, hvor du nemt kan tømme maskinen og lave nye isterninger. Maskinen kommer også  med anti-slip gummifødder, så den ikke glider ned fra bordet. 

Denne isterningmaskine er lidt dyrere, dog har den også en masse gode funktioner, som helt klart gør denne maskine til den bedste i test. 


Læs mere om Emerio her

Hvorfor bør du investere i den isterningmaskine? 

Der kan være mange grunde til at en isterningmaskine er den bedste investering, mange vælger at købe den i forbindelse med et kommende arrangement eller fest. Her er det en god idé at bruge en isterningmaskine, så i hele festen igennem vil kunne serverer kolde drinks til alle gæsterne ligegyldig hvor mange i er. 

Du behøver dermed ikke at være bekymret for om i nu har købt isterninger nok. Maskinen kan nemlig med fordel stå på bordet eller i et hjørne for sig selv. Vores bedste i test maskiner fylder nemlig ikke særlig meget og kan derfor sagtens stå fremme. 

En isterningmaskine kan godt være en dyr investering, det er derfor vigtigt at det er en maskine man gerne vil bruge mange gange og vil blive glad for i mange år frem. Hvis man hyppigt køber isteringer, vil sådan en maskine dog hurtigt tjene sig selv hjem. 

Dog kan du også finde relativt billige modeller på markedet som kan købes for ned omkring 8-900 kroner. Disse modeller har samme gode funktioner som de dyrere. Hvis du blot har brug for den basale funktion, og kun regner med at bruge din maskine et par gange om året, er en af disse modeller også gode. 

En isterningmaskine er nemlig også en utrolig nem maskine at bruge. Det eneste du skal gøre, er at sætte den i stikket, og så vente op til en halv time, hvor du allerede vil have en masse isterninger klar ved hånden. Det er både nemt og simpelt og så slipper du for at skulle fylde isterningeposer eller bakker op hele tiden og lægge dem i fryseren. Maskinen vil nemlig klare det hele for dig. 

Hvor mange isterninger kan den lave? 

Hvor mange isteringer maskinen kan producere er helt op til hvilken model du vælger at købe. Vores anbefalede bedste i test produkter kan alle producere mange isteringer ad gangen med en hurtig fart. Wilfa modellen kan for eksempel producere helt op til 70 isteringer i minuttet eller 12 kg ren is i døgnet. 

Hos flere af modellerne kan du også indstille størrelsen på isteringerne, om du vil have store eller små. Dette er en god funktion at gå efter, da du derved selv kan styre hvilke slags isterninger som passer til dine drinks. 

Som nævnt kan alle maskinerne producere is meget hurtigt, dette er en fordel, da man ofte står og skal bruge isteringener med det samme. I gennemsnit vil man kunne lave en håndfuld isterninger på helt ned til 15 minutter. Mange maskiner måles på hvor hurtigt de kan producere deres is i timen, andre måles på hvor mange der bliver produceret pr. Cyklus. Hvilket ofte varer fra 15-30 minutter. 

Sådan renser du en isterningmaskine 

Det er en god idé at rense sin isterningmaskine jævnligt, dette er fordi der findes bakterier i vand, og efter lang tids brug kan der derfor opstå bakterier i maskinen. Det kan være svært at se om maskinen, er beskidt indvendig, det vigtigste vil her være at skille den ad, så du kan rense den inden i. En brugsanvisning vil fortælle dig hvordan du skiller maskinen ad og hvordan du bedst vedligeholder de forskellige dele. 

Mange af modellerne består både af bakker og bægre, disse skal også gerne rengøres ofte. Et godt tip til at renøre vandbakken i isteringmaskinen er at lave en mild blanding bestående af 9 dele vand og 1 del citronsaft eller eddike. 

Du kan derefter køre maskinen med blandingen og lave mindst 2 gange isterninger. På den måde kan du opløse eventuelt opbygget kalk. Derefter laver du et par omgange nye isteringer og smider dem ud og til sidst dræner du alt vandet fra beholderen og tørrer den af med en ren klud. Så er du igen klar til at lave nye isterninger med din rene og bedste maskine.

FAQ

Hvilken isterningmaskine er bedst?
Vores bedste anbefalede produkt, er Emerio isterningmaskine da den både er af gog kvalitet og lever op til alle de praktiske funktioner.
Hvorfor skal jeg købe en isterningmaskine?
Du bør købe en isterningmaskine hvis du elsker at drikke iskolde drinks eller hvis du skal holde fest og derfor har brug for en stor mængde is, som ellers ville være meget besværligt at lave selv.
Hvad skal jeg overveje inden købet?
Du bør overveje hvor meget is du gerne vil producere og hvor hurtigt det skal producers. Har du ofte brug for isteringer vil en mere dyr og eksklusiv model være bedst.
Svar

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockchevron-downarrow-rightmenu-circlecross-circle