Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Indisk restaurant København - De bedste smage fra Indien

Er du også vild med indisk mad, og vil du gerne findes den bedste restaurant i København? Der findes et væld af muligheder for en god indisk restaurant, hvor du kan få lov til at smage på de ægte indiske smage og alt det bedste fra Indien.
Af 
 Opdateret d. oktober 11, 2022
Indisk restaurant i København

En indisk restaurant i København kan servere dig alle de gode velkendte smage, du finder i Indien. Dette gælder både tikka masala, butter chicken, samosa, tandoori og meget mere. Hvorfor på glip af den bedste indisk restaurant i København, når den kan findes så tæt på?

Vi har i denne artikel samlet vores bud på den bedste indisk restaurant i København, som både kan give dig alle de gode traditionelle, indiske smage, men som også kan overraske dig med nye smage, du måske ikke har prøvet før - hvem ved, måske finder du din nye livret i det indiske køkken.

Vores anbefaling af indisk restaurant i København

Indisk restaurant København

India Royale

Nordindisk mad tilberedt fra bunden
Autentisk smag
Spis i restaurant eller bestil som take away

Den bedste indiske restaurant i København

I nedenstående finder du en liste over de indiske restauranter, som vi mener, gør det ekstra godt, når det kommer til at tilberede og servere den indiske cuisine i den danske hovedstad. De har alle gode retter og snacks, som du bestemt ikke må gå glip af, og disse vil vi fremhæve ved hver af spisestederne.

Ligesom du kan give dig selv lækkert indisk mad, så kan du også glæde din hund med det lækreste hundefoder, så både du og din hund får god og sund næring.

Mint by India Royale

Hos Minty by India Royale er nok vores bedste bud på en indisk restaurant, der har det hele. De kan servere dig alle former for indisk mad, som du kan forelske dig i på et split sekund. Her har du nemlig mulighed for at sætte tænderne i klassikere som Butter Chicken med basmati ris og naanbrød, nyde varme samoser og afslutte hele oplevelsen med en indisk dessert.

Er du på udkig efter en indisk restaurant i København, der kan lade dig prøve alle de indiske retter igen og igen, uden at du bliver træt af dem, så er dette stedet. Her har de et væld af retter, der alle er baseret på indiske klassikere såvel som mere ukendte juveler, som du bestemt ikke må gå glip af.

Adresse: Vesterbrogade 39, 1620 København V

Besøg India Royale

Du kan også eksperimentere med at lave indisk mad derhjemme i en airfryer eksempelvis. Hos Produkteksperten er vi helt vilde med det, en airfryer kan. På ingen tid kan du tilberede lækre retter og imponere både dine gæster eller dig selv, så du blot skal tænde din robotstøvsuger for rengøring, vaske sengetøj og støve af inden gæsterne kommer. 

ProduktEksperten kan hjælpe med

Hos ProduktEksperten hjælper vi dig med at finde de bedste produkter på markedet. Du kan bl.a. finde guides om det bedste hundefoder, og det er både hvis din hund har glutenallergi, eller har dårlig pels. Det kan reddes ved det rette hundefoder.

Vi har også guides om det bedste sengetøj, det hurtigste segboard og den grundigste robotstøvsuger.

Angivelse af kilder og test

  1. Yelp - se her hvem de bedømmer bedst.
  2. Like A Local Guide har lavet denne anmeldelse her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle