Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Hundeseng - Bedste i test - Lad din firbenede ven sove godt

Skab et roligt område med den bedste hundeseng til din hund, så den har et sted, hvor den kan søge hen og få ro. Får din hund nok og god søvn, vil den, som du, være gladere og trives bedre.
Af 
Opdateret d.maj 25, 2022
bedste hundeseng i test

Med den bedste hundeseng til netop din hund sikrer du, at du får en gladere hund, der trives bedre. Som med mennesker, kan hunde også blive stressede, og har din hund ikke sted, hvor den kan søge hen for at slappe af, kan den blive urolig og stresset.

Få overblikket - hvilken hundeseng er den bedste i test 2022?

Når man begiver sig ud på jagten efter den bedste hundekurv til sin firbenede ven, kan det være svært at finde ud af, hvad man skal vælge. Der findes nemlig både ortopædiske, ergonomisk korrekte, store og små, bløde og mindre bløde og mange andre hundesenge.

Bedst i test hundesenge:

Bedste samlet set: Hunter Gent Hundesofa

Bedste værdi: Fluffy Donut Hundeseng

Bedste multifunktionelle: Mælson Soft Hundekurv

Bedste luksus: Scruffs Chateau Hundeseng

I denne artikel

Denne guide beskriver indledningsvist med detaljer de udvalgte produkter, som vi har udvalgt til at være de bedste hundesenge i test i 2022. Herefter gennemgås de vigtigste emner, som du, som hundejer, skal være opmærksom på, når du køber en hundekurv til din firbenede ven. Lad os komme i gang.

De bedste hundesenge 2022

bedste hundeseng test
Bedste samlet set

Fluffy Donut Hundeseng

Prisklasse: 200 – 600 kr.

Type: Donut hundeseng

Materiale: Polyester 

Funktioner: Aftageligt betræk

Fordele:

Maskinvaskbart betræk
Fås i flere størrelser og farver
Høj komfort

Ulemper:

Samler en del hår
Kan blive beskidt hurtigt
Dyreverdenen sælger hundesenge
Hurtig levering og gode anmeldelser.

Hvorfor er Fluffy Donut Hundeseng god?

Denne donut hundeseng fra Fluffy er den originale plys donut seng, der er et hit inden for hundesenge. Sengen er både super blød, god at ligge i for din hund og mega fluffy - heraf navnet. Donut sengen er bedst i test, fordi den giver din hund komfort i de bløde materialer, og så er den runde opbygning med til at omfavne din hund, så den føler sig tryg.

På undersiden er der skridsikkert materiale, så denne hundeseng ikke suser rundt, når hunden prøver at ligge sig tilrette i den. Det bløde og plyssede betræk kan, ved hjælp af en lynlås, lynes af og komme i vaskemaskinen, når dette er behøvet, ved 30 grader.

Denne donut hundeseng kommer i fire forskellige størrelser så store som små hunde kan få sig et trygt sted at finde ro.

Læs mere om Fluffy Donut Hundeseng her
hunter hundeseng - bedste i test
Bedste samlet set

Hunter Gent Hundesofa

Prisklasse: 499 – 599 kr.

Type: Hundesofa

Materiale: Slidstærkt polyester 

Funktioner: Antibakteriel, slidstærk

Fordele:

Slidstærkt materiale
Antibakteriel
Fås i fere størrelser og farver
Løs bundpude

Ulemper:

Fylder en del både fysisk og æstetisk
coop sælger hundesenge
Levering på 1-2 hverdage. Gratis returnering indenfor 14 dage.

Hvorfor er Hunter Gent Hundesofa god?

Denne hundesofa fra Hunter i modellen Gent har især udmærket sig ved at være ekstremt slidstærkt, smuds- og vandafvisende og have antibakterielle funktioner, der er en fordel, når det kommer til hygiejne og lugt. Denne hundeseng er nemlig den bedste i test, når det kommer til at holde sig frisk, ren og pæn.

Med sin SILVERPLUS og BIONIC FINISH C6 hindrer bakterier i at sætte sig fast og skabe et uhygiejnisk miljø, der skaber lugtgener. Dermed behøver denne hundesofa ikke meget andet end et klud en gang imellem, når din hund har været ude på en gårtur. Ellers er det god muligt at tage betrækket af og vaske det ved 30 grader, hvis dette er behøvet.

På trods af dit slidstærke materiale, så er hundesofaen alligevel dejlig blød og komfortabel at liggge i for din hund, og derfor er dette den bedste hundesofa samlet set, når man både ser på komfort, funktioner og holdbarhed.

Læs mere om Hunter Gent Hundesofa her
foldbar hundeseng
Bedste multifunktionelle

Mælson Soft Hundekurv

Prisklasse: 200 – 600 kr.

Type: Hundekurv

Materiale: Slidstærkt polyester 

Funktioner: Foldbar, udendørs

Fordele:

Foldbar
Fås i flere størrelser
God til udendørs brug
Praktisk og funktionel

Ulemper:

Klodset design
dogshop sælger hundesenge
Levering 1-3 hverdage. God service og gode anmeldelser.

Hvorfor er Mælson Soft Hundekurv god?

Denne hundekurv fra tyske Mælson ser umiddelbart ikke komfortabel ud på grund af sin simple opbygning med stålramme. Dog kan det garanteres, at din hund kommer til at ligge god i denne, da der nemlig er en blød pude i bunden, der holder din hund komfortabel, inde som ude.

Mælson Soft Hundekurv har udmærket sig ved at være den bedste hundeseng i test inden for den multifunktionelle kategori, da senge kan foldes sammen og tages med på camping, jagt, picninc, ferie og meget mere. Da hundekurven er løftet fra jorden undgår din hund at blive kold på grund af jorden, og dermed holde din hund varm og tryg, hvad end den er ude eller inde.

Det er muligt at tage betrækket af og vaske det, men det er også muligt at købe et nyt, hvis der skulle forekomme skader eller slid på hundekurvens stofbetræk.

Læs mere om Mælson Soft Hundekurv her

Hvad skal man kigge efter i den bedste hundeseng?

Form

Alt efter, hvordan din hund bedst sover, er der forskel på, hvilken form den bedste hundeseng har. Er din hund glad for at hygge og rulle sig sammen, så er en donut hundeseng eller en seng med ekstra blødt materiale noget for den. Er din hund derimod glad for at ligge og strække sig og gøre sig lang, så er en større og fladere hundeseng den bedste i test og det bedste valg for din hund.

Materiale

Har du en større og mere grov hund, såsom en husky eller en schæfer, så er slidstærkt polyester det bedste i test, da det kan modstå selv de vildeste bevægelse og grove og skarpe negle. Har du derimod en lille og rolig hund, så kan et blødere materiale, og sågar et fluffy og blødt et af slagsen, sagtens være det idelle valg til din hund og dens hundeseng.

Farve

Det kan være en rigtig god ide at overveje farven på din hundekurv, da de bedste hundeseng i høj grad også afhænger af din hunds vildskab og pelsfarve. Er din hund glad for at grave og nasse sig til, så er en hvid hundekurv måske ikke det bedste i test. Der vil en mørkere farve nok være mere ideel. Har din hun meget lyse hår kan en lysere hundeseng være sagen, så hundehårene ikke ses lige så let og sengen ikke fået et nusset udtryk.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockarrow-rightmenu-circlecross-circle