Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Hundefoder Tyskland – Bør du købe dit foder over grænsen?

forsidebillede

Indholdsfortegnelse

Hvis du er ny i hundeverdenen og ønsker at give din hund kvalitetsbevidst hundefoder, kan dette hurtigt blive en dyr omgang – især hvis din hund har brug for en særlig kost eller er stor i størrelsen. En fordel kan her være at køre forbi grænsen og besøge Tyskland, hvor du kan få dit hundefoder til billigere priser, og som indeholder samme gode kvalitet

Hos de tyske grænsebutikker, kan du sagtens finde meget mere end segboard, sengetøj, robotstøvsuger, chokolade, sodavand på tilbud men også mange forskellige variationer af hundefoder, der er dansk produceret eller som har en dansk varedeklaration. På den måde kan du nemt vurdere, om foderet er af god kvalitet og om det indeholder de nødvendlige ingredienser, så din hund får en afbalanceret og god kost.

Seneste opdatering: 22. november 2023

Vi bruger lang tid på at opdatere vores omkring hundefoder i Tyskland, så du som læser har den mest opdaterede viden, om produkterne. 

I denne opdatering , har vi tilføjet produkterne ZiwiPeak og Orijen.

Bedste hundefodder fra Tyskland

Bedste 100 rene kød: ZiwiPeak

Bedste kvalitet: Orijen

Bedste glutenfri: First Buddy

Vores anbefaling af hundefoder i Tyskland

Ziwi peak barf hundefoder

Ziwi hundefodder

first buddy hundefoder og senior hund

Ziwi hundefodder

bedste hundefoder fra orijen original

Orijen Original

Hvis du er vant til kun at handle i danske butikker, vil du, i Tyskland, sagtens kunne finde mange af de samme varemærker, som du kender hjemmefra, og som din hund måske allerede er vant til at spise. 

Du bør derfor ikke bekymre dig om kun at blive mødt med mærker du ikke kender, så din hund er nødt til at skifte fra et mærke den ellers var glad for. Det kan derfor godt betale sig at købe dit hundefoder i Tyskland.

I denne artikel

Vores guide starter med detaljerede oplysninger om vores valg af de bedste produkter, som kan købes i Tyskland. Disse grænsebutikker byder nemlig på alle typer varer i alt fra segboard til børn, robotstøvsuger og til sengetøj, toiletpapir og en masse snacks. Dog byder de også på hundemad, hvilket vi hjælper dig med at finde hoved og hele i . Lad os komme i gang.

ZiwiPeak hundefodder

Ziwi peak barf hundefoder

Bedste priser og tilbud på Produkt Ziwi hundefoder

Elgiganten

Det skal du vide, før du køber ZiwiPeak

Videnskaben bag ZiwiPeak er 100% rent kød, som naturen havde tænkt det. Deres hundefoder er BARF fodring, hvilket vil sige at det er råfodning bare uden optøning. Her kan du få flere forskellige slags til både hvalpe, voksne og senior hunde og i forskellige smagsvarianter både som tørkost og vådfoder. Derudover kan du få deres pakker i størrelserne 1kg, 5kg og 10kg. Der er derfor god mulighed for at handle meget ind i Tyskland.

Specifikationer

Fordele

Ulemper

Josera Balance

Produktekspertens vurdering

Josera er bæredygtigt foder til alle hunde. Alt hundefoderet bliver fremstillet af kvalitetsråvarer i Tyskland og pakkes kun i miljøvenlig emballage. Du kan få foder, som er tilpasset din hunds livsstadie alt efter om det er hvalp, voksen eller senior hund. Derudover kan du også få foder som er tilpasset din hunds størrelse, og som derfor indeholder forskellige ingredienser og næringsstoffer.

Hvis du er på udkig efter andet end hundefoder i Tyskland, så kan du i mange butikker også finde sjove features til hjemmet i form af en effektiv robotstøvsuger, segboard til dine børn eller dig selv, andet legetøj til din hund og meget mere. Derudover er det også det bedste sted af finde små gaver, som både kan være snacks, sengetøj, lys, duge og alt i denne kategori.

Elgiganten

Orijen original

Det skal du vide, før du køber Orijen

Orijens hundefoder har fået topscorer i at levere kvalitets hundefoder og hvalpefoder. Deres koncept er ret enkelt, nemlig at lave foder, som svarer til det foder som hunde normalt ville jage og indtage i naturen. De får altså kun hundefoder som de biologisk er født til at spise, og som er særligt godt for dem. Deres foder indeholder et højt indhold af proteiner og få kulhydrater.

Elgiganten

First Buddy

Det skal du vide, før du køber First Buddy

First buddy er kvalitetsikret hundefoder og er samtidig 100% glutenfrit. Det er derfor særligt godt til hunde med fordøjelsesproblemer, og eventuelle allergener overfor korn. Deres foder er lavet af gode råvarer med en sammensætning af kød og kulhydrater som alle er 100% fri for GMO.

Elgiganten

ProduktPrisVurdering
Onyx Cookware Airfryer999,-10/10
Philips Avance Collection Airfryer XXL2.499,-9/10
Princess airfryer ovn942,-7/10
Fritel SnackTastic432,-5/10
Cosori Pro1.300,-9/10
OBH Actifry Genius2.949,-7/10

Spar penge ved at købe dit hundefoder i Tyskland

Hvis du bor tæt på grænsen eller holder af at tage på ferie i Tyskland i ny og næ, vil vi helt klart anbefale dig at tjekke udvalget af hundefoder i de forskellige grænsebutikker.

Ligesom så mange andre forbrugsgoder, vil du også opleve at hundefoder er væsentligt billigere i Tyskland end i Danmark. Dette skyldes både stigende danske priser og forskellen i moms.

Selvom transporten til Tyskland selvfølgelig koster i benzin, kan du overvejen at lave nogle udregninger over dine udgifter forbundet med at handle i Tyskland i modsætning med at handle i Danmark.

Hvis du tænker, at det kan betale sig at køre turen over grænsen, er det derfor bare med at komme afsted. Et godt tip, når du endelig befinder dig i Tyskland, er også at handle i større mængder. Ofte kan man ende med at spare en masse penge, hvis man køber de store poser med hundefoder i stedet for de mindre.

På den måde vil man opleve at have foder til en lang periode, og derved spare penge på forbruget af hundefoder i Danmark. Det er dog en god idé at tjekke holdbarheden på de pakker du køber, ofte vil dit foder have en lang holdbarhed, det er dog altid en god idé at være sikker på dette så, så du ikke risikerer at stå inde med en masse foder, som ikke når at blive spist.

Find det bedste foder til din hund

Du vil opleve, at der i Tyskland, findes et stort udvalg af forskellige slags hundefoder. Det kan derfor godt virke uoverskuligt at vælge det rette hundefoder, hvis du er helt ny i hundeverdenen, eller blot ønsker at udskifte dit foder med noget nyt. Heldigvis er der gode råd at hente, når du skal vælge hundefoder i Tyskland. 

Et simpelt trick til at overskue kvaliteten af produktet, er at kigge på varedeklarationen på de forskellige typer af hundefoder. Her vil du nemt og overskueligt kunne se, hvad produktet indeholder af både protein, kulhydrat, fedt og eventuelle tilsætningsstoffer.

Du bør altid sørge for at gå efter hundefoder, som indeholder et højt indhold af protein. Jo mere kød produktet indeholder, jo bedre. Hunde har nemlig brug for meget kød, enten fra and, kylling, laks, lam eller andre. 

Hvis du ser at produktet indeholder fersk kød, betyder dette faktisk at mængden af kød kun svarer til 20% af det samlede indhold i foderet. Resten vil bestå af vand, hvilket fordamper under produktet. Ofte vil denne type foder være billigere, vi vil dog ikke anbefale dette, da din hund måske vil opleve at vælge de nødvendige proteiner. 

Du kan også vælge at købe hundefoder, der indeholder kødmel. Dette betyder at kødet er tørret med det formål at fjerne vandet. Du kan også være opmærksom på, at protein også er at finde i foderet i form af hvedegluten eller majsgluten, her vil du kunne finde tilsætningsstoffer som er med for at kompensere for de vitaminer og mineraler, som mangler fra kødet. Hvis din hund er overfølsom overfor former for korn eller gluten, bør du derfor gå efter foder som er 100% kornfrit, og derfor består hovedsageligt af kød. 

Dette skal du holde øje med, hvis du ønsker hundefoder af høj kvalitet: 

 • Højt indhold af protein, helst fra kød 
 • God og udførlig varedeklaration
 • Kødtyper og udskæringer er oplyst 
 • Ingen kunstige tilsætningsstoffer er anvendt 

Hvilken type hundefoder skal jeg vælge?

Hvis du kører til Tyskland for at finde noget af det bedste hundefoder billigt, så er det selvfølgelig også vigtigt, at du finder den type hundefoder, der passer bedst til lige netop din hund. 

Har din hund allergi? 

En del hunde udvikler allergi i løbet af deres levetid, hvilket mange mennesker også gør. Dette kan skyldes ingredienser i maden, og hvis din hund har allergi er det vigtigt, at den får allergivenlig hundefoder. 

Hvis du er i tvivl om, om din hund har allergi, så bør du holde øje med, om din hund eksempelvis har rødme på øreklapper, ved poter i lysken eller inde ved armhuler. Derudover skal du være opmærksom på opkast, diarré, hævede øjenlåg og nysen. 

Det er vigtigt, at du tænker over at vælge hundefod af god kvalitet – også når du handler billig hundefoder i Tyskland, for dette kan have en stor betydning for din hunds velbefindende. 

Læs også vores kornfrit hundefoder guide her.

Hvis du ikke er klar på, eller har tid til at tage hele vejen til Tyskland for at købe dit hundefoder, så kan du også handle det online i webshops. Du kan både her på denne side udforske dine online muligheder, eller dykke ned i vores univers af anbefalinger til hundehoder. Du kan derudover på ProduktEksperten og finde endnu mere om alt fra en kommende robotstøvsuger, et hurtigt men sikkert segboard, eksklusivt sengetøj.

Se relaterede artikler til hundefoder

Læs vores guide om det bedste hundefoder.

Har din hund allergi eller andet? Så læs med her:

Er du efter hundefoder på til en skarp pris? Så læs med her:

Af gode mærker af hundefoder, kan følgende nævnes:

 • Acana
 • Pedigree
 • Eukanuba
 • Arion
 • Olivers
 • Royal Canin
 • Essential Foods

Angivelse af kilder

 

Lorem ipsum dolor sit amet?​

Angivelse af kilder og test

 1. Kilde 1
 2. Kilde 2
 3. Kilde 3
 4. Kilde 4
Scroll to Top