Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Bedste halvhøj seng i test - Skab overblik over muligheder

bedste halv hoej seng

Leder du efter en halvhøj seng til børneværelset, men kan ikke få overblik over dine muligheder og alle de forskellige produkter, så hjælper vi dig hos Produkteksperten. Vi har samlet en guide over diverse produkter, så du kan finde din helt rette og bedste halvhøj seng for dig. 

Det kan være at du drømmer om en halvhøj seng med rutsjebane, et forhæng eller et helt andet behov. Der er masser af modeller og typer, og vi har samlet lidt forskellige som er de bedste i test.

Vi er til for at inspirere dig til udvælgelsen af din næste halvhøj seng, så du kan få god plads til til alle dine ting på værelset. Folk køber ofte en halvhøj seng til børneværelset, når pladsen er knap, og hvor der ønskes mere plads til opbevaring, plads og leg. 

Få flere kvadratmeter på værelset, når du hæver sengen fra gulvet og skaber rum under. Det er forskelligt, hvad folk har behov for og hvilke præferencer man har til sengen.

Når vi vurderer de forskellige vindere i test, ser vi på følgende faktorer, som gør netop den specifikke halvhøje seng til den bedste:

  • Pladsen under sengen
  • Fleksibilitet
  • Diverse funktioner og muligheder
Oliver-wood-halvhoej-seng

Oliver Furniture Wood

Specifikationer

Mål: 214*97*128
Smukt dansk design
Produceres i Europa
Materialer af kvalitet 

Det skal du vide, før du køber  Oliver Furniture Wood

Vores første anbefaling er denne seng fra Oliver Furniture Wood, og deres version af en halvhøj seng med forhæng. Den er smart, da børnene har mulighed for at lave en hule under sengen, og gemme sig.

Denne bedste halvhøj seng er vurderet godt i en test fra Lirumlarumleg.dk, og de elsker generelt dette brand, som producerer og skaber flotte, unikke og stilrene senge til børn. Du kan derfor bruge denne seng, hvis du går op i, at dit børneværelse gerne skal være både funktionelt og æstetisk rart at være i. 

Kvaliteten er her i top, da der har været stort fokus på de rette materialer. Sengen er opbygget i eg og forhæng kan bestilles som ekstra, men separat. Disse forhæng er klassiske og enkle og ofte i dejligt holdbart og smukt tekstil. 

Denne halvhøj seng giver god plads under sengen, så dit barn får god mulighed for leg og hygge. Fohæng er som sagt et tilvalg, men det skaber den ekstra hyggelige stemning, hvor barnet virkelig kan lukke sig ind i sin egen verden under sengen.

Det bedste er, at det er 100% dansk design og produceres i Europa. Sengen er lavet hvidolieret eg og birketræ. Den har en passende længde på 214 cm og højde på 128 cm., hvilket gør, at den passer ind i de lidt mindre værelser.

En halvhøj seng fra Oliver Furniture Wood ligger grundet den gode kvalitet også i den dyre ende af skalaen. Men du betaler også for den bedste kvaliteten. Den vinder klart test på kvalitet og udseende.

seng med rutsjebane

Hoppekids Basic - Halvhøj seng med rutsjebane

Hoppekids Basic

Specifikationer

Fås i 3 forskellige størrelser
Fleksibel i plavering af rutsjebane
Mulighed for forhæng
God pris

Det skal du vide, før du køber Hoppekids Basic - Halvhøj seng med rutsjebane

Flere steder har denne halvhøj seng fået gode anmeldelser og kommentarer med på vejen i sine test. Denne seng kan fåes med rutsjebane, som er genialt til en børne- eller juniorseng eller blot børn i lidt ældre klasse. 

Den er ikke velegnet til de helt små, da halvhøj seng med rutsjebane skal benyttes med overblik, og mindre børn kan falde ned af rutsjebanen, men for de større børn er det hyggeligt input til sengen, og de kan benytte det som lille forlystelse på eget værelse.

Sengen er nem at rykke rundt med, og giver rigtig god plads under sengen til både opbevaring og andre aktiviteter. Det er muligt at tilkøbe så du får en halvhøj seng med forhæng, da forhæng købes separat. 

Denne seng er svanemærket, og du er derfor sikret den bedste og sikreste seng for dine børn eller dit barn - en masse gode sundheds test. Det gør, at den overholder alle regler i EU, så du med sikkerhed trygt kan lade dine børn lege med denne seng på værelset. 

En halvhøj seng med rutsjebane er et godt stykke legetøj for barnet, så det på de dage med dårligt vejr, kan lege indendørs men fortsat rutsje selv eller med legekammerater. Modellen er fleksibel, da rutsjebanen kan placeres både i højre og venstre side.

Der kan til denne Basic model købes mange separate ting til sengen, som giver dig mere, og den bedste, fleksibilitet. Du kan derudover dele sengen op, så den kan laves om til en lav seng, hvis behovet opstår. Derudover kan denne seng købes til en meget rimelig pris i middelklassen. 

Flexa Basic - Halvhøj seng

Specifikationer

Mål: 106*210*118
Stabilt design
Kan omrokeres til normal seng

Dette velkendte mærke Flexa kan du få mange steder i hele Europa, og det er måske ikke første gang at du støder på det. Flexa har eksisteret siden 1972, og har muliggjort smart kombinationer med smukt skandinavisk design og kvalitet og sikkerhed i topklasse.

Denne model på en juniorseng, som er halvhøj, hedder Thuka Nordic og er produceret af Flexa. Den fås ofte til en rigtig skarp pris til den gode kvalitet. Du kan til denne seng købe man ekstradele, som kan gøre oplevelsen af denne bedste halvhøj seng endnu bedre. 

Det er netop muligheder som tilkøb af udtræksbord, specialmadrasser og meget mere. Det giver dig derfor meget mere end blot ekstra opbevaring og legeplads under sengen.

Denne halvhøj seng har været igennem test, så den også sikrer at du som forælder også kan kravle op i sengen med ro i maven. Den er fleksibel og du kan placere stigen i den ende, der passer ind i dit rum og børneværelse hjemme.

Modellen er lavet i hvidlakeret fyrretræ og har mål i den mindre ende, hvilket gør den nem at placere, da den ikke fylder meget. Denne halvhøj seng fra Flexa kan omrokeres til at blive en normal seng i normale mål og størrelse. 

Flexa er et af de bedste og mest kendte mærker for juniorsenge og har bestået en masse gode test, også fået gode anmeldelser med på vejen.

Luksus seng

Hoppekids Premium - Luksus halvhøj seng

Specifikationer

Fleksibel i størrelse
Sikkerhed med få trin
Mulighed for køjeseng
Svanemærket

Her har vi en seng som er smart og sikker på samme tid. Denne halvhøj seng fra Hoppekids er udrustet med blot få trin, som gør den mere børnevenlig. Det gør at sengen hverken er for høj eller trappen for stejl, og du kan være tryg ved dine børn inde på værelset.

En halvhøj seng fra Hoppekids som denne er god til en masse forskellige ting. Den giver, som andre, både plads til opbevaring og leg under sengen, men den giver også mulighed for en ekstra seng under.

Derudover kan du tilkøbe forhæng, så en halvhøj seng som denne kan danne rammerne om en rigtig hyggelig hule eller bolig under sengen for dit barn. Du kan nemt pynte denne seng op udvendigt såvel som indvendigt med hyggelige små elementer som lys, plakater, puder og dyner.

Den fås i de to bedste størrelser: 70*160 cm og 90*200, så både de små og mellemstore børn kan benytte den. Den er simpel af udseende, og den er derfor nem at gøre personlig og hyggelig på jeres helt egen bedste vis. Lad dine børn tage en test med den, de vil elske det.

Denne halvhøj seng fra Hoppekids er svanemærket, som resten af Premium serien. Derudover har de gjort deres bedste for miljøet og overfladen er derfor miljøvenligt, vandbaseret lak uden kemikalier og skadelige stoffer.

halvhøj seng

Villads - Halvhøj seng med god opbevaringsplads

Specifikationer

Simpelt og klassisk design
Nem at samle
Stor plads til opbevaring

Denne seng er god i test og bliver ofte listet som et populært produkt hos flere forhandlere. Forbrugerne kan lide den, og med god grund. Denne seng er en af de bedste helt simple, minimalistiske senge, hvor stilen er holdt i et dansk, skandinavisk design. 

Denne halvhøj seng har ikke en rutsjebane, men dine børn kan stadig slippe fantasien løs, da denne seng giver masser af muligheder for plads til huler, leg og det at boltre sig. Da designet er simpelt er den derfor også god til både piger og drenge - hvilket også fremhæves i test. 

Den har lidt større mål og bevæger sig på 106*207 cm., hvorfor den er til de lidt større børn. Denne model på en halvhøj seng fra Villads er lidt dyrere end normalen, men er i rigtig god kvalitet og du vil ikke fortryde dette bedste køb - lad dine børn tage en test.

Denne seng forhandles tit hos Ilva, hvor du også finder et hav af andre modeller og designs. Så om du ikke finder en halvhøj seng fra Villads, så er der mange andre muligheder for at finde en helt rette børneseng herfra.

Den skaber god plads, og du kan nemt stille en hel kommode ind under sengen, så dit barn har plads til en masse legetøj, tøj, farver og andre nips ting. 

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle