Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Artiklens dato er et udtryk for opdateringsdatoen. Artiklerne inkluderer blandt andet produkter fra partnerskaber.

Elevationsseng bedste i test - Overbliksguide 2022

Produkteksperten
Senest opdateret d.maj 12, 2022
halvandenmands seng

Der kan være mange grunde til at det rette valg for dig i dit soveværelse er en halvanden mands seng. Det kan både være at den passer bedre ind i indretningen, at du ikke har behov for meget plads at sove på, at den fylder væsentligt mindre eller en masse andre grunde. 

Vi elsker også en god halvanden mands seng, men det kan være svært at finde den helt rigtige efter dine mål og ønsker. Vi giver dig en hånd med på vejen og giver dig et overblik over forskellige produkter, så du har grundlag for at finde den rette. 

Men lad os starte med hurtigt at definere halvanden mands seng mål, som de typsik eller ofte er. En sådan seng har typisk en størrelse og mål der hedder: 140*200 cm. Men det kan variere en lille smule alt efter modellen. 

Denne seng er en mellemting mellem en enkeltmands seng og en dobbeltseng. Vi hjælper dig med at finde de bedste senge i disse størrelser, og vi vurderer forskellige test og produkter ud fra:

Det er forskelligt, hvad folk søger efter i en seng, og hvor meget man er villig til at betale. Der er mange forskellige modeller og i mange forskellige prisklasser og tilegnet forskellige behov, ønsker og mål. 

 • Kvalitet af madras - komfort
 • Pris
 • Typen
 • Holdbarhed

Vores bedste anbefalinger af halvanden mands seng på markedet

Der er et utal af modeller og produkter, og vi har blot samlet et udsnit af det. Vi kan også varmt anbefale at bestille din halvanden mands seng online og få den fragtet hjem til dig, da det ofte er en tung sag at bære rundt på, og som du skal have en trailer for at afhente.

Sådan anmelder vi produkter

Hos ProduktEksperten er vi eksperter i at teste produkter for dig. Vi undersøger og researcher nøje specifikke produkter, så du ikke behøver gøre det, og det kan være en stor fordel, når du skal investere i et nyt produkt. 

Vi har for øje at udvælge de bedste produkter, og vi ønsker at gøre det nemt for dig at træffe det rette valg baseret på grundlag af research. Du kan som regel finde produkterne, som vi anbefaler, hos vores partnere, og vores test af produkterne er foretaget af subjektive og kompetente kollegaer. 

Vi vurderer produktet ud fra:

Forhandlerens beskrivelse og omdømme 
Andre tests af produktet 
Forbrugernes anmeldelser 
Produktets specifikke egenskaber
halvandenmands seng

#1 Nordic Dream Ragna Fjord

Bedste kvalitet og med god støtte til kroppen. God elevationsseng.

Læs mere 

Nordic Dream Ragna Fjord

Vores anbefaling
Æstetisk, elegant skandinavisk design
Elevationsseng
OEKO TEX-certificeret - allergivenlig
25 års garanti
halvandenmands seng

Se priser på Nordic Dream Ragna Fjord her

halvanden mands seng
23.995 kr. 
Til butik

Det skal du vide, før du køber en Nordic Dream Ragna Fjord

Du er med denne halvanden mands seng sikret den bedst kvalitet og med rigtig god støtte til kroppen. Denne model er en elevationsseng, som derfor kan justeres i ryglæn og fodende, så du både kan ligge vandret men også, hvor de hoved er hævet.

Denne halvanden mands seng har gode mål på 140*200 cm., men hvor den også er hævet godt over gulvet, så du har rig mulighed for opbevaring under sengen. Benene har ved denne seng en standard højde på 20 cm.

Da denne seng er af allerhøjeste kvalitet ligger den ligeledes også i den dyre ende af prisskalaen. Men det er fortjent, og man betaler i dette tilfælde også for kvalitet. Denne brand er blandt de aller bedste i test og som kvalitets brand, både fordi deres brand er klassisk med smukt design, men samtidig også med robust materiale.

Da dette er en halvanden mands seng med elevations og ikke en kontinentalseng kan du bevæge lamellerne under sengen og placere dem, som du lyster. Rammen er af svensk fyrretræ og alle materialer er i denne model OEKO tex certificeret og anerkendt i test.

På denne seng får du ofte 25 års garanti, hvilket også indikerer at det er af bedste kvalitet. Topmadrassen er lavet af ErgoFlex skum som har mange gode komfort egenskaber - godt luftcirkulation, har både en blød og fast side.

Northland Signatur Delux Box

Denne halvanden mands seng er i høj kvaltitet og er en af de bedste, hvis du er til en solid pg robust seng, hvad angår topmadras og boksmadras. For at skabe den helt rette komfort har Northland været opmærksom på at lægge flere lag af fjedre.

Hvis du har stort fokus på komfort og det at lægge ergonomisk korrekt, så er denne seng en af de bedste på markedet, i hvert fald helt overordnet senge fra Northland. Det er både til en god pris i forhold til kvaliteten. Ofte kan rigtig gode senge nemlig være enormt dyre.

Denne halvanden mands seng har ben med en højde på 19 cm. og du har derfor god mulighed for opbevaring under sengen. Denne seng er derudover også et flot interiør i sig selv, da den har de smukkeste former og enkle udtryk.

Signatur Delux modellen fra Northland er danskproduceret og skabt med produkter, som er OEKO TEX certificeret, som gør at den er fremstillet i produkter som ikke indeholder skadelige kemikalier. 

Denne halvanden mands seng har mål på  140*200 cm. som en god standard størrrelse. Hvis dit mål og ønske er at være på jagt efter en god og billig seng, så er det værd at holde godt øje her på siden efter denne halvanden mands seng fra Northland på tilbud. Der er ofte gode rabatter at hente.

Topmadrassen er af latex, og den bliver derfor åndbar og den bedste til at ventilere og den leder din varme fra kroppen væk. Efter en eventuel test kan du også bytte madrassen ud med en varmere med Wonderpur-skum, som modsat holder på varmen.

 • Dansk kvalitet med OEKO TEX certificering
 • God til prisen
 • Dobbelt lag fjedre med Bonell-fjedre og pocketfjedre
 • 5 komfortzoner

MasterBed Standard Air40 Elevation

Er du på jagt efter en rigtig rigtig god halvanden mands seng i høj kvalitet, og du gerne vil betale lidt for det, så findes der denne seng fra MasterBed, som har justerbare lameller og elevation. 

Den har en springmadras og selvom det er en elevationsseng, så er den støjsvag men med en kraftig Linak-motor. Denne halvanden mands seng mål er også på de velkendte standard mål med 140*200 cm.

Denne seng er både tempeaturrelgulerende og allergivenlig. Derudover er den produceret således, at den giver optimal støtte til krop og rygsøjle, og du er sikret den bedste komfort. Mange test vurderer dens komfort højt, og derfor anbefaler vi den også gerne. 

Det smarte ved denne halvanden mands seng er ligeledes at du kan tage betrækket af og vaske det ved 60 grader, så du snildt kan holde den ren og have den bedste hygiejne. Det gør også modellen fra MasterBed attraktiv. 

Denne seng har App styring, som gør den brugervenlig og nem at håndtere. Den moderne elevationsseng fra MasterBed hamler derfor op med de fleste senge. Sengen er produceret i gode materialer, som gør den holbar og robust. 

Hvis du elsker de små detaljer, så har denne halvanden mands seng også lys under sengen, så når du skal ud om natten behøver du ikke tænde den lille nattelampe og forstyrre sidemakkeren. 

Du får med denne seng også to madrasser, hvilket bestemt øger komforten til den aller bedste. Du kan vende springmadrassen alt efter den type søvn du ønsker at have. Madrassen er ligeledes udstyret med 5 komfortzoner - hvor den her trykaflaster din krop.

 • Stærk motor på elevationsseng
 • Allergivenlig topmadras
 • 5 komfortzoner
 • Lys under sengen
 • App styring

Nordic dream Solveig Fjäll

Hvis du ikke er til elevationssenge, men en ganske normal kontinentalsseng, så er denne halvanden mands seng og model fra Nordic Dream et af de bedste bud. 

Igen er vi nødt til at anbefale dig en seng fra Nordic Dream, da de virkelig er dygtige til at producere senge. Flere af deres kollektioner får gode anmeldelser og vinder i test. Denne Solveig Fjäll kollektion er også en meget funktion men utroligt smuk og æstetisk model. 

Den eksklusive halvanden mands seng har mål på de typisk 140*200 cm., og kan fås med ben i både 12 og 20 cm. Det giver dig mulighed for selv at vælge om du ønsker en hævet seng eller lav. Det kan være relevant med 20 cm. hvis man ønsker opbevaringsplads under.

Du kan vælge disse ben til sengen i flere forskellige farver og materialer, og du kan på den måde designe dit eget fulde udtryk med sengen. Det skal pointeres at denne seng i forvejen er af rimelig stor højde, da den har 3 madrasser, som har til formål at sikre din krop den helt rette komfort.

Modellen kommer i et meget smukt, moderne design, som i sig selv er et smukt indspark til indretningen. Hvis dine mål derfor er, at den skal passe ind i indretningen, så er dette en af de bedste senge. 

Denne halvanden mands seng er skabt med de bedste produkter og derfor med allergivenlige tekstiler med OEKO TEX-certificeret tekstil. Du får med denne seng 25 års garanti - både på ramme og fjedrebund.

Denne model fra Nordic ligger ikke i den dyre ende og du kan tit finde den her på siden til en god pris, hvis du er ude på at spare lidt penge. Men du får et rigtig godt produkt til prisen.

 • 3 madrasser
 • Moderne klassisk design
 • Dansk produceret
 • Allergivenlig materiale - OEKO TEX-certificering

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 6

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

halvandenmands seng

Nordic Dream Ragna Fjord - kvalitetseng. Godt køb for pengene.

Gå til forhandler
Logo