Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Bedste hårtørrer test - Find din næste føntørrer på tilbud

Er du på jagt efter den bedste hårtørrer i test? Så er du heldigvis havnet det rette sted. Her hos ProduktEksperten har vi nemlig sat os for at teste, hvilken føntørrer du bør investere i.
Af 
 Opdateret d. august 19, 2022

Er du også træt af, at stå på badeværelset i lang tid for at få tørret håret helt ind til bunden med en hårtørrer? Vi har testet hvilken føntørrer med diffuser og uden, der klarer sig bedst i test for 2022.

Vores anbefalinger

GHD Air Classic

2 niveauer
Ergonomisk design
Kort tørretid
Remington haartoerrer D3190

Remington Hårtørrer D3190

Fås med diffuser
3 varmeindstillinger
1.8 meter ledning
Babyliss Haartoerrer Pro Digital

Babyliss Hårtørrer Pro Digital

Luftstrøm op til 208 km/t
Diffuser til krøllet hår
Turboeffekt

Vi kender nok alle følelsen. Man træder ud af badet på en travl morgen, og man vil egentlig bare gerne have håret tørt og lækkert på et par minutter. Men hvilken føntørrer klarer denne opgave bedst? Vi har taget et kig på de bedste modeller fra blandt andet Dyson, GHD, Remington og Babyliss.

Hvad er så den bedste hårtørrer i 2022?

Vores førstevalg er GHD Air Classic modellen, som helt klart er et af de bedste produkter til prisen. Den har en kraftfuld motor, og derudover har den en 3 meter lang ledning, så du altid kan nå en stikkontakt og har god bevægelsesfrihed, mens du tørrer håret.

I denne artikel

Vores guide starter med detaljerede oplysninger om vores valg af de bedste føntørrere på markedet, og derefter dækker vi nogle af de emner og overvejelser, som du bør have in mente, inden du kaster dig ud i et køb. Læs med nedenfor, og bliv klogere på, hvorfor de enkelte modeller kan noget helt særligt.

Bedste hårtørrer i test 2022

Den bedste samlet set

GHD Air Classic

Ghd logo

Prisklasse: 850 - 1.400 kr.

Type: Hårtørrer

Watt: 2100

Farve: Sort

Fordele:

2 niveauer for både temperatur og blæsestyrke
Ergonomisk design
Kort tørretid

Detaljer:

Cool-shot funktion
3 meter lang ledning
nicehair logo
4,7 stjerner på Trustpilot
Gratis fragt ved køb over 399 kr.
God service

Det skal du vide, før du køber GHD Air Classic

Se produkt

Denne hårtørrer fra GHD klarer sig som den bedste i vores test, da det er en enestående føntørrer i et stilet design. Du får med denne model en kraftfuld motor, som tørrer dit hår på kort tid, hvilket er praktisk på de travle morgener. 

Denne GHD føntørre kan desuden indstilles i 2 niveauer for både temperatur og blæsestyrken, og så skal det også siges, at den har en cool-shot funktion, der kan hjælpe dig med stylingen af håret. 

Med en avanceret ION-teknologi kan kruset og flyvsk hår også minimeres, og du sikres med denne føntørrer det bedste resultatet af lækkert, blødt og glansfuldt hår.


Læs mere om produktet her
Remington haartoerrer D3190
Den bedste pris

Remington Hårtørrer D3190

remington-logo

Prisklasse: 200 - 420 kr.

Type: Hårtørrer

Watt: 2200

Farve: Lilla

Fordele:

Fås med diffuser
3 varmeindstillinger
Krog til ophæng

Detaljer:

1.8 meter ledning
2 hastighedsindstillinger
620 gram
Gode anmeldelser 
God service

Det skal du vide, før du køber en Remington Hårtørrer D3190

Se produkt

Denne Remington føntørrer D3190 er et fantastisk produkt til prisen, og derfor er den også kåret som den føntørre i test til den bedste pris her hos ProduktEksperten. Du får 3 forskellige varmeindstillinger, 2 hastighedsindstillinger og derudover vejer denne føntørrer blot omtrent 600 g.

Du får et glansfuldt og lækkert look, og med 2200 watt og ioner der blødgør dit hår, kan du skabe krusfrie resultater. En anden smart feature er en krog til ophæng, som gør dette produkt nemt at placere på væggen.


Læs mere om produktet her
BRAUN Sort Hårtørrer HD 730
Den bedste værdi

Braun Hårtørrer Satin Hair 7 HD730

Prisklasse: 250 - 700 kr.

Type: Hårtørrer

Watt: 2200

Farve: Sort/sølv

Fordele:

6 forskellige indstillinger
Designet til uskadelig tørring
Fås med diffuser

Detaljer:

2 meter ledning
Knap til kold luft
Gode anmeldelser 
God service

Det skal du vide, før du køber en Braun Hårtørrer Satin Hair 7 HD730

Se produkt

Denne Braun Satin Hair 7 HD730 er den oplagte model til dig, der ønsker dig den bedste værdi for pengene. Du får her en føntørrer med 6 forskellige indstillinger samt en knap til kold luft, så du kan style håret på bedste vis.

Denne model har også en krog til ophæng, og derudover er modellen fra Braun designet til uskadelig tørring, hvilket er en fordel, hvis du ønsker dig sundt hår med en fin glans. Det skal desuden også nævnes denne føntørre har en 2 meter lang ledning, hvilket også er en fordel, når du gerne vil kunne bevæge dig frit for at få den bedste tørring.


Læs mere om produktet her
Babyliss Haartoerrer Pro Digital
Den bedste luksus

Babyliss Hårtørrer Pro Digital

Prisklasse: 750- 1050 kr.

Type: Hårtørrer

Watt: 2200

Farve: Sølv

Fordele:

4 forskellige temperaturindstillinger
Kold funktion
Luftstrøm op til 208 km/t
Diffuser til krøllet hår

Detaljer:

Turboeffekt
2 luftstrømsmundstykker
Gode anmeldelser 
God service

Det skal du vide, før du køber en Babyliss Hårtørrer Pro Digital

Se produkt

Med denne Babyliss får du et lækkert luksusprodukt, der har mange forskellige funktioner til en god pris. Dette produkt har en digital motor, der producerer en luftstrøm på helt op til 208 km/t, og derudover kan du vælge mellem fire temperaturindstillinger. Det skal også siges, at det er en føntørrer med diffuser, hvilket er optimalt til dig med kruset eller krøllet hår.

Denne føntørrer har en turboeffekt, og der medfølger to mundstykker, som giver dig mulighed for at kontrollere luftstrømmen præcist.


Læs mere om produktet her

Hvad bør du tænke over?

Inden købet af en ny hårtørre er der flere forskellige ting, som du bør overveje. Man kan få mange forskellige slags føntørrere, og nogle modeller har måske lige netop den funktion, som du har brug for, mens andre har nogle ekstra funktioner, som det slet ikke er sikkert, at du har brug for.

Størrelsen

Først og fremmest er der størrelsen. Ønsker du at kunne pakke din føntørrer væk, men har du ikke meget plads at gøre godt med, så bør du overveje en model, der kan foldes sammen.
Dette er også meget praktisk, hvis du regner med at ville have din føntørre med ud og rejse. En lille hårtørrer kan pakkes ned i kufferten, og du kan dermed medbringe den på adskillige solferier eller weekendture.

Prisen

Prisen har selvfølelig altid en betydning, når man køber et nyt produkt. Indimellem fås nogle af de bedste hårtørrere på tilbud, og det er derfor bare om at holde øje med modellerne her i vores test, hvis du ønsker at spare penge på et særligt godt tilbud.
Du bør selvfølgelig også tænke over, hvor meget du får brugt en hårtørre, for hvis du ikke regner med at bruge den ofte, så givet det ikke mening at lægge det helt store beløb på netop denne post. Dog skal det siges, at kvalitet og pris ofte hænger sammen, og derfor kan det indimellem betale sig at give lidt ekstra for en føntørrer, der fungerer i flere år.

Funktioner og features

Det er som sagt forskelligt hvilke features og funktioner de forskellige modeller fås med. Hvis du gerne vil kunne justere temperaturen og ønsker en hårtørrer, der også kan blæse kold luft under styling, så bør du selvfølgelig også holde øje med dette.

Derudover kan det være relevant at tjekke op på, hvor lang ledning den enkelte model har. Dette har nemlig betydning for bevægeligheden, og hvis du har et spejl langt væk fra en stikkontakt, så har du nok brug for en længere ledning, hvilket eksempelvis vores testvinder fra GHD har.

haartoerrer

Beskyt dit hår mod varmen

Når du føntørrer dit hår med en hårtørrer, vil håret blive udsat for meget varme, og på trods af, at du får fingrene i en af de bedste modeller, så er det altid en god idé at beskytte håret mod varmen, så det ikke tager skade i længden.

Ligemeget hvor ofte du krøller, føntørrer eller glatter dit hår, så kan det være en rigtig god idé at bruge varmebeskyttelse, da du ellers risikerer slidte spidser og hår uden glans.

Jo mere du passer på din hår, jo mere sjældent får du brug for en klipning, så det kan altså godt betale sig i sidste ende.

Ifølge Matas er en af de største fejl hos forbrugerne, at der ikke anvendes en heat protector, som netop beskytter håret mod varmen. Du kan både få varmebeskyttende produkter som spray og creme, og det ene er lige så godt, som det andet.

Det varmebeskyttende produkt lægger en hinde på håret, sådan at en direkte kontakt forhindres, hvilket er nødvendigt for at undgå skadet hår grundt varme fra en hårtørre.

Virker det varmebeskyttende produkt mod en hårtørrer?

Der er mange personer, der har det med at være skeptiske overfor varmebeskyttelse, fordi mange blot tror, at det er forhandlernes måde at tjene flere penge på. Dog kan du forsøge at blæse varm luft på håndryggen med din føntørrer.

Du vil nok hurtigt opleve, at dette bliver varmt for huden. Dernæst kan du spraye eller smøre det varmebeskyttende produkt på håndryggen og forsøge at gøre det samme igen. Her vil du formentligt opleve, at der er en forskel at mærke, hvilket netop er det beskyttende produkt, der virker mod varmen.

Her hos ProduktEksperten anbefaler vi i hvert fald, at du forsøger at passe godt på dit hår, så det tager mindst muligt skade af din hårtørrer, og du kan jo altid holde øje med de gode tilbud.

Overblik over tidligere anbefalede brands

Få overblik over de bedste hårtørrer på markedet med ProduktEksperten, vi sørger for at finde de produkter, som viser bedst i test, og hvor du får mest for pengene. Når det gælder produkter inden for føntørrer, som respekterer den hårtype man har, er det vigtigt, fordi man ikke vil ødelægger hårstrukturen eller beskadige håret.

På markedet er der en del produkter inden for det bedste i hårpleje, men hvis ikke man vælger den hårtørrer, som gør sig bedst inden for ens egen hårttype, kan man risikere at ødelægge sit hår eller ende op med et sjusket look.

Dyson supersonic

Du kender sikkert allerede til Dyson hårtørrer, som har et hold på markedet som aldrig før, men det er der god grund til. For Dyson supersonic formår at holde temperaturen under kontrol, så den ikke overopheder. Derudover tørrer den håret hurtigt og er meget let at have med rundt.

Denne model fra Dyson er dog også et af de dyreste produkter på markedet, men det er der god grund for, da det er den bedste hårtørrer du kan få. Denne føntørrer tester nemlig både god til krøllet eller bølget hår, ligesom den også fungerer perfekt i beskadiget eller fint hår. Teknologien i denne er nemlig selv styrende.

Remington Hydraluxe pro

Du skal vælge denne hårtørre, hvis du har brug for det bedste alsidige produkt til billige penge. Den kommer med forskelligt tilbehør, så man kan have glæde af den med glat, krøllet eller bølget hår, så man hver dag kan lave den perfekte blow dry.

Revlon Salon One step

Den bedste til alle hårtyper, som gør det med bravur i test. Selvom det ikke er din gængse eller normale føntørre, revolutionerer dette produkt fra Revlon markedet. Det er fordi den både fungerer rigtig godt til krøller samtidig med, at den er god til tykt hår, så det beholder dets glans.

Björn Axen AC 200

Denne næsten vægtløse hårtørrer gør det også brilliant i vores test, og den er produceret af et svensk frisør salon mærke, så den burde også være en af de bedste, der findes på markedet. I denne er det især dens kolde indstillinger, som gør sig bemærkede på redaktionen, så man får det helt rigtige finish.

Inspiration til dit næste bedste hårtørrer køb

Har du nogle produkter vi skal teste eller andre ideer til, hvad der kunne være godt at vide? Så har du mulighed for at kontakte os. Du kan også læse mere om vores test af øreringe, og hvilke produkter som klarede sig bedst her. 

Hos ProduktEksperten har vi fingeren på pulsen og tester produkter, som er værd for dig at vide, om du skal investere i. Det gælder alt fra elektronik til arrangementer og alt derimellem. Vores guides er altid gratis, og du har mulighed for, at danne dig et hurtigt overblik over det bedste her på siden.

Angivelse af kilder og test

  1. Techradar - se kilden her
  2. Se Forbes.com svar på bedste hårtørrer her

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 3 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockarrow-rightmenu-circlecross-circle