Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Gazelle elcykel - spar penge og find den på tilbud

Hvem vil ikke gerne hurtigt frem på cykel - både op af bakke og i modvind. Det kan en elcykel hjælpe dig med. Vi hjælper dig med at finde den bedste Gazelle elcykel på markedet.
Af 
Peter Rasmussen. 
Opdateret d.maj 23, 2022
bedste Gazelle elcykel

En elcykel fra Gazelle er en god, robust og stærk cykel, som er populær hos de fleste. En el cykel generelt er blevet et populært produkt generelt, og flere og flere køber dette transportmiddel. Vil du også gerne blive ejer af en uden det bliver for dyrt - hold øje med tilbud.

En Gazelle elcykel - hvordan finder jeg den rette?

Det kan være svært at vide, hvilken Gazelle elcykel, som er bedst for dig. Derfor har du os. Vi har lavet en samling af “bedste i test”, som vurderer både pris, tilbud, produkt og kvalitet nøje.

Fremhævede - den bedste elcykel

Bedste til lange distancer: Gazelle Arroyo C70+ HMB 2020 Dame

Bedste batteri: Gazelle Orange C8 HMS 2020 Herre

Bedste til prisen: Paris C7 HMB - dame elcykel fra Gazelle

I denne artikel

I denne artikel har vi samlet et udvalg af de bedste herre og dame elcykler. Vi har samlet en masse kuneeudtalelser og anmeldelser. VI elsker også altid et godt tilbud, så det kan du også holde øje med i her på siden.

Den bedste Gazelle elcykel på tilbud i 2022

bedste Gazelle elcykel
Bedste samlet set

Gazelle Arroyo C70+ HMB 2020 Dame

bedste elcykel i test

Prisklasse: 19.499,00 - 20.499 kr.

Type: Elcykel

Watt: 300

Funktioner: 25 km/t elcykel som har rækkevidde op til 180 km.

Fordele:

Distance på op til 180 km.
God til prisen
Stilfuldt design

Ulemper

Intet. Alt ved cyklen er godt.
bedste Gazelle elcykel
Dag-til-dag levering. God anmeldelser på Trustpilot.

Prisen ligger ofte lige under de 20.000 kr., og hvis du er heldig kan du finde denne Gazelle model på tilbud hos den enkelte forhandler af elcykel. Denne model er mulig at få både til mænd og kvinder, hvis det er behovet.

Hvis du elsker mærket Gazelle, så er dette en rigtig god model, nok den bedste. Den har en rækkevidde på op til 180 km., hvilket er i den høje ende af skalaen. Den har derfor et godt batteri, som kan trække en masse og holde længe på lange distancer.

Motoren kan få dig op i en fart på 25 km/t. Det skal i samme omgang pointeres at længden på turen selvfølgelig kan variere alt efter det terræn, du kører i. Hvis du kører meget i kuperet, bakket terræn, kan batteriet ikke holde nær så langt, grundet mængden af kræft, som den skal benytte.

Denne bedste dame elcykel har en god opstigning, da dens buge i stellet er godt til en dame med både kjole og uden.

Den har et lækkert, stilfuldt og feminint design, og fremstillet med kvalitet for øje. Prisen befinder sig i middel området, men hold godt øje med tilbud, og du får den til en rigtig god pris.

Læs mere om Gazelle Arroyo C70+ HMB 2020 Dame her

 

 

Gazelle Orange C8 HMS 2020 Herre

Så er vi kommet til den næste model fra Gazelle. Denne gang tager vi ikke en dame elcykel, men en til herren. Hos Pricerunner anmelder de den med 5 stjerner, da den både er god til prisen og har mange gode kvalifikationer og funktioner. 

Du finder tit denne Gazelle elcykel model på tilbud. Den har fælgbremse og har rigtig god støddæmpende effekt, som gør det meget behageligt at cykle rundt på. Dens batteri er på 500 Wh og er derfor en af de cykler med godt batteri.

Selve stellet er lavet i aluminium, som gør det hårdfør og gør at den kan holde i mange år, så du ikke behøver at skifte din Gazelle elcykel ud. Selvom denne model er til herre kan den også fås som en dame elcykel. 

Modellen kaldes ofte en City-bike, da den er god på længderne inde i byområder, og den speeder hurtigt op, når du skal køre i lyskryds. Der er flere forhandler på denne elcykel, så du kan købe den flere steder og holde øje med tilbud. Vi holder prisen opdateret her på siden.

 • God støddæmper
 • Godt batteri på 500 Wh
 • Smart, sporty og komfortabel

Gazelle Ultimate C8+ HMB 2021 dame

En af de bedste på markedet, når det kommer til en dame elcykel. Det er en robust el-trekking cykel som har en rækkevidde på 145 km., og som mange andre elcykler hos forhandler har den en max hastighed på 25 km/t.

Find denne Gazelle på tilbud på blandt andet Pricerunner eller her på Produkteksperten. Den har 8 gear og en centerplaceret motor. Den har et stærkt og en af de bedste batterier på 500 Wh. Det er en lidt tungere cykel med sine 24,8 kg. 

Den har en hydrauliske fælgbremse og indvendige gear. Den er designet med øje for komforten, og derfor er der både læderhåndtag og brede dæk, så gør at du cykler sikkert afsted på din bedste Gazelle dame elcykel. Hvis du finder denne cykel på tilbud er du heldig, og så skal du bare slå til. 

Dens Bosch Active Line Plus centermotor, som sidder lavt og centraliseret, gør at den bliver nemmere at styre, og du kan håndtere denne cykel roligt og afslappet. Den er udstyret med et LCD display, som gør brugervenligheden høj. Den har fået en del god vind med sig i de fleste “bedste elcykel i test”, og vi kan derfor også varmt anbefale denne dame elcykel fra Gazelle. 

 • Fælgbremse
 • Centerplacering af motor
 • God affjedring
 • Høj komfort

Paris C7 HMB - dame elcykel fra Gazelle

Denne model er en af de billigere Gazelle modeller. Du finder den som udgangspunkt ofte under  18.000 kr. uden tilbud taget i betragtning. Hvor de flere af andre bedste elcykler fra dette mærke ofte koster over 20.000 kr.

Denne model klassificeres som en Klassisk El-citybike. Den har et lidt mindre batteri på 400 Wh, som gør at den ikke kan køre lige så langt som nogle af de andre modeller. Det bedste ved det er dog at det afspejler sig i prisen. Så hvis du ikke har behov for de lange distancer og store motorkraft, så er dette det bedste valg af dame elcykel.

Det rigtig smarte ved denne elcykel er, at du kan skifte motoren ud, eller bestille en motor alt efter dine behov og ønsker. Det giver en vis fleksibilitet, så du kan købe præcis den cykel du skal bruge. Få tilbud på en god motor eller betal en relativt billig pris for den lille motor.

Du kan også få den dame elcykel i flere størrelser hos en forhandler eller to. Flere steder fås den nemlig både i 49cm, 53cm, 57cm og 61cm. Det gør igen dine muligheder for denne bedste cykel fleksibel. 

 • Billig med god
 • Både fodbremse og fælgbremse
 • Skiftbar og fleksibel motor

Hvad skal du vide om en elcykel? 

Hvad skal du egentlig generelt vide om en elcykel inden du begiver dig ud i et sådant køb? Det kan vi svare på for dig, så du føler dig rustet til at bruge penge på din cykel uanset om den er på tilbud eller ej - eller hos forhandler online eller i fysisk butik. 

Om du køber en Gazelle eller en Batavus, så er der nogle parametrer og faktorer du kan holde øje med.

Lad os faktisk starte med lidt ulemper ved en en elcykel, så du er opmærksom på dette. Selvom det er meget små ting og der næsten ingen ulemper er ved en elcykel eller Gazelle elcykel, så er det værd at vide.

 • Det er påkrævet at lade op før brug. Modsat en normal cykel, så kan denne ikke bare bruges uden batteriet er ladet op. Det er derfor vigtigt, at du holder øje med dit batteri og hvor meget strøm der er tilbage på en opladning. Det ville være ærgerligt at stå midt ude på en lang cykeltur uden strøm. Det er dog aldrig værre end at, du kan cykle hjem uden strøm. Den er dog lidt tung, så er derfor også hård at cykle med uden el. 
 • En elcykel har ofte stor vægt. Du skal være opmærksom på at en elcykel, uanset om det er de bedste i test eller de billige på tilbud, så har de ofte en stor vægt med sig. Det gør dog ikke den store forskel, da der selvfølgelig er el på cyklen, så den trækker dig alligevel rundt. Modsat en normal cykelvægt vejer en elcykel, til både herre og dame, mellem 20-30 kilo.
 • Prisen er næsten altid højere. En elcykel, både til herre og dame, er ofte en lidt dyrere sag, men en god investering. De bedste modeller og mærker kan hurtigt koste op mod 40.000 kr. Men du kan også sagtens få en god elcykel på tilbud til under 10.000 - alt efter mærke og model. En Gazelle elcykel koster ofte mellem 15.000-25.000 kr. 

Men alt taget i betragtning, så er disse ulemper ikke store ulemper, da en god og de bedste elcykel er godt udrustet med funktioner som hjælper dig med disse ting. Du skal aldrig være bange for at købe en Gazelle elcykel eller af anden mærke, da de er dygtige til at udvikle gode og brugervenlige produkter.

Nogle af de generelle faktorer, du skal være opmærksom på, er blandt andet pris, batteri, motoren, mulig distance, ladetiden og mange andre ting. Du kan ofte se disse produkt specifikationer ved det enkelte produkt hos hver enkelt forhandler. 

Vi beskriver kort i denne artikel de overordnede ting ved hvert produkt, men de mere specifikke uddybelser kan du altid læse nærmere hos forhandler. 

Vælg den helt rigtige elcykel til dig

Det kan være forskelligt, hvilken cykel man har brug for, og derfor er de ovenstående kriterier og faktorer gode at holde øje med. Det gælder uanset om du ønsker dig en Gazelle, Batavus eller Mustang. 

Du må gøre op med dig selv inden dit køb, hvad du ønsker af din nye elcykel. Hvilken er den bedste for dig? Uanset hvordan den klarer sig i test, kan andre parametre være vigtige for dig. 

Det kan være, at du ikke går op i kvaliteten på cyklen, men blot skal have den aller billigste, da budgettet er lavt. Så nytter det ikke at se efter de bedste i test, da de ofte er gode produkter, som prisen også ofte afspejler delvist, men du kan her læse vores artikel om bedste billig el ladcykel eller om brugt ladcykel her. 

Der er også forskellige test, som du kan holde øje med og tilbud. Blandt andet er Forbrugerrådet Tænk ofte ude med en masse gode guides og anbefalinger. 

Når du er på udkig efter en ny cykel, så overvej en elcykel frem for den normale. Det gør, at du vil benytte den i flere andre situationer end blot de lidt kortere ture. Du kan nu med denne type cykel komme endnu længere uden at det skal være hårdt og langt. 

Det bedste ved en elcykel, både til herre og dame, er at du kommer langt uden at skulle bruge en bil. Du kan få frisk luft mens du kommer fra A-B og uden at brænde dyrt brændstof af. 

I udvælgelsen af din kommende cykel skal du tænke over den komfort du ønsker. Hvad er det bedste for dig? Skal det være læderhåndtag, lavt sæde, mange gear eller nem opstigning på cyklen. Det kan variere og det er helt op til dig, hvad der er det bedste. 

Du kan ofte altid bestille en elcykel hjem over nettet, prøve den af og foretage din egen test, og kontakte forhandler for yderligere spørgsmål og specifikationer. Der kan nemlig være mange overvejelser i købsfasen med dette produkt.

På produkteteksperten har vi samlet en guide til de bedste mustang el ladcykler - læs guiden her. 

Tænk over dit køb og læs godt op produktet, det er helt klart investeringen værd. Gazelle er blot et godt sted at starte, da de laver gode cykler til prisen og med fokus på kvalitet. 

Velkommen til en ny verden, hvor modvind ikke er et problem. Du kommer til at elske din næste elcykel om det er til dame eller herre - eller Gazelle eller Mustang. Mulighederne er mange. Hold godt øje med tilbud her på siden. 

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 11

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockarrow-rightmenu-circlecross-circle