Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Opdateret april 6, 2022 af Peter Rasmussen

Gasovn med blæser

gasovn med blaeser

Gasovn med blæser - Få hjælp til, hvad du skal holde øje med

En gasovn med blæser er genial til at opvarme et lille område hurtigt og elegant. Dette kunne eksempelvis være, hvis du afholder et arrangement i et telt. Det kunne for eksempel være en konfirmation eller en fødselsdagsfest i haven, et julemarked ved juletid, eller noget helt tredje, hvor man er udendørs, men hvor temperaturen kan falde.

Hvis du er typen, der godt kan lide at fifle med forskellige ting ude i værksteder eller ingen varmekilde har i kolonihavehuset, så kan en gasovn med blæser være et godt bud på en varmekilde, der kan holde dig varm hele dagen - året rundt.

En gasovn med blæser er således god til at opvarme telte, mindre arealer og meget mere. Så vil du gerne holde et arrangement udenfor, men er du bange for, at tante Oda vil få kolde tæer, når aftenen nærmer sig, solen begynder at gå ned og kulden ruller ind - selv om sommeren - så er det værd at overveje en gasovn med blæser.

Nye regler for gasovn med blæser

Der er kommet nye regler for håndtering af en gasovn med blæser. Før i tiden måtte og kunne man sagtens anvende blæsefunktionen og gasovnen samtidig, da gasovnen fyrer ved hjælp af gasafbrænding, og blæsefunktionen kører på el, hvilket betyder, at der kommer en form for friktion, der kan skabe gnist.

Til sammen med gnisterne og gasafbrændingen skabes der altså en eksplosionsfare, som man naturligvis ønsker at undgå. Derfor anbefaler man på det kraftigste, at kun én af funktionerne anvendes, når du anvender din gasovn med blæser.

 

Vores anbefaling til en gasovn med blæser

Når man skal have fat i en gasovn med blæser, så er det jo altid en god ide at se efter tilbud. Dette kan du naturligvis gøre flere steder. Normalvist er tilbud ofte at finde i diverse byggemarkeder, herunder Bauhaus og Silvan, men Pricerunner er især god at bruge, hvis du leder efter tilbud på en gasovn med blæser. Se efter tilbud på Pricerunner for de bedste tilbud.

Herunder følger vores anbefalinger til, hvilken gasovn med blæser, du skal vælge, hvis du gerne vil have den bedste af slagsen.

SUNWIND Fan-Tastic

Denne gasovn med blæser er rigtig god til at opvarme mindre arealer, da den har en varmekilde på 4,2 kW. Den har hjul, så den nemt kan bevæges rundt, og så udsendes varmen fra keramiske varmeelementer, hvorfra varmen blæses ud fra.

Gasovnen kan indholde en 10 kilos gasflaske, og derfor kan den bruges i længere perioder, da bruger 110-135 g/t.

Day Gasvarmovn

Med denne gasovn med blæser har du også en varme kilde, der producerer op til 4,2 kW. Dog har denne ovn tre indtillinger, så du kan også få 1,5 eller 2,9 kW - alt efter behov. Dette gøre denne gasovn med blæser mere anvende og alsidig.

Day’s gasovn kan varme områder på 20-80 kvm op med blot genne ene varmekilde. Den har desuden væltesikring og varmeafbryder.

Søger du olie til skægget? Så tjek den bedste skægolie her. Og vil du have krøller i dit hår? Så se på disse bedste krøllejern.

Skal du bruge en cykel til og fra arbejde og har måske et par kilometer for langt ift. hvad dine ben kan holde til? Så se bedste el ladcykel her.

Se vores guide til bedste kontinentalseng og bedste seng lige her.

Gør livet lidt nemmere derhjemme ved hjælp af en robotstøvsuger. Slip for det trælse arbejde og læs vores artikel om de bedste robotstøvsuger.  

En el foldecykel, kan du have med de fleste steder. Læs her hvordan de fungerer, samt hvilken du skal vælge at købe.

Kan du godt lide elektriske køretøjer? Så læs om el atv, som som vi har skrevet en guide om her.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle