Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Gasovn med blæser - Find den bedste i test og info her

Af 
 Opdateret d. oktober 11, 2022
gasovn med blaeser

Gasovn med blæser - Få hjælp til, hvad du skal holde øje med

En gasovn med blæser er genial til at opvarme et lille område hurtigt og elegant. Dette kunne eksempelvis være, hvis du afholder et arrangement i et telt. Det kunne for eksempel være en konfirmation eller en fødselsdagsfest i haven, et julemarked ved juletid, eller noget helt tredje, hvor man er udendørs, men hvor temperaturen kan falde.

Hvis du er typen, der godt kan lide at fifle med forskellige ting ude i værksteder eller ingen varmekilde har i kolonihavehuset, så kan en gasovn med blæser være et godt bud på en varmekilde, der kan holde dig varm hele dagen - året rundt.

En gasovn med blæser er således god til at opvarme telte, mindre arealer og meget mere. Så vil du gerne holde et arrangement udenfor, men er du bange for, at tante Oda vil få kolde tæer, når aftenen nærmer sig, solen begynder at gå ned og kulden ruller ind - selv om sommeren - så er det værd at overveje en gasovn med blæser.

Nye regler for gasovn med blæser

Der er kommet nye regler for håndtering af en gasovn med blæser. Før i tiden måtte og kunne man sagtens anvende blæsefunktionen og gasovnen samtidig, da gasovnen fyrer ved hjælp af gasafbrænding, og blæsefunktionen kører på el, hvilket betyder, at der kommer en form for friktion, der kan skabe gnist.

Til sammen med gnisterne og gasafbrændingen skabes der altså en eksplosionsfare, som man naturligvis ønsker at undgå. Derfor anbefaler man på det kraftigste, at kun én af funktionerne anvendes, når du anvender din gasovn med blæser.

 

Vores anbefaling til en gasovn med blæser

Når man skal have fat i en gasovn med blæser, så er det jo altid en god ide at se efter tilbud. Dette kan du naturligvis gøre flere steder. Normalvist er tilbud ofte at finde i diverse byggemarkeder, herunder Bauhaus og Silvan, men Pricerunner er især god at bruge, hvis du leder efter tilbud på en gasovn med blæser. Se efter tilbud på Pricerunner for de bedste tilbud.

Herunder følger vores anbefalinger til, hvilken gasovn med blæser, du skal vælge, hvis du gerne vil have den bedste af slagsen.

Hvad anbefaler vi ellers på ProduktEksperten? Både det bedste hundefoder, sengetøj, robotstøvsuger og segboard til børn - det er fantasien der sætter grænser for vores univers.

SUNWIND Fan-Tastic

Denne gasovn med blæser er rigtig god til at opvarme mindre arealer, da den har en varmekilde på 4,2 kW. Den har hjul, så den nemt kan bevæges rundt, og så udsendes varmen fra keramiske varmeelementer, hvorfra varmen blæses ud fra.

Gasovnen kan indholde en 10 kilos gasflaske, og derfor kan den bruges i længere perioder, da bruger 110-135 g/t.

Day Gasvarmovn

Med denne gasovn med blæser har du også en varme kilde, der producerer op til 4,2 kW. Dog har denne ovn tre indtillinger, så du kan også få 1,5 eller 2,9 kW - alt efter behov. Dette gøre denne gasovn med blæser mere anvende og alsidig.

Day’s gasovn kan varme områder på 20-80 kvm op med blot genne ene varmekilde. Den har desuden væltesikring og varmeafbryder.

Hvornår kan man bruge en gasovn med blæser?

Du kan burge en gasovn med blæser i mange forskellige tilfælde. Eksempelvis, hvis du behøver mere varme i dit værksted eller i din udstue, hvor der i efteråret og vintermånederne godt kan blive lidt køligt.

Desuden kan du med fordel bruge en gasovn med blæser, hvis du skal holde et arrangement ude i haven, eksempelvis holde en havefest, hvor dine gæster også skal kunne holde varmen, når timerne bliver sene og mørket falder på.

Det kan også være til et havebryllup, en studenterfest eller en fødselsdag i et telt i haven, hvor der godt kan blive lidt kølig både i aftentimerne, men også på køligere dage, blandt andet i forår og efterår.

Der er altså mange tilfælde hvor en gasovn med blæser kan vær det bedste valg, når du skal kunne holde varmen.

Hvornår bør man ikke bruge en gasovn med blæser?

Der findes mange gode situationer, hvori den kan være fordelagtig, men en gasovn med blæser er dog ikke det rette valg til eksempelvis terrassen. Her kan en terrassevarmer være et bedre valg, og derfor bør du tænke over dette, inden du investerer i en gasovn med blæser.

Desuden bør du heller ikke bruge den som varmekilde i dit hjem. Selvom en gasovn med blæser ikke behøver hverken aftræk eller anden udluftning, så er den alligevel ikke så god for indeklimaet. Den danner nemlig en del kondens og skaber en tung luft i rummet, som kan være uhensigtsmæssig.

Her vil vi i stedet for anbefale dig at kigge efter enten en elpejs, en biopejs eller andet, som med fordel kan bruges til at varme dit hjem op. Du kan med fordel lede efter et både flot og funktionelt eksemplar hos luksusgaspejs.dk.

Uanset hvilke afbrændningsmetode, du bruger til at holde varmen i dit hjem, så bør du altid udlufte godt og jævnligt, da der ved enhver afbrænding dannes partikler i luften, som kan være sundhedsskadeligt, hvis ikke der luftes ud en gang i mellem.

Søger du noget andet?

Er du interesseret i at se mere til, hvad vi, fra Produkteksperten, kan anbefale dig, så kan du i det følgende finde flere spændende pordukter, der både kan hjælpe dig i hverdagen, og som også findes til den bedste pris.

Vi har lavet forskellige test med henblik på at finde de bedste muligheder for dig, så du ikke selv behøver at gå ud og lave en test af, hvad det bedste er for dig. I stedet kan du med fordel læse vores guide til at finde de bedste ting til ex. hundefoder.

Søger du olie til skægget? Så tjek den bedste skægolie her. Og vil du have krøller i dit hår? Så se på disse bedste krøllejern.

Skal du bruge en cykel til og fra arbejde og har måske et par kilometer for langt ift. hvad dine ben kan holde til? Så se bedste el ladcykel her, eller om et nyt segboard til dine børn. 

Se vores guide til bedste kontinentalseng, lækkert nyt sengetøj og bedste seng lige her.

Bedste ajax alarm, kan du læse mere om her.

Gør livet lidt nemmere derhjemme ved hjælp af en robotstøvsuger. Slip for det trælse arbejde og læs vores artikel om de bedste robotstøvsuger.  

En el foldecykel, kan du have med de fleste steder. Læs her hvordan de fungerer, samt hvilken du skal vælge at købe.

Kan du godt lide elektriske køretøjer? Så læs om el atv, som som vi har skrevet en guide om her.

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle