Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Fritstående pool bedste i test - Din sommer guide 2022

Står du og mangler en fritstående pool til haven? Så læs med i vores store test, og bliv klogere på hvilken du skal købe til din have.
bedste fristående pool til haven

Sommeren står for døren, og hvad kunne være bedre end af have sin helt egen fritstående pool? Det kan være, at haven trænger til noget sjov i form af den bedste pool til haven. Alt efter hvor stor have i har, er der mange muligheder for at få en swimmingpool som er fritstående.

Men hvilken er så den bedste af slagsen? Vi kommer med vores anbefalinger til de bedste fritstående pools her. Der er masser af forskellige test, som alle har særlige fokusområder, når det gælder alt, som plads, vedligeholdelse eller hvem, der skal bruge den.

Kom til sagen - Hvad er den bedste fristående pool i 2022?

Er i en børnefamilie, som mangler en pool til haven eller voksne mennesker, som skal bruge en stor fristående swimmingpool kan i trygt læse videre. For alt afhængig af størrelse, plads, budget eller design er der rig mulighed for, at læse videre i vores test, så i kan finde lige præcis den pool, der passer til jer.

Du kan også få glæde af din pool i haven hele året, ved at anskaffe dig en poolvarmer. Læs mere om poolvarmere her: Direkte til poolvarmer

I denne artikel

Vi har i denne artikel lavet en overskuelig sammenligning, så du kan finde lige netop den perfekte fritstående pool, som passer bedst til de behov, du har. De udvalgte produkter er yderligere kåret til at være de bedste i test af forskellige eksperter. Læs med her.

De bedste fritstående pool i 2022

bedste fristående pool
Bedste samlet set

Bestway Fast Set

Prisklasse: 1682 – 4989 kr.

Fordele:

Forskellige størrelser i dybde og diameter
God pris

Hvorfor er Bestway Fast Set en god fristående pool?

Denne model findes i forskellige størrelser, og på den måde er du sikker på at få lige netop den størrrelse, som passer bedst til din have. Dette er den bedste økonomiske løsning, som kan fåes hos de fleste forhandlere. Denne model findes i utallige dybder og diameter, så din familie kan få den som passer bedst til jer.

bedste fristående pool
Bedste samlet set

Abilica pool

Prisklasse: 3000 – 12000 kr.

Fordele:

Høj kvalitet
Kan stå hele året rundt
abilica sælger fritstående pools
Gratis fragt.
60 dages fuld returret.
God service.

Hvorfor er Abilica pool en god fristående pool?

Med en fritstående stålpool får du en lækker swimmingpool til haven, som ikke bare ser luksus ud, men de er også af højeste kvalitet. De er nemlig bedst i test, når det gælder en pool, som kan stå året rundt. 

Yderligere kan man udnytte dem på bedste vis ved at grave poolen ned i jorden. I vintermånederne kan det være en fordel at anskaffe sig en poolvarmer, så poolen også kan bruges om vinteren.

bedste fristående pool 2022
Bedste samlet set

Kreta stålpool

Prisklasse: 1839 – 4400 kr.

Fordele:

Kan holde til et par udesæsoner
Kan holde til børneleg
Perfekt til den lille familie

Hvorfor er Kreta stålpool en god fristående pool?

Hvis du ønsker en fritstående stålpool, men ikke vil investere en halv bondegård til formålet, kan denne model være det oplagte valg for dig. Udover at denne også kan holde til et par sæsoner udendørs, er den perfekt til den lille børnefamilie. Den kan sagtens holde til både leg og skvulp.

STEEL PRO POOL

Bedst i test er denne model som har en stålramme udover poolen, derudover kan man få den i aflang, som især passer godt til de store haver. Så hvis du kan lide at svømme baner er dette valg det bedste for dig. Denne model findes også i forskellige størrelser, hvilket vil sige, der er rig mulighed for både store og små familier i denne pool.

AVENLI

Alt efter hvilken model du har fået inspiration af her, kan det være en fordel at tjekke Avenli mærket ud, inden du køber en fristående pool.

Dette mærke har gennemgået mange test og er, til den dag i dag, et af de bedste mærker, når det handler om en fritstående pool. De har alle typer, både oppustelig, stålpool og stålrammer som er af højeste kvalitet.

De fleste af deres fritstående pool kan endda bruges med en poolvarmer, og på den måde kan du nye din fritstående pool året rundt.

De bedste overvejelser inden køb af en fritstående pool fra test til hjemmet

Der er mange overvejelser, som er værd at tænke over, inden du køber en fritstående pool til haven.

Egne behov

Først og fremmest, hvor meget plads er der i haven, og hvilken stil passer bedst ind? Det er nogle af de første overvejelser, man kan teste i egen have, inden man begiver sig ud på indkøb af swimmingpool. 

Når man skal være sig den bedste fritstående pool til haven, vil det være vigtigt og afgørende, at du identificerer dine egne behov først. Hvad er der brug for i forhold til størrelse, holdbarhed, og så videre.

Sæsonbrug

Hvilken pool er bedst til flere sæsoner? Det kan være en stor opgave at begive sig til at pakke sin pool til haven op og ned alt efter vejret, så hvis man ved med sig selv og familien, at man ikke er så handy, kan det være en god ide at vælge en fritstående pool, som er den bedste at pakke ned og op til de forskellige sæsoner.

Man kan også med fordel vælge at investere i en poolvarmer til sin fritstående pool, så man ikke skal hoppe i en dybfrossen pøl, når kalenderen siger december eller januar måned. På den måde får du også mere glæde af din fritstående pool hele året rundt. Så det er værd at overveje en poolvarmer.

Børnenes behov

Derudover er det vigtigt at huske at børnene vokser, så derfor er det begrænset, hvor “sjov” en fristående pool er, som årene går. I starten vil børnene måske lege vild og voldsomt i poolen og kaste sig ind og ud af den. Derfor kan der være brug for en holdbar og robust swimmingpool, så den kan holde en hel, og måske endda mere end en, sæson. 

Derfor kan det være en god ide at tænke forud, og dermed finde den bedste swimmingpool, som kan holde i flere år, og som har vundet bedst i test her. Dette er især en god ide, hvis du gerne vil undgå at skulle ud og investere i en ny fritstående pool hvert eneste år. Det kan i enden blive en dyr affære.

Den bedste pool oplevelser, og de bedste minder, er ofte i sammenhæng med en pool til haven, hvis man ikke har budgettet eller tiden til at rejse ud. Med det lumske Danske vejr, kan det dog være en uhyre god hjælp, hvis man investerer i den bedste poolvarmer, hvilket der også findes mange test til.

Få mere glæde af din pool med en poolvarmer

Vælger du at tilkøbe en poolvarmer, når du investerer i én af sommerens våde fornøjelser, så vil du kunne få meget mere ud af din pool og, ikke mindst, dine penge. For vælger du en poolvarmer til, vil du kunne få en dejlig varm dukkert, selv på de køligere sommeraftner, eller sågar i vintermånederne.

Du kan således forlænge badesæsonen mere flere måneder uden at skrive dig op til at blive vinterbader. Det behøver nemlig ikke at være en hurtig og kold fornøjelse at bade om vinteren, men kan blive en afslappende og behagelig oplevelse, som vil give både krop og sind ro.

Med en poolvarmer kan du varme dit bassin op til hele 40 grader, naturligvis helt afhængigt af størrelsen, og ikke mindst, om den fritstående pool kan tåle det. En poolvarmer kan nemlig installeres relativt nemt, og derfor er der heller ingen undskyldning for ikke at give det et skud, hvis du gerne vil have mere ud af din pool.

De fleste poolvarmere kan købes separat og monteres til din pool, men rådfør dig gerne med forhandleren af din fritstående pool, inden du begiver dig ud i det. Der kan nemlig være udfordringer vil forskellige typer af bassiner, herunder størrelsen, som er afgørende for, om det overhovedet kan lade sig gøre.

Får du grønt lys fra din forhandler, så er der intet for ikke at gøre det. Har du ingen børn, eller er de bare ikke små længere, og er du ikke selv en vandhund, så kan du også vælge at investere i et udendørs spabad i stedet for, hvor der er fokus på velvære og afslapning.

Har du brug for at få ordnet din have, nu du skal have en fritstående pool? Så kontakt destoltesvende.dk - de hjælper med dit havearbejde.

Mangler du en miracle bra som du kan ligge i ved dit fritstående pool? Så se mere her.

Skal du have nogle gode leggins? Så kender vi det bedste til til dette. Besøg Awoke Fits hjemmeside, og gør dig et godt køb.

Har du en firbenet ven derhjemme i form af en hund? Er du i tvivl om, hvad det bedste hundefoder er? ProduktEksperten har lavet en test, som viser dig præcis, hvad det bedste hundefoder er. Skal du have allergivenlig hundefoder?

Skal du have en god pizza? Så læs vores guides omkring pizza Lyngbypizza Roskildepizza Vejle og pizza Randers.

Søger du en el foldecykel, som du kan have med på rejsen? Så læs med her i vores guide.

Kan du godt lide elektriske køretøjer? Så læs om el atv, som som vi har skrevet en guide om her.

Besøg fagflyt.dk, hvis du skal have hjælp med at flytte.

Angivelse af kilder og test

  1. Forbes - se kilde her.
  2. The Spruce - se kilde her
  3. Popular Mechanics - se kilde her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockarrow-rightmenu-circlecross-circle