Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Opdateret januar 25, 2022 af Peter Rasmussen

Bedste firmaarrangement

Bedste firmaarrangement

Det bedste firmaarrangement til din virksomhed

Du skal være arrangør for det næste firmaarrangement, og du er løbet tør for ideer - som sædvanligt. Det kan være svært år efter år at finde på nye og sjove aktiviteter eller underholdning til et firmaarrangement. Men lad os hjælpe dig lidt på vej, og komme med et rigtig godt bud på en løsning.

Hos Pulsevent kan du nemlig både aktivere muskler, hjernen og latteren alt på samme tid. De tilbyder assistance til som arrangør, og kan hjælpe med dit bedste firmaarrangement, så det bliver en uforglemmelig dag, og noget der længe vil blive tale emnet på kontoret.

Et firmaarrangement i bedste og sjoveste klasse

Er dine medarbejdere også ville med at røre sig mens de i samarbejde skal løse opgaver eller duellere på tværs af afdelinger eller mod hinanden. Der er aldrig noget som en god konkurrence eller dyst.

Det har Pulsevent også luret, og der er gemt et lille konkurrence menneske i os alle - nogle mere end andre. Derfor har de skabt de bedste og mest geniale lege, udfordringer og spil, som er perfekte til et firmaarrangement. 

Det kan være svært at planlægge eventet og udvælge de bedste og perfekte initiativer og aktiviteter, men de har mange gode bud på sjove, udfordrende og spændende aktiviteter. 

Et udpluk af deres tilbud er: Menneskelig Stratego, hvor holdet i samspil skal erobre modstanders flag på bedste og mest strategiske måde. Du må også prøve deres forskellige udbud af pulsbold, som er alt fra nytænkende vatpindebold til fembold. 

Hvis du og dine kolleger skal udfordre jeres styrke på teamet og sætte både tillid, samarbejde og kommunikation på prøve, er der både klassisk teambuilding med opgaver, som skal løses i fællesskab og “Pulsrace”, som i samme kategori indebærer et sjovt og udfordrende opgaveløb, men hvor fart og samvær står forrest.

Deres aktiviteter og muligheder til dit firmaarrangement er både at få indendørs såvel som udendørs, og der er en den forbindelse rig mulighed for at få pulsen op både ude på en sommerdag eller inde på en kold vinter eftermiddag.

Det bedste skræddersyede firmaarrangement

Lad dine ansatte medbringe både kone og børn til det næste firmaarrangement, det er ingen problem hos Pulsevent. Fordi uanset hvor mange I bliver, så er der en løsning og en aktivitet, som passer præcist til jeres behov og ønsker. 

De er de bedste til at skræddersy præcis det firmaarrangement, som passer til din virksomhed og din dag. Du kan mixe i de forskellige discipliner og sportsgrene i alt fra teambuilding til indendørs hestevæddeløb.

I er altid velkommen til at smide dem en mail eller kontakte dem angående jeres dag, og hvordan et eventuelt program kunne se ud.

Leder du efter din næste bil? Hvis du ønsker et godt alternativ til den klassiske leasing aftale, så kunne flexleasing være et godt alternativ. 

Det kan være du leder efter en psykolog i København, så læs mere her.

Skal du bruge en støvsuger? Så se bedste ledningsfri støvsuger her.

Skal du bruge en cykel til og fra arbejde og har måske et par kilometer for langt ift. hvad dine ben kan holde til? Så se bedste el ladcykel her.

Skal du bruge en støvsuger? Så se bedste ledningsfri støvsuger her.

Vil du have krøller i dit hår eller glattet det? Så se vors anbefalinger bedste krøllejern og bedste glattejern her.

Har du brug for en græsslåmaskine? Så se her hvor du finder den bedste græsslåmaskine i test.

Se her hvor du finder den bedste udendørs spa til haven. Skal du have en pool til haven? Så se vores anbefalinger her: bedste fritstående pool. Måske skal du bruge den bedste hårtørrer til dit hår efter poolen?

Få anbefalt den bedste skridttæller i test her. 

Kig på det bedste barbord på hjul her, hvis du skal have et til dit hjem.

Skal du have pizza i Herning? Så tjek det stederne ud her: pizza Herning.

Vil du se efter en ny seng til dit hjem? Måske fordi din gamle er - ja, netop - blevet gammel?

Se vores el ladcykel test her på siden, hvis du skal køre rundt på cykelstien med sådan en.

Du har måske en hund, som du vil forkæle ekstra meget med noget barf hundefoder. Læs mere på vores guide.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle