Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Elcykel tilbud - spar op til 50% på dame eller herre cykler

Er du også blevet forelsket i ideen om en en cykel med el, så kan vi her hjælpe dig med et overblik over produkterne, så du kan finde den bedste elcykel for dig - og endda på tilbud.
Af 
Peter Rasmussen. 
Opdateret d.maj 23, 2022
Få dette elcykel tilbud i dag

En elcykel er blevet et kært produkt for mange danskere over det sidste stykke tid - og med god grund. De fås som både dame og herre elcykel og modeller, og er de bedste til folk, som ønsker at cykle langt, men hvor en motor hjælper en lidt på vejen.

Find din næste elcykel på tilbud

Er du tit ude på de lange ture, så er en elcykel en rigtig god løsning. Du kan herunder få et overblik over de forskellige modeller i alt fra Gazelle til Cannondale. Vi vurderer de bedste tilbud til dig, så du kan spare både tid og penge.

Fremhævede - den bedste elcykel

Bedste til lange distancer: Specialized Turbo Vado 4.0

Bedste innovative produkt: GoRunner E-bike Mini Black

Bedste til prisen: Batavus Altura E-go

I denne artikel

Vi har samlet overblik over en masse forskellige elcykler, i både dame og herre, og sammenfattet anbefalinger, kundeudtalelser og anmeldelser. Du kan her på siden også finde dit næste tilbud på din elcykel, da vi har samlet de gode priser.

I stedet for at tage ned i de fysiske butikker såsom hos Thansen, kan du online bestille og købe en cykel med eller uden el. Det kan være en fordel, da du ofte ved afhentning af cyklen skal bruge trailer eller kunne cykle hjem. Med online handel kan du få den leveret.

Den bedste elcykel på tilbud

Specialized Turbo Vado 4.0 Herre 2020

Denne elcykel er ideel til dig som skal cykle langt, da den har en rigtig god motor, som gør at den kan holde lange distancer. Den er af Pricerunner vurderet til en af de bedste i test, hvad angår hurtige herre og dame elcykel.

Udover at det er en af de hurtige til at køre langt, så er denne også rigtig god til prisen, og du kan tit købe den på tilbud. Derfor ikke blot bedste men også billigste ift. kvaliteten.

Denne model er en 2020 opdatering, som gør den endnu mere skarp end de tidligere modeller. Der er blandt andet tilføjet et “specialized TCD-w” og forbedret kørekomfort, når du nu skal ud på de lange ruter med denne elcykel.

Det er en af de bedste herre og dame elcykel til ture rundt i byen. Du kan nemt skifte batteri, da det sidder i stellet.

Den kan kører op til 130 km. og har en max hastighed på 25 km/t.

 • Køre op til 130 km
 • God til lange distancer
 • God til prisen
 • Udvendige gear
bedste elcykel tilbud i 2022

Gazelle Arroyo C7

Her har vi en af de bedste modeller til dame elcykel på tilbud. Det er altid smart med en cykel frem for at tage bilen, da du skåner miljøet og din CO2 udledning. Denne dame elcykel er også rigtig god til de lidt længere distancer. 

Gazelle Arroyo C7 kan køre op mod 110 km. på en opladning. Steller består af aluminium, og den kan derfor holde mange år frem. Den har derudover en rigtig god motor, som gør det muligt for dig at køre de lange ture.

Denne cykel er rigtig god i pris og den er også ofte at finde på tilbud. Denne Gazelle model og dame elcykel scorer bedst i test hos Cykeleksperten, så du kan roligt købe dig denne nye gode cykel. 

 • Art certificeret lås
 • God til lange distancer
 • Aluminiums stel
 • Indvendige gear
bedste elcykel tilbud i 2022

Cannondale 29 canvas Neo 2 Remixte 2021

En model fra Cannondale gør at du er sikret en god cykeloplevelse. De udvikler nogle af de bedste i test på markedet for elcykler for både mand og dame. Ligesom Gazelle, er de nogle af de store på markedet, og de har de seneste år udviklet mange af de bedste modeller.

Denne Cannondale 29 canvas Neo er i ny og næ at finde på tilbud, og der er ofte mange penge at spare på netop denne elcykel. 

Det er en robust cykel med et urban look. Den har udvendige gear og kan køre op til 25 km/t. Lige denne model er en dame elcykel, som blandt andet i skrivende stund er på tilbud med 15%, hvilket er meget, når man taler om de lidt højere beløbe for et sådent transportmiddel.

 • Ofte på tilbud
 • Stilfuld elcykel til dame
 • Max. hastighed 25 km/t
 • Øget sadelkomfort
elcykel tilbud 2022

Batavus Altura E-go

Er du på jagt efter en god omgang medvind på cykelstierne, så har du her drømmen. Denne elcykel har en skøn rolig motor, som gør at du ikke fornemmer at du glider gennem landskabet.

Denne model er en dame model, som har en runding i stellet. Den har været i gennem en hel del bedst i test, og blandet andet forbrugerrådet Tænk kan anbefale den. 

Den er en af de bedste til en moderne dame, da denne elcykel fra Batavus er nem at stige op på grundet stellets udformning.

Den kan køre helt op til 100 km, så den har en god motor med masser af muligheder for dine ture. Denne cykel er lidt højere i prisen i forhold til funktionerne, så det er en fordel at holde øje med tilbud på denne dame elcykel.

 • Stilfuld dame elcykel 
 • Op til 100 km i distance
 • Nem at benytte

GoRunner E-bike Mini Black

Er du ikke så meget til en klassisk herre eller dame elcykel, så er denne model muligvis den bedste for dig. Den er anderledes fra mange af de andre brands og modeller, da stilen er mere rå, robust og smart.

Modsat de mere normale Gazelle modeller, så er denne GoRunner en lille kompakt elcykel, som du også tit finder på tilbud. Også selvom du ikke finder den på tilbud, så kan du købe denne model til en rigtig god pris, da de ofte er at finde under 10.000 kr., hvor mange andre modeller ofte koster mere en 15-20.000 kr.

Denne elcykel har et af de bedst og mest innovative designs. Det er et minimalistisk design, hvor der har været fokus på detaljerne. Den kører dig rundt med sikkerheden i behold, og hvor du stryger hen over landskabet.

Den er opbygget med justerbar blød saddel og med indbygget LED-lys og med en tophastighed på de 25 km/t. Denne er både god til en herre og en dame.

 • God til prisen
 • Sammenklappelig
 • Integreret LED-lys
 • Innovativt design

Urbanglide elcykel M1

Dette er en af de letteste elcykler, da den har en vægt på kun 18 kg. Det er en let model med LCD speedometer og 5 gear. Så det er hverken en supermodel med en masse smarte gear, men en rigtig god cykel til dig, der ønsker lidt el.

Den har tektro-bremser, hvilket derfor giver dig gode muligheder, når du skal cykle rundt. Du kan derfor derudover også føle dig sikker i trafikken. Denne type bremser hjælper dig med at hurtige opbremsninger.

Den smarte indbyggede cykelcomputer viser dig, hvad din hastighed er, samtidig med at du kan holde øje med batteriet, og hvor meget strøm du har tilbage at cykle på. 

Lige denne model er ikke en dame elcykel men en til herrer. Du kan mange steder finde den til rigtig gode priser og ofte på tilbud. Vi holder blandt andet her på siden øje med de gode tilbud, så du kan spare lidt ekstra penge.

Endnu en feature denne elcykel har, er dens aftagelige batteri, som gør det nemt og tilgængeligt for dig at lade dit batteri op. Du kan på den måde hurtigt komme ud på landevejene igen. 

 • Let model
 • 5 gear
 • Indbygget cykelcomputer
 • Aftageligt batteri

Produkt: 

Gazelle T10 HMB - Dame elcykel

Nu er vi kommet til en model, som passer godt til de lidt længere cykelture. De fleste test vurderer denne Gazelle som en af de bedste, hvad angår det ergonomiske design. Du har nemlig mulighed for at cykle helt op til 130 km. på en opladning.

Den befinder sig i den lidt dyrere ende, når vi taler prisklasse. Men finder du denne Gazelle elcykel på tilbud, er der rigtig gode penge at spare. Du får virkelig noget for pengene i denne model. 

Denne Gazelle model har både godt batteri niveau, ydeevne og har mange gode brugeranmeldelser og bedste i test. Den har hele 10 gear, og du kan derfor rigtig have frihed og fleksibilitet på din tur.

Med det klassiske design ser du nærmest ikke at dette er en elcykel, da den er slank, minimalistisk og smuk i sit design. Trods dens smukke og elegante design har den dog stadig en vægt på 26 kg., som er i den lidt tungere ende.

Denne Gazelle elcykel til en dame er bedst i test i kategorien for el trekking cykler flere forskellige steder, hvorfor vi derfor også elsker denne cykel. Den har en masse power.

Af formonteret udstyr har denne Gazelle model både bag- og forlygte, lås, skærme, bagagebærer, cykelkurv, støtteben, pedaler og 6 års garanti hos de fleste. Derudover har den skivebremser fra mærket Shimano.

Hold godt øje og find denne smukke cykel på tilbud eller til en god pris online - der er lidt penge at hente.

 • 130 km på én opladning
 • 10 gear
 • Centermotor
 • Vægt 26 kg.

Produkt: 

Kildemoes Retro Steps

Her får du, ikke lige så mange gear som modellen fra Gazelle men, en elcykel med 7 gear. Det er en topklasse cykel, hvor du får flere rigtig gode funktioner med. Den har blandt andet både fodbremse og håndbremse.

Det er dansk design, så du får en cykel her, som er enkel og klassisk. Designet giver en god påstigning til denne model af en dame elcykel. Den findes ofte både på tilbud men også til generelt en god pris. 

Denne model har både opbevaringsmuligheder foran og bagved, da den er udrustet med både bagagebærer og cykelkurv. Derudover får du her en cykel, som er støjsvag grundet dens effektive og gode centermotor fra Shimano.

En Kildemoes Retro på tilbud er værd at holde godt øje med, da denne model dækker de basale behov og i forvejen ikke er den dyreste cykel. Du kan derfor efter rabatter få den til en rigtig god og lav pris.

Den kan køre helt op til 125 km., når du bruger cyklens Eco funktion, som gør at den kan cykle endnu længere. Denne dame elcykel er derfor god til dig, der vil ud på de rolige og ture, hvor der ikke nødvendigvis skal fuld fart på.

 • Dansk design
 • 7 gear
 • Støjsvag Shimano centermotor
 • Eco funktion

Produkt: ​​

Clamber - ladcykel med el

Vi mener, at du skal have buddet og anbefalingen på en god men billig el ladcykel, hvis det kunne være et behov. En af de billigste elcykler med lad er denne model fra Clamber, som befinder sig i prisklassen under 20.000 kr.

Udover at det er en af de billigste modeller i denne kategori, så kan du også ofte finde den med gode tilbud og rabatter, hvor der ofte er op til 40% at spare. Det er værd at holde øje med. Tjek blandt andet prisen ud her på siden.

Modellen er lavet i et stilren og lækkert design, som passer godt både til par og familier, som ønsker sig en elcykel med lad. Det gør hverdagen lidt nemmere, når man kan fragte sig selv, ting og mennesker rundt uden at skulle være indehaver af en bil.

Den har en motor med 250W og 10Ah lithium batteri. Den har derfor en høj acceleration, så du kan komme hurtigt i gang fra start. Derudover kan du køre langt, da den har en lang rækkevidde. 

Du går ikke på kompromis med denne elcykel med lad, da den er lavet med materialer af høj kvalitet, hvilket gør, at den er nemmere at vedligeholde og har en længere levetid.

Læs evt. Mere om vores guide til andre el ladcykler på tilbud.

 • Stilren ladcykel med el
 • God til prisen
 • Kvalitetsmaterialer
 • 250W motor

Produkt: 

Hvorfor skal jeg købe en elcykel på tilbud?

Tanken om medvind på cykelstierne er ikke kun noget du ska gå rundt og drømme om længere. Med en elcykel kan du nemlig stryge afsted i modvind, uden du ligger mærke til det, eller skal stå op i kuling og mod vinden og bruge alle dine kræfter.

En af de bedste ideer til dato er derfor, at få fingrende i en cykel med el. En elcykel kan ofte være en dyrere ting at anskaffe sig, og det kan derfor helt sikkert være det værd at holde øje med gode tilbud. 

Du kan ofte finde nogle af de bedste elcykler i test på tilbud på hjemmesider, hvor fragten ofte ikke koster noget grundet det store beløb. 

Først og fremmest er det en fordel at købe en elcykel, hvis du vil spare på kræfterne, når du skal fragtes rundt. Men dog hvor du ikke kører rundt i bilen og udleder en masse CO2. Det er derfor både godt for din kondi men også miljøet. 

En elcykel er god til dig, som elsker at cykle men ikke vil bruge mere energi på det end højest nødvendigt. Det kan klart være en fordel, hvis du har langt til arbejde eller skole at have en cykel med el. 

De bedste cykler har ofte store batterier, så du kan køre rigtig langt, flere af de bedste cykler i test kan holde op til 130 km. på en opladning. Det er en god investering til den ældre generation, da de kan spare på kræfterne, men stadig kommer ud og får vind i håret.

En elcykel er ligesom en el bil et lydsvag transportmiddel, og selvom du stryger frem i lynets hast, kan du ofte sjældent høre lyden af din cykel. Det er uanset om det er en herre eller dame elcykel. Der er dog forskel på nogle cykler og deres lydniveau, men find nogle af de bedste og så på tilbud.

Hvad er vigtigt at vide om en elcykel?

Inden du køber din elcykel, er der mange gode ting og faktorer, som er relevante at se nærmere på. Vi hjælper dig på vejen, så du er rustet til at købe dit næste transportmiddel. 

Der er flere forskellige medier og “bedst i test” sider, som går i dybden med hvad du skal holde øje med, når du køber en herre eller dame elcykel. Du kan blandt andet holde godt øje med prisen, hastigheden og motoren.

Når du ser på herre eller dame elcykel er det relevant at se på følgende faktorer:

 • Pris: Prisen kan variere rigtig meget på disse cykler. Det afhænger meget af motor, design, batteriet og alt muligt andet. Dog er prisen ikke altid en afspejling af kvaliteten, så du skal ikke lade dig snyde af en høj pris. Du kan derudover ofte købe mange af modellerne på tilbud.
 • Batteri: Det er vigtigt at holde øje med hvor stort et batteri din kommende elcykel har. Batteriet er med til at definere, hvor langt du kan køre på en opladning og hvor hurtigt og kraftigt den kan køre.
 • Hastighed: Det kan være afgørende, hvor hurtigt den kan køre, og det afhænger mest af alt af dit behov. Hvis du blot skal hygge roligt rundt, så vælg en med svag hastighed og modsat, hvis du vil stryge frem, så køb en med høj. Det skal dog påpeges at alle elcykler maksimalt på køre 25 km/t. pr. lov. Derfor er det ofte samme hastighed der fremhæves hos de bedste i test.
 • Mærke: Det kan have af afgørende effekt på din elcykel, hvilket mærke du vælger. Der er nogle mærker der ofte har bedre tilbud end andre. De mest populære modeller er blandt andet Gazelle og Batavus.
 • Ladetid: Du kan hos de fleste forhandlere se ladetiden på din herre eller dame elcykel, og det kan påvirke dit valg. De fleste og bedste cykler lader dog ofte på 5-6 timer. Det er den normale tid, og det skal oftest ikke tage mange flere timer end det.
 • Bremser: det er vigtigt at se nærmere på bremser, da de skal være stærke for denne type af cykel. De skal bremse en enhed med langt højere vægt end normale cykler uden el. Du kan få forskellige typer af bremser på cyklen - fodbremse, skivebremse og håndbremser. 

Hvis du ikke er tilfredse med de tilbud der bliver fremvist i denne artikel, så kan du læse vores guide til de bedste mustang el ladcykel.  

Hvem bruger en cykel med el?

Du tænker nok, hvorfor ikke bare købe en normal cykel uden el, og hvem køber egentlig denne type cykel. 

Det er ofte folk i den ældre generation, som tilkøber sig denne elcykel. Men det skal dog pointeres at det ofte er mange forskellige aldre, køn og typer. Men den ældre generation kan ofte have brug for denne type cykel, da det kan skåne helbredet, og de ikke skal motionere mere end højst nødvendigt. 

Derudover har de lidt ældre også større økonomisk råderum end eksempelvis studerende. Det kan være afgørende, da flere af de bedste elcykler til herre eller dame koster mere en 15.000 kr. Men igen, hold godt øje med tilbud, man kan ofte finde nogle af de bedste på tilbud. 

Uanset om du køber din elcykel på tilbud eller ej, vil du aldrig komme til at fortryde dit køb. Du bliver vild med dit nye bedste eje - en elcykel. Få medvind på cykelstien uanset vejret.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 12

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockarrow-rightmenu-circlecross-circle